Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

:yahoo::up:Τι να πω ρε παιδια....μηπως η Lg eδωσε στους κιζενους κανενα Leak για το ρουτ ; Πιο ευκολο δε γινοταν !

Με τις υγιες μας...Αντε και οι υπολοιποι τωρα :D:dance::yahoo:

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε leolipop αν και γράφω για πρώτη φορά σας παρακολουθώ καθημερινώς και αυτό για πάρτη σου και για τους φίλους του 4χ το root σε μερικά δευτερόλεπτα........

1. Preferred adb tool on the computer, and have installed adb driver. Is the driver of the machine, the peas like software is installed on the line.

2.Phone off, press the "volume down" and "power" key to boot, do not release the volume down key until the screen appears with a red triangle robot.

3 Insert the USB connected to the computer, use the "volume" down select "Apply update from ADB, press the power button to determine two lines of yellow text prompts.

4 Double-click ROOT.BAT.

5.Installation is complete, the phone to return to the menu cursor restart items, press the power button to restart the phone.

6. Superuser icon appears on the phone, running "information page, click here to check for updates, connect to the network, mandatory update

DOWNLOAD LINK : http://www.uploadtak.com/images/j794_root.rar

Ναι σαι καλά και να συνεχίσεις. Εγώ είμαι έτοιμος πλέον ώρα για άλλους...

Άντε παιδιά δε χρειάζεστε βοήθεια από το Skype για αυτο...αστείο είναι.

Θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον φίλο Leolipop για τη βοήθεια και την υπομονή του στο να αναβαθμίσω το φρεσκότατο 4x μου...

ΥΓ: Ο καφές ισχύει μαν!!!

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Να βγάλεις με μια camera φωτογραφία την οθόνη και να την ανεβάσεις κάπου ώστε να δούμε τι ακριβώς σου παρουσιάζει.

Στη συνέχεια πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου και κάτω κάτω έχει μια επιλογή που γράφει "Σχετικά με το τηλέφωνο", μπαίνεις σε αυτό το μενού και επιλέγεις "Πληροφορίες λογισμικού". Μας λες τη γραφεί στην "εκδοσή λογισμικού".

Καλορουτάριστος. :D

αυτο που μου βγαζει ειναι σαν φλας και το βγαζει οταν φορτωνει για λιγο. δεν προλαβαινω να το βγαλω φωτο

Θέλω να ευχαριστήσω και δημοσίως τον φίλο Leolipop για τη βοήθεια και την υπομονή του στο να αναβαθμίσω το φρεσκότατο 4x μου...

ΥΓ: Ο καφές ισχύει μαν!!!

τραβά κάνε root και άστα αυτά. ..Εγώ ήδη το άδειασμα το τηλ από τα περιττά. Είδα και glonass αρχειο μέσα ;)

Σαν να βλέπω δειλά δειλά μια πιο μικρή κατανάλωση κατά τη συνεχή χρήση...

Edited by Leolipop

αυτο που μου βγαζει ειναι σαν φλας και το βγαζει οταν φορτωνει για λιγο. δεν προλαβαινω να το βγαλω φωτο

Αν στο βγάζει για λίγο τότε τι σε ενοχλεί? :p

Σοβαρά τώρα αν δε το δω, δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.

Αν στο βγάζει για λίγο τότε τι σε ενοχλεί? :p

Σοβαρά τώρα αν δε το δω, δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.

δεν με ενοχλει απλα λεω μηπως εχει καποιο προβλημα η οθωνη. δεν ξερω

Χαιρετώ την παρέα σας. Κάτοχος και γω του 4Χ από το απόγευμα.

So far so good! Προστατευτικη Μεμβράνη έχει απ τη μάνα του ή να βάλω? Δεν μπορώ να διακρίνω...

Ευχαριστώ

Χαιρετώ την παρέα σας. Κάτοχος και γω του 4Χ από το απόγευμα.

So far so good! Προστατευτικη Μεμβράνη έχει απ τη μάνα του ή να βάλω? Δεν μπορώ να διακρίνω...

Ευχαριστώ

Δεν έχει υπάρξει κινητό με προεγκατεστημένη προστασία οθόνης, οπότε και να βάλεις.

Έχουμε και glonass; Χα! Τι άλλο θέλουμε; Μήπως δοκίμασε κανείς και για usb on-the-go;

Δεν υποστηρίζεται στον τρέχων kernel.

καμιά πρόταση για gel θήκη και για flip? (Mήν το χαλάσουμε ακόμα δεν το χαρήκαμε!)
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

:yahoo::up:Τι να πω ρε παιδια....μηπως η Lg eδωσε στους κιζενους κανενα Leak για το ρουτ ; Πιο ευκολο δε γινοταν !Με τις υγιες μας...Αντε και οι υπολοιποι τωρα :D:dance::yahoo:

Πόση free ram έχεις μετά το root?:) Σκέφτομαι μήπως το κάνω μεθαύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο.Sorry αν κάνω χαζή ερώτηση αλλά αν το ρουτάρω μετά θα κάνω ξανά install τη jb με τον τρόπο που την έκανα προχτές? Και μια 2η ερώτηση : Το Glonass κλειδώνει καλύτερα δορυφόρους σε σχέση με το GPS?

Tελικα ειμαι ο μονος που το κινητ/pc μου αρνειται να μου βαλει την JB?:p

Στο τελευταιο βημα, εκει δηλαδη που φορτωνω το .kdz και περιμενω να αρχισει το κατεβατο με τα αρχεια και ειμαι με την μπαταρια στο χερι για να την βαλω, κρασαρει το προγραμμα.

Παραθυρια 7 εχω και δεν ξερω γιατι το κανει.

Θααααα ξαναπροσπαθησω λογικα μεσα στο σουκου ειδικα τωρα που βγηκε και το rootαρισμα...

Ειναι και μακρια ο Leo να τον επισκεφτω.Που να κανω ιταλια,Αθηνα...:lol:

Που θα παει ομως!!!!!

Πόση free ram έχεις μετά το root?:) Σκέφτομαι μήπως το κάνω μεθαύριο που θα έχω περισσότερο χρόνο.Sorry αν κάνω χαζή ερώτηση αλλά αν το ρουτάρω μετά θα κάνω ξανά install τη jb με τον τρόπο που την έκανα προχτές? Και μια 2η ερώτηση : Το Glonass κλειδώνει καλύτερα δορυφόρους σε σχέση με το GPS?

Τι σχέση έχει το root με τη μνήμη? Όχι δεν κλειδώνει καλύτερα ή χειρότερα. Επικρατεί η άποψη ότι το glonass είναι "καλύτερο και πιο ακριβές" από το gps, αλλά αν διαβάσεις κάποια πράγματα θα δεις ότι έχουν σχεδόν την ίδια ηλικία σα συστήματα με μόνη διαφορά ότι η Ρωσία τα αποδέσμευσε για εμπορική χρήση και όχι μόνο στρατιωτική μόλις λίγα χρόνια πιο πριν. Με μετρήσεις από πανεπιστήμια σε όλο το κόσμο η ποιότητα λήψη τους καθώς και η ακρίβεια τους είναι πανομοιότυπη.

Κάπου διάβασα ότι τρέχουν σε συνδυασμό μαζί με αποτέλεσμα το κινητό να κλειδώνει γρηγορότερα δορυφόρο.Μπορεί να μη διάβασα και σωστά ή να λέγανε βλακείες.Τhanks για την απάντηση.:)

Τελείως διαφορετικό θέμα αυτό. Ναι μπορούν να δουλέψουν συνδυαστικά και να έχεις πλοήγηση με περισσότερούς δορυφόρους κλειδωμένους. Προφανώς σε όσους περισσότερούς κλειδώσεις τόσο πιο ακριβές είναι το στίγμα σου.

Απο ότι ειδα με Ndrive , κλειδώνει στον μισό χρόνο, αν όχι ακόμα πιο γρήγορα.

Ρε Λεωνίδα, πες μας και εμάς πως να κάνουμε root....:p

I am a traveler of both time and space

Tελικα ειμαι ο μονος που το κινητ/pc μου αρνειται να μου βαλει την JB?:p

Στο τελευταιο βημα, εκει δηλαδη που φορτωνω το .kdz και περιμενω να αρχισει το κατεβατο με τα αρχεια και ειμαι με την μπαταρια στο χερι για να την βαλω, κρασαρει το προγραμμα.

Eγώ πάντως τη μπαταρία την έβγαλα μόνο για να δει το pc το κινητό ως modem.Όταν το είδε τη ξαναέβαλα και συνέχισα με επιτυχία τη διαδιακασία.Λες να φταίει που δεν την ξαναέχεις βάλει?

Γυρισα και εγω....Εχω διαβασει που λενε οτι το τηλεφωνο δεν εχει αρκετη τροφοδοσια μονο με το καλωδιο , χωρις την μπαταρια.Οποιος το κανει ετσι , κακως πραττει.

Καλησπερα σας παρακολουθω την ενοτητα αυτη αρκετο καιρο τωρα και ηρθε η στιγμη να ποσταρω.Εκανα και γω αναβαθμιση σε JB ολα καλα μεχρι στιγμης αλλα ενα προβλημα,δεν μου παιζει .mkv αρχεια ουτε ο ενσωματομενος player ουτε ο mx video player,εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
Samsung Galaxy A50

καλησπερα σε ολους!!ευτυχισμενος πλεον κατοχος του lg 4x επιτελους!! μια ερωτηση οταν βαζω το κινητο στον υπολογιστη δεν μου αναγνωριζει το κινητο...υπαρχει κανενα προγραμμα που χρειαζεται να βαλω?

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)