Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα.

Έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες, δοκίμασα να κάνω root το τηλέφωνο, αλλά το command prompt μου βγάζει συνέχεια error. Η διαδικασία που αναφέρεται στο xda είναι σίγουρα και για την 10h?

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η ιδια ισχυει για ολες.Επιγραμματικα να υπενθυμισω τα βασικα.Εγκαθιστας το προγραμμα apk στο τηλ.ΠΡΙΝ το ανοιξεις και κανεις επανεκκινηση.πας στις ρυθμισεις - για προγραμματιστες και με ξεκουμπωμενο το καλωδιο τσεκαρεις το κουτακι εντοπισμος σφαλματων.μετα βαζεις το καλωδιο και θετεις μονο φορτιση.Ανοιγεις το προγραμμα που εγκατεστησες και οταν γραφει hello world κρατας πατημενο το power και κανεις επανεκκινηση και οταν ανοιξει κανεις τις εντολες.Αν δεν γινεται τοτε δες αν εχεις περασει ολους τους οδηγους μεσα.

Και κατι αλλο ,φροντισε να εισαι μεσα στον καταλογο που εχει την εντολη ρουτ οταν την εκτελεις.Δηλαδη μην εχεις κανει unzip τον φακελο ο4xr στο C:\o4xr και πας να τρεξεις την εντολη

Root απο το c:\desktop πχ γιατι δεν ειναι εκει και προφανως δεν το βρισκει.

Edited by Leolipop

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Αφού το έκανα hard reset, το δοκίμασα πάλι ... δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα.

Αυτό που βγαίνει στο DOS είναι "adb server is out of date .. killing." "ADB server didn't ACK" και "failed to start daemon".

Τι κάνω λάθος;

Edit: Τι εννοείς "αν έχω περάσει όλους τους οδηγούς μέσα;"

Εγω το κατεβασα απευθειας απο το σαιτ της lg

Αλλιως και εδω http://lg-support-tool.en.lo4d.com/

Εχει επιλογη install usb driver.

Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.

Κατέβασα την πιο νέα έκδοση των drivers (LGUnitedMobileDriver S4981MAN38AP22 ML WHQL Ver 3.8.1), αλλά και πάλι τα ίδια μου βγάζει.

Θα κάνω και τρίτη φορά hard reset!

Το ροοτ το χρειάζομαι όμως για να περάσω όλα τα backup από το titanium..

Αν θες κανε υπομονη μεχρι το πρωι και αν σε εξυπηρετει θα σε βοηθησω μεσω teamviewer που το εχω ξανακανει με αλλο φιλο απο δω.

Το ευχαριστώ μάλλον δεν είναι αρκετό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να με ενημερώσεις πότε θα είσαι διαθέσιμος;

Παίδες τι λέει το 4Χ; Θέλει μια φίλη να το πάρει αλλά εγώ σαν κάτοχος του 2Χ και με την πολιτική της LG το φοβάμαι. Έχει παρουσιάσει κανένα σοβαρό πρόβλημα σε εσάς όσο καιρό το έχετε;

Μάλλον δεν ενημερώνεσαι τακτικά (θα σε μαλωσω) μια χαρά είναι το 4X ότι καλύτερο για τα λεφτά του, και θα πάρει και jelly bean:)

Για το 4Χ δεν ενημερώνομαι καθόλου βασικά. Και μετά από την εμπειρία μου με το 2Χ, πολύ χλωμό το βλέπω να ενημερώνομαι για την LG γενικά στο μέλλον (όσον αφορά τα κινητά της), εκτώς και αν βγάλει και άλλο NEXUS! Anyway, σε ευχαριστώ και κρατάω ότι όλα βαίνουν καλώς με το κινητάκι σας!

Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.

Αφού το έκανα hard reset, το δοκίμασα πάλι ... δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα.

Αυτό που βγαίνει στο DOS είναι "adb server is out of date .. killing." "ADB server didn't ACK" και "failed to start daemon".

Τι κάνω λάθος;

Edit: Τι εννοείς "αν έχω περάσει όλους τους οδηγούς μέσα;"

Τελικά, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Λεωνίδα, το root έγινε.

Ενημερωτικά, χρησιμοποιώντας άλλο H/Y, όλα έγιναν άψογα. Δεν ξέρω τι επηρέαζε στο notebook, η μόνη εξήγηση είναι ότι κάποιο conflict στους drivers πρέπει να δημιουργούσε το Android-Sync που το έχω εγκαταστημένο.

αν και εχω ρωτησει και παλιοτερα,θα ξαναρωτισω,στο ρουτ γινετε xard reset?χανονται δηλαδη οι εκαστοτε ρυθμισεις-εφαρμογες-επαφες-μυνηματα του τηλεφωνου?

Δεν αλλαζει και δεν χανεται τιποτα.Μετα απο root απλα καπου θα εχει εμφανιστει το SuperSU και μονο.

Οπως το ειχες ετσι θα το ξαναβρεις.

5 λεπτα για σενα που το εχεις ψωμοτυρι :D

Πιστεψε με και για εμενα που δεν ειμαι σαν τον Leo ή τα αλλα παιδια εδω που ειναι πιο "ψημενα" στο θεμα, πρεπει να μου πηρε κανενα 10λεπτο να το κανω.

Κανε το μην το σκεφτεσαι καν.;)

Βασικα η προετοιμασια ειναι χρονοβορα και θα το τρολαρω αλλη μια φορα . ΠΡΙΝ κανετε επανεκκινηση το τηλ κατα τη διαδικασια να εχετε απο ΠΡΙΝ ενεργοποιησει τον εντοπισμο σφαλματων και το κινητο ΜΟΝΟ ΣΕ ΦΟΡΤΙΣΗ. Μετα την επανεκκινηση λαγκαρει τοσο πολυ που θα σας βγαλει την παναγια να τα κανετε μετα.

Αν δεν γινουν ετσι , οχι 10 αλλα 30 λεπτα μπορει να παρει και μπολικα νευρα μαζι. Το εχω παθει και το λεω φυσικα :)

μαγκες το εκανα,πιστευω οτι εγινε σωστα.απλα.οταν ετρεξα το script στο τελος μου εβγαλε rm failed for /data/local.prop,no such file or directory και απο κατω reboot και εκανε επανεκινηση.εκανα ενημερωση το supersu και φαινετε οκ το τηλ.Το supersu τι ακριβως κανει?μπορω να καταλαβω απο καπου οτι το τηλ ειναι πλεον ρουταρισμενο κ σωστα?

To οτι λειτουργει το Supersu σημαινει οτι ολα πηγαν καλα.Για να εισαι 100% σιγουρος κατεβασε απο store το adway που θελει ρουτ και το χρειαζεσαι ετσι και αλλιως...

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)