Leolipop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 leo ρωτησα κ τον φιλο πριν που ειπε για το nfs οτι λαγκαρει.για ποιο nfs μιλατε?γιατι μεχρι κ το most wanted εμας στο NeoV παιζει μια χαρα κ σε GB και στην ψιλοαθλια ICS σε μονοπυρηνο στο 1.2GHz οποτε μου φενεται παραξενο να λαγκαρει σε εσας. Το most wanted εννοώ. Ειναι γενικά περίεργο παιχνίδι και λαγκάρει αρκετά στο 4x. Υπάρχουν ολόκληρα θέματα στο xda για αυτό το πράγμα. Και εγω σε αυτο αναφερομαι.Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι προσαρμοζεται στις δυνατοτητες της συσκευης και αναλογως ρυθμιζει τα γραφικα.Το προβλημα στο 4Χ ειναι στο scaling που εχει ο kernel του τηλεφωνου... Πολλοι που ειχαν ρυθμισει μεσω του LG Gearbox (δεν λειτουργει πλεον σε JB) το τηλ να παιζει με 1 πυρηνα στα 1300-1500 δεν ειχαν κανενα προβλημα....Εμας για καποιο λογο το τηλεφωνο οσο ανεβαινουν οι πυρηνες , ριχνει και την συχνοτητα ετσι μονο προβληματα εχουμε.... Δες σας λεει κατι που στο nexus 7 με ιδια cpu , επαιζε και παιζει αψογα ; Τα εχουν κανει μανταρα....Θελουμε και οptimization .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Και εγω σε αυτο αναφερομαι.Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι προσαρμοζεται στις δυνατοτητες της συσκευης και αναλογως ρυθμιζει τα γραφικα.Το προβλημα στο 4Χ ειναι στο scaling που εχει ο kernel του τηλεφωνου... Πολλοι που ειχαν ρυθμισει μεσω του LG Gearbox (δεν λειτουργει πλεον σε JB) το τηλ να παιζει με 1 πυρηνα στα 1300-1500 δεν ειχαν κανενα προβλημα....Εμας για καποιο λογο το τηλεφωνο οσο ανεβαινουν οι πυρηνες , ριχνει και την συχνοτητα ετσι μονο προβληματα εχουμε.... Δες σας λεει κατι που στο nexus 7 με ιδια cpu , επαιζε και παιζει αψογα ; Τα εχουν κανει μανταρα....Θελουμε και οptimization .... με καποιον custom kernel δηλαδη ισως φτιαξουν τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 (edited) Μονο ετσι ...οποιος ελπιζει σε κατι απο την LG, αν εχει το κινητο κατα το 2015 , μπορει να παρει κατι επισημα... Μετα απο ενημερωση απο τον Manos20082 (αν θυμαμαι καλα το Nick) σχετικα με μια ευρωπαικη οδηγια , να γνωριζετε πως ουτε το root ακομο ουτε και οι custom roms ακυρωνουν την εγγυηση.Αχρειαστο να μας ειναι το ζητημα αυτο αλλα ο ιδιος μου ανεφερε την δικαιωση του μετα απο σχετικο προβλημα που ειχε με συσκευη... Αν θελει να αναφερει κατι παραπανω , ας το κανει ο ιδιος. :) Εδω το αρθρο : http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu#footnote-link-255-1 Edited April 10, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Συγκρίνοντας δίπλα δίπλα τις οθόνες του 4χ και του 2χ η οθόνη του 2χ φαίνεται να έχει πιο καθαρά τα χρώματα ειδικά στο άσπρο. Τι παίζει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Θα κανω και εγω τη συγκριση και θα επανελθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Mε πολύ μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι η εφαρμογή υποβοήθησης του gps που κατέβασα σήμερα έδωσε τέλος στα προβλήματα κλειδώματος δορυφόρων που αντιμετώπιζα.:yahoo: Στην 1η διαδρομή που έκανα σήμερα το κλείδωμα έγινε στο 1,5 λεπτό, στη 2η στα 10-20 δευτερόλεπτα και στην 3η στα 10 περίπου δευτερόλεπτα.Όλοι αυτοί οι χρόνοι χωρίς χρήση δεδομένων.:) Φαίνεται δλδ αυτή η εφαρμογή να με βοηθά πολύ περισσότερο σε σχέση με το GPS test ή το status με τα οποία είτε κλείδωνα στα 4-5 λεπτά είτε καθόλου κάποιες φορές.Αύριο θα κάνω κι άλλες διαδρομές και ελπίζω να έχω τα ίδια αποτελέσματα ώστε να σιγουρευτώ ότι με αυτή την εφαρμογή λύθηκε το όλο θέμα με το gps.:clap: Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις κλειδώματος δοκιμάστε την θέτοντας στα settings της "fast" στο gps sensor work mode και ελπίζω να σας βοηθήσει κι εσάς : https://play.google.com/store/apps/details?id=tisinadev.activegps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInRpc2luYWRldi5hY3RpdmVncHMiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Θα κανω και εγω τη συγκριση και θα επανελθω. Περιμένω αποτελέσματα Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 πηρα χθες το μεταχειρισμενο lg 4x και εβαλα την καρτα μου και μου βγαζει στο πανω μερος της οθονης διπλα στην μπαταρια ενδειξη 3G!!πως μπορω να ενεργοποιω ποτε το wifi ποτε το 3G αναλογα με την περισταση???ξερει κανεις τι κανω ακριβως???ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 τράβηξε με το δάχτυλο την πάνω μπάρα ειδοποιήσεων και πατά τους διακόπτες με.δεδομένα και WiFi . από μπλε να γίνουν άσπροι. Με τον ίδιο τρόπο τους ανοίγεις οπότε θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημερα παιδια εγω παντως μετα απο μια βδομαδα με την jb εχω να πω οντως βελτειομενη απαραιτητη με τπτ και στην 4.0.3 το κινητακι πεταγε Το widget του καιρου μου κανε κατι θεματακια το αντικατεστησα με αλλο απο το μαρκετ και ειμαι μια χαρα τωρα. Που και που εχω παρατηρησει κολαει το 3g ενω δειχνει οτι εχει δεν κατεβαζει τπτ με επανεκινηση επανερχεται ισως φταινε τα προγραμματα εξοικονομησης μπαταριας σε αυτο,που εχω βαλει εγω . Κατι αλλο ιδιαιτερο δεν εχω να πω . Θεωρο την ics πιο σταθερη προσωπικα η οποια οπως ηταν στημενη ηταν πουλυ καλη. Μπαταρια αισθητα πιο οικονομικη απο πλευρας λειτουργικου. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melpomina_1993 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 το wifi το ενεργοποιω ετσι!!το 3G πως ενεργοποιω δεν ξερω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 το wifi το ενεργοποιω ετσι!!το 3G πως ενεργοποιω δεν ξερω???? Ειναι το κουμπι με τα δυο βελακια ενα κοιταει πανω το αλλο κατω το πατας γινεται μπλε και ενεργοποιητε και φαινεται το 3g πανω στην μπαρα διπλα απο τις γραμμες του σηματος. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Από την μπάρα ειδοποιήσεων "Δεδομένα" ...πατώντας το παρατατεταμένα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δεν ειναι απαραιτητο...το πατας μια φορα και απο ασπρο γινεται γαλαζιο και ενεργοποιειται....ετσι δουλευουν οτι υπαρχει πανω στην μπαρα ειδοποιησεων... Προσπαθω να ξεκλειδωσω τον BL (εχω την 262-000) αλλα μου βγαζει sequrity error.... με windows δοκιμαζεις?καπου διαβασα οτι βγαζει αυτο το error σε windows ενω απο linux ξεκλειδωνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
termagazis Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ένας μέσα στο xda λέει ότι το κατάφερε με win 7 64bits... ναι αλλα με linux ειναι σιγουρο(αρκει να ειναι unlockable βεβαια).δοκιμασε αν εχεις linux δεν χανεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Δεν ειναι απαραιτητο...το πατας μια φορα και απο ασπρο γινεται γαλαζιο και ενεργοποιειται....ετσι δουλευουν οτι υπαρχει πανω στην μπαρα ειδοποιησεων... Προσπαθω να ξεκλειδωσω τον BL (εχω την 262-000) αλλα μου βγαζει sequrity error.... Ακόμα δεν ξεκλειδώνει; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Μεγάλη ξενέρα για μένα πραγματικά.. Μου λένε ότι ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα που έχω.. Είχα δηλώσει υπερθέρμανση κατά την διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής και τα άσπρα σημαδάκια στην οθόνη.. Για να δούμε τι θα πουν αύριο.. Άμα πουν ότι τελικά δεν βρήκαν το πρόβλημα έχω θα πάω και θα το δείξω να τους πείσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τι εννοείς άσπρα σημαδάκια; είναι έντονα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Τι εννοείς άσπρα σημαδάκια; είναι έντονα; Όχι πολύ, μόνο άμα το παρατήρησεις με έντονο φως. Σημάδια στην οθόνη πως αλλιώς να το εξηγήσω :p Το πρόβλημα αυτό νομίζω το είχε και ο Leolipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Απλά θέλω να δω μήπως και έχει και το δικό μου τπτ τέτοιο Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Απλά θέλω να δω μήπως και έχει και το δικό μου τπτ τέτοιο Βάλε το κάτω από έντονο φως η ακόμη και στον ήλιο και θα το παρατηρήσεις..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με φουλ φωτεινότητα; Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nexusloco Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Με φουλ φωτεινότητα; Όχι. Χωρίς να είναι η οθόνη ανοιχτή.Ελπίζω να κατάλαβες.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georkouk Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Θα το κοιτάξω άυριο που θα ναι μέρα.. Κανένας άλλος έκανε σύγκριση τις οθόνες του 4χ με του 2χ ? Παράθεση Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeiros Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παιδια στο xda λενε οτι βγηκε η v20b.. Τι εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts