Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κοιταξεις μερικες σελιδες πισω θα δεις οτι οι περισσοτερες αποριες σου εχουν καλυφτει ηδη.

1) Περα απο το CWM οχι δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο προγραμμα

2)Πρεπει να εισαι ροοτ για να δεις σε ποια εκδοση εισαι αν και στην τελευταια CM 10.2 το προβλημα εχει λυθει

3)Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν ειναι τεραστιος κοπος να το κανεις(μεσω του CWM)

4)Κατα την γνωμη μου αξιζει να την κανεις την αναβαθμιση αλλαζει πολυ την αισθηση του κινητου

5)Ναι θα εισαι

Ακολουθα τα βηματα για να βαλεις CWM και καποια JB(ή κανε το update απο το κιν) απο το τοπικ για την rom του κυριλλου

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679

Τελος προσωπικη μου αποψη ειναι να βαλεις την 10.1 που ειναι τελιως σταθερη και απροβληματιση ενω η 10.2 εχει καποια ψιλοθεματακια αν και δεν τα παρατηρεις βεβαια παρα πολυ

Ο,τι αλλο θεμα προκυψει εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε..

Πλέον και η 10.2 ειναι σταθερή, το μόνο πρόβλημα που αναφέρουν κάποιοι είναι ότι είναι αδύναμο το GPS αλλά δεν μπορώ να πω κάτι για αυτό γιατί δεν το χρησιμοποιώ

Cubot Dinosaur

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια!

κ γω εχω 1+κατι χρονο το κινητο και το σεπτεμβρη του περασα τη JB (MF1). τις τελευταιες βδομαδες η μπαταρια τελειωνει για πλακα ακομα και χωρις να πειραζω το κινητο! και επισης εχει αρχισει κ κολλαει αρκετα καποιες στιγμες, απο απλο lagarisma ή να αργει να εκτελεσει μια εφαρμογη μεχρι και να κολλησει πληρως και να θελει reboot ή βγαλσιμο μπαταριας.να πω οτι ειμαι root και με nobloat εχω αφαιρεσει καποια πραγματα που ειχα βρει σε μια λιστα απο xda καθως επισης εχω κ το greenify για να κοιμιζει τις εφαρμογες.ομως για παραδειγμα: αν ανοιξω το cleanmaster για να καθαρισω την ραμ,το facebook που το εχω να κλεινει το greenify ειναι παντα ανοικτο τελικα και η ραμ 85+γεματη!

διαβαζω εδω και μερικες σελιδες για cwm 10.1 +10.2, τι σημαινει cwm? ειναι custom roms? εχω αρχισει κ σκεφτομαι μηπως περασω και γω καποια απο αυτες μπας και γινει καλυτερο το κινητο απο θεμα αυτονομιας και να μη κολλαει!με ενδιαφερει να ειναι απροβληματιστη και να μη χρειαζεται καθε βδομαδα να κανω install την καινουρια εκδοση και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη!

ενα παιδι εδωσε αυτπ το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679 ειναι κ αυτο cwm αλλα version kyrillos?

ποια μου προτεινετε εσεις?το gps το χρησιμοποιω.

καλησπερα παιδια!

κ γω εχω 1+κατι χρονο το κινητο και το σεπτεμβρη του περασα τη JB (MF1). τις τελευταιες βδομαδες η μπαταρια τελειωνει για πλακα ακομα και χωρις να πειραζω το κινητο! και επισης εχει αρχισει κ κολλαει αρκετα καποιες στιγμες, απο απλο lagarisma ή να αργει να εκτελεσει μια εφαρμογη μεχρι και να κολλησει πληρως και να θελει reboot ή βγαλσιμο μπαταριας.να πω οτι ειμαι root και με nobloat εχω αφαιρεσει καποια πραγματα που ειχα βρει σε μια λιστα απο xda καθως επισης εχω κ το greenify για να κοιμιζει τις εφαρμογες.ομως για παραδειγμα: αν ανοιξω το cleanmaster για να καθαρισω την ραμ,το facebook που το εχω να κλεινει το greenify ειναι παντα ανοικτο τελικα και η ραμ 85+γεματη!

διαβαζω εδω και μερικες σελιδες για cwm 10.1 +10.2, τι σημαινει cwm? ειναι custom roms? εχω αρχισει κ σκεφτομαι μηπως περασω και γω καποια απο αυτες μπας και γινει καλυτερο το κινητο απο θεμα αυτονομιας και να μη κολλαει!με ενδιαφερει να ειναι απροβληματιστη και να μη χρειαζεται καθε βδομαδα να κανω install την καινουρια εκδοση και να ξαναστηνω το κινητο απο την αρχη!

ενα παιδι εδωσε αυτπ το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679 ειναι κ αυτο cwm αλλα version kyrillos?

ποια μου προτεινετε εσεις?το gps το χρησιμοποιω.

Θα βαλεις cm 10.1 πανω σε jelly bean αλλα εκδοση mg2...για καλυτερα αποτελεσματα

Θα βαλεις cm 10.1 πανω σε jelly bean αλλα εκδοση mg2...για καλυτερα αποτελεσματα

mg2 μεσω odin ε? και μετα ακολουθω τις οδηγιες στο site απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2452315

mg2 κατεβασα αυτη που προτεινει ο κυριλλος στη διαδικασια εγκαταστασης της δικης του ρομ!προφανως και κανει για να την περασω ετσι?

πρωτα θα κανω wipe data/cashe και μετα περναω τη mg2? χρειαζεται να αλλαξω και code eur που αλλαξα οταν εβαλα την mf1 ή δεν παιζει ρολο μιας και θα μπει η 10.1?

οταν περασω την cm10.1 θα πρεπει να κανω root ή ειναι ηδη ετοιμο το κινητο?

Edited by johni41

Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις rom πριν βάλεις την CM10, εγώ την πέρασα πάνω από την MF που είχαμε πάρει μέσω KIES και δουλεύει κανονικά. Edited by amyroukai

mg2 μεσω odin ε? και μετα ακολουθω τις οδηγιες στο site απο το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2452315

mg2 κατεβασα αυτη που προτεινει ο κυριλλος στη διαδικασια εγκαταστασης της δικης του ρομ!προφανως και κανει για να την περασω ετσι?

πρωτα θα κανω wipe data/cashe και μετα περναω τη mg2? χρειαζεται να αλλαξω και code eur που αλλαξα οταν εβαλα την mf1 ή δεν παιζει ρολο μιας και θα μπει η 10.1?

οταν περασω την cm10.1 θα πρεπει να κανω root ή ειναι ηδη ετοιμο το κινητο?

Οπως σωστα λεει ο φιλος μπορεις και πσνω στην mf1..για καλυτερα αποτελεσματα ομως. Φλασαρε mg2. Οπως λες απο τον κυριλλο...δε χρειαζεσαι ροοτ θα εισαι ηδη με τ. Cm 10.1

Αν κοιταξεις μερικες σελιδες πισω θα δεις οτι οι περισσοτερες αποριες σου εχουν καλυφτει ηδη.

1) Περα απο το CWM οχι δεν χρειαζεσαι καποιο αλλο προγραμμα

2)Πρεπει να εισαι ροοτ για να δεις σε ποια εκδοση εισαι αν και στην τελευταια CM 10.2 το προβλημα εχει λυθει

3)Για αυτο δεν ειμαι σιγουρος αλλα δεν ειναι τεραστιος κοπος να το κανεις(μεσω του CWM)

4)Κατα την γνωμη μου αξιζει να την κανεις την αναβαθμιση αλλαζει πολυ την αισθηση του κινητου

5)Ναι θα εισαι

Ακολουθα τα βηματα για να βαλεις CWM και καποια JB(ή κανε το update απο το κιν) απο το τοπικ για την rom του κυριλλου

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679

Τελος προσωπικη μου αποψη ειναι να βαλεις την 10.1 που ειναι τελιως σταθερη και απροβληματιση ενω η 10.2 εχει καποια ψιλοθεματακια αν και δεν τα παρατηρεις βεβαια παρα πολυ

Ο,τι αλλο θεμα προκυψει εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε..

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν έχω καταλάβει γιατί θα πρέπει να περάσω πρώτα την όποια 4.1.2 stock και μετά από πάνω της την CyanogenMod 10.2. Κάτι δεν έχω καταλάβει ακόμα μεταξύ ROM, Kernel, Firmware. Στις πληροφορίες του κινητού μου γράφει:

Έκδοση Android: 2.3.6

Έκδοση βασικού φάσματος: I8160XXLD8

Έκδοση Kernel 2.6.35.7-I8160XXLD8-CL1100997 se.infra@SEI-28 #2

Αριθμός κατασκευής: GINGERBREAD.XXLD8

Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν αυτά πάνε πακέτο όλα μαζί με την ROM ή κάποια μόνο και κάποια όχι. Δηλαδή όταν περνάω την XXMG2 ποια έχει μέσα και ποια όχι.

Δεν μπορώ να βρω changelogs μεταξύ των XXMF1 και XXMG2 ή και γενικά τι διαφορές έχουν με τις προηγούμενες.

android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat

firmware: XXLD8 ---> XXNB1

kernel: stock ---> A2N Kernel

launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher

recovery: stock ---> CWM

Κανείς, απ' όσο ξέρω, δενέχει changelogs. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να περάσω την mf1 από KIES, μετά το patch για τα 624ΜΒ ram, μετά την CM10.1. Και μετά πέρασα την 10.2 αποπάνω.

Ναι, δεν χρειάζεσαι να ξέρεις και πολλά σχετικά με kernels κλπ. Αυτά έρχονται μαζί με την ρομ, μπορείς να "παίξεις" με kernel αργότερα, δεν είναι απαραίτητο. Όταν περάσεις την CM ακολουθώντας τις οδηγίες, το τηλέφωνο θα γράφει CM10.1 ή 10.2 ανάλογα με τι θα περάσεις θα λέει android 4.2.2 ή 4.3.1 αντίστοιχα.

Μιά που το λέμε, βασικό φάσμα έχει ακόμα την MF1. Λες αυτό να "φταίει" που μου δουλεύουν κάποια θεωρητικά bugs?

Changelog δεν υπάρχει μεταξύ των εκδόσεων συνήθως. Αν κοιτάξεις στο τοπικ της Cm θα δεις σε κάποιο σημείο στο τέλος ότι χρειάζεται για να μπει κάποια οποιαδήποτε έκδοση της 4.1.2.Από εκεί και πέρα με το που βάλεις cm αλλάζει και το κερνελ και γενικα μένουν λίγα πράγματα από τη στοκ έκδοση.

Κανείς, απ' όσο ξέρω, δενέχει changelogs. Αυτό που έκανα εγώ ήταν να περάσω την mf1 από KIES, μετά το patch για τα 624ΜΒ ram, μετά την CM10.1. Και μετά πέρασα την 10.2 αποπάνω.

Ναι, δεν χρειάζεσαι να ξέρεις και πολλά σχετικά με kernels κλπ. Αυτά έρχονται μαζί με την ρομ, μπορείς να "παίξεις" με kernel αργότερα, δεν είναι απαραίτητο. Όταν περάσεις την CM ακολουθώντας τις οδηγίες, το τηλέφωνο θα γράφει CM10.1 ή 10.2 ανάλογα με τι θα περάσεις θα λέει android 4.2.2 ή 4.3.1 αντίστοιχα.

Μιά που το λέμε, βασικό φάσμα έχει ακόμα την MF1. Λες αυτό να "φταίει" που μου δουλεύουν κάποια θεωρητικά bugs?

Για να καταθεσω την εμπειρία μου με cm 10.1 και mf1 είχα κάποια bugs....τα οποία διορθώθηκαν με mg2... Και απο πανω cm 10.1

Θελω να βαλω μια costum rom στο Ace 2 αλλα προβληματιζομαι με την επιλογη.. ειμαι αναμεσα σε kyrillos και cyanogen mod 10.1! θελω αποψεις και μια ερωτηση.. τι ειναι αυτα τα mg1 και mg2!!

Ευχαριστω..

Το mf1 και mg2 είναι εκδόσεις του στοκ android 4.1.2 που έχει φτιάξει η Samsung για το τηλέφωνο. Η δεύτερη πιο καινούρια από την πρώτη (δεν ξέρουμε τι αλλάζει όμως) αλλά δεν είχε βγει για ελλάδα, πλην κοσμοτέ αν δεν κάνω λάθος. Για γνώμες, δες πιο πίσω... :)

καλησπέρα μετά το patch που έκανα για να έχω 624RAM το κινητό δουλεύει μια χαρά και είναι και λίγο πιο γρήγορο από πριν ... άλλα μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα : μου κολλάνε όλα τα video από όπου και να είναι.. του κινητού η στο youtube η οπουδήποτε... κολλάνε σε σημείο να μην μπορώ καν να τα σταματήσω και να κολλάει το κινητό η να χρειάζεται hard restart η μου πετάει η εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί ... :( ξέρει κάνει τι φταίει? δοκίμασα και τις V1 και την V2 άλλα το ίδιο πρόβλημα...

Το mf1 και mg2 είναι εκδόσεις του στοκ android 4.1.2 που έχει φτιάξει η Samsung για το τηλέφωνο. Η δεύτερη πιο καινούρια από την πρώτη (δεν ξέρουμε τι αλλάζει όμως) αλλά δεν είχε βγει για ελλάδα, πλην κοσμοτέ αν δεν κάνω λάθος. Για γνώμες, δες πιο πίσω... :)

εγω που εχω android 2.3.6 πρεπει να φλασαρω το 4.1 πρωτα, και μετα να βαλω costum rom??

εγω που εχω android 2.3.6 πρεπει να φλασαρω το 4.1 πρωτα, και μετα να βαλω costum rom??

φλασαρε 4.1 - περνα CWM αλλα...

αν εχεις s6d πρέπει να περιμένεις το επόμενο update για 10.1 να περαστούν τα driver δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν το κάνανε . ρωτησα αλλα απαντηση δεν ... 10.2 δουλεύει κανονικά

Edited by Sniaf
[sIGPIC][/sIGPIC]

φλασαρε 4.1 - περνα CWM αλλα...

αν εχεις s6d πρέπει να περιμένεις το επόμενο update για 10.1 να περαστούν τα driver δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν το κάνανε . ρωτησα αλλα απαντηση δεν ... 10.2 δουλεύει κανονικά

αυτο το s6d ειναι για την οθονη ή για κατι αλλο?πως βλεπω τι εχω γω?γιατι θελω να περασω την 10.1 σε λιγο!

Καλησπερα.εδω και 4-5 μερες μια φιλη εχει παρατηρησει πολυ υψηλη καταναλωση στο λειτουργικο συστημα αντροιντ σταθερα γυρο στο 45-50%.εχεις κανεις ιδιο θεμα?καμια ιδεα να στρωσει?

για παραδειγμα μου ειπε οτι μπορει να πεφτει και 15-20% μεσα σε 20 λεπτα χωρις να ανοιξει καν την οθονη.

αυτο το s6d ειναι για την οθονη ή για κατι αλλο?πως βλεπω τι εχω γω?γιατι θελω να περασω την 10.1 σε λιγο!

για την οθονη ειναι με root browser πανε στο sys/devices/ αμα ειναι s6d μην βαλεις 10.1 ακομα δεν γινεται . αμα εισαι ws2401 εισαι οκ . με s6d πανε σε 10.2

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπαρχει καποια stock rom 4.1 που να αξιζει?? (δλδ να μην κολλαει και να δουλευουν ολα ρολοι)??

Να δουλεύουν όλα, ναι, όλες οι ευρωπαϊκές.

Να μην κολλάει... όχι.

Με το "κολλάει" εννοώ ότι καθυστερεί να ανταποκριθεί σε μερικές εντολές, όχι ότι παγώνει το τηλέφωνο και θέλει πχ επανεκκίνηση.

Άκη για το youtube και εγώ θυμάμαι να είχε θεματάκια, δεν νομίζω να φταίει η μνήμη, μάλλον κάποιο πρόβλημα της εφαρμογής είναι, ίσως κάποια ασυμβατότητα με την ρομ; Με την CM10.2 παίζουν κανονικά και από Browser και από την εφαρμογή.

Edited by amyroukai

για την οθονη ειναι με root browser πανε στο sys/devices/ αμα ειναι s6d μην βαλεις 10.1 ακομα δεν γινεται . αμα εισαι ws2401 εισαι οκ . με s6d πανε σε 10.2

ws2401 ειμαι οποτε ολα οκ!

παιδια αλλη μια ερωτηση... ειχα κατεβασει το nobloat για να σβησω καποιες εφαρμογες στην στοκ. τωρα σε αυτη υπαρχουν bloatware που να χρειαζονται βγαλσιμο?και αν ναι, το titanium backup δεν κανει και αυτο την δουλεια αυτη?χρειαζεται να το πληρωσεις για να μπορεις?

παιδια περασα την 10.1!

ολα καλα με τη ρομ αλλα εχω μερικες ερωτησεις!

πως βαζω το gmail account για να κανει συγχρονισμο με τις επαφες,το ημερολογιο,τα email?

το play store δεν υπαρχει σαν εφαρμογη, πως περναω εφαρμογες?

για να συγχρονησω και τον browser τι κανω?για να εχω τα ιδια αγαπημενα-σελιδοδεικτες στο κινητο και στο pc?

επισης στις ρυθμισεις υπαρχει superuser,δεν χρειαζεται να περασω δηλαδη την εφαρμογη παλι?αναβαθμισεις κανει μονη της?

παιδια περασα την 10.1!

ολα καλα με τη ρομ αλλα εχω μερικες ερωτησεις!

πως βαζω το gmail account για να κανει συγχρονισμο με τις επαφες,το ημερολογιο,τα email?

το play store δεν υπαρχει σαν εφαρμογη, πως περναω εφαρμογες?

για να συγχρονησω και τον browser τι κανω?για να εχω τα ιδια αγαπημενα-σελιδοδεικτες στο κινητο και στο pc?

επισης στις ρυθμισεις υπαρχει superuser,δεν χρειαζεται να περασω δηλαδη την εφαρμογη παλι?αναβαθμισεις κανει μονη της?

απο οτι φαινεται ξεχασες να βαλεις το Gapps http://goo.im/gapps

κατεβασε το και βαλτο μεσω CWM. Για συγχρονισμο των broswer και των bookmarks ξερω οτι κανει το Google Chrome αλλα μπορει να το εχουν και αλλοι

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)