teokos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Κάτι ψήνεται. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=37851374#post37851374 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Καποια μυρωδια μου ερχεται ....:food::drool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Eχω βαλει ξεχωριστο locker screen προγραμμα (το LockerPro) γιατι και βολικο ιδιαιτερα το βρισκω και τωρα τουλαχιστον μπορω να απαντησω ή να τερματισω κλησεις με το κλασσικο τροπο, και οχι με το να κανω swipe τις αντιστοιχες επιλογες (απαντηση-τερματισμος) που ειχα με τον default τροπο κλειδωματος. Το προβλημα ειναι οτι και με αυτον τον locker οπως και με τον GoLocker που ειχα δοκιμασει (και ο οποιος βασικα δεν με ενθουσιαζε) οταν κλεινω την οθονη με το wifi ανοιχτο, καθε 2-3 λεπτα μου ανοιγει την οθονη απο μονο του. Χωρις να εχω καποια ειδοποιηση απο email ή καποιο notification. Αν κλεισω το wifi και κλεισω την οθονη, ολα καλα ολα ανθηρα. Εχετε καμια ιδεα γιατι μπορει να το κανει αυτο? Για δες μήπως έχει έρθει κανά update για το συγκεκριμένο. Το δοκίμασα πριν μισή ώρα και όλα καλά. Δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις. Mιλάω πάντα για την free έκδοση. Ούτε paid ουτε black market Edited February 11, 2013 by teokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ρε παιδια επειδη μου κλειδωθηκε το θεμα που ανοιξα για ερωτηση πως κανουμε ρουτ στο 4χ με την αιτιολογια να το συνεχισω εδω....... Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για ρουτ στο 4χ ? Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Θα συνταξω εναν σε λιγακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ρε παιδια επειδη μου κλειδωθηκε το θεμα που ανοιξα για ερωτηση πως κανουμε ρουτ στο 4χ με την αιτιολογια να το συνεχισω εδω....... Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για ρουτ στο 4χ ? μια ειναι η απαντηση leolipop θα στα πει ολα βοηθαααα το παιδι μιας και εισαι γατονι ρε λεωνιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Μηπως υπαρχει καποιος οδηγος στα ελληνικα για ρουτ στο 4χ ? Kατεβασε αυτα : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245330&d=1344276357 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245333&d=1344276459 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1297942&d=1346603576 Εγκατεστησε τον LG USB Driver Αποσυμπιεσε το o4xr.zip στο "C:\o4xr" Περνα και εγκατεστησε στο τηλεφωνο το "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" Αν δε σε αφηνει, πηγαινε στις ρυθμισεις->ασφαλεια και τσεκαρε το "αγνωστες προελευσεις" Πηγαινε στις ρυθμισεις -> Για προγραμματιστες και χωρις κουμπωμενο το καλωδιο τσεκαρε το κουτακι "Εντοπισμος σφαλματων usb" Συνδεσε το καλωδιο και θεσε το σε λειτουργεια "Μονο φορτιση" Εκκινησε την εφαρμογη IS11LG_SystemBackupTest που εγκατεστησες νωριτερα και μολις εμφανισει το Hello World κανε επανεκκινηση το τηλεφωνο (κρατα πατημενο το Power) Οταν ανοιξει στην οθονη κλειδωματος το τηλεφωνο θα λαγκαρει απιστευτα , ειναι φυσιολογικο Στον υπολογιστη τρεξε σαν διαχειρηστης το command prompt Η απο το κουμπι εναρξη, διαλεξε εκτελεση και γραψε CMD.Σε οποιο καταλογο και να σε βγαλει γραφε "cd.." μεχρι να φτασει στον "C:\" εκει γραψε "cd o4xr" και πατα enter.Μολις μπει στον φακελο γραψε "root" και πατα enter.Aγνοησε οτι γραψει το προγραμμα και μετα απο 10δευτερα το τηλεφωνο θα επανεκκινηθει. Απεγκατεστησε το "IS11LG_SystemBackupTest".Προσεξε μην το ανοιξεις γιατι μετα θα πρεπει να ξαναγινει η διαδικασια.Ανοιξε το playstore και δες αν θελει ενημερωση το SuperSU (θα θελει) και κανε την. Αυτο ηταν!! Αν θες μετα πηγαινε και ξετικαρε το κουτακι εντοπισμου σφαλματων απο τις ρυθμισεις για προγραμματιστες.Αν στο βγαζει γκριζο και δεν μπορεις να το πειραξεις , ξεκουμπωσε το καλωδιο :p Μην βαλεις πουθενα τα συμβολα " οπου ειναι γραμμενα. Χωρις αυτα παντα. Αυτο ηταν βαλε οτι εφαρμογη θες και απλά χορηγησε αδεια απο εκει και μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Για δες μήπως έχει έρθει κανά update για το συγκεκριμένο. Το δοκίμασα πριν μισή ώρα και όλα καλά. Δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που αναφέρεις. Mιλάω πάντα για την free έκδοση. Ούτε paid ουτε black market Eγω εχω το lockerPro οχι το lite.Θα το κατεβασω ομως να το δοκιμασω ASAP. Θα δω μηπως και εχει βγει καποια εκδοση πιο καινουργια για το pro και το διορθωνει. Τhnx παντως φιλε μου.;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 (edited) Eγω εχω το lockerPro οχι το lite.Θα το κατεβασω ομως να το δοκιμασω ASAP. Θα δω μηπως και εχει βγει καποια εκδοση πιο καινουργια για το pro και το διορθωνει. Τhnx παντως φιλε μου.;) Για δες. Εμένα μια χαρά δουλεύει μέχρι τώρα. Εγώ thanks δεν το ήξερα το προγραμματάκι. Από εσένα το έμαθα :D Kατεβασε αυτα : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245330&d=1344276357 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245333&d=1344276459 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1297942&d=1346603576 Εγκατεστησε τον LG USB Driver Αποσυμπιεσε το o4xr.zip στο "C:\o4xr" Περνα και εγκατεστησε στο τηλεφωνο το "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" Αν δε σε αφηνει, πηγαινε στις ρυθμισεις->ασφαλεια και τσεκαρε το "αγνωστες προελευσεις" Πηγαινε στις ρυθμισεις -> Για προγραμματιστες και χωρις κουμπωμενο το καλωδιο τσεκαρε το κουτακι "Εντοπισμος σφαλματων usb" Συνδεσε το καλωδιο και θεσε το σε λειτουργεια "Μονο φορτιση" Εκκινησε την εφαρμογη IS11LG_SystemBackupTest που εγκατεστησες νωριτερα και μολις εμφανισει το Hello World κανε επανεκκινηση το τηλεφωνο (κρατα πατημενο το Power) Οταν ανοιξει στην οθονη κλειδωματος το τηλεφωνο θα λαγκαρει απιστευτα , ειναι φυσιολογικο Στον υπολογιστη τρεξε σαν διαχειρηστης το command prompt Η απο το κουμπι εναρξη, διαλεξε εκτελεση και γραψε CMD.Σε οποιο καταλογο και να σε βγαλει γραφε "cd.." μεχρι να φτασει στον "C:\" εκει γραψε "cd o4xr" και πατα enter.Μολις μπει στον φακελο γραψε "root" και πατα enter.Aγνοησε οτι γραψει το προγραμμα και μετα απο 10δευτερα το τηλεφωνο θα επανεκκινηθει. Απεγκατεστησε το "IS11LG_SystemBackupTest".Προσεξε μην το ανοιξεις γιατι μετα θα πρεπει να ξαναγινει η διαδικασια.Ανοιξε το playstore και δες αν θελει ενημερωση το SuperSU (θα θελει) και κανε την. Αυτο ηταν!! Αν θες μετα πηγαινε και ξετικαρε το κουτακι εντοπισμου σφαλματων απο τις ρυθμισεις για προγραμματιστες.Αν στο βγαζει γκριζο και δεν μπορεις να το πειραξεις , ξεκουμπωσε το καλωδιο :p Μην βαλεις πουθενα τα συμβολα " οπου ειναι γραμμενα. Χωρις αυτα παντα. Αυτο ηταν βαλε οτι εφαρμογη θες και απλά χορηγησε αδεια απο εκει και μετα. Ολα συμμαζεμένα και σε απλά Ελληνικά. Ευχαριστούμε Leo. Κρίμα που δεν μπορεί να γίνει sticky :( Edited February 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Ολα συμμαζεμένα και σε απλά Ελληνικά. Ευχαριστούμε Leo. Κρίμα που δεν μπορεί να γίνει sticky :( Φυσικα και γινεται θα ρωτησω ενα συντονιστη για να γινει ενα θεμα που θα εχει οδηγο για root και φλασαρισμα πισω σε στοκ ρομ χωρις ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Φυσικα και γινεται θα ρωτησω ενα συντονιστη για να γινει ενα θεμα που θα εχει οδηγο για root και φλασαρισμα πισω σε στοκ ρομ χωρις ρουτ Μακαρι να το κανουν.:!: Θα ειναι ιδιαιτερα βολικο και "τακτοποιημενο" χωρις να χανεται κανεις στις σελιδες εδω.:) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 παιδια εγκατεστησα το cpu stats και βλεπω οτι επι τω πλειστων δουλευει ο core 1,ελαχιστα ο 2 και σχεδον καθολου οι 3,4(περα απο 1-3% καποιες φορες).η αληθεια ειναι οτι δεν το εχω τσεκαρει σε παιχνιδια,παρα μονο σε virus scanning με το avast και σε περιηγηση στο ιντερνετ.κανεις αναλογη εμπειρια? Αν αληθευει αυτο κριμα...για πολλους λογους.περιμενα τουλαχιστον να δουλευουν οι 2 πυρηνες ισαξια.δηλ αν τωρα εχει διαχειστη ενεργειας και δουλευει ο ενας πυρηνας τι θα γινει σε περιπτωση που δουλευουν 2-3 ενεργα;;; μπαταρια γιοκ :cry: Με λιγα λογια δεν εχει διαφορα στην απλη χρηση με ενα διπυρηνο.καπου ειχα διαβασει οτι το android ειναι γραμμενο για 2 πυρηνες αλλα δεν ξερω για ποιες εκδοσεις μιλουσε. Εχει ακουσει καποιος κατι παρομοιο; και αν ξερει καποιος αν αλλαζει αυτο στην 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Στο One X παντως εχω διαβασει οτι μετα απο την μεταβαση στην 4.1 , παρατηρηθηκε βελτιωση στην μπαταρια κοντα στο 30% . Εφτιαξα εναν οδηγο για root με εικονες και οσο πιο αναλυτικο μπορουσα.Βρισκεται πλεον στην υπογραφη μου και ειναι σε εγγραφο word , διαθεσιμο για κατεβασμα απο τον καθενα. Αν το δειτε , πειτε μου τη γνωμη σας και αν χρειαζεται να κανω καποια προσθηκη. Edited February 12, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Στο One X παντως εχω διαβασει οτι μετα απο την μεταβαση στην 4.1 , παρατηρηθηκε βελτιωση στην μπαταρια κοντα στο 30% . Εφτιαξα εναν οδηγο για root με εικονες και οσο πιο αναλυτικο μπορουσα.Βρισκεται πλεον στην υπογραφη μου και ειναι σε εγγραφο word , διαθεσιμο για κατεβασμα απο τον καθενα. Αν το δειτε , πειτε μου τη γνωμη σας και αν χρειαζεται να κανω καποια προσθηκη. The document 'Πως να κανετε root το LG 4X' has been deleted Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Κοιτα παλι , εκανα διορθωσεις...:p Eντοπισα παλι αλλη μια συλλαβη προς το τελος αλλα θα την φτιαξω αργοτερα... Θα ακολουθησει και οδηγος για φλασαρισμα stock rom αντιστοιχα με απεικονισεις . Edited February 12, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ένα μεγάλο μπράβο για τον κόπο και τον χρόνο που αφιερώνεις Λεωνίδα να βοηθήσεις όσους έχουν ανάγκη. Σου αξίζουν συγχαρητήρια!:clap::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Oσα "μπραβο" και αν σου πουμε ρε συ Λεωνιδα και οσα "ευχαριστω" ειναι λιγα. Να σαι καλα.;) Πολυ καλος οδηγος, πολυ επεξηγηματικος και σε παει "step by step" οπως ελεγαν οι new kids on the block!!!! (new kids on the block????οh shit i'm old....:worry: ) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Μακαρι να ειναι τοσο καλα οσο τα λετε.Θα φανει οταν καποιος "νεος" θα τον χρησιμοποιησει , και το αποτελεσμα αυτου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 παίδες από σήμερα είμαι κάτοχος του κινητού. Ξανά μετά από αρκετό διάστημα στην LG. βλέπω σε διάφορα screenshots χρηστών το εικονίδιο της μπαταρίας σε ποσοστό. Πως γίνεται αυτό; (αν γίνεται στην stock rom πάντα, όχι σε custom). Ευχαριστώ!!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Πας ρυθμισεις , εξοικονομιση ενεργειας και τσεκαρεις την προτελευταια επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Τροποποιησα και παλι την υπογραφη μου , με οδηγο για φλασαρισμα του τηλεφωνου σε αρχικη κατασταση , με εργοστασιακη rom & recovery για χρηση ειτε αναβαθμισης της συσκευης ειτε για να φυγει το ρουταρισμα. Και οι 2 διαδικασιες ειναι πιο απλες απο οτι φαινονται.Πλεον τις κανω απο μνημης χωρις προβλημα...Αλλωστε τα πιο πολλα ειναι βηματα προετοιμασιας.Απο την 2η φορα πχ δεν χρειαζονται ολα. Αναμενω σχολια αν εχετε να κανετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Ο οδηγός για Root από τον Leolipop προστέθηκε στο πρώτο μήνυμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 (edited) Kατεβασε αυτα : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245330&d=1344276357 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1245333&d=1344276459 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1297942&d=1346603576 Εγκατεστησε τον LG USB Driver Αποσυμπιεσε το o4xr.zip στο "C:\o4xr" Περνα και εγκατεστησε στο τηλεφωνο το "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" Αν δε σε αφηνει, πηγαινε στις ρυθμισεις->ασφαλεια και τσεκαρε το "αγνωστες προελευσεις" Πηγαινε στις ρυθμισεις -> Για προγραμματιστες και χωρις κουμπωμενο το καλωδιο τσεκαρε το κουτακι "Εντοπισμος σφαλματων usb" Συνδεσε το καλωδιο και θεσε το σε λειτουργεια "Μονο φορτιση" Εκκινησε την εφαρμογη IS11LG_SystemBackupTest που εγκατεστησες νωριτερα και μολις εμφανισει το Hello World κανε επανεκκινηση το τηλεφωνο (κρατα πατημενο το Power) Οταν ανοιξει στην οθονη κλειδωματος το τηλεφωνο θα λαγκαρει απιστευτα , ειναι φυσιολογικο Στον υπολογιστη τρεξε σαν διαχειρηστης το command prompt Η απο το κουμπι εναρξη, διαλεξε εκτελεση και γραψε CMD.Σε οποιο καταλογο και να σε βγαλει γραφε "cd.." μεχρι να φτασει στον "C:\" εκει γραψε "cd o4xr" και πατα enter.Μολις μπει στον φακελο γραψε "root" και πατα enter.Aγνοησε οτι γραψει το προγραμμα και μετα απο 10δευτερα το τηλεφωνο θα επανεκκινηθει. Απεγκατεστησε το "IS11LG_SystemBackupTest".Προσεξε μην το ανοιξεις γιατι μετα θα πρεπει να ξαναγινει η διαδικασια.Ανοιξε το playstore και δες αν θελει ενημερωση το SuperSU (θα θελει) και κανε την. Αυτο ηταν!! Αν θες μετα πηγαινε και ξετικαρε το κουτακι εντοπισμου σφαλματων απο τις ρυθμισεις για προγραμματιστες.Αν στο βγαζει γκριζο και δεν μπορεις να το πειραξεις , ξεκουμπωσε το καλωδιο :p Μην βαλεις πουθενα τα συμβολα " οπου ειναι γραμμενα. Χωρις αυτα παντα. Αυτο ηταν βαλε οτι εφαρμογη θες και απλά χορηγησε αδεια απο εκει και μετα. Τι να πω......... Leolipop Σε υπερ ευχαριστω πραγματικα. ΥΓ προς συντονιστες.Γι αυτο ανοιξα καινουριο θεμα "root σε lg4x" αλλα μου το κλειδωσατε Edited February 12, 2013 by stathi Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Όντως, η προσφορά σου Λεωνίδα είναι ανεκτίμητη. Κρίμα που δεν υπάρχει 'thanks button'. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2013 Όντως, η προσφορά σου Λεωνίδα είναι ανεκτίμητη. Κρίμα που δεν υπάρχει 'thanks button'. Ερχονται και καλυτερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts