Leolipop Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 έχω την 4.0.3, unrooted Βάλε την νέα επίσημη και θα έχεις επιλογή για την ταπετσαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 Ναι έκανα.Είσαι τυχερός,τι να πω.:)Ποια έκδοση ήταν αυτή στο συνημμένο ? Η "Google NΟ SSL 3.1" ή η "LG Phone specific" ? Mε τι τρόπο τέσταρες το κλείδωμα ? Με εφαρμογή όπως το GPS Status ή με πρόγραμμα πλοήγησης όπως πχ το Sygic? Εντωμεταξύ κατεβάζω τις διάφορες εκδόσεις των patch, τις ανοίγω με notepad και δεν βλέπω διαφορές στο περιεχόμενό τους.Δεν έπρεπε να έβλεπα διαφορετικές τιμές? Επίσης στο patch 3.1 της Google έχει και ένα φάκελο META INF με υποφακέλους που καταλήγουν σε 2 αρχεία : το update-binary και το updater-script.Γιατί υπάρχουν αυτά τα δύο αρχεία αφού το μόνο αρχείο που κάνουμε overwrite είναι το gps.conf????? Εβαλα την google no ssl 3.1 και τεσταρα το κλείδωμα εχθές και σήμερα με gps status, sports tracker, sygic ολα κλειδωνουν σε max 20sec. Τωρα για της υπόλοιπες εκδόσεις δεν μπορώ να σου πω μιας και δεν το εψαξα τοσο το θεμα. Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 εγκατέστησα το better battery stats για να δω τι μου τρώει τόση μπαταρία ειδικά σε κατάσταση αναμονής. Το άφησα σήμερα το βράδυ με κλειστά wifi και δεδομένα και χρήση μόνο δικτύων 2g και μου έτρωγε 2% την ώρα που πάλι μ φαίνεται πολύ. Απ' την κατηγορία alarms πήρα αυτό το screenshot. Να υποθέσω ότι αυτές οι εφαρμογές είναι που ευθύνονται για την κατανάλωση της μπαταρίας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Βάλε την νέα επίσημη και θα έχεις επιλογή για την ταπετσαρία. σ ευχαριστώ φίλε, τελικά η ανάλυση των φωτογραφιών πρέπει να είναι 1440 Χ 1280 (360 pixels περιθώριο) για να μπορεί να κάνει slide στα πλαινά homescreens. μέχρι να περάσω κάποια αναβαθμισμένη ρομ θα χρησιμοποιώ το "Picspeed Wallpapers". Πολύ αξιόλογο προγραμμα για ταπετσαρίες με τεράστια βάση δεδομένων. ευχαριστώ πολύ πηγή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=35298069 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Φυσικα υπηρχαν λυσεις αλλα γιατι να μεινει πισω σε εκδοση λογισμικου μιας και κανει αυτο που θες αλλα προσφερει και τοσα αλλα. Ετσι ειναι στην νεα ρομ : http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=31653&d=1366023137 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos7979 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 η αλήθεια είναι ότι δεν έχω βρεί κάποιον σοβαρό λόγο για να αλλάξω ρομ. τα τελευταία χρόνια έχω φλασάρει 100δες ρομ σε κινητα, ταμπλέτες κτλ αλλά όλες τις φορές το έκανα γιατί υπήρχαν σημαντικές βελτιώσεις, προσθήκες σε σχέση με τις προγενέστερες. τώρα με το 4χ έχω χαλαρώσει. έχει ότι χρειάζομαι και λόγω έλλειψη χρόνου δεν έχω ανακαλύψει όλες του τις αρετές. Αν η αναβάθμιση γινόταν ΟΤΑ όπως στο note 10.1 tablet που έχω, ίσως να το είχα φλασάρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Δυστυχως η συγκεκριμενη δεν θα γινει ασυρματα αλλα και παλι ειναι 10 λεπτα υποθεση. Φυσικα συμφωνω πως την δουλεια του την κανει αψογα ανεξαρτητως εκδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 καλησπέρα κ χρόνια πολλά! επειδή δεν είμαι κ πολύ ευχαριστημένος με την 4.1.2 σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γυρίσω στην 4.0.3 , η rom που έχω είναι αυτή LGP880AT-00-V10h-EUR-XXX-NOV-19-2012+0.dz ,πρέπει να είναι η τελευταία που είχα κ δούλευε το τηλ απροβλημάτιστα κ η μπαταρία κρατούσε 4 μέρες..... εχει κατάληξει .dz πως μπορώ να την φλασάρω? να χρησιμοποιήσω τον οδηγό που έχει μέσα το φόρουμ? εκεί η rom εχει κατάληξη .kdz είναι το ίδιο ? επίσης βρήκα αυτόν τον οδηγό http://www.lg-phones.org/how-to-return-unbrick-downgrade-lg-optimus-4x-hd-back-to-stock.html να χρησιμοποιήσω αυτό ? ρωτάω εσας παιδιά που όλα αυτά τα εργαλεία τα έχετε χρησιμοποιήσει πολλές φορές κ τα ξέρετε...για να μην κανω καμία πατάτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ακολουθα τον οδηγο που αναφερεις και οχι αυτον που υπαρχει εδω. Βεβαια απο την αλλη μπορεις να ξεκλειδωσεις το τηλ σου και να περασεις καποια custom , μιας και προκυπτουν και αλλες επιλογες πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marios81 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλησπερα κ χρονια πολλα... Χτες το βραδυ εβγαλα το φορτιστη απο το κινητο κατα τισ 11 το βραδυ.Κατα τισ 2 παρα που το πηρα να βαλω ξυπνητηρι κ μετα απο κανα δυο τηλ που ειχα παρει ειχε πεσει στο 97%.6 μισι το πρωι που ξυπνησα ειδα οτι το κιν ειχε πεσει στο 80κατι.Κοιταζοντασ το μπετερ μπατερυ στατς ειδα οτι το κιν ηταν ξυπνιο 4 ωρεσ κ 40 λεπτα.Το μθαλο μου πηγε στο ξυπνητηρι γιατι το κιν ξεκινησε να ειναι ξυπνιο απο την στιγμη ποθ τοπιασα κ εβαλα ξυπνητηρι. Ειναι δυνατον αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Τελικά ρι θα γίνει με την θερμοκρασία; Χθές το έβγαλα λίγο έξω και πήγε στους 48 βαθμούς χωρίς να του κάνω τίποτα.. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) εγκατέστησα το better battery stats για να δω τι μου τρώει τόση μπαταρία ειδικά σε κατάσταση αναμονής. Το άφησα σήμερα το βράδυ με κλειστά wifi και δεδομένα και χρήση μόνο δικτύων 2g και μου έτρωγε 2% την ώρα που πάλι μ φαίνεται πολύ. Το κινητό έχει τρομερή μπαταρία σε κατάσταση αναμονής και σίγουρα φταίνε κάποιες από τις εφαρμογές σου γι' αυτό το φάγωμα. @Manos,η λύση για να βάζεις portrait 720x1280 wallpapers στην ICS είναι είτε αυτή η εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ.. είτε να βάλεις έναν launcher που να το επιτρέπει όπως ο Νοva ή o Αtom https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlto.atom.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kbHRvLmF0b20ubGF1bmNoZXIiXQ.. @MAGAKOS-E,εγώ έχω κάνει πετυχημένα δύο φορές downgrade ( δεν έπρεπε όμως γιατί η Jelly Bean είναι καλύτερη της ICS και στο κινητό μας και έτσι έχω επανέλθει μόνιμα στη Jelly bean ) με τον παρακάτω οδηγό που τον έχω τροποποιήσει/συγυρίσει ώστε να είναι πλήρως κατανοητός : ΟΔΗΓΟΣ DOWNGRADE LG OPTIMUS 4X ΑΠΟ JELLY BEAN ΣΕ ΙCS : Α. ΤΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ : 1.Κατεβάζουμε το kdz update απο εδω:http://www.4shared.com/rar...kdz-udpate.htm και το αποσυμπιέζουμε στον υπολογιστή μας. 2.Κατεβάζουμε το driver του κινητού μας από εδώ : http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-Optimus-4X-HD-P880 3.Κατεβάζουμε τα αρχεία της ΙCS από εδώ : http://www.4shared.com/rar..._00_dzdll.html Β. TI ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ: 1.Εγκαθιστούμε το msxml ( βρίσκεται στο φάκελο kdz update που αποσυμπιέσαμε ) 2.Εγκαθιστούμε το B2CAppSetup (βρίσκεται στο φάκελο kdz update που αποσυμπιέσαμε ) 3.Εγκαθιστούμε τον driver του κινητού που κατεβάσαμε από το site της LG Γ. ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ UPGRADE 1.Απενεργοποιούμε εντελώς τη συσκευή ,βγάζουμε sim και sdcard . 2.Κρατώντας το πλήκτρο που χαμηλώνει τον ήχο συνδέουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη μας η ένδειξη S/W Upgrade. Όταν εμφανιστεί η ένδειξη αφήνουμε το πλήκτρο του ήχου. Δ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΥΡΑΣ 1.Κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και επιλέγουμε την τελευταία επιλογή "ιδιότητες". Διαλέγουμε τη "διαχείριση συσκευών" ( device manager ) και πάμε στις θύρες (COM&LPT) .Κάνουμε δεξί κλικ στο LGE Mobile usb -> ιδιότητες -> ρυθμίσεις θυρών ->για προχωρημένους->αριθμός θύρας com και επιλέγουμε την com 41. Ε. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ DOWNGRADE 1.Ανοίγουμε το LGflashtool ( βρίσκεται στο φάκελο kdz update ) 2.Στο model config επάνω αριστερά κάνουμε τικ το select manual mode 3.Στα DLL και S/W βάζουμε τα ανάλογα αρχεία που κατεβάσαμε στο βήμα Α3. 4.Στο connection mode επιλεγούμε usb 5.Παταμε OK και εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο. 6.Στο επάνω μέρος κάνουμε κλικ την 4η επιλογή (ανάμεσα στα γρανάζια και το σημ/ριο) 7.Στο πλαίσιο multι port select κανουμε τικ μόνο στα 16ports, στο port1~port16 , και στο 1.Μόνο σε αυτά τα τρία. Όλα τα άλλα κουτάκια πρέπει να είναι ατσεκάριστα. Αφού τα τσεκάρουμε πατάμε OK. 8. Κάνουμε κλικ στην πρώτη επιλογή (επάνω αριστερά αυτή με το κίτρινο βελάκι) και το port1 μας γράφει «ready» μέσα σε ένα κίτρινο πλαίσιο. 9.Αποσυνδέουμε το τηλ.(αυτό αν και αποσυνδεμένο θα εμφανίζει την οθόνη αναβάθμισης), περιμένουμε 5 sec και το ξανασυνδέουμε. Αυτόματα στο port 1 ξεκινά η εγκατάσταση. Περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί και να κάνει το τηλέφωνο reboot. Thanks to XDA και Palalos.:) Edited May 6, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Το κινητό έχει τρομερή μπαταρία σε κατάσταση αναμονής και σίγουρα φταίνε κάποιες από τις εφαρμογές σου γι' αυτό το φάγωμα. Κάποια ιδέα για το ποιες μπορεί να είναι αυτές; Ηδη το ebay mobile το απεγκατέστησα γιατί δεν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ, αλλά το facebook το χρειάζομαι. Βρήκα ένα θέμα στο xda για απενεργοποίηση του fast dormancy το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν κάνει τίποτα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2018894 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 (edited) Δεν χρησιμοποιώ Facebook αλλά ξέρω ότι τρώει πολύ.Βάλε το GSAM Battery monitor,πήγαινε στα apps και δες ποιες εφαρμογές σου τρώνε πολύ τη μπαταρία.Eμένα η κατάσταση έχει ως εξής : http://rapidhdd.com/thumbnail/616812013-05-06-16-49-00.jpg Πραγματοποίησα και άλλο τεστ σχετικά με το τρικ αύξησης του ορίου πτώσης της φωτεινότητας από το 100% στο 87% ή και στο 70%.Αυτή τη φορά έθεσα 95000 στο throttle και 65000 στο skin.Επίσης έκανα το test σε εσωτερικό χώρο με ζέστη.Για τη δοκιμή :άνοιξα το Wi-fi , άφησα τη φωτεινότητα στο 100%, έβαλα μέγιστη ένταση ήχου και έβαλα ένα youtube video διάρκειας 25 λεπτών[/u] να παίξει ασταμάτητα σε πλήρη οθόνη.Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό καθώς η φωτεινότητα παρέμεινε στο 100% και το κινητό ανέβασε μόνο 6 βαθμούς φτάνοντας τους 29.Να υπενθυμίσω ότι σε ίδιο test πριν το τρικ, η θερμοκρασία ανέβαινε στους 41 μετά από τα 25 λεπτά video και η φωτεινότητα έπεφτε στο 70%. http://rapidhdd.com/thumbnail/1232032013-05-06-16-14-50.jpghttp://rapidhdd.com/thumbnail/7470142013-05-06-16-41-27.jpg Edited May 6, 2013 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Το κινητό έχει τρομερή μπαταρία σε κατάσταση αναμονής και σίγουρα φταίνε κάποιες από τις εφαρμογές σου γι' αυτό το φάγωμα. @Manos,η λύση για να βάζεις portrait 720x1280 wallpapers στην ICS είναι είτε αυτή η εφαρμογή : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.twistedapps.wallpaperwizardrii&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50d2lzdGVkYXBwcy53YWxscGFwZXJ3aXphcmRyaWkiXQ.. είτε να βάλεις έναν launcher που να το επιτρέπει όπως ο Νοva ή o Αtom https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlto.atom.launcher&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kbHRvLmF0b20ubGF1bmNoZXIiXQ.. @MAGAKOS-E,εγώ έχω κάνει πετυχημένα δύο φορές downgrade ( δεν έπρεπε όμως γιατί η Jelly Bean είναι καλύτερη της ICS και στο κινητό μας και έτσι έχω επανέλθει μόνιμα στη Jelly bean ) με τον παρακάτω οδηγό που τον έχω τροποποιήσει/συγυρίσει ώστε να είναι πλήρως κατανοητός : ΟΔΗΓΟΣ DOWNGRADE LG OPTIMUS 4X ΑΠΟ JELLY BEAN ΣΕ ΙCS : Α. ΤΙ ΚΑΤΕΒΆΖΟΥΜΕ : 1.Κατεβάζουμε το kdz update απο εδω:http://www.4shared.com/rar...kdz-udpate.htm και το αποσυμπιέζουμε στον υπολογιστή μας. 2.Κατεβάζουμε το driver του κινητού μας από εδώ : http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-Optimus-4X-HD-P880 3.Κατεβάζουμε τα αρχεία της ΙCS από εδώ : http://www.4shared.com/rar..._00_dzdll.html Β. TI ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ: 1.Εγκαθιστούμε το msxml ( βρίσκεται στο φάκελο kdz update που αποσυμπιέσαμε ) 2.Εγκαθιστούμε το B2CAppSetup (βρίσκεται στο φάκελο kdz update που αποσυμπιέσαμε ) 3.Εγκαθιστούμε τον driver του κινητού που κατεβάσαμε από το site της LG Γ. ΠΩΣ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ UPGRADE 1.Απενεργοποιούμε εντελώς τη συσκευή ,βγάζουμε sim και sdcard . 2.Κρατώντας το πλήκτρο που χαμηλώνει τον ήχο συνδέουμε το τηλέφωνο στον υπολογιστή μέχρι να εμφανιστεί στην οθόνη μας η ένδειξη S/W Upgrade. Όταν εμφανιστεί η ένδειξη αφήνουμε το πλήκτρο του ήχου. Δ. ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΥΡΑΣ 1.Κάνουμε δεξί κλικ στο εικονίδιο ο υπολογιστής μου και επιλέγουμε την τελευταία επιλογή "ιδιότητες". Διαλέγουμε τη "διαχείριση συσκευών" ( device manager ) και πάμε στις θύρες (COM&LPT) .Κάνουμε δεξί κλικ στο LGE Mobile usb -> ιδιότητες -> ρυθμίσεις θυρών ->για προχωρημένους->αριθμός θύρας com και επιλέγουμε την com 41. Ε. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ DOWNGRADE 1.Ανοίγουμε το LGflashtool ( βρίσκεται στο φάκελο kdz update ) 2.Στο model config επάνω αριστερά κάνουμε τικ το select manual mode 3.Στα DLL και S/W βάζουμε τα ανάλογα αρχεία που κατεβάσαμε στο βήμα Α3. 4.Στο connection mode επιλεγούμε usb 5.Παταμε OK και εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο. 6.Στο επάνω μέρος κάνουμε κλικ την 4η επιλογή (ανάμεσα στα γρανάζια και το σημ/ριο) 7.Στο πλαίσιο multι port select κανουμε τικ μόνο στα 16ports, στο port1~port16 , και στο 1.Μόνο σε αυτά τα τρία. Όλα τα άλλα κουτάκια πρέπει να είναι ατσεκάριστα. Αφού τα τσεκάρουμε πατάμε OK. 8. Κάνουμε κλικ στην πρώτη επιλογή (επάνω αριστερά αυτή με το κίτρινο βελάκι) και το port1 μας γράφει «ready» μέσα σε ένα κίτρινο πλαίσιο. 9.Αποσυνδέουμε το τηλ.(αυτό αν και αποσυνδεμένο θα εμφανίζει την οθόνη αναβάθμισης), περιμένουμε 5 sec και το ξανασυνδέουμε. Αυτόματα στο port 1 ξεκινά η εγκατάσταση. Περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί και να κάνει το τηλέφωνο reboot. Thanks to XDA και Palalos.:) ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. ηθελα την άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει. καλή η JB ωραία το έστησε η LG το τηλ αλλά αυτά τα αδικαιολόγητα restat , η κατανάλωση μπαταρίας ,η ram θα με κανουν να γυρίσω στα παλιά . με ics 65 μέρεσ συνεχόμενα δούλευε το τηλ κ ούτε ένα κόλλημα. περιμένω κ κάνω υπομονη για την επόμενη αναβάθμιση που ίσως διορθώσει τα προβλήματα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 +1 για την ics ηταν πολυ καλοστημενη σε σχεση με οποιαδηποτε αλλη ics ειχα δει . με την jellybean θελει λιγο σκαλισμα να παει καλυτερα. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savanos Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. ηθελα την άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει. καλή η JB ωραία το έστησε η LG το τηλ αλλά αυτά τα αδικαιολόγητα restat , η κατανάλωση μπαταρίας ,η ram θα με κανουν να γυρίσω στα παλιά . με ics 65 μέρεσ συνεχόμενα δούλευε το τηλ κ ούτε ένα κόλλημα. περιμένω κ κάνω υπομονη για την επόμενη αναβάθμιση που ίσως διορθώσει τα προβλήματα .... Παιδια δεν υπάρχουν restart κτλ στην JB προφανώς κάτι έχει γίνει λάθος στο πέρασμα της Rom. Εκανες wipe cache και factory reset μετα το φλασάρισμα? Αν οχι καντα τώρα και στησε ξανά το τηλεφωνο. Αυτος είναι ο λογος για το 95% τέτοιων προβλημάτων. Παράθεση Perfection has no age..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 ευχαριστώ πολύ για τον οδηγό. ηθελα την άποψη από κάποιον που το έχει δοκιμάσει. καλή η JB ωραία το έστησε η LG το τηλ αλλά αυτά τα αδικαιολόγητα restat , η κατανάλωση μπαταρίας ,η ram θα με κανουν να γυρίσω στα παλιά . με ics 65 μέρεσ συνεχόμενα δούλευε το τηλ κ ούτε ένα κόλλημα. περιμένω κ κάνω υπομονη για την επόμενη αναβάθμιση που ίσως διορθώσει τα προβλήματα .... Tίποτα:) Όσο αφορά τα προβλήματα της Jelly Bean που αναφέρεις : 1)Restart δεν είχα ποτέ 2)H μνήμη στο Android δεν λειτουργεί όπως στα Windows.Κι εμένα μου άρεσε όταν έβλεπα 500 ελεύθερα αλλά το θέμα δεν είναι ουσιαστικό. 3)Η κατανάλωση μπαταρίας σε μένα είναι ίδια είτε με ICS είτε με Jelly Bean. Kαταλαβαίνεις ότι για να υπάρχουν πολλοί χρήστες χωρίς κανένα restart έχοντας το ίδιο κινητό και φορώντας την ίδια έκδοση, το πρόβλημα δεν αφορά τη Jelly Bean αλλά αφορά είτε το πως έκατσε η JB στο κινητό σου ( το πιθανότερο ) είτε κάποια εξωτερική εφαρμογή που προκαλεί το πρόβλημα στο δικό σου κινητό.Θα σου συνιστούσα να κάνεις το εξής : Downgrade σε ICS -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων -> φλασάρισμα της JB Open Europe -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Κάνε αυτό και δοκίμασε το κινητό πριν εγκαταστήσεις εφαρμογές από το Play.:) EDIT : Με πρόλαβε και ο Savanos :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Tίποτα:) Όσο αφορά τα προβλήματα της Jelly Bean που αναφέρεις : 1)Restart δεν είχα ποτέ 2)H μνήμη στο Android δεν λειτουργεί όπως στα Windows.Κι εμένα μου άρεσε όταν έβλεπα 500 ελεύθερα αλλά το θέμα δεν είναι ουσιαστικό. 3)Η κατανάλωση μπαταρίας σε μένα είναι ίδια είτε με ICS είτε με Jelly Bean. Kαταλαβαίνεις ότι για να υπάρχουν πολλοί χρήστες χωρίς κανένα restart έχοντας το ίδιο κινητό και φορώντας την ίδια έκδοση, το πρόβλημα δεν αφορά τη Jelly Bean αλλά αφορά είτε το πως έκατσε η JB στο κινητό σου ( το πιθανότερο ) είτε κάποια εξωτερική εφαρμογή που προκαλεί το πρόβλημα στο δικό σου κινητό.Θα σου συνιστούσα να κάνεις το εξής : Downgrade σε ICS -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων -> φλασάρισμα της JB Open Europe -> Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.Κάνε αυτό και δοκίμασε το κινητό πριν εγκαταστήσεις εφαρμογές από το Play.:) EDIT : Με πρόλαβε και ο Savanos :) την αναβάθμιση την έκανα με το LG PC Suite , μου έβγαλε αναβάθμιση κ το έκανα.... επειδή είδα ότι δεν δούλευε καλά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κ ξανασέταρα το τηλέφωνο . κάποιες εφαρμογές που δουλέυαν σε ics δεν δουλέυαν σε jb . όντως μπορεί να είναι από καμία εφαρμογή κ τρώει σκαλώματα . χθες μου κόλησε η εφαρμογή μυνήματα (αυτη που έχει το τηλ )έμπενα στα μυν κ μου έβγαζε μαυρη οθόνη ...μόνο του restart έκανε όταν ήμουνα στο ιντερνετ με opera ....υποθέτω έμεινα από ram γι αυτό το έκανε . (μία φορά έχει κάνει restart μόνο του) τις υπόλοιπες φόρες του κάνω εγώ γιατί κολούσε για κάποιο λόγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Κάνε αυτό που σου λέω ( με τη σειρά που ανέφερα ) και τη JB βάλε τη με αυτόν τον τρόπο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 3 φορές την έχω βάλει έτσι με απόλυτη επιτυχία και δουλεύει άψογα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Κάνε αυτό που σου λέω ( με τη σειρά που ανέφερα ) και τη JB βάλε τη με αυτόν τον τρόπο : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357042 3 φορές την έχω βάλει έτσι με απόλυτη επιτυχία και δουλεύει άψογα.:) οκ σε ευχαριστώ πολυ!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 χαλια τελικα τα φασολια δεν βραζουν θελουν σοδα.εμπρος πισω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Και εγώ μαζί σου...Για την ώρα καλά είμαστε. Άλλωστε μέρα με την μέρα και κάποια ρομ βγαίνει οπότε Όχι για πολύ ακόμα με αυτήν ίσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Κάτσε να δούμε τι έχει να πει και πιτουλα που πλησιάζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Ρε μάγκες... Έχετε ασχοληθει με το widget του καιρού? Το μαμά εννοώ... Η τοποθεσίες είναι λίγο άλλα ντ' άλλων. πχ βρίσκομαι Ελευσίνα και λέει Μαρούσι, κάνω refresh και καμία αλλαγή Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts