Leolipop Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Αφηστε τα αυτα...Θελω καποιος να κανει τεστ στο antutu benchmark ολα εκτος απο εγγραφη και αναγνωση sd και να μου πει το σκορ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αφηστε τα αυτα...Θελω καποιος να κανει τεστ στο antutu benchmark ολα εκτος απο εγγραφη και αναγνωση sd και να μου πει το σκορ του. http://img27.imageshack.us/img27/5752/screenshot2013020612072.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πολυ μου φαινεται.Ειναι χωρις την καρτα μνημης ; Αν ειναι με καρτα , τι καρτα εχεις ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Πολυ μου φαινεται.Ειναι χωρις την καρτα μνημης ; Αν ειναι με καρτα , τι καρτα εχεις ; μια 16αρα class 10.Mόλις φορτίσει θα την βγάλω να σου πω.Χωρίς την sd ολοκληρώνει το τεστ και με πετάει έξω χωρίς να μου δίνει αποτελέσματα. Εχει και αυτά σε ένα παράθυρο : http://img171.imageshack.us/img171/9849/screenshot2013020612063.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Εσυ γιατι εχεις 9 βαθμους παραπανω ;; :P Τωρα μετραω και εγω...Χτες ειχα μπλεξιματα παλι....Δοκιμαζα tweak στο pimp my rom και καποια στιγμη ειχα boot loop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν μπορω να καταλαβω τι μετραει το προγραμμα ,ενω μετραει το τηλεφωνο και μονο αν δεις εχεις 400 παραπανω σε gpu σχεδον 300 λιγοτερο σε i/o σε σχεση με τον αλλο φιλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δεν ειναι να δινεις...Την πρωτη φορα εβγαλα 14092 μετα 13300 αλλη μια 11900 ...οτι να ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) ναι σωστά ότι νάναι είναι Τώρα το ξανάκανα και έδειξε άλλα. Από ότι θυμάμαι το πιο αξιόπιστο από αυτά είναι το geekbench. To κατεβάζω και ποστάρω EDIT: Ότι νάναι και αυτό.Την μιά 1168 και την άλλη 1207 :( Edited February 6, 2013 by teokos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Ειμαστε για κλαματα με τα νουμερα που μαθαινω ακομα και απο κινεζους....:cry::cry: Edited February 6, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Δηλαδή ; Τι θες να πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Οτι με quad S4 krait το xiaomi m2 χτυπαει 800+ απο τον tegra 3 του 4Χ. Φιλος πρωην κατοχος 4Χ μου εκανε τη χαρη και το μετρησε και εκεινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Αφηστε τα αυτα...Θελω καποιος να κανει τεστ στο antutu benchmark ολα εκτος απο εγγραφη και αναγνωση sd και να μου πει το σκορ του. Στο δικό μου έβγαλε : 14094 :happy: (Antutu v 3.1.1) χωρίς το test της SDcard Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Λιγο πολυ οσο ολοι δηλαδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 (edited) Eγω με το Αντουτουτουτουτουτου χωρις την sd επιασα μια 13888 την αλλη 141..(κατι) και με την sd η οποια δικια μου ειναι λιγο προβληματικη και θελω να την σουταρω στα 11700 με 12100. Με πολλα τασκς ανοιχτα, χωρις καποιο προγραμμα για boost κτλ. Δεν τραβηξα sxreenshot γιατι ολο το ξεχναω οτι εχω το προγραμμα...:( Και στο benchmark του χεριου μου το κινητο οτι και αν τρεχω πιανει + ∞. Και για εμενα ειναι το πιο σημαντικο benchmark το τελευταιο.:D Edited February 7, 2013 by mario_fit Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 γενικα δεν ειναι σταθερα τα αποτελεσματα στα benchmarks σε ολα τα κινητα,βεβαια αλλοι δε δινουν σημασια,αλλοι δινουν,δε ξερω τι να πω,ισως καποιο λογο εχει που υπαρχουν κι αυτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Ωπα εχω το καλυτερο σκορ στο αντουτουτουτουτου? :lol: Στο geekbench σε εφαγα ομως :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2013 Καμία θήκη λεπτή της προκοπής από Ελλάδα έχετε βρει? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermotard12 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Να και τα δικά μου 14213 και μενα χωρις να μετρησω καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Στο κινητό μου βγάζει μήνυμα google.gaps.process has stopped...Φαντάζομαι τι σημαίνει, αλλά ξέρει κανείς πως να το διορθώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 Ποια ειναι αυτη η εφαρμογη ; Καθαρισε για αρχη τα δεδομενα της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παίδες έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα η LG για αναβάθμιση σε JB και πότε; Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παίδες έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα η LG για αναβάθμιση σε JB και πότε; Έχει ανακοινώσει ηια το 1ο εξάμηνο του 2013. @leolipop: Το βρήκα το πρόβλημα. Ήταν ότι είχα κάνει disable τον download manager. Όταν το ξανα-επανέφερα λειτούργησαν όλα ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 (edited) ποιο χρώμα προτείνετε άσπρο ή μαύρο; και γιατί; (είμαι έτοιμος να το παραγγείλω και δεν έχω δει από κοντά το κινητό, γι' αυτό ρωτάω!!!!!!!!) Ευχαριστώ!!!! Edited February 7, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATITHASOS2 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση να απαντας στις εισερχομενες κλησεις με το πατημα απλα του πρασινου και χωρις να χρειαζετε να συρεις το δαχτυλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2013 παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση να απαντας στις εισερχομενες κλησεις με το πατημα απλα του πρασινου και χωρις να χρειαζετε να συρεις το δαχτυλο? Δεν υπαρχει , νομιζω σε κανενα αντροιντ δεν γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts