pkmaniac96 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Οκ το εφτιαξα φλασαρα cm10 και αναγνωριζε κανόνια κ τις 2 external sd και φλασαρα το cm11 και είναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Τελος καλο ολα καλα λοιπον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Με το GPS στις CM rom τι γινεται? Τρέχω official CM 11 και δεν κλειδώνει με τπτ δορυφόρο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Κοιτα γενικα το gps δεν ηταν το δυνατο του σημειο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.Δε θυμαμαι να ειχα cm γιατι με πειραγμενες στοκ την εβγαζα και δεν ειχα θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Ναι και εγώ το γυρισα σε zaiben μόνο και μονο για αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkmaniac96 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Να ρωτισω μήπως μπορείτε να προτείνεται μερικές custom rom που να έχουν καλό battery life αλλά και καλη απόδοση στα games.Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει cm10.3 το οποίο φαινόταν να έχει καλυτερο battery life απο το cm11.Αλλά το cm11 είναι πολυ πιο γρήγορο, αλλά με wifi ανοιχτό και ανοιχτή την οθόνη κρατάει το πολύ 2 ωρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkmaniac96 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Φλασαρα και εγω τη zaiben,αρκετα καλη φαινεται,κραταει περισσοτερο η μπαταρια απο οτι στο cm11.Θελω να ρωτισω:1. δεν εχει τον (stock) browser και αναγκαζομαι και μπαινω απο chrome,γινετε να τον εγκατασταση.2.Στο trickster mod εμφανιζει στο scheduler μονο noop και min frenquency 760mhz.Δοκιμασα να φλασαρω iodak kernel 9.5 αλλα επεφτε γρηγορα η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ξαναπερνα iodak αλλα μην τον αφησεις ετσι. Ρυθμισε τον , πχ αν θες εξτρα μπαταρια πρωτα απο ολα βαλε μεγιστη συχνοτητα 1,1-1,3 γιατι αν δεν τον ρυθμισεις ενδεχεται επειδη ειναι OC να πηγαινει στο 1,7!!Επισης βαλε να δουλευει με conservative η στη χειροτερη ondemand , με τιποτα interactive! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkmaniac96 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Φλασαρα το optimus prime 2.7.Ειναι καλο το συγκεκριμενο κερνελ ή υπαρχει καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εγω δεν ξερω να σου πω και αμφιβαλω αν θα το κανει καποιος.Βλεποντας και κανοντας θα καταληξεις επισης μη περιμενεις την μια μεγιστη αποδοση.Κανε 2-3 φορτισεις και μετα βγαζεις συμπερασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkmaniac96 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Στο antutu benchmark με zaiben και optimus prime μου εβγαλε score 22216 με cfq και frenquency 1.5ghz.Καλυτερο σκορ και απο το cm10, cm11 τα οποια εβγαζαν περιπου 18900-19000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Κι εγώ έβαλα την zaiben και επιτέλους το κινητό συμπλήρωσε 24ωρο με μία φόρτιση. Θέλω να ρωτήσω για κέρνελ (δεν το έχω πειράξει ποτέ). Το optimus prime που λέτε δίνει απόδοση απ'ότι κατάλαβα. Με την μπαταρία πως τα πάει; Πλέον αυτό το κινητό δεν το χρησιμοποιώ για παιχνίδια, μόνο browsing, τηλέφωνο και κάνα facebook. Αξίζει να τον περάσω ή θα γυρίσει στα παλιά η μπαταρία; Επίσης, το περνάμε όπως περνάμε και τις ROM; Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τον περνας οπως περνας και τις ρομ.Αν τον βαλεις και τον αφησεις οπως ειναι λογικα θα χειροτερεψει η ενεργειακη αποδοση του.Αν τον βαλεις , με ενα kernel app , πηγαινε και χαμηλωσε τις ταχυτητες της cpu + gpu και θα ειναι καλυτερα μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 γεια σας παιδια,γνωριζει κανεις εαν με το lg 4x με mhl μπορεις να συνδεθεις με samsung tv η πρεπει να ειναι lg και η τηλεοραση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Δυστυχώς 2 τηλεοράσεις που το είχα δοκιμάσει ήταν και οι 2 LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yamahar6 Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Σε ολες θα παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάλιωσε τον τηλεφωνάκι μας, πέθανε και το νήμα, αν και πλέον είναι σχετικά αργό με μπαταρία που πεθαίνει σε 2 μέρες μαξ με πολύ προσεγμένη χρήση. Δε σκέφτομαι να το αλλάξω, όχι ακόμη τουλάχιστον. Το έχω κρατήσει μαμά γιατί ούτε γνωρίζω, ούτε και ήθελα να μπω σε διαδικασίες, ήλπιζα απλά σε νεότερη και επίσημη έκδοση λογισμικού μπας και πάει καλύτερα...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάλιωσε τον τηλεφωνάκι μας, πέθανε και το νήμα, αν και πλέον είναι σχετικά αργό με μπαταρία που πεθαίνει σε 2 μέρες μαξ με πολύ προσεγμένη χρήση. Δε σκέφτομαι να το αλλάξω, όχι ακόμη τουλάχιστον. Το έχω κρατήσει μαμά γιατί ούτε γνωρίζω, ούτε και ήθελα να μπω σε διαδικασίες, ήλπιζα απλά σε νεότερη και επίσημη έκδοση λογισμικού μπας και πάει καλύτερα...:lol: εμενα το sot εχει παει στη 1 ωρα και 35 λεπτα χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάλιωσε τον τηλεφωνάκι μας, πέθανε και το νήμα, αν και πλέον είναι σχετικά αργό με μπαταρία που πεθαίνει σε 2 μέρες μαξ με πολύ προσεγμένη χρήση. Δε σκέφτομαι να το αλλάξω, όχι ακόμη τουλάχιστον. Το έχω κρατήσει μαμά γιατί ούτε γνωρίζω, ούτε και ήθελα να μπω σε διαδικασίες, ήλπιζα απλά σε νεότερη και επίσημη έκδοση λογισμικού μπας και πάει καλύτερα...:lol: Mπες στην διαδικασια.Βαρια βαρια να σου παρει καμια ωρα.Να δεις μετα πως ξανανιωνει σε ταχυτητα τουλαχιστον .:) το χουν κανει τοσοι και τοσοι, ολα γραμμενα ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mega_assassino Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πάλιωσε τον τηλεφωνάκι μας, πέθανε και το νήμα, αν και πλέον είναι σχετικά αργό με μπαταρία που πεθαίνει σε 2 μέρες μαξ με πολύ προσεγμένη χρήση. Δε σκέφτομαι να το αλλάξω, όχι ακόμη τουλάχιστον. Το έχω κρατήσει μαμά γιατί ούτε γνωρίζω, ούτε και ήθελα να μπω σε διαδικασίες, ήλπιζα απλά σε νεότερη και επίσημη έκδοση λογισμικού μπας και πάει καλύτερα...:lol: Εγω εχω βαλει την OmniROM βασισμενη στο kit kat4.4.4 και ειναι η πιο σταθερη rom για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prakt0ras Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Mπες στην διαδικασια.Βαρια βαρια να σου παρει καμια ωρα.Να δεις μετα πως ξανανιωνει σε ταχυτητα τουλαχιστον .:) το χουν κανει τοσοι και τοσοι, ολα γραμμενα ειναι. Φίλε Leo, μπορεί να έχεις δώσει τη συσκευή σου αλλά τη παρουσία σου στο νήμα τη βλέπω και τη χαίρομαι. Ίσως μπω στη διαδικασία, όταν ξεβαρεθώ και ασχοληθώ σοβαρά γιατί έχω πλήρη μεσάνυχτα, άσχετα αν έχετε καταναλώσει ώρες για να γράψετε τη διαδικασία root της συσκευής :lol::lol: Πιο πιθανό πάντως είναι αλλάξω τη συσκευή μεσοπρόθεσμα :D Αν όχι, μάλλον θα ζωντανέψει το θέμα με τις πιθανές ερωτήσεις μου :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Γεια σας παιδια,έχοντας κατεβασει καποια βιντεακια και εγω εφτασα στο σημειο να εχω ελαχιστο αποθηκευτικο χωρο!Αγoρασα μια micro sd,ομως οτιδηποτε[κατεβασμα ταινιας],μου λεει δεν εχεις χωρο και δεν τα στελνει στην sd,τι να κανω?Πως μπορω τα ηδη αποθηκευμενα βιντεο να τα στειλω στην micro sd για κερδισω χωρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggmanos Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Γεια σας παιδια,έχοντας κατεβασει καποια βιντεακια και εγω εφτασα στο σημειο να εχω ελαχιστο αποθηκευτικο χωρο!Αγoρασα μια micro sd,ομως οτιδηποτε[κατεβασμα ταινιας],μου λεει δεν εχεις χωρο και δεν τα στελνει στην sd,τι να κανω?Πως μπορω τα ηδη αποθηκευμενα βιντεο να τα στειλω στην micro sd για κερδισω χωρο? Αν δεν έχεις ήδη κάποιον file manager κατέβασε κάποιον από το google play (πχ es file explorer) και μεταφέρεις οτι θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HackerW32 Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 (edited) περασα zaiben http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700&page=3 και την 2.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2328353 και δεν bootarei, μενει στο logo της lg και κανει restart ενα λεπτο. πρεπει πρωτα να περασω την official 4.1.2 της lg και μετα να περασω το zaiben? Edited January 22, 2016 by HackerW32 Παράθεση ARCHOS Gamepad 2 FTW Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos279 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) περασα zaiben http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2203700&page=3 και την 2.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2328353 και δεν bootarei, μενει στο logo της lg και κανει restart ενα λεπτο. πρεπει πρωτα να περασω την official 4.1.2 της lg και μετα να περασω το zaiben? εκανες με τη σειρα οτι λεει στο xda? Flash to leaked JB 4.1.2 20a Unlock bootloader Root Install CWM ROM 1. Place ZRC17.zip in to your internal sdcard 2. BACKUP ALL YOUR DATA with CWM Recovery 3. In CWM Recovery make wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache, format system 4. Flash ZRC17.zip from sdcard 5. Done οσο για το δευτερο ειναι κερνελ οχι ρομ... εβαλες για Stock Edition? Edited January 23, 2016 by christos279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts