Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ωραιο κινητο αλλα την μπαταρια του την τρωει χαβαλε λεμε ,,,)))

Άμα βγει νέος κέρνελ, πιστεύω θα δούμε πολύ καλύτερη αυτονομία.

Φιλικά, Κύρος.:)

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άμα βγει νέος κέρνελ, πιστεύω θα δούμε πολύ καλύτερη αυτονομία.

εχει βγει ο 3.4 του oneX!! απλα περιμενουμε να τον τελειοποιησει και να τον κυκλοφορησει ο kholk!!

Edited by mobrol
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Έχω φτιάξει 3 μικρά βίντεο τραβηγμένα από το Optimus 4X που διαθέτω μπορείτε να τα δείτε εδώ:http://www.youtube.com/playlist?list=PLPJtBYrw-N9mKaxBTPI4VN7TnoK668-rs&feature=mh_lolz Βάλτε το στα 1080p και πείτε μου αν σας άρεσε το αποτέλεσμα!

Καλούτσικα είναι αν και 1080p δεν θα τα έλεγα σε καμία περίπτωση.Για κινητό καλά είναι :)

Παιδιά κατέβασα μια εφαρμογή καιρού που με ενθουσίασε όσο αφορά τα animated 3d γραφικά της ( το 3D Weather forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.weather3d&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGl0eWZsb3cud2VhdGhlcjNkIl0. ) αλλά είναι η πρώτη εφαρμογή που μου υπερθέρμανε το κινητό σε μεγάλο βαθμό.Να σας πω ότι έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες βαριές εφαρμογές (παιχνίδια με βαριά γραφικά ) και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ.Το κινητό μας φταίει ή εφαρμογές σαν κι αυτή ? Αν θέλετε κάντε πείραμα βάζοντας τη free έκδοση,βάλτε τη demo πόλη και ξεκινήστε να ρολάρετε για κανένα 5λεπτο.Τέτοιο ζέσταμα δεν μου έχει ξανατύχει.

Προσωπικά περιμένω να μειωθούν οι θερμοκρασίες. Καλά μιλάμε με λίγη χρήσης όπως ιντερνετ η θερμοκρασία πάει 35 με 40. Μην πω έχει φτάσει και στους 42 βαθμούς.

Καλούτσικα είναι αν και 1080p δεν θα τα έλεγα σε καμία περίπτωση.Για κινητό καλά είναι :)

Παιδιά κατέβασα μια εφαρμογή καιρού που με ενθουσίασε όσο αφορά τα animated 3d γραφικά της ( το 3D Weather forecast https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilityflow.weather3d&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGl0eWZsb3cud2VhdGhlcjNkIl0. ) αλλά είναι η πρώτη εφαρμογή που μου υπερθέρμανε το κινητό σε μεγάλο βαθμό.Να σας πω ότι έχω χρησιμοποιήσει κι άλλες βαριές εφαρμογές (παιχνίδια με βαριά γραφικά ) και τέτοιο θέμα δεν είχα ποτέ.Το κινητό μας φταίει ή εφαρμογές σαν κι αυτή ? Αν θέλετε κάντε πείραμα βάζοντας τη free έκδοση,βάλτε τη demo πόλη και ξεκινήστε να ρολάρετε για κανένα 5λεπτο.Τέτοιο ζέσταμα δεν μου έχει ξανατύχει.

Πολύ καλή η εφραμογή τώρα κοιτάζω αν θα ανέβει η θερμοκρασία.

Edited by Unabomber
Φιλικά, Κύρος.:)

Παιδιά αξίζει να ξεκλειδώσω τον bootloader ; Εχει βγει κανένας kernel της προκοπής σε σταθερή έκδοση; Μια ματιά π έριξα στο xda είδα για ένα σε έκδοση pre-alpha. Η επίσημη LG κάνει τίποτα όσον αφορά αυτό το θέμα ;

Λοιπόν κατέβασα το gsambattery και έκανα 3 πειράματα θερμοκρασίας.Δείτε το αποτέλεσμα.Τα σχόλια τα έχω γραμμένα στα Αγγλικά γιατί σκοπεύω να στείλω τη φωτό στον δημιουργό του 3D Weather Forecast :

http://rapidhdd.com/images/577217Temperature.jpg

Καλησπέρα σε όλους,

σήμερα μου έκανε κάτι κόλπα το κινητό... Κατά τη διάρκεια της κλήσης, σβήνει η οθόνη και παρόλο που το κουνάω, δεν επανέρχεται... πχ αν πάρω κάποιον τηλέφωνο και δεν το σηκώνει προσπαθώ να το κλείσω και δεν μπορώ με αποτέλεσμα να απαντάει ο τηλεφωνητής και να συνεχίζει μέχρι να βγάλω μπαταρία, αφού ούτε το pwr ανταποκρίνεται...

Καμία ιδέα?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Καλησπέρα σε όλους,

σήμερα μου έκανε κάτι κόλπα το κινητό... Κατά τη διάρκεια της κλήσης, σβήνει η οθόνη και παρόλο που το κουνάω, δεν επανέρχεται... πχ αν πάρω κάποιον τηλέφωνο και δεν το σηκώνει προσπαθώ να το κλείσω και δεν μπορώ με αποτέλεσμα να απαντάει ο τηλεφωνητής και να συνεχίζει μέχρι να βγάλω μπαταρία, αφού ούτε το pwr ανταποκρίνεται...

Καμία ιδέα?

Γιατι δε με ρωτησες στο skype ρε ; Οπως και να εχει το ανεφερα 15 ποστ πιο πανω.

Γραφεις στο τηλεφωνο : 3845#*880# και πας , device test -> All auto test menu -full -> Alc ? proximity test Και εκει πατα calibrate.

Εγώ το έκανα αυτό σε σκοτεινό δωμάτιο τελείως και τωρα καλά φαίνεται να παίζει. Δε ξέρω αν παιζει ρόλο το σκοτάδι
Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Καλησπερα, απο σημερα κι εγω κατοχος του 4χ και μου φαινεται μια χαρα κινητο. Μια απορια, γιατι το pc του σπιτιου με win xp και η τηλεοραση δεν το βλεπουν σαν usb στικ οπως το παλιο μου optimus black? δεν μου βγαζει επιλογη "μεσο αποθηκευσης". Στην οθονη ενω εχω επιλεξει αυτοματη φωτεινοτητα με αφηνει να κανω αυξομειωση ακομα, δεν θα επρεπε να τα κανει την ρυθμιση μονο του? Edited by sokonik

Ενημερωτικα, γυρισα απο zaiben σε stock και παρατηρησα οτι σε στοκ ρομ το κινητο παιζει σε θερμοκρασια 4 περιπου βαθμους πιο χαμηλα και ζεσταινεται πιο αργα.. το προσεξα πολυ το θεμα αυτο και η διαφορα ειναι αισθητη... ακομα και οταν ανεβαζει θερμοκρασια κρυωνει πιο γρηγορα σε στοκ ρομ
phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

Καλησπερα, απο σημερα κι εγω κατοχος του 4χ και μου φαινεται μια χαρα κινητο. Μια απορια, γιατι το pc του σπιτιου με win xp και η τηλεοραση δεν το βλεπουν σαν usb στικ οπως το παλιο μου optimus black? δεν μου βγαζει επιλογη "μεσο αποθηκευσης". Στην οθονη ενω εχω επιλεξει αυτοματη φωτεινοτητα με αφηνει να κανω αυξομειωση ακομα, δεν θα επρεπε να τα κανει την ρυθμιση μονο του?

αυτό συμβαίνει γιατί δεν λειτουργεί ως mass storage αλλά έχει το πρότυπο MTP για μεταφορά δεδομένων. Η αυτόματη φωτεινότητα απ'ότι έχω καταλάβει παίρνει σαν δεδομένο την τιμή π έχεις βάλει εσύ και αυξομειώνει με βάση αυτή την τιμή αναλόγως το φωτισμό του περιβάλλοντος

Καλημέρες επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω την συσκευή, αν σας είναι εύκολο μια μικρή ενημέρωση για τα υπέρ και κατά του κινητού. και αν έχει υποστήριξη καλή από τους xda. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :)

αυτό συμβαίνει γιατί δεν λειτουργεί ως mass storage αλλά έχει το πρότυπο MTP για μεταφορά δεδομένων. Η αυτόματη φωτεινότητα απ'ότι έχω καταλάβει παίρνει σαν δεδομένο την τιμή π έχεις βάλει εσύ και αυξομειώνει με βάση αυτή την τιμή αναλόγως το φωτισμό του περιβάλλοντος

Δηλαδη τι σημαίνει αυτο? υπάρχει τροπος να το δει ως mass storage που με εχει βολεψει πολύ?

Για το 2ο που λες μαλλον κατι τέτοιο παιζει...

Εγώ το έκανα αυτό σε σκοτεινό δωμάτιο τελείως και τωρα καλά φαίνεται να παίζει. Δε ξέρω αν παιζει ρόλο το σκοτάδι

Στο skate που ειχα επρεπε να εχει πολυ φως για να γινει σωστο καλιμπραρισμα.

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Γιατι δε με ρωτησες στο skype ρε ; Οπως και να εχει το ανεφερα 15 ποστ πιο πανω.

Γιατί δε σε βρήκα ρε παίχτη... Ευχαριστώ πάντως (πάλι ;))

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Δηλαδη τι σημαίνει αυτο? υπάρχει τροπος να το δει ως mass storage που με εχει βολεψει πολύ?

Για το 2ο που λες μαλλον κατι τέτοιο παιζει...

σημαίνει ότι το pc το βλέπει σαν συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων όπως θα δεις και απ'το εικονίδιο που δημιουργείται και όχι σαν memory card. Στη σύνδεση με τον Η/Υ δεν έχει καμία διαφορά αλλά δεν ξέρω αν το αναγνωρίζουν όλες οι τηλεοράσεις. Η δικιά μου π.χ μπορεί να αναπαράγει μόνο τις φωτό του κινητου. Οπότε η λύση αν θες να βλέπεις ταινίες μέσω του κινητού στην τηλεόραση είναι η σύνδεση μέσω micro-hdmi (MHL). Και δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις κάτι για να αλλάξει, τουλ. όχι με stock rom

ok σε ευχαριστω για την ενημερωση, ισως να υπαρχει καποιο προγραμμα για να το βλεπει η tv σαν στικακι, αν ξερει κανεις θα με βοηθουσε πολύ...

ok σε ευχαριστω για την ενημερωση, ισως να υπαρχει καποιο προγραμμα για να το βλεπει η tv σαν στικακι, αν ξερει κανεις θα με βοηθουσε πολύ...

Δες εδώ: http://www.xda-developers.com/android/usb-mass-storage-app-for-the-lg-optimus-4x/

Στο skate που ειχα επρεπε να εχει πολυ φως για να γινει σωστο καλιμπραρισμα.

Δε ξέρω νομίζω ότι το προβλημα με τον αισθητηρα είναι σε χωρο χωρίς πολυ φως

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Τελικα η ρομ zaiben ειναι σταθερη αξιζει να παω προς τα εκει??? και ο κερνελ που θεωρητικα περναει τους τελευταιους driver για tegra κανει δουλεια???
Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Τελικα η ρομ zaiben ειναι σταθερη αξιζει να παω προς τα εκει??? και ο κερνελ που θεωρητικα περναει τους τελευταιους driver για tegra κανει δουλεια???

απο zaiben χτες γυρισα σε στοκ γιατι ενω ηταν παρα πολυ σταθερη και smooth με φοβιζε που επαιζε σε πιο υψηλες θερμοκρασιες το κινητο!

οσο για τον κερνελ κανε υπομονη λιγο καιρο να βγει ενας πιο καινουργιος που ειναι στα σκαρια και που θα ειναι σιγουρα καλυτερος!

//αααα με zaiben ειχε μεγαλη ασταθεια στο gps ενω με στοκ ειναι πολυ κομπλε

απο zaiben χτες γυρισα σε στοκ γιατι ενω ηταν παρα πολυ σταθερη και smooth με φοβιζε που επαιζε σε πιο υψηλες θερμοκρασιες το κινητο!

οσο για τον κερνελ κανε υπομονη λιγο καιρο να βγει ενας πιο καινουργιος που ειναι στα σκαρια και που θα ειναι σιγουρα καλυτερος!

//αααα με zaiben ειχε μεγαλη ασταθεια στο gps ενω με στοκ ειναι πολυ κομπλε

απο μπαταρια πως τα παει ?

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

παιδιά γενικά το κινητό ζεσταίνεται πολύ, μάλλον έτσι είναι ο τρόπος λειτουργίας του με τον tegra3. Έβαλα για λίγο, έτσι για αλλαγή, τον Go launcher με ένα animated θέμα και κυριολεκτικά πήρε φωτιά το χέρι μου που το κρατούσα και όλα αυτά με stock JB. Δεν ξέρω τι συμβαίνει ας ελπίσουμε ότι δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και ότι με κάποιο καινούργιο kernel θα διορθωθεί η κατάσταση.
frastgr

Κ γω με nova launcher παρατήρησα να ζεσταίνεται το κινητό λίγο μεν, αλλά ακόμα και με απλό ρολάρισμα στις εφαρμογές... Δοκιμάζοντας δε χθες το ironman 3 νόμιζα οτι θα λιώσει η οθόνη :P

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)