Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια ερωτηση,

αλλαξα κινητο και βρεθηκε καποιος που θα παρει το ace 2. σε περιπτωση που θελει να ειναι στοκ το κινητο, περναω με odin μια jb εκδοση (εχω την mg2,εχω ακουσει οτι ειναι καλη) και μετα για να μηδενισει ο counter κανω εγκατασταση το triangle away? η εφαρμογη αυτη εχει προφανως οταν την ανηξω επιλογη για να κανει το μηδενισμο?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

0)εβαλα την cm 10.2

1)τελικα εχει zoom το κινητο η οχι;

2)ραδιοφωνο;μπορουμε να του βαλουμε εμεις μηπως;

3)προτεινεται καποια καλα προγραμματακια χρησιμα για το κινητο

4) κατεβασα το battery calibration το εκανα αλλα δεν ιδια διαφορα,εχετε καποιο αλλο

να προτεινετε για να αντεχει περισσοτερη η μπαταρια;

5)υπαρχει καμια εφαρμογη αξιολογη ωστε να μπορουμε να ξεκλειδωνουμε την μνημη ram που κανονικα ειναι 1gb και μας εμφανιζει μονο τα 624mb?

επειδη δεν πηρα απαντηση ξανα θετω τα τελικα ερωτηματα μου

1. Ναι, pinch to zoom, ψηφιακό 4Χ

2. Δουλεύει ένα ραδιόφωνο, το spirit, θα το βρεις στο XDA και ρυθμίσεις βάζεις για Galaxy S2

3. Αυτό που λες είναι υποκειμενικό...

4. Δεν ξέρω.

5. Δεν υπάρχει, απ' όσο ξέρω.

2. Δουλεύει ένα ραδιόφωνο, το spirit, θα το βρεις στο XDA και ρυθμίσεις βάζεις για Galaxy S2

4. Δεν ξέρω.

1) τι εννοεις pinch? τι ειναι αυτο;

2,3,4,5 οκ θα περιμενω και απο καποιον αλλο

σε ευχαριστω πολυ πατνως

επειδη δεν πηρα απαντηση ξανα θετω τα τελικα ερωτηματα μου

3) Εγκατεστησε το Greenify και το Boot Manager. Και τα δυο απαιτουν το xposed framework για να δουλεψουν καλα. Google it.

4) Το battery calibration δεν αλλαζει κατι δεν θα δεις διαφορα στην μπαταρια.

5) Το κινητο δεν εχει 1gb ram αλλα 768mb.

παιδια μια ερωτηση,

αλλαξα κινητο και βρεθηκε καποιος που θα παρει το ace 2. σε περιπτωση που θελει να ειναι στοκ το κινητο, περναω με odin μια jb εκδοση (εχω την mg2,εχω ακουσει οτι ειναι καλη) και μετα για να μηδενισει ο counter κανω εγκατασταση το triangle away? η εφαρμογη αυτη εχει προφανως οταν την ανηξω επιλογη για να κανει το μηδενισμο?

Βαλε την MG2, κανε root, μηδενισε το counter με το Triangle Away και μετα κανε unroot μεσω του SuperSU. Επισης πριν κανεις unroot αλλαξε με το CSC Changer το csc σε EUR (ελληνικο).

Edited by kyrillos13

3) Εγκατεστησε το Greenify και το Boot Manager. Και τα δυο απαιτουν το xposed framework για να δουλεψουν καλα. Google it.

4) Το battery calibration δεν αλλαζει κατι δεν θα δεις διαφορα στην μπαταρια.

5) Το κινητο δεν εχει 1gb ram αλλα 768mb.

Βαλε την MG2, κανε root, μηδενισε το counter με το Triangle Away και μετα κανε unroot μεσω του SuperSU. Επισης πριν κανεις unroot αλλαξε με το CSC Changer το csc σε EUR (ελληνικο).

kyrillos πριν πατησεις στο Triangle Away reset πρεπει να βγαλεις την External SD?

1) τι εννοεις pinch? τι ειναι αυτο;

2,3,4,5 οκ θα περιμενω και απο καποιον αλλο

σε ευχαριστω πολυ πατνως

http://imageshack.us/a/img542/5594/0f8g.png

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

kyrillos πριν πατησεις στο Triangle Away reset πρεπει να βγαλεις την External SD?

Δε νομιζω.

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ρε παιδια :)

παλι καλα που εχουμε γνωστες και για τα smartphones και μας ξελασπωνουν..

περιττο να αναφερω οτι το κινητο πλεον με την cm 10.2 rom πετα απλα..δεν κολλα στα βασικα (τηλεφωνο/μυνηματα)

αλλα ουτε και στις εφαρμογες..

χιλια ευχαριστω και παλι..

Υ.Γ.υπαρχει τροπος να κανουμε μεσα στο μενου φακελους;

σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις ρε παιδια :)

παλι καλα που εχουμε γνωστες και για τα smartphones και μας ξελασπωνουν..

περιττο να αναφερω οτι το κινητο πλεον με την cm 10.2 rom πετα απλα..δεν κολλα στα βασικα (τηλεφωνο/μυνηματα)

αλλα ουτε και στις εφαρμογες..

χιλια ευχαριστω και παλι..

Υ.Γ.υπαρχει τροπος να κανουμε μεσα στο μενου φακελους;

οχι

φακελους μονο στην επιφανεια εργασιας

το μονο που μπορεις να φτιαξεις στα menu (συρταρι εφαρμογων) ειναι tabs δηλ. κατηγοριες αν θες

http://imageshack.us/a/img546/1903/y47t.jpg

4. Δεν ξέρω.

amyroukai εχεις βαλει spirit και σου δουλευει?

πριν κατι μηνες προσπαθησα με spirit αλλα δεν τα καταφερα και δεν το πολυ εψαξα αν και ακομα με ενδιαφερει

κατεβασα 1-2 εκδοσεις και μολις χτες το spirit2 αλλα δεν καταφερα κατι....

μηπως εχεις εσυ ή καποιος αλλος καποιο link μεσα στο xda για αμεσο download διοτι για το συγκεκριμενο χανει η μανα το παιδι και το παιδι την μανα στο xda

ευχαριστω!

ρε παιδια οντως κανενα προγραμματακι για ραδιο;

γιατι το spirit ουτε εγω καταφερα να το ρυθμισω

Edited by neokosmitis

ρε παιδια οντως κανενα προγραμματακι για ραδιο;

γιατι το spirit ουτε εγω καταφερα να το ρυθμισω

δεν παιζει αλλο....

σκοπος ειναι να καταφερουμε να το σετ-αρουμε!

Εμενα το spirit δουλεύει. Και στην cm10.2 και στην cm11 που έβαλα τώρα. Βάζω screenshots από τις ρυθμίσεις. Δεν θυμάμαι όμως από που το κατέβασα.

Η έκδοση είναι 2013_09_07

Ας ενώσει κάποιος το μηνύματα. Δεν ξέρω τι έγινε.....

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων
Φιλικά, Κατερίνα

εγω πειραξα μονο μια ρυθμιση στο method

τα αλλα οπως ειναι απο μονο του

οριστε

http://img826.imageshack.us/img826/7103/s3yw.png

http://img17.imageshack.us/img17/2319/hev9.png

http://imageshack.us/a/img51/9914/15tl.png

Καλημέρα

έβαλα τη Maclaw (δοκίμασα όλες τις εκδόσεις) αλλά έχουν αρκετές ελλείψεις. Δεν έχω επανεκκινήσεις ή άλλα προβλήματα, αλλά και μόνο ότι δεν βλέπουν την sd μου φτάνει.

To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε CM (για μένα η καλύτερη ήταν η 10,1 πολύ γρήγορη και με μπαταρία που κρατούσε κοντά δυο μέρες).

Δοκίμασα να περάσω την COS-I8160XXMG2-20131008134112 αλλά το ODIN δεν το τηλέφωνο μια και δεν μπορώ να βρω το usb deuging πουθενά γιατί δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι ρυθμίσει για προγραμματιστές.

Επίσης, ενώ στις ρυθμίσεις υπάρχει superuser δεν υπάρχει στις εφαρμογές.

Θυμάμαι ότι πριν από μερικού μήνες τις ενεργοποίησα πατώντας μερικές φορές κάποιο κουμπί του κινητού αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Χρόνια Πολλά σε όλους

Το βρήκα. Χρειάζεται να πατήσεις 7 φορές το Build number. Απλά ενώ τώρα βλέπει ο υπολογιστής το κινητό και την κάρτα κανονικά δεν το βλέπει το ODIN. Να ξαναπεράσω drivers???

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημέρα

έβαλα τη Maclaw (δοκίμασα όλες τις εκδόσεις) αλλά έχουν αρκετές ελλείψεις. Δεν έχω επανεκκινήσεις ή άλλα προβλήματα, αλλά και μόνο ότι δεν βλέπουν την sd μου φτάνει.

To πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να γυρίσω πίσω σε CM (για μένα η καλύτερη ήταν η 10,1 πολύ γρήγορη και με μπαταρία που κρατούσε κοντά δυο μέρες).

Δοκίμασα να περάσω την COS-I8160XXMG2-20131008134112 αλλά το ODIN δεν το τηλέφωνο μια και δεν μπορώ να βρω το usb deuging πουθενά γιατί δεν έχουν ενεργοποιηθεί οι ρυθμίσει για προγραμματιστές.

Επίσης, ενώ στις ρυθμίσεις υπάρχει superuser δεν υπάρχει στις εφαρμογές.

Θυμάμαι ότι πριν από μερικού μήνες τις ενεργοποίησα πατώντας μερικές φορές κάποιο κουμπί του κινητού αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς τι.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Χρόνια Πολλά σε όλους

Στην 17/12 έκδοση φλασαρεις το αρχείο για swap memories και βλέπει κανονικά την κάρτα. Δεν θυμάμαι σε ποιά σελίδα το έχουν.... Το είχε βάλει ο Rox

Φιλικά, Κατερίνα

υπαρχει καποιος οδηγος για το πως μπορουμε να βαλουμε την cyanomode 10.1 kai 10.2 ?

επισης υπαρχει καποιος οδηγος για το πως μπορουμε να γυρισουμε σε jb αν δε μας αρεσει?

υποψην εχω περασει την τελευταια jb MK2 την αγγλικη.

Αισθητη διαφορα στην ταχυτητα, multitasking, πολυ πιο smooth στην επιφανεια και στο συρταρι εφαρμογων σε σχεση την 1η εκδοση του Maclaw 13.12.2013.

Κανενα απολυτως προβλημα!

έως και 20% περισσοτερη RAM σε σχεση με τα ιδια services που ετρεχα απο πισω.

Η μπαταρια κραταει πολυ περισσοτερο

Όσοι θελουν να κανουν την διαφορά στο κινητο τους - μπορουν να την βαλουν ανεπιφυλακτα!

Απο CM11 (13.12.20113) αναβαθμισα στην εκδοση 14.12.2013 χωρις wipa data/cache και dalvik cache

Εδω και το link του MX Player Pro 1.7.21 Final Official Εκδοση

Support Android 4.4.1, 4.4.2.

Fixed crashing on some Android 4.3 and 4.4 devices.

εχω την cm 10.2

για να περασω την 11

απλα κανω για αρχη factory reset και μετα περνω τον φακελο .zip στην μνημη του τηλεφωνου και μεσω του recovery τρεχω το .zip?

και κατι τελευταιο..ολα λειτουργουν κανονικα; (wifi/zoom camera/video/gps/bluetooth etc?)

το google play θα λειτουργει;γιατι στην 10.2 με το που το ανοιγω με πεταει..

εχω την cm 10.2

για να περασω την 11

απλα κανω για αρχη factory reset και μετα περνω τον φακελο .zip στην μνημη του τηλεφωνου και μεσω του recovery τρεχω το .zip?

και κατι τελευταιο..ολα λειτουργουν κανονικα; (wifi/zoom camera/video/gps/bluetooth etc?)

το google play θα λειτουργει;γιατι στην 10.2 με το που το ανοιγω με πεταει..

μάλλον δεν έχεις βάλει τα σωστά google apps γιατί εγώ που την πέρασα πρόσφατα ήταν όλα ΟΚ.

Η διαδικασία που λες είναι σωστή αλλά ΔΕΝ λειτουργούν όλα σωστά στην 11 ακόμα.

edit το spiritfm δουλεύει, αλλά δεν παίζει από ηχείο. το apk από το "μαμά" ράδιο άραγε.... τέλος πάντων. το αρχείο που έχω είναι το 0918fr.apk αλλά δεν θυμάμαι από ποιό λινκ στο XDA το κατέβασα.

Edited by amyroukai

μάλλον δεν έχεις βάλει τα σωστά google apps γιατί εγώ που την πέρασα πρόσφατα ήταν όλα ΟΚ.

edit το spiritfm δουλεύει, αλλά δεν παίζει από ηχείο. το apk από το "μαμά" ράδιο άραγε.... τέλος πάντων. το αρχείο που έχω είναι το 0918fr.apk αλλά δεν θυμάμαι από ποιό λινκ στο XDA το κατέβασα.

αν η εκδοση του cm 11 δεν ειναι ολοκληρωμενη το αφηνουμε τοτε :P

μπορεις να μου στειλεις αν μπορεις τοτε το .apk το σωστο το google play?

update: οσον αφορα το google play το εφτιαξα..ξαναπερασα το gapps-jb-20130813-signed.zip

που ειναι για τις εφαρμογες της google και ολα ρολοι

γιατι εχω παιδευτει..θελω εφαρμογες τις οποιες στο mobogenie (καπως ετσι λεγεται)

δεν τις εχει..και παλι σε ευχαριστω

οσον αφορα το spiritfm εμενα δουλευει κανονικα..με ακουστικα παντα,απο το μεγαφωνο δεν το εχω δοκιμασει αν και δεν μου χρειαζεται..μου αρκει απο τα ακουστικα

Edited by neokosmitis

αν η εκδοση του cm 11 δεν ειναι ολοκληρωμενη το αφηνουμε τοτε :P

μπορεις να μου στειλεις αν μπορεις τοτε το .apk το σωστο το google play?

update: οσον αφορα το google play το εφτιαξα..ξαναπερασα το gapps-jb-20130813-signed.zip

που ειναι για τις εφαρμογες της google και ολα ρολοι

γιατι εχω παιδευτει..θελω εφαρμογες τις οποιες στο mobogenie (καπως ετσι λεγεται)

δεν τις εχει..και παλι σε ευχαριστω

οσον αφορα το spiritfm εμενα δουλευει κανονικα..με ακουστικα παντα,απο το μεγαφωνο δεν το εχω δοκιμασει αν και δεν μου χρειαζεται..μου αρκει απο τα ακουστικα

το mobogenie μπορεις να το βρεις στο PlayStore

τελικα δουλεψε και εμενα το SpiritFM

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059296

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)