fo74gr Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ...Καινούργια στο forum και άσχετη οπότε συγχωρήστε μου αν μπήκα σε λάθος σελίδα να υποβάλλω την ερώτησή μου.... Πείτε μου παρακαλώ μεταξύ galaxy s3 mini και galaxy s2 plus τι θα μου προτείνατε. Έχω πάρει την περασμένη εβδομάδα το s2 plus αλλά κάτι δεν μου πηγαίνει καλά!! 1. όταν γράφω λίγο πιο μεγάλα μηνύματα μου τα μετατρέπει σε mms που ποτέ δεν πάνε στον παραλήπτη. έχω κάνει τις ρυθμίσεις του παρόχου (wind) αλλά και πάλι ...τζίφος 2. οταν μπάινω στο μενού για αποστολή μηνυμάτων...στην τελευταία γραμμή που έχει το γραναζάκι (το γραναζάκι είναι πολύ μικρούλι) και ή θα έχει μπροστά την φωνητική υπαγόρευση (όπως λέγεται τεσπα) ή θα έχει ένα Τ. Εντωμεταξύ αυτή την φωνητική υπαγόρευση όλο παω και την κλείνω και μετά από λίγο ξαναμπαίνει μόνη της!! Σας παρακαλώ...επειδή έχω ακόμα λίγο καιρό να την επιστρέψω πίσω...πείτε μου αν έκανα σωστή επιλογή και εάν όχι προτείνετέ μου μια συσκευή ανάλογη των προσόντων και της τιμής αυτής που ήδη έχω (250 ευρώ την πήρα). όχι δεν είμαι χρήστρια που θα μπαίνω ίντερνετ (άντε κάνα viper ή καμία εφαρμογή υπενθύμισης κλπ), θέλω κάμερα 5 και πάνω και να έχει εύχρηστο μενού...α, και να κρατά αρκετά η μπαταρία!! Αυτά!! ευχαριστώ!! Αχ παρακαλω απαντήστε μουυυυυυυυυυυ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Να σου απαντήσω, με όλο το σεβασμό, ότι κανείς μας δεν έχει αυτά τα τηλέφωνα που λες γιατί εδώ είναι το θρεντ του ACE2 και πως υπάρχει σχετικό θέμα για τέτοιου τύπου απορίες; Ή ότι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354263 ρωτάς για το SII plus ότι πρόβλημα έχεις ή εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351233 για το S3 mini για να σου πουν εντυπώσεις αυτοί που το έχουν; Και ότι αν πας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 μπορείς να ρωτήσεις όλο το φόρουμ και όχι εμάς τους άσχετους με αυτές τις συσκευές; Καλή επιλογή και καλά ψώνια. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας. Αγόρασα το Ace 2 για την γυναίκα μου και προχθές το χρησιμοποίησα για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες. Αυτές όμως βγήκαν αρκετά θολές - το τζαμάκι της κάμερας είναι καθαρό και χωρίς γρατζουνιές - ενώ έχω σταθερό το κινητό. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κι εσείς? Έχετε βρει κάποια λύση? Ευχαριστώ πολύ και εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να βγάλω την έκδοση CM11 maclaw, και να περάσω κάποια άλλη. Δεν βρίσκω όμως την αγγλική MG2 που θεωρείται η καλύτερη, και έβαλα την τελευταία της Cosmote. Σπάσιμο νεύρων...... Μήπως έχει κάποιος το link της αγγλικής γιατί δεν υπάρχει στο samsung update?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους σας. Αγόρασα το Ace 2 για την γυναίκα μου και προχθές το χρησιμοποίησα για να βγάλω κάποιες φωτογραφίες. Αυτές όμως βγήκαν αρκετά θολές - το τζαμάκι της κάμερας είναι καθαρό και χωρίς γρατζουνιές - ενώ έχω σταθερό το κινητό. Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο κι εσείς? Έχετε βρει κάποια λύση? Ευχαριστώ πολύ και εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις σας. φιλος αν θες κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και αν δεν φταιχτει στειλτο πισω αν βρισκεται ακομα σε εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Νeokosmitis και Manthes - αμα αλλαξεις απο τα settings το CPU Cov. στο Performance, εχοντας min cpu speed 800mhz - max 800mhz θα τσιμπησεις και αλλους 300-400 ποντους στο Antutu MG2 + 10.2 (last build) οτι καλυτερο κ σταθερο για το Ace II - Συμφωνω μαζι σου neokosmiti ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να σου απαντήσω, με όλο το σεβασμό, ότι κανείς μας δεν έχει αυτά τα τηλέφωνα που λες γιατί εδώ είναι το θρεντ του ACE2 και πως υπάρχει σχετικό θέμα για τέτοιου τύπου απορίες; Ή ότι εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354263 ρωτάς για το SII plus ότι πρόβλημα έχεις ή εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=351233 για το S3 mini για να σου πουν εντυπώσεις αυτοί που το έχουν; Και ότι αν πας εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 μπορείς να ρωτήσεις όλο το φόρουμ και όχι εμάς τους άσχετους με αυτές τις συσκευές; Καλή επιλογή και καλά ψώνια. :) :):):):) .......... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα Μετά από αρκετό καιρό αποφάσισα να βγάλω την έκδοση CM11 maclaw, και να περάσω κάποια άλλη. Δεν βρίσκω όμως την αγγλική MG2 που θεωρείται η καλύτερη, και έβαλα την τελευταία της Cosmote. Σπάσιμο νεύρων...... Μήπως έχει κάποιος το link της αγγλικής γιατί δεν υπάρχει στο samsung update?? http://d-h.st/rGZ Edited January 10, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Αυτό με τις φωτογραφίες, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χρησιμοποίησε κάποιο scene mode και όχι όλα στο αυτόματο, οπότε να επηρέασε χρόνους έκθεσης κλπ. Μερικές φορές αν βιαστείς δεν έχει νετάρει ακόμα, οπότε τις βγάζει θολές, "out of focus". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Καλημέρα, από ότι βλέπω όλα είναι στο αυτόματο. Ίσως να ισχύει αυτό που αναφέρεις με την βιασύνη. Θα το προσπαθήσω να δω τι μπορώ να καταφέρω, αλλιώς θα το πάω στο service όπως ανέφερε και κάποιος φίλος νωρίτερα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν περασει την Cyanogen 10.2 TeamCanjica. Εχω το I8160p(NFC) και αυτη τη στιγμη ειμαι σε επισημη JellyBean 4.1.2 XXMG2(Germany). Ειδα στο thread στο XDA οτι στις 4/1 ανεβηκε Cyanogen 10.2 TeamCAnjica και για το I8160p(NFC). Την εχει δοκιμασει κανεις στο I8160p(NFC) ?? Και αν οχι , θα ηθελα απλα εντυπωσεις απο την τελευταια εκδοση Cyanogen 10.2.Δεν υπαρχει πραγματικα κανενα Bug? Ολα τρεχουν σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Διαβαζω που λετε για την MG2 πως ειναι η καλυτερη. Καποιος αλλος εδω μεσα ειχε προτεινει την ΜΚ2 και αυτη χρησιμοποιω (εχω δοκιμασει την ελληνικη που ειναι χαλια και την ΜΚ2). Τις εχετε συγκρινει και βρηκατε την MG2 καλυτερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 @cyx09 δεν με ενδιαφερουν ποντοι/benchmarks/scores τουλαχιστον για το κινητο :P την δουλεια του να κανει στα πιο απλα και ειμαι ικανοποιημενος :D @bill66542 στο i8160 (το απλο) που του εχω περασμενη την τελευταια cm 10.2 (4.1.2014) δεν εχω κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν περασει την Cyanogen 10.2 TeamCanjica. Εχω το I8160p(NFC) και αυτη τη στιγμη ειμαι σε επισημη JellyBean 4.1.2 XXMG2(Germany). Ειδα στο thread στο XDA οτι στις 4/1 ανεβηκε Cyanogen 10.2 TeamCAnjica και για το I8160p(NFC). Την εχει δοκιμασει κανεις στο I8160p(NFC) ?? Και αν οχι , θα ηθελα απλα εντυπωσεις απο την τελευταια εκδοση Cyanogen 10.2.Δεν υπαρχει πραγματικα κανενα Bug? Ολα τρεχουν σωστα? @bill66542 στο i8160 (το απλο) που του εχω περασμενη την τελευταια cm 10.2 (4.1.2014) δεν εχω κανενα θεμα Με το KIES τι γινεται αν εγκαταστησουμε αυτη τη ROM?Βλεπει το κινητο 'η χρειαζεται Triangle away? Επισης στην τελευταια αναβαθμιση(4/1/2014) ισχυει οτι υπαρχει ενσωματωμενη επιλογη να κανεις swap τις SD cards!Δουλευει σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Με το KIES τι γινεται αν εγκαταστησουμε αυτη τη ROM?Βλεπει το κινητο 'η χρειαζεται Triangle away? Επισης στην τελευταια αναβαθμιση(4/1/2014) ισχυει οτι υπαρχει ενσωματωμενη επιλογη να κανεις swap τις SD cards!Δουλευει σωστα? Δεν έχω δοκιμάσει το kies και δεν ξέρω αλλά το swap υπάρχει ενσωματωμένο και δουλεύει ολόσωστα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 @bill66542 μεσω kies δεν στο αναγνωριζει γιατι απλα δεν εχει το κιμητο original rom.. μπαινεις στον ''υπολογιστη μου'' και στο εχει ως συσκευη αφαιρουμενου δισκου και κανεις την δουλεια σου.. ναι υπαρχει το swap στο build 4.1.2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) @cyx09 δεν με ενδιαφερουν ποντοι/benchmarks/scores τουλαχιστον για το κινητο :P την δουλεια του να κανει στα πιο απλα και ειμαι ικανοποιημενος :D @bill66542 στο i8160 (το απλο) που του εχω περασμενη την τελευταια cm 10.2 (4.1.2014) δεν εχω κανενα θεμα εδωσα αυτην την πληροφορια γιατι ο mathes εξεπλαγη απο το score που εδωσε το antutu σε σχεση με αλλες ROMs. *ανεφερα και εσενα γιατι ισως σε ενδιεφερε μιας και τα ψαχνεις παντως δεν ειναι να κοιταμε βαθμολογιες αφου τα top κινητα παιζουν στις +32k και το δικο μας με τα χιλια ζορια στα 8.300 score το ace II μπορει μονο να κανει τα απλα πραγματακια για να ημαστε και ρεαλιστες οπως λες :) ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @bill66542 μεσω kies δεν στο αναγνωριζει γιατι απλα δεν εχει το κιμητο original rom.. μπαινεις στον ''υπολογιστη μου'' και στο εχει ως συσκευη αφαιρουμενου δισκου και κανεις την δουλεια σου.. ναι υπαρχει το swap στο build 4.1.2014 *απο την εκδοση 1.1.2014 ξεκινησε το swap ενσωματωμενο! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβαζω που λετε για την MG2 πως ειναι η καλυτερη. Καποιος αλλος εδω μεσα ειχε προτεινει την ΜΚ2 και αυτη χρησιμοποιω (εχω δοκιμασει την ελληνικη που ειναι χαλια και την ΜΚ2). Τις εχετε συγκρινει και βρηκατε την MG2 καλυτερη; συμφωνα το xda και καποιον αλλων χρηστων σε αλλα forums θεωρουν καλυτερη την MG2.....δεν εχω δοκιμασει την MK2 (ειναι το μονο που δεν εχω κανει ακομα με αυτην την συσκευη) ισως επειδη η MG2 βγηκε μετεπειτα αν σου δουλευει σωστα η ΜΚ2 κρατα την! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @bill66542 μεσω kies δεν στο αναγνωριζει γιατι απλα δεν εχει το κιμητο original rom.. μπαινεις στον ''υπολογιστη μου'' και στο εχει ως συσκευη αφαιρουμενου δισκου και κανεις την δουλεια σου.. ναι υπαρχει το swap στο build 4.1.2014 σωστα!!!!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ηθελα την γνωμη οσων εχουν περασει την Cyanogen 10.2 TeamCanjica. Εχω το I8160p(NFC) και αυτη τη στιγμη ειμαι σε επισημη JellyBean 4.1.2 XXMG2(Germany). Ειδα στο thread στο XDA οτι στις 4/1 ανεβηκε Cyanogen 10.2 TeamCAnjica και για το I8160p(NFC). Την εχει δοκιμασει κανεις στο I8160p(NFC) ?? Και αν οχι , θα ηθελα απλα εντυπωσεις απο την τελευταια εκδοση Cyanogen 10.2.Δεν υπαρχει πραγματικα κανενα Bug? Ολα τρεχουν σωστα? δεν υπαρχει περιπτωση καμια εκδοση να μην εχει bug.... οπως σιγουρα και οι γνησιες Roms εχουν!!!! απλα η 10.2 ειναι απο τις πιο καινουργιες η πιο σταθερη - το κινητο μεταμορφωνεται - γινεται πιο γρηγορο - εχεις περισσοτερες επιλογες! ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τωρα μια ερωτηση απο εμενα....:rolleyes: Mπορειτε να στειλετε MMS?? Exω Wind και την default εφαρμογη για μηνυματα και ποτε δεν καταφερα να στειλω (δεν ενδιαφερομαι για αλλα app στυλ whatsup msg, skype κλπ) Κουφη ερωτηση αλλα ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο να το ψαξω και τωρα θελω να στειλω καποια MMS και δεν μπορω! Edited January 10, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) [/color]Και τωρα μια ερωτηση απο εμενα....:rolleyes: Mπορειτε να στειλετε MMS ή να κανεται video-κληση?? (αν υποστηριζει κι ολας) Exω Wind και την default εφαρμογη των CM για μηνυματα και ποτε δεν καταφερα να στειλω αλλα ουτε ειδα επιλογη για βιντεοκληση (δεν ενδιαφερομαι για αλλα app στυλ whatsup msg, skype κλπ) Κουφη ερωτηση απο μενα αλλα ποτε δεν μπηκα στον πειρασμο να το ψαξω και τωρα θελω να στειλω καποια MMS και δεν μπορω! Οι aosp roms όπως η cm δεν έχουν αυτήν την επιλογή (βιντεοκλησης)... Η Samsung την ενσωματώνει μέσα στις roms της...... Νομίζω mms μπορείς να στειλεις.... Edited January 10, 2014 by tolisfz6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Ναι τελικα το διορθωσα - βρηκα το mms.apk και το εκανα rewrite sto sys/apk directory και δουλευει Δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειχα την επιλογη πιο πριν επισυναψη φωτογραφιων/video κλπ στο mesenger thx tolifz6 Edited January 11, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) Για ξαναπε λίγο πιο αναλυτικά γιατί χτες μου έστειλαν mms πρωτη φορά και δεν ανοίγει... Φάκελο \sys\apk δεν έχει! Edited January 11, 2014 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Oταν λετε δεν εχουν βιντεοκληση ουτε μεσω skype; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για ξαναπε λίγο πιο αναλυτικά γιατί χτες μου έστειλαν mms πρωτη φορά και δεν ανοίγει... Φάκελο \sys\apk δεν έχει! Για λάβεις mms θα πρέπει να εχεις ανοιχτα τα data νομιζω Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Όχι, τα ανοίγει αυτόματα, κάνει ανάκτηση και κλείνει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Oταν λετε δεν εχουν βιντεοκληση ουτε μεσω skype; φυσικα app οπως skype κλπ δουλεουν ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, τα ανοίγει αυτόματα, κάνει ανάκτηση και κλείνει πάλι. ακριβως! .......................... ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για ξαναπε λίγο πιο αναλυτικά γιατί χτες μου έστειλαν mms πρωτη φορά και δεν ανοίγει... Φάκελο \sys\apk δεν έχει! αν εχει μπλοκαρει κατεβαζεις το mms.apk το κανεις copy απλα στον #ριζικο καταλογο (μνημη τηλεφωνου) στο directory /system/app (εκει βρισκονται ολα τα app προεγκαταστημενα της ROM) Λογικα θα υπαρχει και το mms.apk απλα καντο copy (overwrite) για να ξεμπλωκαρει κατεβασε το custommmsmod ειναι πολυ ωραιο. ειναι flash - οποτε boot απο recovery και install μονο το mod αυτο. εχει πολλες παραμετροποιησεις για mms, emoti icons, mms icons και bubble style οπως τις εργοστασιακες Rom's http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2178697 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εμ... Και που βρίσκεις το mms.apk ελεύθερο στο ίντερνετ; να το γκουγκλαρω απλά σαν mms.apk for android 4.3.1? Θα μου πεις, γιατί δεν το κάνω κιόλας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Για mms πρέπει να έχεις ανοιχτά τα data και σωστά το APN των mms. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 κατεβασε το custommmsmod ειναι πολυ ωραιο. ειναι flash - οποτε boot απο recovery και install μονο το mod αυτο. εχει πολλες παραμετροποιησεις για mms, emoti icons, mms icons και bubble style οπως τις εργοστασιακες Rom's http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2178697 To κατέβασα και εγκατέστησα. Είδα αυτά που μου είχαν στείλει, τώρα να δοκιμάσω να στείλω για να δω αν φεύγει σωστά. Ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts