Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Πρεπει να εχεις συγκεκριμενο αριθμο δημοσιευσεων σαν ελαχιστο , 150 η 200 , δεν θυμαμαι ακριβως και μετα θα εχεις προσβαση εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Καλημέρα! Μια ερώτηση, είμαι μεταξύ L9 και x4, τί προτείνετε? Απ'ότι καταλαβαίνω αφού διάβασα τα αντίστοιχα θρεντ το x4 είναι λίγο παλιό αλλά με πιο δυνατά χαρακτηριστικά (πλην μπαταρίας), ενώ το L9 πιο καινούριο αλλά πιο "δεύτερο" κινητό? Διαβάζοντάς σας θα έλεγα ότι είμαι ...noob, μπαίνω εδώ και διαβάζω λίγο μόνο όταν είναι να αγοράσω κινητό, γι'αυτό και ζητάω την άποψή σας, ευχαριστώ. To θέμα "παλαιότητα" δεν παίζει κανένα ρόλο από τη στιγμή που στην ουσία το 4Χ έχει πολύ πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά από το L9.Aν πάρεις το L9 θα χάσεις σε ανάλυση οθόνης,θα χάσεις πάρα πολύ σε εσωτερική μνήμη,θα χάσεις σε ταχύτητα επεξεργαστή.Από θέμα διαστάσεων θα είσαι στα ίδια μιας και οι διαφορές πλάτους/μήκους/πάχους είναι σχεδόν ανύπαρκτες και το design σχεδόν ίδιο. Αν αντέχει η τσέπη σου τη διαφορά των 40 ευρώ τότε δεν υπάρχει δίλημμα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδια εχω το κινητο κ παω να κανω αναβαθμιση κ μου γραφει η συσκευη σας δεν εχει καταχωρηθει ακομα ,πως να την καταχωρησω ,τι εννοει ? μπαινω κανανικα play store ? τι φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Πως πας να κανεις αναβαθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδες, οταν εγκαθιστω αλλο launcher ως προεπιλογη, αυτος της lg σταματα να δουλευει δηλαδη να τρωει πορους του συστηματος ή πρεπει να τον απεγκαταστισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ρυθμισεις συστηματος-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση λογισμικου-ελεγχος ενημερωσεις λογισμικου, καλα δε το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω έναν αντάπτορα microUSB-HDML(MHL) για το Optimus 4X σε λογική τιμή και από Ελλάδα αν γίνεται; (οι τιμές που έχω βρει είναι πάνω από 20€ για Ελληνικά καταστήματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 παιδες, οταν εγκαθιστω αλλο launcher ως προεπιλογη, αυτος της lg σταματα να δουλευει δηλαδη να τρωει πορους του συστηματος ή πρεπει να τον απεγκαταστισω? Δεν τρωει πορους οποτε μην τον βγαλεις.Αλλωστε περα απο οτι μπορει να τον ξαναχρειαστεις , αν το βγαλεις και για καποιο λογο κανεις επαναφορα ρυθμισεων , μετα θα σου βγαζει μονο την μπαρα ειδοποησεων με την υπολοιπη οθονη μαυρη.Εκτος αν αυτο που βαλεις στο σπρωξεις σαν εφαρμογη συστηματος με το titanium backup. ρυθμισεις συστηματος-σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωση λογισμικου-ελεγχος ενημερωσεις λογισμικου, καλα δε το κανω? Υποθετω πως για να το κανεις ετσι πρεπει να κανεις δηλωση προιντος....; Δεν ξερω γιατι το κανω μονο μεσω καλωδιου και αυτο χειροκινητα κιολας.Αν εχεις V10h μην κανεις τον κοπο γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο. καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω έναν αντάπτορα microUSB-HDML(MHL) για το Optimus 4X σε λογική τιμή και από Ελλάδα αν γίνεται; (οι τιμές που έχω βρει είναι πάνω από 20€ για Ελληνικά καταστήματα) Δυσκολο εγχωρια...και εμενα θα με ενδιεφερε αλλα απο κινα το βρισκω με 2€ οποτε εχω υπονομη για τετοια τιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δυσκολο εγχωρια...και εμενα θα με ενδιεφερε αλλα απο κινα το βρισκω με 2€ οποτε εχω υπονομη για τετοια τιμη. Leolipop έχεις link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Υποθετω πως για να το κανεις ετσι πρεπει να κανεις δηλωση προιντος....; Δεν ξερω γιατι το κανω μονο μεσω καλωδιου και αυτο χειροκινητα κιολας.Αν εχεις V10h μην κανεις τον κοπο γιατι δεν υπαρχει κατι αλλο. . ειναι v10f-aug-17-2012 η 4.0.3 καλα ακομα να κανουν αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 (edited) Εχεις παλια. Οποτε μπορεις να περασεις την H .Για να ξεμπερδευεις κανε το απο υπολογστη καλυτερα που δε σου ζηταει τιποτα. Leolipop έχεις link; http://viewitem.eim.ebay.gr/For-Samsung-Galaxy-S2-II--USB-MHL-HDMI-Cable-Adapter/330773454375/item Edited February 28, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εχεις παλια. Οποτε μπορεις να περασεις την H .Για να ξεμπερδευεις κανε το απο υπολογστη καλυτερα που δε σου ζηταει τιποτα. απλα να το συνδεσω με το pc κ τι κανω ? θα βγαλει κατι απο μονο του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παρε αυτο το αρχειο και εγκατεστησε το προγραμμα.Συνδεσε το κινητο και διαλεξε στον τυπο συνδεσης "Λογισμικο LG" θα την βγαλεις την ακρη αφου θα σου πει μονο του για την ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dma Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 http://viewitem.eim.ebay.gr/For-Samsung-Galaxy-S2-II--USB-MHL-HDMI-Cable-Adapter/330773454375/item thanks, μαλλον θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Παρε αυτο το αρχειο και εγκατεστησε το προγραμμα.Συνδεσε το κινητο και διαλεξε στον τυπο συνδεσης "Λογισμικο LG" θα την βγαλεις την ακρη αφου θα σου πει μονο του για την ενημερωση. Σε ευχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Το εκανες ; Ολα ενταξει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Το εκανες ; Ολα ενταξει ; το εκανα οκ ειναι τωρα η v10h το θεμα ειναι η εκδοση αντροιντ δεν θα την αναβαθμισουν θα μεινει στην 4.03 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 επισης παιδια τι να περασω ποιο launcer ? κατι που μου προτεινεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Μερικοι ισως πιο ρομαντικοι και ανυπομονει απο εμας την ενημερωση σε 4.1.2 την περιμενουμε μερα με τη μερα.Κατα τα αλλα το χρονοδοαγραμμα που ειχε βγαλει μηνες πριν η LG , ελεγε για πρωτο τριμηνο του 2013 οποτε τυπικα εχει 1 μηνα γεματο ακομα , για να τηρησει αυτο που ειπε τοτε.Αν γινει η ιστορια οπως με το 2Χ....μαλλον κατα τον Αυγουστο θα παει. Οσο για launcher , πολυ καιρο ειχα τον στοκ γιατι μια χαρα ειναι .Προσφατα δοκιμασα μερικους οπως apex , win8 , next 3D και τωρα ειμαι με Nova με τον Next 3D να ειναι η επομενη επιλογη μου σε εφε και εμφανιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 επισης παιδια τι να περασω ποιο launcer ? κατι που μου προτεινεται ? Σ εμένα o Νοva Prime τρέχει πολύ ελαφρά και απαλά,μου είναι πολύ πρακτικές οι παραμετροποιήσεις του,δεν μου έχει κάνει κανένα lag ποτέ και δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ οποιοδήποτε πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 επισης παιδια τι να περασω ποιο launcer ? κατι που μου προτεινεται ? Yπαρχουν ενα σωρο...ο μαμα ειναι σουπερ αλλα αν θες να παιξεις λιγο παραπανω υπαρχουν πολλοι και καλοι. Εγω τωρα εχω τον GO launcer και με ικανοποιει απιστευτα.εχω δοκιμασει και τον ΝΟVA που ηταν κι αυτος σουπερ και ισως καποια στιγμη δκιμασω τους apex και next3D. Ξεκινα δοκιμαζε και κοιτα ποιος σου καθεται καλυτερα στην αισθητικη και στο ματι και ποιος σου δουλευει καλυτερα. Ορεξη να εχεις να δοκιμαζεις.:p Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ευχαριστω παιδια ,εχω κ το note 2 κ μου φαινεται μικρη η οθονη εντωμεταξυ :p παντως ειναι κριμα να μη το αναβαθμισουν περασα τον go launcer τωρα το 3d θα δοκιμασω κ μια τελευταια ερωτηση επειδη καμια φορα στο σκρολαρισμα ψιλοκολαει οχι τραγικα προς θεου αμυδρα απλα προσπαθω να το ελαφευνω κ εβαλα μερικα προγραμματα για να μετακινησω τις εφαρμογες στην sd αλλα απο τι καταλαβα δεν μπορουμε να το κανουμε σε ics αυτο ? διοτι σε ενα που εβαλα δεν μου τα μετακινει ΄. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Οχι φιλε μου, μετακινηση στην sd δεν γινεται...ακομα.Λογικα με το jb θα ειναι εφικτο. Στο σκρολαρισμα προσωπικα ειχα 2 φορες μικροπροβληματα κι αυτο γιατι ειχα βαλει και τις 2 φορες απο μια εφαρμογη (δεν θυμαμαι ποια θα σε γελασω) η οποιες ηταν κακογραμμενες και λαγκαραν λιγο το κινητο. Γενικα απο την πρωτη μερα που το ειχα το smooth σκρολαρισμα ηταν ενα πραγμα που με ειχε εντυπωσιασει.(ειχα διαφορα κινητα πριν και android και windows και symbian και στο LG το σκρολαρισμα με ειχε αφησει παγωτο.Ασχετα αν μετα το rootαρα και του αφαιρεσα καμποση "σαβουρα" που δεν χρειαζομουν οποτε ειχε ακομη περισσοτερη ελευθερη RAM για να χρησιμοποιησει το κινητο.) Εγω του τα εχω οοοοολα στην εσωτερικη μνημη δεν εχω μπει στην διαδικασια να βαλω app για να μετακινησω εφαρμογες στην sd. Κοιτα μηπως ειναι καποια εφαρμογη που το κανει. P.S. Με το κτηνος το ΝΟΤΕ το 2 λογικο να σου φαινεται μικρη η οθονη.(ΝΟΤΕ2=Τουμπανο) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Οχι φιλε μου, μετακινηση στην sd δεν γινεται...ακομα.Λογικα με το jb θα ειναι εφικτο. Στο σκρολαρισμα προσωπικα ειχα 2 φορες μικροπροβληματα κι αυτο γιατι ειχα βαλει και τις 2 φορες απο μια εφαρμογη (δεν θυμαμαι ποια θα σε γελασω) η οποιες ηταν κακογραμμενες και λαγκαραν λιγο το κινητο. Γενικα απο την πρωτη μερα που το ειχα το smooth σκρολαρισμα ηταν ενα πραγμα που με ειχε εντυπωσιασει.(ειχα διαφορα κινητα πριν και android και windows και symbian και στο LG το σκρολαρισμα με ειχε αφησει παγωτο.Ασχετα αν μετα το rootαρα και του αφαιρεσα καμποση "σαβουρα" που δεν χρειαζομουν οποτε ειχε ακομη περισσοτερη ελευθερη RAM για να χρησιμοποιησει το κινητο.) Εγω του τα εχω οοοοολα στην εσωτερικη μνημη δεν εχω μπει στην διαδικασια να βαλω app για να μετακινησω εφαρμογες στην sd. Κοιτα μηπως ειναι καποια εφαρμογη που το κανει. P.S. Με το κτηνος το ΝΟΤΕ το 2 λογικο να σου φαινεται μικρη η οθονη.(ΝΟΤΕ2=Τουμπανο) Δεν γίνεται μεταφορά στην κάρτα.Δεν χρειάζεται κιόλας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 ελεγα μην τρωνε διαφορες ψιλοεφαρμογες μην τρωνε την μνημη διοτι απο τα 977 εχω γεματα τα 650 πανω κατω κ μετα απο καθαρισμο παω στα 570 ,οκ θα το ψαξω κ αλλο ,ευχαριστω πολυ παιδια . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts