Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα σε ολους!!ευτυχισμενος πλεον κατοχος του lg 4x επιτελους!! μια ερωτηση οταν βαζω το κινητο στον υπολογιστη δεν μου αναγνωριζει το κινητο...υπαρχει κανενα προγραμμα που χρειαζεται να βαλω?

Βαλε αυτο , θεσε το κινητο κατα τη συνδεση σε λογισμικο LG και ολα θα λυθουν.

Tελικα ειμαι ο μονος που το κινητ/pc μου αρνειται να μου βαλει την JB?:p

Στο τελευταιο βημα, εκει δηλαδη που φορτωνω το .kdz και περιμενω να αρχισει το κατεβατο με τα αρχεια και ειμαι με την μπαταρια στο χερι για να την βαλω, κρασαρει το προγραμμα.

Παραθυρια 7 εχω και δεν ξερω γιατι το κανει.

Θααααα ξαναπροσπαθησω λογικα μεσα στο σουκου ειδικα τωρα που βγηκε και το rootαρισμα...

Ειναι και μακρια ο Leo να τον επισκεφτω.Που να κανω ιταλια,Αθηνα...:lol:

Που θα παει ομως!!!!!

Σπέρες...

Επειδή το έφτιαξα ψες με το Λεωνίδα. Την μπαταρία την έβαλα με το που είδε τους drivers του modem και τους απενεργοποιήσαμε. Και εγώ win7 έχω. Δηλαδή όταν ξεκίνησα το φόρτωμα της kdz η μπαταρία ήταν ήδη στο κινητό

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Ετσι επρεπε...Ενημερωσα και τον οδηγο φλασαρισματος με αυτη την λεπτομερεια.

Εχει γινει μπερδεμα με την μπαταρια γιατι ο οδηγος ειναι ιδιος κατα 98% με το 2Χ οπου εκει στις εκδοσεις GB δεν την χρειαζοταν μεσα και το ηξερε ετσι ο κοσμος για να επαναφερει το κινητο σε στοκ. Οταν ομως ηρθε η ics στο 2Χ σε πολλους μαζι και σε εμενα εβγαινε σφαλμα κατα το φλασαρισμα της ics στο 2Χ.Το παρατηρησα και μετα οταν πολλοι ρωταγαν στο επισημο θεμα εδω στο myphone για το 2Χ ελεγα μια κουβεντα...Βαλε την μπαταρια και κανε οτι κανεις....Κατι παρομοιο εχει γινει και εδω και πλεον θελει αυτη τη λεπτομερεια.

Ενημερωθηκε και το θεμα του οδηγου root με την διαδικασια για JB στο τελευταιο μου ποστ.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα.προσπαθησα να κανω αναβαθμηση με kdz εφτασα μεχρι ενα καλο σημειο και η διαδικασια παγωσε.περιμενα αρκετα οσπου ειπα να το ξεκουμποσω το τηλ και να την ξαναπερασω.το τηλ ομως εφαγε φλας και δεν ανοιγει.αν και δεν το εχω στο usb μολις παταω να το ανοιξω με βγαζει την οθονη της αναβαθμησησ και τελος.μενει εκει.εβγαλα μπαταρια μπορπαθησα να μπω σε recovery τιποτα.μολις παταω το power με βγαζει την οθονη αναβαθμησης.και να πω οτι το φλασασα πρωτη φορα??? το εχω κανει 3 φορες. help

Επειδη για downgrade ειναι αλλος τροπος φλασαρισματος δοκιμασε να το κανεις ετσι σαν να πηγαινες απο jb σε ics.

Οπως λεει εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126

Επισης δοκιμασε απο το LG Mobile support tool την διαδικασια επαναφορα. που εχει η ακομα δες αν σου αναγνωριζει το τηλεφωνο και τι εκδοση εχεις (αν εχεις) οποτε πιθανο ειναι αν δε βρει εκδοση , να στο φλασαρει απο το προγραμμα της LG.

Edited by Leolipop

Επειδη για downgrade ειναι αλλος τροπος φλασαρισματος δοκιμασε να το κανεις ετσι σαν να πηγαινες απο jb σε ics.

Οπως λεει εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2179126

Επισης δοκιμασε απο το LG Mobile support tool την διαδικασια επαναφορα. που εχει η ακομα δες αν σου αναγνωριζει το τηλεφωνο και τι εκδοση εχεις (αν εχεις) οποτε πιθανο ειναι αν δε βρει εκδοση , να στο φλασαρει απο το προγραμμα της LG

βλεπει το τηλ και την εκδοση 10h

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.απλα ανοιγει και βγαζει s/w upgrade please wait και τα λοιπα και λοιπα. τωρα το εβαλα να κανει επαναφορα.βλεπουμε θα σας πω νεα σε λιγο

Παλι καλα ...Τωρα υπομονη...αν και πιστευω οτι κατι παιζει με τον υπολογιστη και προεκυψε τετοιο θεμα.Μηπως το συνδεεις σε καποιο Usb host και οχι απευθειας στον υπολογιστη ;

Λοιπον....Δεν νομιζω να γινεται κατι τοση ωρα .Κατι τετοιο οσο μπορεσα να διαβασω στο xda δεν εχει συμβει σε αλλον.Στην χειροτερη περιπτωση ενας ειχε bootloop και μπηκε recovery και εκανε factory reset και διορθωθηκε.Θα προτεινα να δοκιμαζες σε αλλο υπολογιστη πρωτα απο ολα να αποκλεισουμε αυτο για αρχη.

τιποτα.σε αλλο η/υ το βαζω τωρα να φλασαρει

τιποτα παλι .δεν αλλαζει τιποτα και δεν μπορω να κανω τιποτα τα εχω δοκιμασει ολα

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Λοιπον τοτε ανεφερε το προβλημα σου στο xda.Αν καποιος ξερει κατι και σου πει και καταφερεις κατι εχει καλως αλλιως δεν αποκλειεται να υπαρχει θεμα hardware και να το δωσεις για επισκευη.Δοκιμασες την μεθοδο για downgrade απο JB ;

Eγώ πάντως τη μπαταρία την έβγαλα μόνο για να δει το pc το κινητό ως modem.Όταν το είδε τη ξαναέβαλα και συνέχισα με επιτυχία τη διαδιακασία.Λες να φταίει που δεν την ξαναέχεις βάλει?

Σπέρες...

Επειδή το έφτιαξα ψες με το Λεωνίδα. Την μπαταρία την έβαλα με το που είδε τους drivers του modem και τους απενεργοποιήσαμε. Και εγώ win7 έχω. Δηλαδή όταν ξεκίνησα το φόρτωμα της kdz η μπαταρία ήταν ήδη στο κινητό

Σας ευχαριστω παιδια.Δεν το ειχα σκεφτει αυτο.Θα το δοκιμασω συντομα καιελπιζω να πανε οοοολα οκ.

Οταν βαλω -με το καλο την ζελεδιαρα την 4.1 το root το κανω οπως αναφερθηκε πιο πριν ετσι?Απο JellyBean δηλαδη.

Γιατι κατι διαβαζα για downgrade και root και μπερδευτηκα.:O

(να με συμπαθατε ειμαι και αρρωστος)

Nα σε δικαιολογισω αφου εισαι αρρωστος γιατι λιγο πιο πανω ανεφερα οτι στον θεμα του οδηγου root εχω προσθεσει στο τελευταιο μου ποστ εκει τις οδηγιες για JB , τον ευκολο τροπο.

Περαστικα και κοιτα να το φτιαξεις γρηγορα...Εγω δε θα αντεχα να το αφηνα στη μεση.

Δεν νομιζω να την εκατσες....Παρε την LG αυριο , πες τους οτι εκανες factory reset και μετα σου βγαζει αυτο. Jelly δεν εχεις περασει οπως φαινεται και απο το προγραμμα οποτε μονο λιγο χρονο θα χασεις μεχρι να στο αλλαξουν...

Αν θες να το γραψεις το προβλημα στο xda μηπως καποιος ξερει κατι , εσυ θα το αποφασισεις...

Κριμα παντως :(

Αν ακολουθήσει τη μέθοδο που προτείνεται για το ίδιο πρόβλημα σε 2Χ μήπως τον βοηθήσει? Σε χρήστες που είχαν το θέμα του 4% και κόλλημα οθόνης στο s/w update δώσανε το παρακάτω link :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1248644

Δεν ξέρω αν βοηθά και για το 4Χ.

Α το είχαν ρωτήσει και για το 4Χ και η ερώτηση/απάντηση ήταν :

Ερώτηση:

Thanks but now i have a bigger problem. My phone is stuck on the S/W Upgrade screen.

Απάντηση :

First, don't take out the battery, just connect the phone to the computer while press VOL-

LG Support Tool has three tabs, click on "Customer Support" and then chose the last option (at least on mine, portuguese).

LG PC Suite also have that option, go to tab "Device" and choose something like "Emergency Firmware Recover".

Edited by ipred

παιδες καλως σας βρικα!!

μολις πριν λιγες ωρες απεκτησα το κινητο..

ειναι με ics..

τι προτεινετε να κανω??

1)να φλασαρω σε jb και να κανω ρουτ?

2)να κανω μονο ρουτ?

(βεβαια οταν βγει η jb ota θα χασω το ρουτ?)

3)να μην κανω τιποτα και να περιμενω την jb και μετα το ρουτ?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)