Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

leo ρωτησα κ τον φιλο πριν που ειπε για το nfs οτι λαγκαρει.για ποιο nfs μιλατε?γιατι μεχρι κ το most wanted εμας στο NeoV παιζει μια χαρα κ σε GB και στην ψιλοαθλια ICS σε μονοπυρηνο στο 1.2GHz οποτε μου φενεται παραξενο να λαγκαρει σε εσας.

Το most wanted εννοώ. Ειναι γενικά περίεργο παιχνίδι και λαγκάρει αρκετά στο 4x. Υπάρχουν ολόκληρα θέματα στο xda για αυτό το πράγμα.

Και εγω σε αυτο αναφερομαι.Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι προσαρμοζεται στις δυνατοτητες της συσκευης και αναλογως ρυθμιζει τα γραφικα.Το προβλημα στο 4Χ ειναι στο scaling που εχει ο kernel του τηλεφωνου...

Πολλοι που ειχαν ρυθμισει μεσω του LG Gearbox (δεν λειτουργει πλεον σε JB) το τηλ να παιζει με 1 πυρηνα στα 1300-1500 δεν ειχαν κανενα προβλημα....Εμας για καποιο λογο το τηλεφωνο οσο ανεβαινουν οι πυρηνες , ριχνει και την συχνοτητα ετσι μονο προβληματα εχουμε....

Δες σας λεει κατι που στο nexus 7 με ιδια cpu , επαιζε και παιζει αψογα ; Τα εχουν κανει μανταρα....Θελουμε και οptimization ....

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εγω σε αυτο αναφερομαι.Το θεμα ειναι οτι το παιχνιδι προσαρμοζεται στις δυνατοτητες της συσκευης και αναλογως ρυθμιζει τα γραφικα.Το προβλημα στο 4Χ ειναι στο scaling που εχει ο kernel του τηλεφωνου...

Πολλοι που ειχαν ρυθμισει μεσω του LG Gearbox (δεν λειτουργει πλεον σε JB) το τηλ να παιζει με 1 πυρηνα στα 1300-1500 δεν ειχαν κανενα προβλημα....Εμας για καποιο λογο το τηλεφωνο οσο ανεβαινουν οι πυρηνες , ριχνει και την συχνοτητα ετσι μονο προβληματα εχουμε....

Δες σας λεει κατι που στο nexus 7 με ιδια cpu , επαιζε και παιζει αψογα ; Τα εχουν κανει μανταρα....Θελουμε και οptimization ....

με καποιον custom kernel δηλαδη ισως φτιαξουν τα πραγματα.

Μονο ετσι ...οποιος ελπιζει σε κατι απο την LG, αν εχει το κινητο κατα το 2015 , μπορει να παρει κατι επισημα...

Μετα απο ενημερωση απο τον Manos20082 (αν θυμαμαι καλα το Nick) σχετικα με μια ευρωπαικη οδηγια , να γνωριζετε πως ουτε το root ακομο ουτε και οι custom roms ακυρωνουν την εγγυηση.Αχρειαστο να μας ειναι το ζητημα αυτο αλλα ο ιδιος μου ανεφερε την δικαιωση του μετα απο σχετικο προβλημα που ειχε με συσκευη...

Αν θελει να αναφερει κατι παραπανω , ας το κανει ο ιδιος.

:)

Εδω το αρθρο : http://matija.suklje.name/rooting-and-flashing-your-device-does-not-void-the-warranty-in-eu#footnote-link-255-1

Edited by Leolipop

Συγκρίνοντας δίπλα δίπλα τις οθόνες του 4χ και του 2χ η οθόνη του 2χ φαίνεται να έχει πιο καθαρά τα χρώματα ειδικά στο άσπρο.

Τι παίζει;

Lg Optimus 2x --> Lg Optimus 4x --> Motorola Nexus 6 --> Pixel 3 XL

Mε πολύ μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι η εφαρμογή υποβοήθησης του gps που κατέβασα σήμερα έδωσε τέλος στα προβλήματα κλειδώματος δορυφόρων που αντιμετώπιζα.:yahoo: Στην 1η διαδρομή που έκανα σήμερα το κλείδωμα έγινε στο 1,5 λεπτό, στη 2η στα 10-20 δευτερόλεπτα και στην 3η στα 10 περίπου δευτερόλεπτα.Όλοι αυτοί οι χρόνοι χωρίς χρήση δεδομένων.:) Φαίνεται δλδ αυτή η εφαρμογή να με βοηθά πολύ περισσότερο σε σχέση με το GPS test ή το status με τα οποία είτε κλείδωνα στα 4-5 λεπτά είτε καθόλου κάποιες φορές.Αύριο θα κάνω κι άλλες διαδρομές και ελπίζω να έχω τα ίδια αποτελέσματα ώστε να σιγουρευτώ ότι με αυτή την εφαρμογή λύθηκε το όλο θέμα με το gps.:clap:

Όσοι λοιπόν αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις κλειδώματος δοκιμάστε την θέτοντας στα settings της "fast" στο gps sensor work mode και ελπίζω να σας βοηθήσει κι εσάς :

https://play.google.com/store/apps/details?id=tisinadev.activegps&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInRpc2luYWRldi5hY3RpdmVncHMiXQ..

Θα κανω και εγω τη συγκριση και θα επανελθω.

Περιμένω αποτελέσματα

πηρα χθες το μεταχειρισμενο lg 4x και εβαλα την καρτα μου και μου βγαζει στο πανω μερος της οθονης διπλα στην μπαταρια ενδειξη 3G!!πως μπορω να ενεργοποιω ποτε το wifi ποτε το 3G αναλογα με την περισταση???ξερει κανεις τι κανω ακριβως???ευχαριστω πολυ!!!

τράβηξε με το δάχτυλο την πάνω μπάρα ειδοποιήσεων και πατά τους διακόπτες με.δεδομένα και WiFi . από μπλε να γίνουν άσπροι. Με τον ίδιο τρόπο τους ανοίγεις οπότε θες

Καλημερα παιδια εγω παντως μετα απο μια βδομαδα με την jb εχω να πω οντως βελτειομενη απαραιτητη με τπτ και στην 4.0.3 το κινητακι πεταγε

Το widget του καιρου μου κανε κατι θεματακια το αντικατεστησα με αλλο απο το μαρκετ και ειμαι μια χαρα τωρα. Που και που εχω παρατηρησει κολαει το 3g ενω δειχνει οτι εχει δεν κατεβαζει τπτ με επανεκινηση επανερχεται ισως φταινε τα προγραμματα εξοικονομησης μπαταριας σε αυτο,που εχω βαλει εγω . Κατι αλλο ιδιαιτερο δεν εχω να πω . Θεωρο την ics πιο σταθερη προσωπικα η οποια οπως ηταν στημενη ηταν πουλυ καλη. Μπαταρια αισθητα πιο οικονομικη απο πλευρας λειτουργικου.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

το wifi το ενεργοποιω ετσι!!το 3G πως ενεργοποιω δεν ξερω????

Ειναι το κουμπι με τα δυο βελακια ενα κοιταει πανω το αλλο κατω το πατας γινεται μπλε και ενεργοποιητε και φαινεται το 3g πανω στην μπαρα διπλα απο τις γραμμες του σηματος.

Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X ..................

Δεν ειναι απαραιτητο...το πατας μια φορα και απο ασπρο γινεται γαλαζιο και ενεργοποιειται....ετσι δουλευουν οτι υπαρχει πανω στην μπαρα ειδοποιησεων...

Προσπαθω να ξεκλειδωσω τον BL (εχω την 262-000) αλλα μου βγαζει sequrity error....

με windows δοκιμαζεις?καπου διαβασα οτι βγαζει αυτο το error σε windows ενω απο linux ξεκλειδωνει.

Ένας μέσα στο xda λέει ότι το κατάφερε με win 7 64bits...

ναι αλλα με linux ειναι σιγουρο(αρκει να ειναι unlockable βεβαια).δοκιμασε αν εχεις linux δεν χανεις κατι

Δεν ειναι απαραιτητο...το πατας μια φορα και απο ασπρο γινεται γαλαζιο και ενεργοποιειται....ετσι δουλευουν οτι υπαρχει πανω στην μπαρα ειδοποιησεων...

Προσπαθω να ξεκλειδωσω τον BL (εχω την 262-000) αλλα μου βγαζει sequrity error....

Ακόμα δεν ξεκλειδώνει;

Μεγάλη ξενέρα για μένα πραγματικά.. Μου λένε ότι ακόμα δεν έχουν εντοπίσει το πρόβλημα που έχω.. Είχα δηλώσει υπερθέρμανση κατά την διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής και τα άσπρα σημαδάκια στην οθόνη.. Για να δούμε τι θα πουν αύριο.. Άμα πουν ότι τελικά δεν βρήκαν το πρόβλημα έχω θα πάω και θα το δείξω να τους πείσω..

Τι εννοείς άσπρα σημαδάκια; είναι έντονα;

Όχι πολύ, μόνο άμα το παρατήρησεις με έντονο φως. Σημάδια στην οθόνη πως αλλιώς να το εξηγήσω :p Το πρόβλημα αυτό νομίζω το είχε και ο Leolipop.

Απλά θέλω να δω μήπως και έχει και το δικό μου τπτ τέτοιο

Βάλε το κάτω από έντονο φως η ακόμη και στον ήλιο και θα το παρατηρήσεις..:)

Θα το κοιτάξω άυριο που θα ναι μέρα..

Κανένας άλλος έκανε σύγκριση τις οθόνες του 4χ με του 2χ ?

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)