aljimis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Παιδια καλησπερα...ειχα μηνες να μπω και βλεπω εχω χασει επεισοδια.αναγκαστηκα να ψαχτω παλι με το κινητο μας γιατι αντιμετωπιζω τρελα κολληματα και καθυστερησεις.τελευταια ειχα κανει ροοτ το κινητο...και ειχα βαλει ρομ του kyrillos..μιλαμε για αρχες καλοκαιριου 2013..Επειδη με ενδιαφερει να συνδεομαι σε ad hoc ιντερνετ μπορω με καποια CM να το κανω?επειδη δε θυμαμαι τπτ και ειχα χρησημοποιησει το Odin εχουμε καπου σαφεστατες οδηγιες και αναλυτικες για να τα καταφερω παλι την εγκατασταση CM ή γενικοτερα καποιας ρομ που να επιτρεπει συνδεση σε ad hoc internet???παιδια σωστε με..θελω πιο γρηγορο κινητο...να μη κολλα τοσο καθως και να συνδεομαι σε ad hoc internet Χιλια ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer1989 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ακολούθησε τις οδηγίες και θα έχεις 624ΜΒ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389395. Εγώ σου προτείνω να βάλεις την Αγγλική ΜΚ2 μέσω ODIN, μετά το τηλέφωνο θα πετάει.. Στις οδηγίες για τα 624 ΜΒ γράφει οτι στο ΟDIN βάζω το αρχείο tar.md5 στη θέση PDA. Τώρα που ενημέρωσα όμως το ΟDIN (3.09) δεν έχει πεδίο PDA. Σε ποίο να το βάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στην CM 10.2 οι διακοπτες (On-Off) για WiFi Bluetooth αλλα και γενικα ολοι οι διακοπτες ειναι πολυ φαρδιοι με αποτελεσμα να καλυπτουν τα γραμματα.Ειναι bug αυτο?Το Bluetooth εμενα μου δουλεψε στην παραλαβη αρχειου απο PC αλλα σε αποστολη προς το PC ειχα θεματα με αποσυνδεσεις.Δουλεψε μετα απο 4 προσπαθειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Στην CM 10.2 οι διακοπτες (On-Off) για WiFi Bluetooth αλλα και γενικα ολοι οι διακοπτες ειναι πολυ φαρδιοι με αποτελεσμα να καλυπτουν τα γραμματα.Ειναι bug αυτο?Το Bluetooth εμενα μου δουλεψε στην παραλαβη αρχειου απο PC αλλα σε αποστολη προς το PC ειχα θεματα με αποσυνδεσεις.Δουλεψε μετα απο 4 προσπαθειες. Μήπως είναι πρόβλημα από θέμα που χρησιμοποιείς; Βάλε κανένα screenshot. Ποια έκδοση έχεις βάλει την 19/1/14; Γιατί από ότι είδα αύτη έβγαλε κάποια προβλήματα με το blootooth τα οποία θα διορθώσει στην επόμενη Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Στην CM 10.2 οι διακοπτες (On-Off) για WiFi Bluetooth αλλα και γενικα ολοι οι διακοπτες ειναι πολυ φαρδιοι με αποτελεσμα να καλυπτουν τα γραμματα.Ειναι bug αυτο?Το Bluetooth εμενα μου δουλεψε στην παραλαβη αρχειου απο PC αλλα σε αποστολη προς το PC ειχα θεματα με αποσυνδεσεις.Δουλεψε μετα απο 4 προσπαθειες. Μήπως είναι πρόβλημα από θέμα που χρησιμοποιείς; Βάλε κανένα screenshot. Ποια έκδοση έχεις βάλει την 19/1/14; Γιατί από ότι είδα αύτη έβγαλε κάποια προβλήματα με το blootooth τα οποία θα διορθώσει στην επόμενη Ναι αυτην χρησιμοποιω (19/1/2014).Για θεμα εχω το deafault System.Δεν το πειραξα ουτε το αλλαξα. Οριστε κι ενα screenshot. Edit : Μολις διαπιστωσα οτι αν αλλαξεις την γλωσσα του τηλ σε αγγλικα ,τοτε το προβλημα διορθωνεται!Αρα ειναι bug των ελληνικων! Edited January 21, 2014 by bill66542 Προσθηκη σχολιων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Ναι αυτην χρησιμοποιω (19/1/2014).Για θεμα εχω το deafault System.Δεν το πειραξα ουτε το αλλαξα. Οριστε κι ενα screenshot. Edit : Μολις διαπιστωσα οτι αν αλλαξεις την γλωσσα του τηλ σε αγγλικα ,τοτε το προβλημα διορθωνεται!Αρα ειναι bug των ελληνικων! Για το ΒΤ περίμενε το επόμενο update, Το άλλο τώρα δεν το είχα πρόσεξει ποτέ όμως, δεν με ενοχλεί κιολας βεβαια :) EDIT: Μολις το είδα δες το τέταρτο Next Version : Fixed Bluetooth problems Removed buggy multi-user support Fixed Charger control in Ace 2 settings Updated translations in Ace 2 settings Edited January 21, 2014 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Για το ΒΤ περίμενε το επόμενο update, Το άλλο τώρα δεν το είχα πρόσεξει ποτέ όμως, δεν με ενοχλεί κιολας βεβαια :) EDIT: Μολις το είδα δες το τέταρτο Next Version : Fixed Bluetooth problems Removed buggy multi-user support Fixed Charger control in Ace 2 settings Updated translations in Ace 2 settings Ναι το ειδα το πρωι.Μαλλον ομως εννοει τις μεταφρασεις στην εφαρμογη Galaxy Ace 2 Settings(αυτην μεσα απο την οποια κανεις το swap στους χωρους αποθηκευσης κ παιζεις και με αλλα advanced settings) ,καθως ειναι μονο στα αγγλικα παρολο που εχω βαλει βασικη γλωσσα τα ελληνικα στο τηλ. Γενικα το καλο ειναι οτι ο Rox σαν developer παιρνει πολυ σοβαρα το feedback απο τους χρηστες κ βελτιωνει συνεχεια τις κυκλοφοριες του! Επισης να σε ρωτησω κ κατι αλλο? Οταν βγει με το καλο το επομενο update ,για να το περασουμε πρεπει να ξανακανουμε wipe data???Η μονο clear cash κ μετα φλασαρισμα απο CWM Recovery απλα? Edited January 21, 2014 by bill66542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Ναι το ειδα το πρωι.Μαλλον ομως εννοει τις μεταφρασεις στην εφαρμογη Galaxy Ace 2 Settings(αυτην μεσα απο την οποια κανεις το swap στους χωρους αποθηκευσης κ παιζεις και με αλλα advanced settings) ,καθως ειναι μονο στα αγγλικα παρολο που εχω βαλει βασικη γλωσσα τα ελληνικα στο τηλ. Γενικα το καλο ειναι οτι ο Rox σαν developer παιρνει πολυ σοβαρα το feedback απο τους χρηστες κ βελτιωνει συνεχεια τις κυκλοφοριες του! Επισης να σε ρωτησω κ κατι αλλο? Οταν βγει με το καλο το επομενο update ,για να το περασουμε πρεπει να ξανακανουμε wipe data???Η μονο clear cash κ μετα φλασαρισμα απο CWM Recovery απλα? Μονο clear cache & clear dalvik cache. Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εβγαλαν νεο official firmware Italy 2014 January 4.1.2 I8160XXNA1 Για να δουμε... Στις οδηγίες για τα 624 ΜΒ γράφει οτι στο ΟDIN βάζω το αρχείο tar.md5 στη θέση PDA. Τώρα που ενημέρωσα όμως το ΟDIN (3.09) δεν έχει πεδίο PDA. Σε ποίο να το βάλω; Στο odin 3.09 το PDA ειναι το AP. Μονο clear cache & clear dalvik cache. Ακομα και αυτα τα wipe ειναι περιττα. Απλα αν εχεις ηδη την cm περνας το update, κανεις reboot και εισαι ετοιμος. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μονο clear cache & clear dalvik cache. Ακομα και αυτα τα wipe ειναι περιττα. Απλα αν εχεις ηδη την cm περνας το update, κανεις reboot και εισαι ετοιμος. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Τωρα με το swap των χωρων αποθηκευσης τι γινεται?Πρεπει να το επαναφερω οπως ηταν πριν κανω το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) kyrillos εβαλα το νεο Ιταλικο firmware αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με την MK2 ή την MG2 προς το παρον ξερει κανενας να μου πει τι φταιει και καθε φορα στις ρυθμισεις του ηχου στο στυλ πανελ εντασης ενω το εχω ανεπτυγμενο ή επεκτασιμο αυτο μου το γυρναει μετα απο λιγο ή στο επομενο reboot σε μονο ??? εχω την τελευταια cm 10.2 19/01 το dsp δεν το εβγαλα xposed, gravity box (τα αναφερω μπας και με αυτα bug-αρει) Edited January 22, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 kyrillos εβαλα το νεο Ιταλικο firmware αλλα δεν ειδα καμια διαφορα με την MK2 ή την MG2 προς το παρον ξερει κανενας να μου πει τι φταιει και καθε φορα στις ρυθμισεις του ηχου στο στυλ πανελ εντασης ενω το εχω ανεπτυγμενο ή επεκτασιμο αυτο μου το γυρναει μετα απο λιγο ή στο επομενο reboot σε μονο ??? εχω την τελευταια cm 10.2 19/01 το dsp δεν το εβγαλα xposed, gravity box (τα αναφερω μπας και με αυτα bug-αρει) Καπου το διαβασα αυτο το θεματακι, νομιζω βραχυκυκλωνει με το gravity box η cm, δοκιμασε αυτο το sound panel που λες να το αλλαξεις μεσω gravity. Γενικα το gravity box δεν ειναι για cm και το χρησιμοποιω μονο για το transparent status bar. Ευχαριστω για τις απαντησεις! Τωρα με το swap των χωρων αποθηκευσης τι γινεται?Πρεπει να το επαναφερω οπως ηταν πριν κανω το update? Για swap δεν ειμαι σιγουρος, απλα βγαλε και βαλε ξανα το τικ στο swap απο την εφαρμογη galaxy ace 2 settings. Αν θες swap. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Τωρα με το swap των χωρων αποθηκευσης τι γινεται?Πρεπει να το επαναφερω οπως ηταν πριν κανω το update? Εγώ που έχω κανει swap, δεν έκανα τπτ για το update, απλά μετά το πρώτο boot είδα ότι μου είχε ξετικαρει την επιλογή του swap, την τικαρα πάλι εκανα reboot και όλα οκ Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Δοκιμασα και εγω την Ιταλικη εκδοση και μου φανηκε πιο smooth απο την Αγγλικη. Αλλες δεν εχω δοκιμασει ωστε να εχω μετρο συγκρισης. Εννοειται πως εχω πεταξει ενα σωρο πραγματα απο μεσα και η rom του συστηματος εχει ανεβει στα 98,4 απο τα 10 που ηταν οταν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Για swap δεν ειμαι σιγουρος, απλα βγαλε και βαλε ξανα το τικ στο swap απο την εφαρμογη galaxy ace 2 settings. Αν θες swap. Εγώ που έχω κανει swap, δεν έκανα τπτ για το update, απλά μετά το πρώτο boot είδα ότι μου είχε ξετικαρει την επιλογή του swap, την τικαρα πάλι εκανα reboot και όλα οκ Ευχαριστω κ παλι παιδια!Θα δοκιμασω μονο με απλο clear cache! Πειραματιζομενος εδω κ 3 μερες με την εν λογω rom(Cyanogenmod 10.2) ,βρηκα αλλα 2 bugs. 1)Οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη κ επιλεξεις απενεργοποιηση, το τηλ αντι να σβησει....κανει επανεκκινηση.Το δοκιμασα 3 φορες. 2)Πιο σοβαρο.Και παλι οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη και απενεργοποιησεις το wi-fi ,μετα δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις.Ο διακοπτης στο κεντρικο μενου των επιλογων γκριζαρει(σαν να μην ειναι πλεον διαθεσιμος) και το wi fi δν ενεργοποιειται με τπτ! Kyrille αν μπορεις ,εσυ που εισαι γνωστος developer και μπορεις να ποσταρεις στο dev section του XDA, επισημανε κι αυτα τα 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ευχαριστω κ παλι παιδια!Θα δοκιμασω μονο με απλο clear cache! Πειραματιζομενος εδω κ 3 μερες με την εν λογω rom(Cyanogenmod 10.2) ,βρηκα αλλα 2 bugs. 1)Οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη κ επιλεξεις απενεργοποιηση, το τηλ αντι να σβησει....κανει επανεκκινηση.Το δοκιμασα 3 φορες. 2)Πιο σοβαρο.Και παλι οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη και απενεργοποιησεις το wi-fi ,μετα δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις.Ο διακοπτης στο κεντρικο μενου των επιλογων γκριζαρει(σαν να μην ειναι πλεον διαθεσιμος) και το wi fi δν ενεργοποιειται με τπτ! Kyrille αν μπορεις ,εσυ που εισαι γνωστος developer και μπορεις να ποσταρεις στο dev section του XDA, επισημανε κι αυτα τα 2. 2. Το δοκίμασα εμενα μου ανοίγει απλά θέλει τον χρόνο του, περίπου 10 δευτερα Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Γεια σας. Εχω το μοντελο Ρ Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη 2.3.6 και που μπορω να την βρω τα βηματα πως μπορω να την περασω και την διαδικασια για το ROOT της Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aljimis Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδια καλησπερα...ειχα μηνες να μπω και βλεπω εχω χασει επεισοδια.αναγκαστηκα να ψαχτω παλι με το κινητο μας γιατι αντιμετωπιζω τρελα κολληματα και καθυστερησεις.τελευταια ειχα κανει ροοτ το κινητο...και ειχα βαλει ρομ του kyrillos..μιλαμε για αρχες καλοκαιριου 2013..Επειδη με ενδιαφερει να συνδεομαι σε ad hoc ιντερνετ μπορω με καποια CM να το κανω?επειδη δε θυμαμαι τπτ και ειχα χρησημοποιησει το Odin εχουμε καπου σαφεστατες οδηγιες και αναλυτικες για να τα καταφερω παλι την εγκατασταση CM ή γενικοτερα καποιας ρομ που να επιτρεπει συνδεση σε ad hoc internet???παιδια σωστε με..θελω πιο γρηγορο κινητο...να μη κολλα τοσο καθως και να συνδεομαι σε ad hoc internet Χιλια ευχαριστω Παιδια καποιος αν μπορει να μου πει...θενξ Εχω την kyrrilos v.8... XXMF1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ευχαριστω κ παλι παιδια!Θα δοκιμασω μονο με απλο clear cache! Πειραματιζομενος εδω κ 3 μερες με την εν λογω rom(Cyanogenmod 10.2) ,βρηκα αλλα 2 bugs. 1)Οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη κ επιλεξεις απενεργοποιηση, το τηλ αντι να σβησει....κανει επανεκκινηση.Το δοκιμασα 3 φορες. 2)Πιο σοβαρο.Και παλι οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη και απενεργοποιησεις το wi-fi ,μετα δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις.Ο διακοπτης στο κεντρικο μενου των επιλογων γκριζαρει(σαν να μην ειναι πλεον διαθεσιμος) και το wi fi δν ενεργοποιειται με τπτ! Kyrille αν μπορεις ,εσυ που εισαι γνωστος developer και μπορεις να ποσταρεις στο dev section του XDA, επισημανε κι αυτα τα 2. Σε μενα μονο το 1ο συμβαινει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadow2000 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Παιδιά καλήμερα. Χθες έβαλα την cm 10.2 (19/1) και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες σε σχέση με το κάρβουνο που είχα πριν! Κάποιες απορίες όμως.... Στις επαφές για προβολή υπάρχουν μόνο οι επαφές του gmail, ούτε της κάρτας ούτε του τηλεφώνου. Πως θα εμφανίσω της επαφές της κάρτας; Το νέο update της cm το περνάω από cwm χωρίς κάτι άλλο πριν και χωρίς να χαλάσω τις ρυθμίσεις μου στην υπάρχουσα εκδοσή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ευχαριστω κ παλι παιδια!Θα δοκιμασω μονο με απλο clear cache! Πειραματιζομενος εδω κ 3 μερες με την εν λογω rom(Cyanogenmod 10.2) ,βρηκα αλλα 2 bugs. 1)Οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη κ επιλεξεις απενεργοποιηση, το τηλ αντι να σβησει....κανει επανεκκινηση.Το δοκιμασα 3 φορες. 2)Πιο σοβαρο.Και παλι οταν εχεις συνδεδεμενο το κινητο στον φορτιστη και απενεργοποιησεις το wi-fi ,μετα δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις.Ο διακοπτης στο κεντρικο μενου των επιλογων γκριζαρει(σαν να μην ειναι πλεον διαθεσιμος) και το wi fi δν ενεργοποιειται με τπτ! Kyrille αν μπορεις ,εσυ που εισαι γνωστος developer και μπορεις να ποσταρεις στο dev section του XDA, επισημανε κι αυτα τα 2. 2. Το δοκίμασα εμενα μου ανοίγει απλά θέλει τον χρόνο του, περίπου 10 δευτερα Σε μενα μονο το 1ο συμβαινει Δευτερη φορα που δοκιμασα δουλεψε κ σε μενα το wifi, αλλα το κινητο ειχε φορτισει.Οσο φορτιζει δεν ενεργοποιειται το wi-fi.Πρεπει να αποσυνδεσω φορτιστη.Μπορει αν ξαναδοκιμασω να δουλεψει.Αλλα το θεμα ειναι να δουλευει παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) Παιδιά καλήμερα. Χθες έβαλα την cm 10.2 (19/1) και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι άριστες σε σχέση με το κάρβουνο που είχα πριν! Κάποιες απορίες όμως.... Στις επαφές για προβολή υπάρχουν μόνο οι επαφές του gmail, ούτε της κάρτας ούτε του τηλεφώνου. Πως θα εμφανίσω της επαφές της κάρτας; Το νέο update της cm το περνάω από cwm χωρίς κάτι άλλο πριν και χωρίς να χαλάσω τις ρυθμίσεις μου στην υπάρχουσα εκδοσή; 1) Πήγαινε στις επαφές 2) Πάτα το κουμπί μενού και επέλεξε "εισαγωγή/εξαγωγή" => "διαχείρηση επαφών κάρτας SIM" 3) Πάτα το κουμπί μενού και νομίζω έχει επιλογή "εισαγωγή όλων", αν σε ρωτήσει που, επέλεξε google account/gmail. Γενικά καλό είναι να αποθηκεύετε τις επαφές στο google account, ώστε αν βάλετε άλλη ρομ, πάρετε άλλο κινητό και τέτοια, να μπουν αυτόματα. Αν βγει update ναι, απλά το περνάς από cwm απλά και ωραία, χωρίς να κάνεις κάτι άλλο ή να χάσεις δεδομένα. ***Για παλιούς και νέους χρήστες έγραψα ένα guide σχετικά με τη διαδικασία εγκατάστασης/ενημέρωσης της CyanogenMod. Μπορείτε να το δείτε σε αυτό το link => http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5167838, ότι άλλο θέλετε μου λέτε να προσθέσω*** Edited January 23, 2014 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Γεια σας. Εχω το μοντελο Ρ Θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η καλυτερη 2.3.6 και που μπορω να την βρω τα βηματα πως μπορω να την περασω και την διαδικασια για το ROOT της Σας ευχαριστω Καποια απαντηση σε αυτο παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καποια απαντηση σε αυτο παιδια? Η τελευταία 2.3.6 είναι η LL2, κατέβασε την από εδώ: http://d-h.st/Yyn , και πέρνα την σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2118119 . Αν θες και root, κατέβασε την pre-rooted LL2, που την περνάς και είναι ήδη rooted από εδώ http://d-h.st/yfg. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Kyrillos 2 ερωτησεις. Σκεφτεσαι να βγαλεις νεα εκδοση βασισμενη στην ιταλικη ρομ; Εχω την αισθηση οσο περναει ο καιρος πως ειναι πολυ καλυτερα απο την αγγλικη που ειχα εως τωρα. Επισης υπαρχει καποιο bug εστω και ασημαντο στις ρομ που κανεις εσυ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts