amyroukai Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 το "γιατί" μόνο η Samsung μπορεί να στο απαντήσει, σε όλους μας αυτό έγινε με την αναβάθμιση σε 4.1.2. Μπορείς να περάσεις το patch που την κάνει 624 αλλά δεν ξέρω αν μετά θα μπορεί να το δει το KIES για αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 το "γιατί" μόνο η Samsung μπορεί να στο απαντήσει, σε όλους μας αυτό έγινε με την αναβάθμιση σε 4.1.2. Μπορείς να περάσεις το patch που την κάνει 624 αλλά δεν ξέρω αν μετά θα μπορεί να το δει το KIES για αναβαθμίσεις. παντός μου είναι παράξενο εμένα γιατί πριν 1 μήνα που το πείρα μόλις το άνοιξα είχε 4.1.2 και 624 από μανισιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδες σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας θα τις εχω στα υποψιν μου....αφου ισχυει και η εγγυηση ολα κομπλε!!!παντως παρατηρησα πως η ρομ π χω τωρα 482,κολλαει πολυ λιγοτερο απ την αρχικη π ταν 624...χαχαχ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ???οποτε συνεχιζω μ αυτην και αμα μου εμφανισει κολληματα πολλα οπως πριν θα την αλλαξω οπως μου πατε!!!!! ;) Ευχαριστω θερμα και παλι και για οτι νεοτερο ενημερωστε μας μαγκες (σχετικα με τα κινητα μας)...Αντε να βγει και η κιτκατ να μας διευκολυνει καπως...ΑΝ βγει...;)Καλημέρα:lol: Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 καλημερα! αγορασα αλλο κινητο και σκεφτομαι να το βαλω για πουλημα το ace2. μια χαζη ερωτηση εχω να κανω αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι. η εγγυηση ποση διαρκεια εχει? 1 ή 2 χρονια? το ειχα αγορασει απο μαγαζι cosmote περσι τελος σεπτεμβριου. εχετε υποψιν σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 καλημερα! αγορασα αλλο κινητο και σκεφτομαι να το βαλω για πουλημα το ace2. μια χαζη ερωτηση εχω να κανω αλλα πραγματικα δεν θυμαμαι. η εγγυηση ποση διαρκεια εχει? 1 ή 2 χρονια? το ειχα αγορασει απο μαγαζι cosmote περσι τελος σεπτεμβριου. εχετε υποψιν σας? Καλησπερα φιλε.....απ οσο γνωριζω σε ολα τα κινητα η εγγυηση ειναι 2 χρονια...βεβαιως για να ισχυει πρεπει το κινητο να χει το γνησιο λογισμικο απ την εταιρια που το παρελαβες!!!!! αν εχεις κανει root η εχεισ καμια custom rom στο κινητο η εγγυηση ακυρωνεται!!!!!αν οχι ισχυει για περιπου 1 χρονο ακομη!!!! Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπερα φιλε.....απ οσο γνωριζω σε ολα τα κινητα η εγγυηση ειναι 2 χρονια...βεβαιως για να ισχυει πρεπει το κινητο να χει το γνησιο λογισμικο απ την εταιρια που το παρελαβες!!!!! αν εχεις κανει root η εχεισ καμια custom rom στο κινητο η εγγυηση ακυρωνεται!!!!!αν οχι ισχυει για περιπου 1 χρονο ακομη!!!! εγω ροοτ το εχω τωρα με cm10.1 αλλα σε περιπτωση που αυτος που το αγοραζει θελει να του το δωσω σε στοκ κατασταση εχω δει οτι υπαρχει τροπος να μηδενισει κ o counter.ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδες να σας ρωτησω........που και που το κινητο μου εκει που το χρησιμοποιω κανονικα μου κανει ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ restart.....δεν το κανει συχνα και γενικα μια χαρα λειτουργει αλλα αναρωτιεμαι αν ειναι τιποτα περιεργο.....ευχαριστω εκ των προτερων:rolleyes: Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 εγω ροοτ το εχω τωρα με cm10.1 αλλα σε περιπτωση που αυτος που το αγοραζει θελει να του το δωσω σε στοκ κατασταση εχω δει οτι υπαρχει τροπος να μηδενισει κ o counter.ετσι δεν ειναι? Βεβαιως και μπορεις να τον μηδενισεις....βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις odin και να ξαναπερασεις την στοκ ρομ του κινητου ευκολα και απλα!!!!!!http://www.sammobile.com/f...e=EUR#firmware μπες εδω και εχει την ελληνικη 2.3.6 gingerbread αλλα και την jelly bean 4.1.2 ελληνικη επισης..διαλεξε και παρεεε!!!!!! ;) Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Βεβαιως και μπορεις να τον μηδενισεις....βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις odin και να ξαναπερασεις την στοκ ρομ του κινητου ευκολα και απλα!!!!!!http://www.sammobile.com/f...e=EUR#firmware μπες εδω και εχει την ελληνικη 2.3.6 gingerbread αλλα και την jelly bean 4.1.2 ελληνικη επισης..διαλεξε και παρεεε!!!!!! ;) βασικα το λινκ εχει τερματιστει.....σορρυ γι αυτο..απλα γκουγκλαρε στο νετ και θα βρεις την custom rom του κινητου σου!!!!! Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MhtsakosGr Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 βασικα το λινκ εχει τερματιστει.....σορρυ γι αυτο..απλα γκουγκλαρε στο νετ και θα βρεις την custom rom του κινητου σου!!!!! http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I8160&pcode=EUR#firmware αααα μπες εδω στο βρηκα!!!και διαλεξε οπως σου λεγα πριν!!! Παράθεση Galaxy pro ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Βεβαιως και μπορεις να τον μηδενισεις....βασικα το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να χρησιμοποιησεις odin και να ξαναπερασεις την στοκ ρομ του κινητου ευκολα και απλα!!!!!!http://www.sammobile.com/f...e=EUR#firmware μπες εδω και εχει την ελληνικη 2.3.6 gingerbread αλλα και την jelly bean 4.1.2 ελληνικη επισης..διαλεξε και παρεεε!!!!!! ;) δηλαδη αν περασεις με odin μια στοκ ρομ,μηδενιζει κ ο counter? εχω κατεβασμενη και την MG2.ειναι καλυτερη ελληνικη JB που μου προτεινεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό με 10.1 ήταν σφαίρα. Πολύ καλό και με μπαταρία που κρατούσε περίπου 1,5 μέρα. Μετά την αναβάθμιση σε 10.2 δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, εκτός του ότι έχασα την αυτονομία της μπαταρίας. Τώρα κρατάει περίπου 1 μέρα με το ζόρι. Δοκίμασα λοιπόν σήμερα να ξαναγυρίσω στην 10.1 μέσω recovery αλλά το κινητό μένει στον κύκλο της cm και τίποτα άλλο. Να σημειώσω ότι πέρασα από την 10.1 στην 10.2 χωρίς wipe dada factory reset. Καμιά ιδέα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά. Το κινητό με 10.1 ήταν σφαίρα. Πολύ καλό και με μπαταρία που κρατούσε περίπου 1,5 μέρα. Μετά την αναβάθμιση σε 10.2 δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα, εκτός του ότι έχασα την αυτονομία της μπαταρίας. Τώρα κρατάει περίπου 1 μέρα με το ζόρι. Δοκίμασα λοιπόν σήμερα να ξαναγυρίσω στην 10.1 μέσω recovery αλλά το κινητό μένει στον κύκλο της cm και τίποτα άλλο. Να σημειώσω ότι πέρασα από την 10.1 στην 10.2 χωρίς wipe dada factory reset. Καμιά ιδέα??? τώρα πρέπει να πας CWM Recovery να κανεις full wipe / δηλαδη και data - preload ολα . και να ξανά περάσεις την 10.1 η την 10.2 από την αρχή Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ειχα περασει μεσω odin την εκδοση 4.1.2 καποιας χωρας πριν κυκλοφορησει στην ελλαδα το λογισμικο..το κινητο μου εξαρχης ειναι απο ελλαδα (cosmote) so αφου εβαλα την 4.1.2 (δεν θυμαμαι ποιας χωρας) μετα απο μερες ηρθε και στην ελλαδα το fw..οποτε εβαλα μεσω odin παλι το fw το ελληνικο..και υπαρχει θεμα.. οτι fw και να βαλω πλεον στο kies μου το αναγνωριζει ως (XEO) ορστε και φωτο http://img89.imageshack.us/img89/2494/54sh.png οποτε προτεινεται καποιο καλο csc για να το αλλαξω..δοκιμασα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector αλλα το κινητο μου δεν ειναι rooted..και δεν θελω να το root-αρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 ειχα περασει μεσω odin την εκδοση 4.1.2 καποιας χωρας πριν κυκλοφορησει στην ελλαδα το λογισμικο..το κινητο μου εξαρχης ειναι απο ελλαδα (cosmote) so αφου εβαλα την 4.1.2 (δεν θυμαμαι ποιας χωρας) μετα απο μερες ηρθε και στην ελλαδα το fw..οποτε εβαλα μεσω odin παλι το fw το ελληνικο..και υπαρχει θεμα.. οτι fw και να βαλω πλεον στο kies μου το αναγνωριζει ως (XEO) ορστε και φωτο http://img89.imageshack.us/img89/2494/54sh.png οποτε προτεινεται καποιο καλο csc για να το αλλαξω..δοκιμασα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector αλλα το κινητο μου δεν ειναι rooted..και δεν θελω να το root-αρω πανε ποιο πισω #2447 εκει που λεει ο kyrillos13 και τσεκαρε τον τροπο που λεει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για root της 2.3.6 στο συγκεκριμένο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 πανε ποιο πισω #2447 εκει που λεει ο kyrillos13 και τσεκαρε τον τροπο που λεει βαζω το imei και μου λεει ολοκληρωμενο MMI και δεν μου βγαζει κατι αλλο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έβαλα τελικά Nova launcher στην cm10.2. Τώρα πραγματικά πετάει... Κύριλλε σ' ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 flashare κανεις CyanogenMod 11.0 by MaclawStudio ? να μας πει εντυπωσεις ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) θα την περασω σε λιγα λεπτα....και θα σου απαντησω! Edited December 14, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Έβαλα τελικά Nova launcher στην cm10.2. Τώρα πραγματικά πετάει... Κύριλλε σ' ευχαριστώ. Apex - Nova....οτι πιο ολοκληρωμενο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Καλησπερα σε ολους!! Νεος στο forum αν και καιρο παρακολουθω εδω τα δρωμενα Εν ολιγης πριν λιγο εφτιαξα #acc για να μπορω να γραφω στο forum Όλα δειχνουν ομαλα "Sniaf" με CM 11 Maclaw (4.4.2) Η καμερα λειτουργει και δεν εχω κανενα flickering προβλημα οπως γραφουν στο xda καποιοι, ουτε καποιο προβλημα οταν κανω record - δοκιμασμενο με την default αλλα και με Camera FV-5. Smooth σχεδον ολα (δεν ειναι οπως η 10.2 εννοειτε) και παιζω με Apex Pro σπασμενη εκδοση (κλασσικα). Ο ηχος ειναι ΟΚ οπως και το DSP - φυσικα το ΜΧ player δεν δουλευει στην 4.4, οποτε παμε για αλλον player. Βρηκα ενα bug. Στα Perfomance το Processor bug-αρε, η cpu ήταν κλειδωμενη στα 800 όσο και να αλλαζα governon (ondemand, interactive) κλπ. Οταν εκανα ενα reboot εφτιαξε, προς το παρον φυσικα. Σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλα bug και θα τρωει σιγουρα καποια κολληματακια - οπως π.χ το google+ πηγε να μου κανει backup καποιες photos που εβγαλα λιγο πριν το upgrade και ενω τα εκανε upload στο τελος εβγαλε ενα error παραθυρο Google+ not respond κλπ αλλα τα ανεβασε. Ειδομεν Χρησιμοποιησα το GApps minimal http://www.androidfilehost.com/?fid=23269279319195701 http://img208.imageshack.us/img208/3402/1cte.jpg Edited December 14, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 @cyx09, ευχαριστούμε για το review σου. Σχετικά με τους Launcers έχεις δοκιμάσει Nova? Χρησιμοποιούσα τον Apex κάνα τρίμηνο και απότι θυμάμαι δεν ήταν τόσο smooth ειδικά στις homescreens. O Nova από την άλλη πεταει για μένα :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) Καλησπερα Kyrillos - συγχαρητηρια για την αφοσιωση και τις γνωσεις σου (σε παρακολουθω απο το xda) Εχω δοκιμασει σχεδον ολους τους γνωστους και μη Launchers. Εδω και μηνες λοιπον μονο Nova Launcher χρησιμοποιουσα......κατα τυχη ειπα να δοκιμασω Apex οταν ειχα την 10.2 και εντυπωσιαστηκα - πιο λιτο, smooth οπως το Nova και ετρωγε λιγοτερη ram ακομα και με το Apex Notifier. Στην τελευταια εκδοση του Maclaw τσεκαρα πως το Nova λειτουργει καλυτερα και ξαναγυρισα εκει. Tip για Nova Launcher: Στα settings του "Εμφανιση και αισθηση" - Ταχυτητα κυλισης και Ταχυτητα κινησης βαζουμε "Γρηγορη" για να εχουμε πιο smooth αποτελεσματα. Παντως προς το παρον ολα λειτουργουν καλα στο Ace II εχοντας και το KitKat theme το οποιο τρωει μνημη αλλα ειναι πολυ εντυπωσιακο. KitKat (Apex Nova Adw theme) v1.0.3 APK https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BladeXDesigns.ShadeX 185mb/210mb free standby - οχι οτι καλυτερο αλλα τρεχουν και αρκετα απο πισω (ξεχασα να ξηλωσω το Hangouts που ηταν ενσωματωμενο με το CM11) Δουλευετε παντως, αντε το πολυ πολυ να ριξεις και κανενα μπινελικι - μην περιμενουμε και πολλα απο αυτην την συσκευη! :) http://img36.imageshack.us/img36/8005/e7lq.jpg ¯cYx_09¯ Edited December 14, 2013 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μπηκα στον πειρασμο να δοκιμασω την 4.1 της σαμσουνγκ (την εκδοση της κοσμοτε) και πραγματικα ηταν σκετη απογοητευση οποτε μετα απο μιση ωρα χρησης ξαναγυρισα στην σιγουρη gb. Aπορω πως τολμησαν και εβγαλαν μια τετοια εκδοση απλα για να πουν οτι πηρε αναβαθμιση η συσκευη. Το κακο με ολο αυτο ηταν πως εχασα το πως ειχα διαμορφωμενο το κινητο και ξανα απο την αρχη οποτε η ερωτηση ειναι αν μπορει να μπει CWM στην στοκ ρομ (ΔΕΝ με ενδιαφερει custom) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts