agg777 Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Φίλε μου μπορείς να μου δώσεις ενα λινκ για την cm.11 που μου λες, μαζί με gapps; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φίλε μου μπορείς να μου δώσεις ενα λινκ για την cm.11 που μου λες, μαζί με gapps; Ευχαριστώ πολύ! Το επίσημο θρεντ είναι εδώ : forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021 Ελπίζω να σε βολέψει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φίλε μου μπορείς να μου δώσεις ενα λινκ για την cm.11 που μου λες, μαζί με gapps; Ευχαριστώ πολύ! Στην υπογραφή μου μπορείς να βρεις οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση της cm11. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg777 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Στην υπογραφή μου μπορείς να βρεις οδηγίες σχετικά με την εγκατάσταση της cm11. Ιδιος τροπος εγκατάστασης δεν είναι για όλες τι cm; Και αν μπορείτε να μου δώσετε ενα λινκ για το ποια cm.11 να διαλεξω δηλ ποια είναι η καλύτερη!! + γκαπς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παίδες μπορώ να βρω από Ελλάδα μπαταρία για το κινητό οικονομική;να μην περιμένω τόσο καιρό από eBay.αν κάποιος ξέρει ας δώσει και λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 https://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=ace+2+battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 https://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=catspan&keyphrase=ace+2+battery μωρε και εγω εδω ειδα αλλα αυτες δεν γραφουν για το κινητο αλλα για αλλα.ειναι 1300 mAh.του ace 2 ειναι 1500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 μωρε και εγω εδω ειδα αλλα αυτες δεν γραφουν για το κινητο αλλα για αλλα.ειναι 1300 mAh.του ace 2 ειναι 1500 αν πατησεις το link σου βγάζει δυο αποτελέσματα, το πρώτο ειναι όπως το 1300, αλλά το δευτερο ειναι η 1500αρα που ειναι για το κινιτό μας Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 αν πατησεις το link σου βγάζει δυο αποτελέσματα, το πρώτο ειναι όπως το 1300, αλλά το δευτερο ειναι η 1500αρα που ειναι για το κινιτό μας αυτο υπεθεσα και εγω!θα κοιταξω αλλιως ebay με 7 ευρω.ευχαριστω και τους 2 παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 (edited) οσοι εχετε την cm11 του Rox σας βγαζει προβλημα φορτωσης το youtube..? 4 μερες τωρα μου βγαζει προβλημα κατα την αναπαραγωγη και δεν παιζει κανενα βιντεακι... καμιά λύση? επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την 4.4.4 του Rox να μας πει τι λέει? Edited June 29, 2014 by dreamlord1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Έχω την aosp (j-team) και έχω και εγώ πρόβλημα με το youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg777 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Παιδία σας παρακαλώ μου λέτε ποιά cm.11 (ημερομηνία) είναι η ποιο αξιόπιστη γιατί η 10.2 που έχω (4.1) μου κολλάει απίστευτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tinkano Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 οσοι εχετε την cm11 του Rox σας βγαζει προβλημα φορτωσης το youtube..? 4 μερες τωρα μου βγαζει προβλημα κατα την αναπαραγωγη και δεν παιζει κανενα βιντεακι... καμιά λύση? επίσης έχει δοκιμάσει κανείς την 4.4.4 του Rox να μας πει τι λέει? Μετά την εγκατάσταση της 4.4.4 ακολουθώντας τις οδηγίες του Κύριλλου από εδώ το κινητό πετάει, φυσικά παίζει και youtube. http://i.imgur.com/e4OHD04.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Ok πέρασα την 4.4.4.... θα την παρακολουθησω κανά δυο μέρες και θα δουμε... μέχρι τώρα τα παει μια χαρα ..... Επίσης θυμάται κανεις τις ρυθμίσεις για το Spirit radio να μου τις στείλει σε pm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Ok πέρασα την 4.4.4.... θα την παρακολουθησω κανά δυο μέρες και θα δουμε... μέχρι τώρα τα παει μια χαρα ..... Επίσης θυμάται κανεις τις ρυθμίσεις για το Spirit radio να μου τις στείλει σε pm? Η ρύθμιση για το spirit fm είναι method \"Galaxy s3/Note/s2_ics Band \world 100khz audio\volume scale\ 30 debug \fm chip\automatic αντιγραφή από ποστάκι κάποιου εδώ μέσα, το είχα σε αρχείο κειμένου.... Για το youtube στο XDA έλεγαν ότι φταίνε κάποιες αλλαγές στην ίδια την εφαρμογή και ότι αν γυρίσει κανείς σε προηγούμενη έκδοση λύνεται το πρόβλημα. Edited July 1, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ευχαριστω πολυ!!!!! Να ρωτησω και κατι off topic.... εχω ενα κινεζικο mixc G7108 το οποιο εχει android 4.4 αλλα δεν εχει Ελληνικα... αν του περασω την CM11 του rox που εχει για το δικο μας Ace 2 θα έχει λετε θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 ευχαριστω πολυ!!!!! Να ρωτησω και κατι off topic.... εχω ενα κινεζικο mixc G7108 το οποιο εχει android 4.4 αλλα δεν εχει Ελληνικα... αν του περασω την CM11 του rox που εχει για το δικο μας Ace 2 θα έχει λετε θεμα? Η CM11 του Rox κάνει μόνο για το Ace 2, για κανένα άλλο κινητό!! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 kyrille υπαρχει γιατρεια για την κινεζια η την πατησα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 kyrille υπαρχει γιατρεια για την κινεζια η την πατησα? Cyanogenmod αποκλείεται. Γενικά σε κινεζιές δεν υπάρχουν πολλά mods. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg777 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Κυριλε σε παρακαλώ πες μου ποια αξιόπιστη cm.11 να βάλω για να βάλω γιατί η 10.2 που έχω κολλάει πλεον!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Κυριλε σε παρακαλώ πες μου ποια αξιόπιστη cm.11 να βάλω για να βάλω γιατί η 10.2 που έχω κολλάει πλεον!! Εγώ έχω αυτή και ειναι μια χαρά, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021 Εχω βάλει και τον αυτόν τον Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2724947 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg777 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εγώ έχω αυτή και ειναι μια χαρά, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2555021 Εχω βάλει και τον αυτόν τον Kernel http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2724947 Οτάν παταω για να κατεβασω μου βγάζει πολλές, ποια να καταβασω (ημερομηνία).. Και ο κερνελ σε τι με βοηθάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Από εχθές σε 2.3.6 κολλάει τρελά η πληκτρολόγηση. Τι συμβαίνει? Καμία ιδέα.? Δείχνει ότι γράφει αλλά δεν εμφανίζει λέξεις Edited July 5, 2014 by GV_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnotherBrick Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Από εχθές σε 2.3.6 κολλάει τρελά η πληκτρολόγηση. Τι συμβαίνει? Καμία ιδέα.? Δείχνει ότι γράφει αλλά δεν εμφανίζει λέξεις Και εμένα εδώ και 3-4 μέρες. Για να μπορέσω να γράψω πρέπει να πατήσω το πίσω ώστε να κλείσει το πληκτρολόγιο και μετά να ξαναπατήσω να γράψω. Αυτή η επανάληψη πρέπει να γίνει 4-5 φορές μέχρι να καταφέρω να γράψω. Τι φταίει δεν έχω βρει ακόμα. Κάποια ενημέρωση πρέπει να έκανε την ζημιά γιατί εφαρμογή δεν έχω βάλει καμία εδώ και 2-3 μήνες. Παράθεση android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat firmware: XXLD8 ---> XXNB1 kernel: stock ---> A2N Kernel launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher recovery: stock ---> CWM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 (edited) Και εμένα εδώ και 3-4 μέρες. Για να μπορέσω να γράψω πρέπει να πατήσω το πίσω ώστε να κλείσει το πληκτρολόγιο και μετά να ξαναπατήσω να γράψω. Αυτή η επανάληψη πρέπει να γίνει 4-5 φορές μέχρι να καταφέρω να γράψω. Τι φταίει δεν έχω βρει ακόμα. Κάποια ενημέρωση πρέπει να έκανε την ζημιά γιατί εφαρμογή δεν έχω βάλει καμία εδώ και 2-3 μήνες. Έχεις κανέναν launcher στο κινητό σου? Εγώ είχα τον TSF όπου από εχθές δοκίμασα να τον βγάλω και να εχω τον προεπιλεγμενο της Samsung και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά διορθώθηκε το πρόβλημα. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον όσο εχω γράψει που είναι αρκετά σε νετ και viber den μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Διορθωση: Δεν ειναι αυτο, σχετιζεται με το Airdroid ή το Clean Master. Ολα μου δουλευαν σωστα μεχρι που χρειαστηκε να πατησω στο Airdroid το Tasks - All tasks - Kill και να πατησω και το Ενισχυση μνημης του Clean Master και αμεσως μετα απο αυτα μου εκανε το προβλημα με τα μηνυματα. Δεν εχω εντοπισει ακομα συγκεκριμενα πιο απο τα 2 προγραμματα κανει το προβλημα Edited July 7, 2014 by GV_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts