mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. το έβαλα 2g θα το δοκιμάσω και θα σας πω. εγώ το είχα 3g και οι υπόλοιποι είχανε το σήμα του τηλεφώνου χωρίς χρήση δεδομένων. απλά δεν ήξερα ότι έχει σχέση αυτό με τα δεδομένα. με την μπαταρία θα σας ξαναπώ σε μια βδομάδα. Τώρα όσον αφορά το θέμα με το ρούτερ ανέτρεξα αρκετά πίσω σε αυτό το τοπικ, αλλά δεν βρήκα κάτι μήπως θυμάστε περίπου ποια ρύθμιση να ψάξω, να αλλάξω; ευχαριστώ πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις. για κανε ενα restart στον router, 99% θα εισαι κομπλε Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 οσο για το σημα, το ειχες σε auto (2g&3g) ή μονο σε 2g?? σε 2g εχει πιο καλο σημα. Ρε παιδια γδεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα τα πραγματα στα κηνιτα δν εχω ασχολιθει ποτε αλλα για ποιο λογο το 2g να εχει καλητερο σημα απο το 3g ; Λογικη δεν....; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Ρε παιδια γδεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα τα πραγματα στα κηνιτα δν εχω ασχολιθει ποτε αλλα για ποιο λογο το 2g να εχει καλητερο σημα απο το 3g ; Λογικη δεν....; :blink: στην Ελλαδα δεν εχουμε την υποδομη να στηριξουμε καλο 3g σημα παντου.. αντιθετα το 2g δουλευει καλα.. Οταν λοιπον το εχεις στο dual mode , το κινητο ψαχνει για 3g σημα το οποιο δεν ειναι καλο.. αν δεν υπαρχει καθολου 3g τοτε ψαχνει για 2g.. αν υπαρχει 3g αλλα ειναι πολυ ασθενες (1 γραμμη) και το εχουμε στο dual mode παραυτα θα κρατησει το 3g, οποτε θα εχουμε πολυ χαμηλο σημα Πιο αναλυτικα: Μονο 2G: 1)Aγνοει οτι 3g σημα υπαρχει. 2)Αν υπαρχει 2g σημα τοτε εχουμε μονο αυτο οτι ποιοτητα και αν εχει 3)Αν δεν υπαρχει 2g σημα τοτε δεν πιανουμε τιποτα Μονο 3G: 1)Aγνοει οτι 2g σημα υπαρχει. 2)Αν υπαρχει 3g σημα τοτε εχουμε μονο αυτο οτι ποιοτητα και αν εχει 3)Αν δεν υπαρχει 3g σημα τοτε δεν πιανουμε τιποτα Dual mode: 1)Αρχικα ψαχνει για 3g, αν βρει 3g εχουμε μονο αυτο με οτι ποιοτητα εχει. 2)Αν δεν βρει ΚΑΘΟΛΟΥ 3g τοτε ψαχνει για 2g και εχουμε 2g με οτι ποιοτητα εχει. Ουσιαστικα αν βρισκει και τα 2 σηματα κρατα το 3g και ας ειναι χαλια.. //Ελπιζω να μην ειπα κατι λαθος Edited March 14, 2013 by mobrol Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleni195 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 έκανα ρεσταρτ το ρούτερ αλλά τίποτα να πάρει η οργή... ελπίζω με αναβάθμιση να αλλάξει. επίσης έχω την έκδοση 4,0,3 αυτήν είχε το τηλέφωνο από default, θέλω να κάνω αναβάθμιση, και δεν μου βρίσκει νεότερη έκδοση. εσείς στο δικό σας optimus 4x ποια έκδοση έχετε ; γιατι δεν νομιζω να ισχύει ότι η 4,0,3 είναι η τελευταία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 έκανα ρεσταρτ το ρούτερ αλλά τίποτα να πάρει η οργή... ελπίζω με αναβάθμιση να αλλάξει. επίσης έχω την έκδοση 4,0,3 αυτήν είχε το τηλέφωνο από default, θέλω να κάνω αναβάθμιση, και δεν μου βρίσκει νεότερη έκδοση. εσείς στο δικό σας optimus 4x ποια έκδοση έχετε ; γιατι δεν νομιζω να ισχύει ότι η 4,0,3 είναι η τελευταία. εχω 4.0.3 εχει βρει 4.1.2 αλλα ειναι ανεπισημη και δοκιμαστικη οποτε λογικο να μην την βρισκει, εγω θα κανω υπομονη μεχρι να βγει η τελικη συντομα. θα σου προτεινα να κανει επανεκκινηση το κινητο σου και αν δεν πιασει επαναφορα ρυθμισεων.. βεβαια πριν απο αυτο δοκιμασε το σε καποιο αλλο wifi για σιγουρια Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για οσους δεν το γνωριζουνε το Optimus L9 πηρε επισημα απο χθες την Jelly bean ενω εμεις με το 4X ακομη την περιμενουμε επισημα. Λαθος για μενα αυτο της LG. Το 4Χ ηταν η ναυαρχιδα της οταν κυκλοφορησε το L9 σαν midrange κινητο. Το καλο ειναι οτι πλησιαζει και σε εμας να την παρουμε επισημα. Πιστευω το αργοτερο ως το πολυ το τελος της αλλης εβδομαδας να την εχουμε παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για οσους δεν το γνωριζουνε το Optimus L9 πηρε επισημα απο χθες την Jelly bean ενω εμεις με το 4X ακομη την περιμενουμε επισημα. Λαθος για μενα αυτο της LG. Το 4Χ ηταν η ναυαρχιδα της οταν κυκλοφορησε το L9 σαν midrange κινητο. Το καλο ειναι οτι πλησιαζει και σε εμας να την παρουμε επισημα. Πιστευω το αργοτερο ως το πολυ το τελος της αλλης εβδομαδας να την εχουμε παρει. Ελπιζω χωρις bugs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. March 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ελπιζω χωρις bugsΑπλα δεν την εχουν ετοιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Ρε παιδια γδεν σκαμπαζω και πολλα απο αυτα τα πραγματα στα κηνιτα δν εχω ασχολιθει ποτε αλλα για ποιο λογο το 2g να εχει καλητερο σημα απο το 3g ; Λογικη δεν....; :blink: Οπως καταλαβαινεις και εχεις αντιληφθει εχει αλλη ταχυτητα το 3G σε σχεση με το 2G , οποτε να επισημανω πως και λογω σηματος αλλα και επειδη το τηλεφωνο κανει συνεχεια αναζητηση για καλυτερη ληψη , Αν δεν χρησιμοποιειτε δεδομενα να το εχετε μονο σε 2G γιατι εξοικονομει πολυ μπαταρια σε σχεση με το 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1992 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Οπως καταλαβαινεις και εχεις αντιληφθει εχει αλλη ταχυτητα το 3G σε σχεση με το 2G , οποτε να επισημανω πως και λογω σηματος αλλα και επειδη το τηλεφωνο κανει συνεχεια αναζητηση για καλυτερη ληψη , Αν δεν χρησιμοποιειτε δεδομενα να το εχετε μονο σε 2G γιατι εξοικονομει πολυ μπαταρια σε σχεση με το 3G. Οποτε κραταμε και την μπαταρια λιγο παραπανω ... Καλα λεω εγω για μας το κανουν τα παιδια που δεν εχουμε ακομα καλα σηματα :p :) Aαααα Και παιδια καμια καλη θηκουλα? μην το αφισουμε και απροστατευτο το κα'ι'μενουλι :) :p Edited March 14, 2013 by jason1992 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riquelme Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 έκανα ρεσταρτ το ρούτερ αλλά τίποτα να πάρει η οργή... ελπίζω με αναβάθμιση να αλλάξει. επίσης έχω την έκδοση 4,0,3 αυτήν είχε το τηλέφωνο από default, θέλω να κάνω αναβάθμιση, και δεν μου βρίσκει νεότερη έκδοση. εσείς στο δικό σας optimus 4x ποια έκδοση έχετε ; γιατι δεν νομιζω να ισχύει ότι η 4,0,3 είναι η τελευταία. Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το internet. Συνδεόταν κανονικά σε άλλα wi-fi και στο σπίτι μου έβγαζε την πίστη. Είχα ένα siemens sl2-141 που μου είχε δώσει η forthnet και το είχα αφήσει ενώ έχω πάει στον ΟΤΕ. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, reset το router άλλα τίποτα. Έφτιαξε μόνο όταν έβαλα το άλλο router (αυτό που μου είχε δώσει ο ΟΤΕ). Τώρα με το που μπαίνω στην πολυκατοικία πιάνει αμέσως σήμα. Παράθεση When someone tells you "you can't". Turn around and say "watch me" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 παιδες παιρνω νεα θηκη και ειναι κριμα η παλια να καθεται οποτε λεω να την δωσω αμα την θελει κανεις.. ειναι αυτη: http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=34573 ειναι 4 ημερων την πηρα 7,90 την δινω 4.. οποιος θελει μου λεει και περναει απο μετρο πανορμου να την παρει.. ειναι σαγρε στο πλαι οποτε δεν γλυστραει το κινητο Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Φιλε ακριβως την ιδια ειχα παρει πριν μηνες σε μπλε με 1,30 περιπου απο κινα.Ηδη περιμενω μια κοκκινη και θα κοιταξω να παρω ολα τα χρωματα.Αν και δεν ειναι το καταλληλο θεμα να βαλεις "αγγελια" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ναι φιλε μου το ξερω απλα το εβαλα εδω γιατι ειναι too much για αγγελια και ειπα μηπως την ηθελε κανεις.. και εγω απο κινα θα παρω αλλη χρωματιστη Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αντε με τους ληστες εδω ....αγοραζουμε μια με κοστος -80% .Τα μαγαζια που παιρνουν πολλες ποσο θελουν να βγαλουν πια!; 2€ να την πουλαγαν θα ειχαν 30% κερδος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Αντε με τους ληστες εδω ....αγοραζουμε μια με κοστος -80% .Τα μαγαζια που παιρνουν πολλες ποσο θελουν να βγαλουν πια!; 2€ να την πουλαγαν θα ειχαν 30% κερδος! το ξερω, μεγαλη ληστεια.. εγω φαντασου την πηρα την μερα που πηρα και το κινητο γιατι δεν ειχα λεφτα στο paypal και μεχρι να ερθει η θηκη φοβομουν να το αφησω χωρις.. οποτε συμβιβαστηκα και εδωσα 8 ευρω για να ειμαι ασφαλης.. αν ηξερα και πιο κινητα θα επαιρνα θα παραγγελνα απο κινα απο πιο πριν αλλα η αποφαση για το 4χ εγινε ψιλοστιγμιαια την στιγμη της αγορας.. πηγα σε μαγαζι γνωστου μου και του ειπα με 280 ποιο ειναι το καλυτερο αντροιντ που παιρνω?? :p μου εδειξε το 4χ ειχα διαβασει και τα χαρακτηριστικα του απο πριν ε και το πηρα Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγω πρεπει να το χα 2 μηνες και χωρις θηκη και προστασια οθονης...Σε κανα 2 πτωσεις παντως δεν επαθε τιποτα ευτυχως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 (edited) Μόλις έγινα JB user με Root, Unlocked Bootloader & CWM!!! Άντε καλοδούλευτο το μωρό μου... Μιλάμε ****** το κινητό, πάει σφαίρα... Περνάει και πύραυλο :p Άμα θέλετε Ελληνικό Οδηγό για να περάσετε CWM & να κάνετε Unlock στον Bootloader της συσκευής, πείτε μου να σας κάνω αναλυτικό!!! Ευχαριστώ ρε Leo για να περάσω την JB!!!! :D Edited March 14, 2013 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Για το root της JB , το εχω προσθεσει στο αναλογο θεμα στο τελευταιο ποστ.Για CWΜ κλπ καλοδεχουμενες οι οδηγιες...Δεν εχω κανει κατι απο αυτα τα 2 που λες και για αυτο δεν προχωρησει σε κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rixter20 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα κανει αναβαθμηση η LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 ρε παιδια ξερει κανεις ποτε θα κανει αναβαθμηση η LG. Αφού κυκλοφόρησε για το l9 σχετικά σύντομα πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grdimis Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Απαράδεκτο για την LG να μην έχει βγάλει ακόμα αναβάθμιση.Ο λόγος που έδωσα το δικό μου 4Χ είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σενάριο για αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν παίζει να μην δώσει αναβάθμιση επίσημη Ι LG στο 4x.Έδωσε την beta,ε όπου να ναι θα δώσε και την άλλη.Αυτή η αναβαθμησιολαγνεια των τελευταίων καιρών είναι απίστευτη.Λες και είχε θέματα το κινητό και πρέπει να λήξουν και άμεσα. Εδώ η LG έδωσε αναβάθμιση στα windows στο Optimus 7 ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θα το κάνει. Κάθε εταιρεία έχει τα θετικά της και ρα αρνητικά.Η LG έχει θέμα με τις αναβαθμίσεις.Αλλά έχει πολύ καλά υλικά, πιο προσιτές τιμές,πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση στην εγγυηση. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν νομίζω να σε τιμά αυτό που λες.Δηλαδή τι περίμενες τρομερό να έχει να παρουσιάσει η αναβάθμιση όταν θα έβγαινε ; Αφού την δουλειά του την έκανε σχεδόν άψογα έτσι και αλλιώς εκτός αν έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Δεν νομίζω να σε τιμά αυτό που λες.Δηλαδή τι περίμενες τρομερό να έχει να παρουσιάσει η αναβάθμιση όταν θα έβγαινε ; Αφού την δουλειά του την έκανε σχεδόν άψογα έτσι και αλλιώς εκτός αν έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό... Μουα?:confused: Μαλλον οχι γιατι λεω το ιδιο πραγμα ακριβως.:D Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts