geoka Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Απέκτησα και εγώ το εν λόγω κινητό και έχει τη "μαμα" rom 4.1.2. Θέλω να μου πείτε ποια custom rom τρέχει καλύτερα και πιο σταθερά. Γιατί η "μαμα" σέρνει το κινητό. Το κρυφό μενού το βρήκα. Η έκδοση του firmware που έχει είναι η LGΡ880AT-00-V20b-232-10. Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελληνικό; γίνεται unlock bootloader? Edited January 2, 2014 by geoka διόρθωσα το firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να μην μπορει να το ξεκλειδωσει.Ουτε εσυ θα εχεις προβλημα. Το αν ειναι ελληνικο μπορεις να το διαπιστωσεις απο το αυτοκολλητο που εχει πανω στο κουτι του. Οσο για ρομ χωρις ελειψεις (πχ ραδιοφωνο) πολυ καλη ειναι η Zaiben. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους και όλες. Απέκτησα και εγώ το εν λόγω κινητό και έχει τη "μαμα" rom 4.1.2. Θέλω να μου πείτε ποια custom rom τρέχει καλύτερα και πιο σταθερά. Γιατί η "μαμα" σέρνει το κινητό. Το κρυφό μενού το βρήκα. Η έκδοση του firmware που έχει είναι η LG9880AT-00-V20b-232-10. Αυτό σημαίνει ότι είναι Ελληνικό; γίνεται unlock bootloader? Καλημερα και καλη χρονια! βρες τις καταλληλες οδηγιες και θα γινει κανονικα κι ευκολα και το rooting και το bootloader unlocking. Κι εγω με τη πρωτη ευκαιρια θα δοκιμασω την Zaiben που εχω ακουσει τα καλυτερα. Προς το παρον εχω την ProBam κι εχω συχτυρισει απο τα κολληματα και την καθυστερηση. Εχω φαγωθει να βαλω και την Omnirom ειτε την 4.3 ειτε την 4.4.2, γινονται ολα αλλα μου κολλαει στο logo του Omni. Εχω κανει τους απειρους συνδυασμους στην εγκατασταση αλλα χωρις αποτελεσμα. Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Δοκιμασε να μην κανεις factory reset κλπ αλλα να πας στο advanced στην cwm και να κανεις format : system , data , cache κανα 2 φορες. Προτεινω να παρετε κανενα newman να βρειτε την ηρεμια σας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5112948#post5112948 Edited January 2, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δοκιμασε να μην κανεις factory reset κλπ αλλα να πας στο advanced στην cwm και να κανεις format : system , data , cache κανα 2 φορες. Προτεινω να παρετε κανενα newman να βρειτε την ηρεμια σας. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5112948#post5112948 Με ποια σειρα ακριβως; Δλδ: Advanced Format /system Format /data Format /cache μετα φλασαρισμα 4.4.2 και google apps? μαζι? Τιποτα απο τα "mount & storage" να κανω;; μηπως πρωτα το 4.4.2 και μετα reboot, να δω αν μπαινει και μετα τα google apps? Και το οτιδηποτε μπορει να παιζει ρολο :( :confused: Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 H προετοιμασια προκαλει συνηθως το προβλημα.Οποτε κανετα οπως τα λες. Ολα τα φορματισματα , μετα χωρις Mount κλπ περασε ρομ και gapps και δες μετα τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 έχω ένα πρόβλημα με το GPS που δεν λειτουργεί και το 3G και χρειάζομαι βοήθεια.για το 3G καταρχάς έχω cosmote και όταν ανοίγω το internet και το WCDMA γράφει ένα H ενώ αν γράψει 3G κολλάει το internet δεν συνδέεται πουθενά και για να το διορθώσω κάνω restart το κινητό. υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω?. σκεφτόμουν για αρχή να άλλαζα kernel στην μαμά rom και αν δεν παίξει να άλλαζα και rom. μπορώ να αλλάξω kernel χωρίς να πειραχτεί τίποτα άλλο στο τηλέφωνο για να μπορώ να συγκρίνω άμεσα το αν είναι οκ? (ξεκλείδωσα τον bootloader) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Γινεται ....Στο θεμα του οδηγου φλασαρισματος εχω βαλει στο τελος του πρωτου ποστ τον στοκ κερνελ σε μορφη zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 H προετοιμασια προκαλει συνηθως το προβλημα.Οποτε κανετα οπως τα λες. Ολα τα φορματισματα , μετα χωρις Mount κλπ περασε ρομ και gapps και δες μετα τι γινεται. Thanks Leo. Εκανα φορματ αυτα τα 3, φλασαρα ομνι 442 και gapps, εκανα ρουτ μετα που με ρωταει και reboot. Αυτη τη στιγμη που γραφω ειναι στα 8 λεπτα στο logo του ομνι μετα το reboot. Ειδωμεν. Οσον αφορα το GPS, εγω το θεωρω αθλιο. ΠΟΛΛΑ λεπτα να κλειδωσει δορυφορους και αρκετες φορες δε κλειδωνει καν αν δε του κανω reboot. Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Νομιζω οτι τα 8 λεπτα ειναι πολλα ...Πανω απο 3 , δε τα δικαιολογω.Στο θεμα εκει δεν αναφερει κανεις τιποτα σχετικο με το προβλημα σου ; Μηπως εχει παλια εκδοση cwm και θελει νεοτερη ; Οσο για το GPS , δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα αλλα για να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης , μεχρι και το Newman κλειδωνει καλυτερα απο το 4X (εχω καλομαθει με το nexus που πιανει και μεσα στο σπιτι σχεδον) Για το gps δοκιμασε το gps toolbox και faster gps , οταν καποτε ανοιξει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris25 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Νομιζω οτι τα 8 λεπτα ειναι πολλα ...Πανω απο 3 , δε τα δικαιολογω.Στο θεμα εκει δεν αναφερει κανεις τιποτα σχετικο με το προβλημα σου ; Μηπως εχει παλια εκδοση cwm και θελει νεοτερη ; Οσο για το GPS , δεν ειχα ποτε τετοιο προβλημα αλλα για να σου δωσω ενα μετρο συγκρισης , μεχρι και το Newman κλειδωνει καλυτερα απο το 4X (εχω καλομαθει με το nexus που πιανει και μεσα στο σπιτι σχεδον) Για το gps δοκιμασε το gps toolbox και faster gps , οταν καποτε ανοιξει το κινητο. Αυτη τη στιγμη θα ξανακανω reboot και restore απο το backup καθως για αλλη μια φορα κανενα αποτελεσμα (ακομα στο logo ειναι, 45 λεπτα). Ναι ηθελε νεα CWM, την 6.0.4.4. και στην αρχη δε με αφηνε καν να ξεκινησω το φλασαρισμα με την παλιοτερη. Τη βρηκα, την περασα και τα errors σταματησαν, απλα οτι και να κανω ΔΕΝ bootarei. Και στο XDA φορουμ κανεις δεν εχει τετοια δυσκολια σα το δικο μου. Anyway... Αν επαιρνα κινητο αυτη τη στιγμη θα επαιρνα το Nexus 5. Θα κοιταζα και το newman βεβαια που εχω ακουσει τα καλυτερα. Για το GPS, εχω περασει και το Active GPS, καποιος το προτεινε στο XDA και τιποτα. Παράθεση Kala pas kala????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Έχω δοκιμάσει τις οδηγίες από το FAQ περί τις 10 φορές, γα να κάνω unlock bootloader αλλά τίποτα. Αρνείται πεισματικά. Ξέρεις κανείς κάποιο σίγουρο τρόπο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δοκιμασε μια εφαρμογη που εχω βαλει μερικα ποστ πιο κατω.Αλλιως μετα κατεβασε απο το xda , toolkit που εχει κανει ενας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 ποιοι kernel υπάρχουν για το μαμά λειτουργικό ? πέρασα το EternityProject αλλά δεν παίζει το 3G καθόλου... αν δεν υπάρχει κανένα άλλο που βρίσκουμε τον μαμά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Δοκιμασε μια εφαρμογη που εχω βαλει μερικα ποστ πιο κατω.Αλλιως μετα κατεβασε απο το xda , toolkit που εχει κανει ενας. Τα δοκίμασα και αυτά αλλά αρνείται την οποιαδήποτε συνεργασία. Έχω το debug ενδργοποιημενο, που αλλού μπορεί να κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Τα δοκίμασα και αυτά αλλά αρνείται την οποιαδήποτε συνεργασία. Έχω το debug ενδργοποιημενο, που αλλού μπορεί να κάνω λάθος;Root εισαι ; Κοιτα στην διαχειριση συσκευων αν εχει adb interface σαν συσκευη. Ο κερνελ ο μανισιος ειναι στον οδηγο περασματος μανισιας ρομ , κατω κατω στο πρωτο μηνυμα. Edited January 2, 2014 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Root εισαι ; Κοιτα στην διαχειριση συσκευων αν εχει adb interface σαν συσκευη. Ο κερνελ ο μανισιος ειναι στον οδηγο περασματος μανισιας ρομ , κατω κατω στο πρωτο μηνυμα. Ο κέρνελ είναι ο 3.1.10 και στη διαχείριση συσκευών έχει κανονικά το adb interface και root είναι. Όταν εκτελώ τον οδηγό από τα FAQ πάω κανονικά βήμα βήμα και μου βγάζει και μήνυμα στο cmd ότι έγινε unlock. Αλλά όταν πάω και το ανοίγω μετά από 1 λεπτό, δεν βγάζει τις δύο λευκές γραμμές όπως και στο κρυφό μενού το δείχνει ως lock. Αυτή τη διαδικασία την έκανα 8 φορές. Στον οδηγό από το xda " Official bootloader unlock procedure from LG AND"τρέχω την εντολή και κάνει reboot και μετά δείχνει τη μπαταρία να φορτίζει. Ουσιαστικά δεν περνάει στο επόμενο βήμα του fastboot. Να σημειώσω ότι έχω ενεργοποιημένο το debug =============== τα κ α τ α φ ε ρ α============ Ευχαριστώ πολύ. Τώρα πάω να βάλω το CWM Edited January 2, 2014 by geoka Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Καλη χρονια σε ολους! Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη ρομ για μεγαλυτερη αυτονομια? Πριν 3 μερες περασα την επισημη jellly bean και μετα δυσκολιας φτανω την μιαμιση ωρα ανοικτης οθονης. Με kitkat ειναι καλυτερα τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια σε ολους! Ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη ρομ για μεγαλυτερη αυτονομια? Πριν 3 μερες περασα την επισημη jellly bean και μετα δυσκολιας φτανω την μιαμιση ωρα ανοικτης οθονης. Με kitkat ειναι καλυτερα τα πραγματα? Για αυτονομία με μεγάλη διαφορά η zaiben. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους και απο μενα. Απ οτι φαινεται δε ξεκινησε και πολυ καλα το νεο ετος για μενα. Ειχα την CWM touch recovery 6.0.4.4 , αυτη για την ακριβεια. Το λοιπον, πηγα σημερα να περασω την επισημη 6.0.4.5 απο εδω μεσω rom manager και ενω εγινε το update δεν λειτουργει. Οταν μπαινω στην cwm μου γραφει 6.0.4.5 αλλα δε μπορω να επιλεξω καμια λειτουργια με το power button του κινητου, τα volume up and down κουμπια λειτουργουν, δεν περασα την touch εκδοση. Εκανα recovery αλλα η παλια δεν επανηλθε. Δε μπορω να φλασαρω τιποτα, τι κανω? Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mctheos7 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους και απο μενα. Απ οτι φαινεται δε ξεκινησε και πολυ καλα το νεο ετος για μενα. Ειχα την CWM touch recovery 6.0.4.4 , αυτη για την ακριβεια. Το λοιπον, πηγα σημερα να περασω την επισημη 6.0.4.5 απο εδω μεσω rom manager και ενω εγινε το update δεν λειτουργει. Οταν μπαινω στην cwm μου γραφει 6.0.4.5 αλλα δε μπορω να επιλεξω καμια λειτουργια με το power button του κινητου, τα volume up and down κουμπια λειτουργουν, δεν περασα την touch εκδοση. Εκανα recovery αλλα η παλια δεν επανηλθε. Δε μπορω να φλασαρω τιποτα, τι κανω? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2321124 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τις οδηγίες του 4ου post με κάποιο terminal για πιο απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ενταξει το εφτιαξα. Πληρωσα 2 ευρω και εβαλα την touch εκδοση και δουλευει! Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ενταξει το εφτιαξα. Πληρωσα 2 ευρω και εβαλα την touch εκδοση και δουλευει! Καλημέρα και καλή χρονιά. Ποιά rom χρησιμοποιείς; πως πάει από θέμα σταθερότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Χρησιμοποιω τη ρομ της υπογραφης μου και προσφατα αναβαθμισα και τον kernel σε iodak 9, ολα λειτουργουν καλα, για αυτονομια μη με ρωτησεις γιατι εχω λιωσει το κινητο στο candy crush saga. Μακαρι να βγει καποτε η cm 10.2 σταθερη, αν και δε νομιζω να συμβει μιας και ολοι πρεπει να ασχολουντε με την cm11. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoka Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Χρησιμοποιω τη ρομ της υπογραφης μου και προσφατα αναβαθμισα και τον kernel σε iodak 9, ολα λειτουργουν καλα, για αυτονομια μη με ρωτησεις γιατι εχω λιωσει το κινητο στο candy crush saga. Μακαρι να βγει καποτε η cm 10.2 σταθερη, αν και δε νομιζω να συμβει μιας και ολοι πρεπει να ασχολουντε με την cm11. Στην υπογραφή σου γράφεις "[Jelly Bean 4.3.1] Cyanogenmod 10.2 30/12/2013". Γιατί γράφεις "Μακαρι να βγει καποτε η cm 10.2 σταθερη" δεν είναι σταθερή; Μπερδεύτηκα λίγο. Εγώ κατέβασα την 10.1.3 και την 11 για να δοκιμάσω. Επίσης θέλω να σε ρωτήσω τον kernel iodak9 τον παιρνάς μέσα από το recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts