cyx09 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) ωραια αυτο ζηταω να μου πειτε αν δεις στο πανω ποστ μου..την διαδικασια.. οπως σχολιασε και ο @nikolas1274 σωστα.... για τον παρακατω οδηγο μου - δλδ. εσυ θες να μεταφερεις οποιαδηποτε εφαρμογη θες στην Εσωτερικη μνημη σωστα??? στην ουσια δεν κερδιζεις τιποτα απο το να μεινει αδεια η μνημη τηλεφωνου πανε δλδ παλι στην SD η οποια θα γεμισει κ αυτη.....οποτε παμε στην λυση SWAP. Οταν κανεις λοιπον Swap (και εφοσον εχεις εξωτερικη καρτα External) οπου και εχεις 16GB μπερδευει το συστημα και ονομαζει SD την εξωτερικη σου και η SD απλα παραμανει ως εχει. Οποτε δεν μπαινεις στην διαδικασια να μεταφερεις εφαρμογες συστηματος ή κλειδωμενες εφαρμογες γιατι μπορει να κανεις ζημεια στο κινητο σου. Εχεις 16GB να μεταφερεις οτι μεταφερεται νορμαλ στην SD (δλδ την εξωτερικη 16GB) δλδ πολυ χωρο Απλα να ξερεις μεσα στην εξωτερικη σου - περα απο το οτι εχεις backup δλδ και διαφορα αρχεια θα δημιουργηθουν φακελοι και αρχεια λογο μεταφορας (swap) Αυτο δεν πρεπει να σε τρομαζει διοτι οτι ωρα θες μπορεις να τους σβησεις σε περιπτωση που δεν θα θες ξανα να ειναι swap ή οταν ξαναβαλεις αλλη ROM. Απλα κανε Swap την SD σου Δεν χρειαζεται να κανεις format και να ξαναπερασεις απο την αρχη καποια ROM Κατεβαζεις το swap file αναλογα τι JB εχεις (10.2 ή 11) απο XDS - @Rox (ψαξε swap file Rox - στην ενοτητα Galaxy Ace II) Την αποθηκευεις στην 16GB και μπαινεις recovery - χωρις να κανεις τιποτα wipe ή wipe data κλπ και επιλεγεις install Reboot και περιμενεις να κανει update 4-5λεπτα αναλογα ποσα apps εχεις περασμενα. απλα να ξερεις αν ανοιξεις file manager Η 16GB αναγραφεται ως Eσωτερικη Μνημη SD0 Και η Καρτα SD ειναι SD1 (αλλαξαν δλδ τα νουμερα) Ακομα την 10.2 εχεις? - εγω μολις περασα την τελευταια εκδοση ειχα προβλημα με το ακουστικο - δεν με ακουγαν ουτε τους ακουγα κατα την κληση.....οποτε ξενερωσα και ξανα ασχολουμε με την CM11 του Maclaw που εχει φυσικα πολυ μεγαλυτερο ρισκο. Απλα η μεγαλη πλεον διαφορα σε σχεση με της προηγουμενες εκδοσεις του Maclaw και της 10.2 ειναι πως εχω περισσοτερη αυτονομια στην μπαταρια! Ναι recovery μπαίνω άνετα... Απλά όποια ρομ και να δοκιμάσω δεν μπορώ να την εγκαταστήσω. Αφήνει μόνο maclaw. 1ον τσεκαρε απο το PC σου αν μπορεις τωρα να συνδεθεις με ODIN χωρις να πας σε download mode απο το κινητο σου. Αν δεν μπορεις να συνδεθεις στο ODIN κοιτα στις ρυθμισεις του κινητου "Επιλογες για προγραμματιστες" εαν εχεις επιλεξει τον Εντοπισμο σφαλματων USB Πρεπει να ειναι τσεκαρισμενο μαζι και η απο κατω επιλογη USB debugging notify (καλο θα ηταν) Αυτες οι 2 επιλογες πρεπει να ειναι παντα τσεκαρισμενες και στις παλιοτερες CM - αλλιως δεν συνδεεσε με το PC. Τωρα τρεξε το ODIN και μετα βαλε το καλωδιο. Αν υπαρχει ακομα προβλημα ξανα κατεβασε τους τελευταιους USB drivers για το κινητο Samsung_USB_Driver_for_Mobile_Phones_v1.5.14.0 Κανε uninstall τους προηγουμενους και ας ειναι οι τελευταιοι και ξανα install αυτους 1.5.14.0 (reinstall δλδ) Restart to PC - τρεχει ODIN και μετα συνδεεις το καλωδιο και κοιτας αν ειναι OK Αν ειναι ολα OK μπες recovery - κανε format sd0 μετα αν και δεν χρειαζεται αλλα για σιγουρια κανε wipe data/factory reset - wipe cache kai dalvik wipe reboot μπαινεις σε download mode, τρεχεις ODIN, βαζεις καλωδιο και περνας την εργοστασιακη - αλλιως δεν μπορεις να περασεις καμια CM εκδοση. Εδω και 4 μερες το εχω κανει πανω απο 3 φορες αυτο.......πειραματα ftw! Περιμενω νεα σου! Edited January 5, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) http://img7.imageshack.us/img7/8215/6ty3.jpg Μας έχoυν π......ξει στα update!!!! New release (20140105) of CM11.0 for Ace II is available! Flashable with any recovery! If you want to say thanks by donating us using PayPal, feel free ;-) Do full backup before installation and wipe data/cache (factory reset) after installation (only from stock ROM). If you’re updating from other CM10.1/10.2/11.0 version, you don’t have to perform a wipe! You can get it on our DOWNLOAD page. Changelog: CM sources update stable release fully fixed camera preview in every app fully fixed video playing in all apps Link: http://maclaw.pl/ DL Link: http://get.maclaw.pl/?id=446 *παμε ξανα για test! Edited January 5, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλη χρονια παιδια !!! επιβεβαιωνω οτι η αγγλικη jelly bean ειναι κατα πολυ καλυτερη απο ολες. θελει το πατσακι για τα 624 ραμ να ξερετε. το κινητο δε πεταει μετα, αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο και δε σερνεται. εμενα μου κανει αμα το ζορισω κατι παγωματα και κατι ρεσταρτ μονο του αλλα οκ δεν ειναι ενοχλητικο καθως δε το κανει συνεχεια. αποψη μου οτι θελει 1 φορα τη μερα η καθε 2 μερες να του κανουμε ρεσταρτ απο μονοι μας. επισης. εχχει κανεις κανα λινκ για εγκατασταση cm και απεγκατασταση αλλα αναλυτικα βημα προς βημα για μας τους αρχαριους???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @cyx09 ναι φιλε μου ακομα την cm 10.2 εχω γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,ολα λειτουργουν και δεν εχω κολληματα επιτελους :D οποτε την στιγμη που ειμαι ικανοποιημενος για την ωρα πιστευω δεν μου χρειαζεται να παω σε αλλη εκδοση..(μπορει αργοτερα να θελω να πειραματιστω και εγω) Τωρα οσον αφορα για τις οδηγιες σου περι swap file,χανομαι μεσα στο φορουμ το μονο που βρηκα ηταν αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505950&page=37 χωρις ομως να εχει καποιο download link για να κατεβασω το καταλληλό αρχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Η τελευταία 10.2, ημερομηνία 4 Ιαν, έχει σημαντικά βελτιωμένη κατανάλωση μπαταριας σε wifi. Να ρωτησω, αν το παρατήρησε κάποιος. Όταν ζητάς από το recovery να κανει wipe dalvik, βγάζει ένα μήνυμα e: drive not found και ενα όνομα φακέλου. Αυτό το ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση/απεγκατασταση της mclaw, δεν το θυμάμαι να το είχα δει παλιότερα. Και αναρωτιέμαι, μηπως δεν σβήνει πια αυτά που πρεπει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Θελω μερικες απαντησεις αλλα οσο πιο ρεαλιστικες γινονται 1. Σε σχεση με gb τι προβληματα εχουν οι cyanogen; Ακομα και αν θεωρουνται ασημαντα σε εσας μπορει να ειναι κατι που με ενδιαφερει πχ gps, καταναλωση μπαταριας, ραδιοφωνο κτλ 2. Πως γινεται η επιστροφη σε gb αν δεν μου αρεσει; Ξαναπερναω μια εκδοση, ρωσσικη νομιζω, gb οπως κανω και αν εχω βαλει jelly bean και μετα αυτην που θελω εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) @cyx09 ναι φιλε μου ακομα την cm 10.2 εχω γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,ολα λειτουργουν και δεν εχω κολληματα επιτελους :D οποτε την στιγμη που ειμαι ικανοποιημενος για την ωρα πιστευω δεν μου χρειαζεται να παω σε αλλη εκδοση..(μπορει αργοτερα να θελω να πειραματιστω και εγω) Τωρα οσον αφορα για τις οδηγιες σου περι swap file,χανομαι μεσα στο φορουμ το μονο που βρηκα ηταν αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505950&page=37 χωρις ομως να εχει καποιο download link για να κατεβασω το καταλληλό αρχειο Αν εισαι στην 10.2 τότε φλασαρεις απο recovery το αρχείο που είναι εδω και κάνεις το swap, αλλα νομίζω ότι αυτό πρέπει να το κάνει αμέσως μετά την εγκατάσταση της rom http://forum.xda-developers.com/devdb/project/?id=1268#downloads Η τελευταία 10.2, ημερομηνία 4 Ιαν, έχει σημαντικά βελτιωμένη κατανάλωση μπαταριας σε wifi. Να ρωτησω, αν το παρατήρησε κάποιος. Όταν ζητάς από το recovery να κανει wipe dalvik, βγάζει ένα μήνυμα e: drive not found και ενα όνομα φακέλου. Αυτό το ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση/απεγκατασταση της mclaw, δεν το θυμάμαι να το είχα δει παλιότερα. Και αναρωτιέμαι, μηπως δεν σβήνει πια αυτά που πρεπει; Υπήρχε από πάντα Θελω μερικες απαντησεις αλλα οσο πιο ρεαλιστικες γινονται 1. Σε σχεση με gb τι προβληματα εχουν οι cyanogen; Ακομα και αν θεωρουνται ασημαντα σε εσας μπορει να ειναι κατι που με ενδιαφερει πχ gps, καταναλωση μπαταριας, ραδιοφωνο κτλ 2. Πως γινεται η επιστροφη σε gb αν δεν μου αρεσει; Ξαναπερναω μια εκδοση, ρωσσικη νομιζω, gb οπως κανω και αν εχω βαλει jelly bean και μετα αυτην που θελω εγω; 1. Προβλήματα, εξατάται πως ορίζεις τα προβλήματα, η CM πάντως δεν έχει ραδιο, το gps εμανα μου δουλευει ακομακαι μεσα στο σπιτι, μπαταρία ειναι οκ (εξαρταται πάντα απο την χρήση) 2. Υπάρχει νήμα στο xda για αυτό Οπως και να έχει αν δεν δοκιμάσεις από μόνος να δεις ανάλογα με την χρήση που κάνεις στο κινητο δεν θα καταλάβεις ότι και να σου λέμε τι σημαίνει CM Τώρα όσο αφορά τον αποθηκευτικό χωρο στο κηνιτό μας μεγαλό ενδιαφέρον παρουσιάζει και αυτός ο νέος τροπος που έκανετην εμφάνηση στο xda, απλά για εμένα μοιαζει ακόμα λίγο πολύπλοκος και περιμένω μηπως και τα παιδιά εκεί δώσουν κανένα script ώστε να γίνεται ποιο εύκολα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2596521 Edited January 6, 2014 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @nikolas1276 @cyx09 σας ευχαριστω παιδια τελικα τα καταφερα..εβαλα και την τελευταια ενημερωση της cm10.2 και στο καπακι περασα το swap και μου αναγνωριζει την sd ως εσωτερικη :D σας ευχαριστω πραγματικα για τον χρονο και την υπομονη σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καλη χρονια παιδια !!! επιβεβαιωνω οτι η αγγλικη jelly bean ειναι κατα πολυ καλυτερη απο ολες. θελει το πατσακι για τα 624 ραμ να ξερετε. το κινητο δε πεταει μετα, αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο και δε σερνεται. εμενα μου κανει αμα το ζορισω κατι παγωματα και κατι ρεσταρτ μονο του αλλα οκ δεν ειναι ενοχλητικο καθως δε το κανει συνεχεια. αποψη μου οτι θελει 1 φορα τη μερα η καθε 2 μερες να του κανουμε ρεσταρτ απο μονοι μας. επισης. εχχει κανεις κανα λινκ για εγκατασταση cm και απεγκατασταση αλλα αναλυτικα βημα προς βημα για μας τους αρχαριους???? Εγω το ειχα γραψει pilote ;) εξαρχης πως η MG2 ειναι η καλυτερη ROM. τωρα οσο αφορα για τα 624mb Ram - εμενα ανεκαθεν μου την αναγνωριζε τοσο! Link δεν μπορω να σου βρω για απεγκατασταση - μπορω να σου γραψω ομως τα εξης: Απο CM10 αν θες αναβαθμιση σε καινουργια εκδοση CM10 ή CM11 μπαινεις στο Recovery - κανεις Wipe Cache και Wipe Dalvik Cache Μετα install SD1 (οπου SD1 - ειναι η εξωτερικη σου μνηνη) το αρχειο της ROM που θες να βαλεις. Απο εργοσταστιακη ROM οπως π.χ JB 4.2.1 σε CM10 ή CM11 απο Recovery κανεις Wipe Data/factory Reset και Wipe cache partition Μετα apply from external storage και επιλεγεις την ROM. Για να ξανα-επαναφερεις την εργοστασιακη σου ROM - εχοντας CM10 ή CM11 για μενα το καλυτερο ειναι να κανεις format την SD0 και οχι backup restore. Πας δλδ recovery - απο τα menu βρισκεις την επιλογη format sd0 - μετα reboot...μπαινεις σε download mode και με το ODIN περνας την εργοστασιακη Recovery mode: πατας volume UP + Home button + Power Download mode: πατας volume DOWN + Home button + Power οταν boot-αρει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @cyx09 ναι φιλε μου ακομα την cm 10.2 εχω γιατι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος,ολα λειτουργουν και δεν εχω κολληματα επιτελους :D οποτε την στιγμη που ειμαι ικανοποιημενος για την ωρα πιστευω δεν μου χρειαζεται να παω σε αλλη εκδοση..(μπορει αργοτερα να θελω να πειραματιστω και εγω) Τωρα οσον αφορα για τις οδηγιες σου περι swap file,χανομαι μεσα στο φορουμ το μονο που βρηκα ηταν αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2505950&page=37 χωρις ομως να εχει καποιο download link για να κατεβασω το καταλληλό αρχειο η εκδοση CM10.2 01.01.2014 και μετα εχει επιλογη στo εικονιδιο Galaxy Ace II Settings να κανεις swap - για τσεκαρε! :p Νομιζω πως ενα reboot κανεις μολις το επιλεξεις και γινεται swap.....ισως και να μην χρειαστει καν reboot!!! - δεν θυμαμαι :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Η τελευταία 10.2, ημερομηνία 4 Ιαν, έχει σημαντικά βελτιωμένη κατανάλωση μπαταριας σε wifi. Να ρωτησω, αν το παρατήρησε κάποιος. Όταν ζητάς από το recovery να κανει wipe dalvik, βγάζει ένα μήνυμα e: drive not found και ενα όνομα φακέλου. Αυτό το ξεκίνησε μετά την εγκατάσταση/απεγκατασταση της mclaw, δεν το θυμάμαι να το είχα δει παλιότερα. Και αναρωτιέμαι, μηπως δεν σβήνει πια αυτά που πρεπει; γι αυτο κανω παντα format την SD0 οταν ειναι να ξαναγυρισω στην 10.2 τωρα τσεκαρω την 10.2 04.01.2014 και θα σου πω! μακαρι να μην εχω προβληματα με το ακουστικο - στις εισερχομενες και εξερχομενες κλησεις (δεν ακουγα ουτε με ακουγαν ΚΑΝ!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Θελω μερικες απαντησεις αλλα οσο πιο ρεαλιστικες γινονται 1. Σε σχεση με gb τι προβληματα εχουν οι cyanogen; Ακομα και αν θεωρουνται ασημαντα σε εσας μπορει να ειναι κατι που με ενδιαφερει πχ gps, καταναλωση μπαταριας, ραδιοφωνο κτλ 2. Πως γινεται η επιστροφη σε gb αν δεν μου αρεσει; Ξαναπερναω μια εκδοση, ρωσσικη νομιζω, gb οπως κανω και αν εχω βαλει jelly bean και μετα αυτην που θελω εγω; 1. Πειραματικες εκδοσεις ειναι Unofficial απο προγραμματιστες και οχι απο την ιδια την εταιρεια για να στο πω ετσι για να καταλαβεις. Ομως το κινητο γινεται κατα πολυ πιο γρηγορο - εχεις περισσοτερες επιλογες - πιο custom στις ρυθμισεις. Οσο αφορα GPS και καταναλωση - προσπαθουν σε καθε νεα εκδοση να πετυχουν το τελειο. Για το ραδιοφωνο θα σε απογοητευσω αλλα ειναι το μονο που δεν δουλευει - τουλαχιστον η εργοστασιακη εφαρμογη. Μπορεις ομως να κατεβασεις το Spirit (το οποιο αντικαταστα την εργοστασιακη εφαρμογη και μπορεις να εχεις και ραδιοφωνο) 2. κοιτα το post μου #2634 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 neokosmiti kai nikolas1274 μολις βαλεις την 10.2 μπαινεις στις εφαρμογες του κινητου - το εικονιδιο Galaxy Ace II Settings και επιλεγεις swap επιλογη και γινεται αμεσα....οποτε δεν flash-αρεις τιποτα! :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 1. Πειραματικες εκδοσεις ειναι Unofficial απο προγραμματιστες και οχι απο την ιδια την εταιρεια για να στο πω ετσι για να καταλαβεις. Ομως το κινητο γινεται κατα πολυ πιο γρηγορο - εχεις περισσοτερες επιλογες - πιο custom στις ρυθμισεις. Οσο αφορα GPS και καταναλωση - προσπαθουν σε καθε νεα εκδοση να πετυχουν το τελειο. Για το ραδιοφωνο θα σε απογοητευσω αλλα ειναι το μονο που δεν δουλευει - τουλαχιστον η εργοστασιακη εφαρμογη. Μπορεις ομως να κατεβασεις το Spirit (το οποιο αντικαταστα την εργοστασιακη εφαρμογη και μπορεις να εχεις και ραδιοφωνο) 2. κοιτα το post μου #2634 Ειχα και στο σονυ το παλιο cyanogen και ξερω πως τα προβληματακια τους τα ειχαν οποτε μη μπαινω αδικα στον κοπο γιατι ο καθενας μας ειναι σχετικο το τι θεωρει σημαντικο. Τοτε ειχα αναγκαστει να περασω σε cyanogen προκειμενου πχ να εχω dsp. Tωρα δεν βλεπω κανενα λογο να το κανω αφου με καλυπτει απολυτως η ginger αλλα αν φυσικα υπαρχει καποια εκδοση πραγματικα bugfree δεν θα με χαλουσε για αυτο και ρωτησα Eυχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 @cyx09 ναι οντως εχει την επιλογη swap και μου ειναι τσεκαρισμενη..btw το swap το εκανα με το αρχειο που εστιελε ο νικος,δηλαδη recovery και install εκανα και reboot και ολα δουλευουν ρολοι.. κατι τελευταιο..με το ροοτ λεμε οτι δεν εχουμε ουτε διαφημησεις..εμενα ομως σε καποιες εφαρμογες+παιχνιδια μου εχει κατω διαφημησεις..αυτες μπορω να τις βγαλω χειροκινητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) Ειχα και στο σονυ το παλιο cyanogen και ξερω πως τα προβληματακια τους τα ειχαν οποτε μη μπαινω αδικα στον κοπο γιατι ο καθενας μας ειναι σχετικο το τι θεωρει σημαντικο. Τοτε ειχα αναγκαστει να περασω σε cyanogen προκειμενου πχ να εχω dsp. Tωρα δεν βλεπω κανενα λογο να το κανω αφου με καλυπτει απολυτως η ginger αλλα αν φυσικα υπαρχει καποια εκδοση πραγματικα bugfree δεν θα με χαλουσε για αυτο και ρωτησα Eυχαριστω για τις απαντησεις Μπορεις να βαλεις την JB (4.1.2) την Αγγλικη (MG2) και να ξεχασεις CM. Μπορεις να βαλεις οποτε θες το DSP manager αφου υπαρχει και σαν σκετο app. Επισης πολυ ανωτερο σε επιλογες ειναι και το Viber4 αν και τρωει περισσοτερη μνημη. Παντως 100% για θεματα σταθεροτητας.....ναι παρεμεινε στην Ginger Ειναι θεμα τι θελει και πως το θελει ο καθενας! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @cyx09 ναι οντως εχει την επιλογη swap και μου ειναι τσεκαρισμενη..btw το swap το εκανα με το αρχειο που εστιελε ο νικος,δηλαδη recovery και install εκανα και reboot και ολα δουλευουν ρολοι.. κατι τελευταιο..με το ροοτ λεμε οτι δεν εχουμε ουτε διαφημησεις..εμενα ομως σε καποιες εφαρμογες+παιχνιδια μου εχει κατω διαφημησεις..αυτες μπορω να τις βγαλω χειροκινητα; Καμια σχεση..... Οι διαφημησεις δεν φευγουν αν εχεις root την συσκευη Root την κανουμε για να εχουμε αμεση προσβαση στο λειτουργικο, εφαρμογες και καποιες αλλες που αλλαζουν καποιες εργοστασιακες ρυθμισεις. Για να βγαλεις διαφημησεις......κατεβασε το Adaway 2.8 - και παλι σε καποιες εφαρμογες παιζει να μην τις αποφυγεις Παντως ειναι απο τα καλυτερα προγραμματακια - βασικο προγραμμα για ψαγμενους οπως εσυ! Ισως μπερδευτηκες....προγραμματα οπως το Adaway, Greenify και καποιες αλλες που αλλαζουν πολλα στο λειτουργικο θελουν το κινητο μας Rooted! /PM για Link....ξερεις εσυ :) ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @cyx09 ναι οντως εχει την επιλογη swap και μου ειναι τσεκαρισμενη..btw το swap το εκανα με το αρχειο που εστιελε ο νικος,δηλαδη recovery και install εκανα και reboot και ολα δουλευουν ρολοι.. κατι τελευταιο..με το ροοτ λεμε οτι δεν εχουμε ουτε διαφημησεις..εμενα ομως σε καποιες εφαρμογες+παιχνιδια μου εχει κατω διαφημησεις..αυτες μπορω να τις βγαλω χειροκινητα; ειναι τσεκαρισμενη γιατι το ειχες κανει swap φλασαροντας εγω πριν 10 λεπτα που περασα ξανα 10.2 - μολις μπηκα στα settings το ενεργοποιησα - εκανα reboot και μπηκα recovery να περασω gapps και ειδα πως στα directory ειχαν μεταφερθει οι φακελοι.....επομενως δεν χρειαζεται να ξανα-φλασαρουμε. απλα περασε το περιβοητο scrip ο Rox στα setting του κινητου..... http://img30.imageshack.us/img30/9802/3rfv.jpg Edited January 6, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καταλαβα,καλως εγινε cyx09 σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! οτιδηποτε χρειαστω θα ποσταρω εδω..αλλιως αν ειναι μεγαλη αναγκη pm.. και παλι σε ευχαριστω γιατι με εκανες εσυ με τα υπολοιπα παιδια αποδω μεσα να εχω κινητο σφαιρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 καταλαβα,καλως εγινε cyx09 σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου! οτιδηποτε χρειαστω θα ποσταρω εδω..αλλιως αν ειναι μεγαλη αναγκη pm.. και παλι σε ευχαριστω γιατι με εκανες εσυ με τα υπολοιπα παιδια αποδω μεσα να εχω κινητο σφαιρα :) χαχα καλα μην υπερβαλεις....οτι κινητηρα να βαλεις σε ενα LADA - ποσο γρηγορα θα παει? η αληθεια ειναι πως το κινητο κανει την δουλεια του περιορισμενα φυσικα! - μακαρι να μπορουσαμε να ειχαμε κατι καλυτερο.... Κανα LG G2, Sony Z1, SMG S4.........αντε εστω και το S3 δεν θα με χαλαγε! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εγω το ειχα γραψει pilote ;) εξαρχης πως η MG2 ειναι η καλυτερη ROM. τωρα οσο αφορα για τα 624mb Ram - εμενα ανεκαθεν μου την αναγνωριζε τοσο! Link δεν μπορω να σου βρω για απεγκατασταση - μπορω να σου γραψω ομως τα εξης: Απο CM10 αν θες αναβαθμιση σε καινουργια εκδοση CM10 ή CM11 μπαινεις στο Recovery - κανεις Wipe Cache και Wipe Dalvik Cache Μετα install SD1 (οπου SD1 - ειναι η εξωτερικη σου μνηνη) το αρχειο της ROM που θες να βαλεις. Απο εργοσταστιακη ROM οπως π.χ JB 4.2.1 σε CM10 ή CM11 απο Recovery κανεις Wipe Data/factory Reset και Wipe cache partition Μετα apply from external storage και επιλεγεις την ROM. Για να ξανα-επαναφερεις την εργοστασιακη σου ROM - εχοντας CM10 ή CM11 για μενα το καλυτερο ειναι να κανεις format την SD0 και οχι backup restore. Πας δλδ recovery - απο τα menu βρισκεις την επιλογη format sd0 - μετα reboot...μπαινεις σε download mode και με το ODIN περνας την εργοστασιακη Recovery mode: πατας volume UP + Home button + Power Download mode: πατας volume DOWN + Home button + Power οταν boot-αρει το κινητο. το δικο σου ποστ ειδα και την εβαλα. ειχα βαλει μια αλλη μεσω κιες κ λαγκαρε φρικτα οποτε ξαναγυρισα στην gb αλλα με αυτη ειναι κομπλε. τωρα λεω να βαλω και cm να πειραματιστω λιγακι,σε ευχαριστω για την απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Έχω την cm10.2. Όταν βγαίνω από μια εφαρμογή φορτώνει κάποια δευτερόλεπτα τα εικονίδια των εφαρμογών. Ο launcher δεν έχει επιλογή για να "κρατάει στην μνήμη" ή όπως αλλιώς λέγεται.... Υπάρχει ρύθμιση στο κινητό; μήπως παίζει ρόλο που έχω το gravity box? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχω την cm10.2. Όταν βγαίνω από μια εφαρμογή φορτώνει κάποια δευτερόλεπτα τα εικονίδια των εφαρμογών. Ο launcher δεν έχει επιλογή για να "κρατάει στην μνήμη" ή όπως αλλιώς λέγεται.... Υπάρχει ρύθμιση στο κινητό; μήπως παίζει ρόλο που έχω το gravity box? Μπορεί αν δεις στις σημειώσεις του gravity box λέει να μην χρησιμοποιήται με CM γιατί μπορεί να κάνει conflict Επείσης δοκίμασε τον NOVA launcher είναι πολύ καλός και γρήγορος Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Μπορεί αν δεις στις σημειώσεις του gravity box λέει να μην χρησιμοποιήται με CM γιατί μπορεί να κάνει conflict Επείσης δοκίμασε τον NOVA launcher είναι πολύ καλός και γρήγορος Το έχω δει Νικόλα αυτό στο gravity για αυτό λέω μήπως φταίει αυτό. Θα το απενεργοποιησω και βλέπουμε. Όσο αφορά τον Nova τον ξέρω, τον έχω αγορασμένο αλλά έχω κολλήσει με τον aviate.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyx09 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 (edited) εγω εχω κανει 3 αλλαγες στο gravitybox και δεν εχω προβλημα με την 10.2 αλλα ουτε και με την CM11 ειχα. εσυ τι εχεις πειραξει στο gravity? αυτα τα φαινομενα ειναι λογω ανεπαρκης μνημης.....το ιδιο δλδ που συμβαινει βγαινοντας μετα απο μια βαριά εφαρμογη ή ενα βαρύ παιχνίδι δεν μπορω να πω τιποτα αφου δεν ξερω τι τρεχεις στο backround ειναι προβλημα μνημης??? launcher??? ή ακομα και ρυθμισεων στο gravity για βγαλε τον launcher και τρεξε το κινητο χωρις κανεναν εχεις κανει swap και μηπως τρεχεις aviate, xposed ή gravitybox στην external SD? για τσεκαρε λιγο αυτο το link και αν θες κατεβασε την τελευταια εκδοση που βγηκε χτες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2554049 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το δικο σου ποστ ειδα και την εβαλα. ειχα βαλει μια αλλη μεσω κιες κ λαγκαρε φρικτα οποτε ξαναγυρισα στην gb αλλα με αυτη ειναι κομπλε. τωρα λεω να βαλω και cm να πειραματιστω λιγακι,σε ευχαριστω για την απαντηση! για να μην απογοητευτεις θα σου προτεινα οπως και ολοι στο forum πιστευω...... 10.2 τελευταια εκδοση http://d-h.st/users/TeamCanjica/?fld_id=27062#files Edited January 9, 2014 by cyx09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μπηκα στον πειρασμο και έβαλα την cm 10.1 αλλα τελικα γυρισα στην ΜΚ2 σε συνδιασμο με 624ΜΒ ram. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι τα αποτελέσματά στο antutu. Mε gb ειχα περιπου 7410, με cm 8100 και με MK2 8350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neokosmitis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Μπηκα στον πειρασμο και έβαλα την cm 10.1 αλλα τελικα γυρισα στην ΜΚ2 σε συνδιασμο με 624ΜΒ ram. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ομως ειναι τα αποτελέσματά στο antutu. Mε gb ειχα περιπου 7410, με cm 8100 και με MK2 8350. βαλε την cm 10.2 και θα σαι αρχοντας,πραγματικα το κινητο ειναι αλλο πραγμα με root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts