Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι να περάσεις μία ρομ, γιατί δεν περνάς την τελευταία που έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω;

Απάντηση στο ερώτημά σου δεν έχω, αλλά δεν το θεωρώ πιθανό μιά που η MB4 δεν ήταν επίσημη και δεν μπορούσες να την βάλεις μέσω KIES

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγνώμη παιδιά στην 10.1 υπάρχει κάπου τρόπος να απενεργοποιεις τα κουμπιά δίπλα στο home button να μην ανάβουν ? δεν το βρίσκω με τίποτα
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα σας

Είμαι σε GB 2.3.6 ακόμα και εχω το μοντέλο Ρ.

Θα ήθελα να κάνω root το κινητό και να πετάξω ότι άχρηστη εφαρμογή υπάρχει. Θα μπορούσατε να μου πείτε τα βήματα για το root και αν υπάρχει κάποια λίστα ασφαλών εφαρμογών που μπορούν να διαγραφούν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.?

κάποια απάντηση σε αυτό παιδιά?

για πληροφοριακούς λόγους..η CM (10.1, 10.2, 11...)δουλευει και στο P (NFC)??? κοιτάω και στο xda αλλά δεν το πιάνω ακριβώς..

Αντιγράφω τον φάκελο "tee" απο το system/lib, το κρατάω, περνάω CM κανονικά και μετά ξαναμπαίνω με root browser και το κάνω paste και αντικατάσταση στο system/lib της CM???

Αυτό τουλάχιστον είδα για την 10.2 (αν το είδα σωστά)...ισχύει το ίδιο και στην 11???

Τι λεει η καινουργια stock rom της samsung? αξιζει να την περασω ή να παραμεινω στο 2.3.6??

Την ΜΗ1 την ειχες περασει? Ποια ειναι η τελευταια που περασες για να σου πω διαφορες και τη γνωμη μου για το τι να κανεις.

Δεν ξέρω πως το έχεις κάνει αλλά πρέπει να εισαι ο μόνος που του δουεύει γιατι αν δεις στο xda ακόμα και ο rox το δείνει σαν source bug, για την CM10.2 μηλάμε πάντα ετσι;

Καποιος μου έγραψε αυτό στο xda

Turn on use only 2g network. your network mode will appear

και πλέον από την στιγμή που το έκανα μου εμφάνισε το κουμπί 2g/3g και δουλευει κανονικά

Cubot Dinosaur

Τι λεει η καινουργια stock rom της samsung? αξιζει να την περασω ή να παραμεινω στο 2.3.6??

Ναι κρατα την 2.3.6

Αν το τηλέφωνο το δουλεύεις και δεν θες να ψάχνεσαι μείνε στην 2.3.6 είναι μια χαρά για αυτό το τηλέφωνο.

Edited by dankannn

Καποιος μου έγραψε αυτό στο xda

Turn on use only 2g network. your network mode will appear

και πλέον από την στιγμή που το έκανα μου εμφάνισε το κουμπί 2g/3g και δουλευει κανονικά

Μόνιμα το δουλεύω 2g, λες γι'αυτό να μην είχα καταλάβει το bug?

Παιδες να ρωτησω.....αν κανω ρουτ το κινητο και μετα το ξερουταρω θα ισχυει η εγγυηση????????

Ναι δεν θα έχεισ πρόβλημα

Cubot Dinosaur

Ναι δεν θα έχεισ πρόβλημα

ναι όμως δεν θα γράφει επίσημη έκδοση . αλλά περιορισμένη . και μέσω kies δεν θα σου δίνει update

απλά με odin διορθώνεται μετά

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι όμως δεν θα γράφει επίσημη έκδοση . αλλά περιορισμένη . και μέσω kies δεν θα σου δίνει update

απλά με odin διορθώνεται μετά

Αυτό δεν το γνωριζω γιατί εγω παίζω με custom roms

Cubot Dinosaur

.Καλησπερα παιδες εχω το ιδιο κινητο και θα θελα να μαθω πως να εγκαταστησω το jelly bean λογισμικο γνησια και σωστα.....καθως και πως να επιστρεψω στο 2.3.6 λογισμικο σε περιπτωση που δεν μ αρεσει..ευχαριστωω
Galaxy pro ;)

Ναι κρατα την 2.3.6

Αν το τηλέφωνο το δουλεύεις και δεν θες να ψάχνεσαι μείνε στην 2.3.6 είναι μια χαρά για αυτό το τηλέφωνο.

Το root αξιζει για να πεταξεις αχρηστες εφαρμογες ή δεν δινει σημαντικες διαφορες?

Το root αξιζει για να πεταξεις αχρηστες εφαρμογες ή δεν δινει σημαντικες διαφορες?

Αξίζει για να πετάξεις εφαρμογές της Samsung που δεν χρειάζεσαι, και επίσης μπορείς να κρατάς backup των εφαρμογών σου μαζί με τα δεδομένα τους σε περίπτωση που θες να αλλάζεις λογισμικό ή να 'σαι σίγουρος ότι δεν θα χαθούν (με το Titanium Backup). Επιπλέον μπορείς να αφαιρέσεις τις διαφημήσεις (με το Adaway) αλλά και να βελτιώσεις την μνήμη, την ταχύτητα και την μπαταρία του κινητού σου (με το Greenify)

.Καλησπερα παιδες εχω το ιδιο κινητο και θα θελα να μαθω πως να εγκαταστησω το jelly bean λογισμικο γνησια και σωστα.....καθως και πως να επιστρεψω στο 2.3.6 λογισμικο σε περιπτωση που δεν μ αρεσει..ευχαριστωω

Θα σου πρότεινα το Kies, θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα γίνει η αναβάθμιση. Αν δεν σαρέσει υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις στο 2.3.6. Επίσης υπάρχει και custom λογισμικό βασισμένο στο JB (Cyanogenmod) το οποίο είναι πιο γρήγορο και πιο καλό από αυτό της Samsung. Ότι θες ρώτα.

Αξίζει για να πετάξεις εφαρμογές της Samsung που δεν χρειάζεσαι, και επίσης μπορείς να κρατάς backup των εφαρμογών σου μαζί με τα δεδομένα τους σε περίπτωση που θες να αλλάζεις λογισμικό ή να 'σαι σίγουρος ότι δεν θα χαθούν (με το Titanium Backup). Επιπλέον μπορείς να αφαιρέσεις τις διαφημήσεις (με το Adaway) αλλά και να βελτιώσεις την μνήμη, την ταχύτητα και την μπαταρία του κινητού σου (με το Greenify)

Θα σου πρότεινα το Kies, θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα γίνει η αναβάθμιση. Αν δεν σαρέσει υπάρχει τρόπος να επιστρέψεις στο 2.3.6. Επίσης υπάρχει και custom λογισμικό βασισμένο στο JB (Cyanogenmod) το οποίο είναι πιο γρήγορο και πιο καλό από αυτό της Samsung. Ότι θες ρώτα.

Αναμεσα σε rootαρισμενο GB και Cyanogenmod ποιο θα προτεινες ? Μην σκεφτεις τον παραγοντα ομορφια των δυο ROM, παρτο καθαρα σαν αποδοση της συσκευης

Για το root αυτη η διαδικασια ειναι οκ ή εχει βρεθει καποια αλλη διαδιασια πλεον?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2215996

Ποιες Εφαρμογες ειναι οκ να διαγραφουν απο την συσκευη χωρις να προκληθουν προβληματα?

Edited by GV_

Καλησπερα και παλι παιδια.....απευθυνομαι σε ολους και κυριως στο κυριλλο που απ οτι φαινεται σε ολη τη συζητηση ειναι ο μαστερ της επιστημης.. ;)

Λοιπον...θα τα παρω απ την αρχη για να μου πειτε αν εκανα κατι λαθος και αν εχασα την εγγυηση!!Αγορασα αυτο το κινητο πριν απο 1 μηνα και ειχε εγκατεστημενο το jelly bean 4.1.2 και ελεγα ολα κομπλε....μετα ομως ΚΛΑΣΣΙΚΑ αρχισαν τα κολληματα σε εφαρμογες βιντεο κτλ και ειχα θυμωσει αφανταστα καθως ποιος ο λογος να χει το κινητο ενα τετοιο λογισμικο αν δεν το σηκωνει...η ram υπερφορτωνεται για πλακα!!!!! Touch wizz αθλιο..... (απ το πλαισιο το αγορασα το κινητο.)

Αρχικα το ρουταρα αλλα μ πε ενας φιλος μου πως με το ρουτ χανεται η εγγυηση οποτε το ξερουταρα παλι....(ελπιζω να μην εχασα την εγγυηση)...!!Ετσι αποφασισα να το γυρισω στην custom rom gingerbread 2.3.6 να αποδιδει πληρως....βρηκα αυτη την ρωσικη απο xda forum και την εβαλα με odin.Αυτη χρησιμοποιω ακομα!!!Ομως θελω την ελληνικη για να μην χασω την εγγυηση και γιατι μου την δινουν καποιες ρωσικες εφαρμογες που χει μεσα......Οποτε θετω τα ερωτηματα μου...

1) Αφου ξερουταρα το κινητο μου ισχυει η εγγυηση?????

2)Ξερει κανεις το λινκ για το ελληνικο gingerbread 2.3.6 να το βαλω πανω απ την ρωσικη...καθως και πως αλλαζω το region code για να φαινεται και ελληνικη!!!

3)Ενα λινκ για την πιο ολοκληρωμενη και σωστη jelly bean 4.1.2 σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω....

4)Τωρα που χω την ρωσικη ρομ τα kies μπορω να τα χρησιμοποιω οπως ενα κινητο με την ελληνικη ρομ???(εννοοω για νεες αναβαθμισεις που θελα παραπανω).

5)Μπορω απ τα kies να επιστρεψω στην ελληνικη stock ρομ του κινητου καθως και αν μπορω να το αναβαθμισω στην jelly bean 4.1.2 (εχοντας παντα ως τωρινη την ρωσικη παιδες γι αυτο ρωταω αν γινεται)Αυτα ηθελα να σας ρωτησω φιλοι....οποιος εχει την καλοσυνη αρχικα να τα διαβασει ολα αυτα και μετα να απαντησει θα το εκτιμουσα απεριοριστα....σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! :D

Galaxy pro ;)

Πέρασα την cm 10.2 και βλέπω ότι η κύλιση στις αρχικές οθόνες δέν είναι τόσο ομάλή (σάν να γίνεται

καρέ καρέ) ενώ δε συμβαίνει αυτό στις οθόνες εφαρμογών και στο υπολοιπο μενού. Στις προηγούμενες

cm 10.1 και MF1 η κύλιση στις αρχικές οθόνες ήταν πιό ομαλή. Συμβαίνει και σε σάς το ίδιο?

Ευχαριστώ.

Πέρασα την cm 10.2 και βλέπω ότι η κύλιση στις αρχικές οθόνες δέν είναι τόσο ομάλή (σάν να γίνεται

καρέ καρέ) ενώ δε συμβαίνει αυτό στις οθόνες εφαρμογών και στο υπολοιπο μενού. Στις προηγούμενες

cm 10.1 και MF1 η κύλιση στις αρχικές οθόνες ήταν πιό ομαλή. Συμβαίνει και σε σάς το ίδιο?

Ευχαριστώ.

και σε μενα ετσι ηταν . πιστευω φταιει πως εχω s6d . το μόνο που με χάλασε εμένα και την έβγαλα είναι και ένα bug . πχ έβγαζα τα πλήκτρα να μην ανάβουν.αλλά όταν μου ερχόταν ένα μήνυμα σκαλονανε και αυτά άναβαν

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες ερωτηση

δεν ξερω για ποιον λογο αλλα

απο την αρχη της αγορας μου

το κινητο μετα απο καποιες ωρες

λειτουργιας,οταν παταω να εισελθω στις κλησεις,

μντα,κτλπ αργει η ανταποκριση του,εννοω οτι

παταω να μπω μυνηματα,μου γραφει μυνηματα και αργει να μου το

εμφανισει,οπως γινεται και για τις κλησεις κτλπ..

ξερετε γιατι γινεται αυτο;το εχω παρατηρησει και σε αλλα samsung (oχι ace 2)

παντως σε xperia z που ειδα δεν κολλα τπτ και μετα απο αρκετες μερες

λειτουργιας..Τι προτεινεται για να μην μου κολλα στην ανταποκριση;

υπεθεσα πως με καμια cusotm rom μπορει να λυσω το προβλημα

αλλα δεν ξερω για αυτο ρωταω..το κινητο ακομα ειναι σε εγγυηση

Καλησπερα και παλι φιλοι..τελικα εκανα την δουλεια μου βρηκα την ελληνικη gingerbread rom και μετα με τα kies εκανα την αναβαθμιση για jelly bean..κολλαει βεβαια λιγο οπως πριν αλλα το προτιμω γτ ειναι πιο καλο και με πολλες καινουριες δυνατοτητες απ το 2.3.6...θα περιμενω την kiss να βγει....ενα θεματακι εχω μονο...η ραμ αρχικα που το χα αγορασει(και ειχε ηδη μεσα το jelly bean) ηταν 628 τωρα ομως ειναι 482...

Γτ δεν ειναι οπως αρχικα αφου με kies εκανα την αναβαθμιση χωρις odin και ιστοριες.......?????????????????????????????

:(

Galaxy pro ;)

Καλησπερα και παλι φιλοι..τελικα εκανα την δουλεια μου βρηκα την ελληνικη gingerbread rom και μετα με τα kies εκανα την αναβαθμιση για jelly bean..κολλαει βεβαια λιγο οπως πριν αλλα το προτιμω γτ ειναι πιο καλο και με πολλες καινουριες δυνατοτητες απ το 2.3.6...θα περιμενω την kiss να βγει....ενα θεματακι εχω μονο...η ραμ αρχικα που το χα αγορασει(και ειχε ηδη μεσα το jelly bean) ηταν 628 τωρα ομως ειναι 482...

Γτ δεν ειναι οπως αρχικα αφου με kies εκανα την αναβαθμιση χωρις odin και ιστοριες.......?????????????????????????????

μέσω κίες αυτό γίνετε με τη ραμ πρέπει να περάσεις τωρα : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389395

και γιατί έκανες όλοι αυτή την διαδικασία ? αν περνούσες μέσω odin την MB4 και μετα την MF1 θα εισουν μια χαρά . έχει και οδηγό ποιο πίσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ.

Δοκίμασε τον Nova Launcher μήπως βελτιωθεί.

Δεν έκανες κάτι λάθος απλά η Samsung αποφάσισε ότι τα 482MB είναι αρκετά για JB. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω πέρνα αυτό μέσω Odin και καθάρισες.

Καλησπερα και παλι παιδια.....απευθυνομαι σε ολους και κυριως στο κυριλλο που απ οτι φαινεται σε ολη τη συζητηση ειναι ο μαστερ της επιστημης.. ;)

Λοιπον...θα τα παρω απ την αρχη για να μου πειτε αν εκανα κατι λαθος και αν εχασα την εγγυηση!!Αγορασα αυτο το κινητο πριν απο 1 μηνα και ειχε εγκατεστημενο το jelly bean 4.1.2 και ελεγα ολα κομπλε....μετα ομως ΚΛΑΣΣΙΚΑ αρχισαν τα κολληματα σε εφαρμογες βιντεο κτλ και ειχα θυμωσει αφανταστα καθως ποιος ο λογος να χει το κινητο ενα τετοιο λογισμικο αν δεν το σηκωνει...η ram υπερφορτωνεται για πλακα!!!!! Touch wizz αθλιο..... (απ το πλαισιο το αγορασα το κινητο.)

Αρχικα το ρουταρα αλλα μ πε ενας φιλος μου πως με το ρουτ χανεται η εγγυηση οποτε το ξερουταρα παλι....(ελπιζω να μην εχασα την εγγυηση)...!!Ετσι αποφασισα να το γυρισω στην custom rom gingerbread 2.3.6 να αποδιδει πληρως....βρηκα αυτη την ρωσικη απο xda forum και την εβαλα με odin.Αυτη χρησιμοποιω ακομα!!!Ομως θελω την ελληνικη για να μην χασω την εγγυηση και γιατι μου την δινουν καποιες ρωσικες εφαρμογες που χει μεσα......Οποτε θετω τα ερωτηματα μου...

1) Αφου ξερουταρα το κινητο μου ισχυει η εγγυηση?????

2)Ξερει κανεις το λινκ για το ελληνικο gingerbread 2.3.6 να το βαλω πανω απ την ρωσικη...καθως και πως αλλαζω το region code για να φαινεται και ελληνικη!!!

3)Ενα λινκ για την πιο ολοκληρωμενη και σωστη jelly bean 4.1.2 σε περιπτωση που θελω να επιστρεψω....

4)Τωρα που χω την ρωσικη ρομ τα kies μπορω να τα χρησιμοποιω οπως ενα κινητο με την ελληνικη ρομ???(εννοοω για νεες αναβαθμισεις που θελα παραπανω).

5)Μπορω απ τα kies να επιστρεψω στην ελληνικη stock ρομ του κινητου καθως και αν μπορω να το αναβαθμισω στην jelly bean 4.1.2 (εχοντας παντα ως τωρινη την ρωσικη παιδες γι αυτο ρωταω αν γινεται)Αυτα ηθελα να σας ρωτησω φιλοι....οποιος εχει την καλοσυνη αρχικα να τα διαβασει ολα αυτα και μετα να απαντησει θα το εκτιμουσα απεριοριστα....σας ευχαριστω για τον χρονο σας!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!! :D

1) Από τη στιγμή που δεν είναι a) root και b) πάνω από 0 το counter, η εγγύηση ισχύει. (και τα 2 είναι ανατρέψιμα) Ότι και αν πάθει, φλασάρεις η την GB ή την JB με Odin και ισχύει κανονικά η εγγύηση. Δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα.

2) Κατέβασε αυτήν που είναι για όλες της χώρες (Η τελευταία GB που βγήκε). Έπειτα πρέπει να αλλάξεις το region code όπως σωστά είπες. Μόλις την περάσεις, άνοιξε τον dialer, πάτα *#06# και σημείωσε κάπου αυτόν τον κωδικό (ιμει λέγεται). Στη συνέχεια, πληκτρολόγησε *#272*και_εδώ_το_ιμει#. Στο σημείο και_εδώ_το_ιμει βάζεις τον κωδικό που πήρες πριν από την εντολή *#06#. Έπειτα σε βγάζει σε ένα μενού που επιλέγεις "EUR" για να φαίνεται ότι είναι ελληνικό το κινητό σου.

3) Η τελεταία μέχρι στιγμής I8160XXMG2.

4) Λογικά θα κάνει τις ρώσικες αναβαθμίσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση προτείνω να βάλεις αυτή που σου λινκαρα στο "2)" και να αλλάξεις και το CSC σε ελληνικό.

5) Νομίζω, τονίζω το νομίζω, ότι γίνεται να επιστρέψεις μέσω του κιες στην ελληνική αλλά δεν ξέρω αν θα σε βγάλει σε GB ή JB. Υπάρχει ένα option στο κιες πάνω πάνω (κοντά στο firmware upgrade ή κάτι τέτοιο), που λέγετε "Firmware Upgrade and Initialization" όπου πατάς μοντέλο (GT-I8160) και το ιμει σου και σου κάνει κάποιο reset όπως ήταν το κινητό όπως το πήρες (αλλάζει και το λογισμικό σε αυτό που είχες). Το είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Πάντως και το Odin καλό είναι, μην πολυμπλέκεις με Kies.

Αναμεσα σε rootαρισμενο GB και Cyanogenmod ποιο θα προτεινες ? Μην σκεφτεις τον παραγοντα ομορφια των δυο ROM, παρτο καθαρα σαν αποδοση της συσκευης.

Για το root αυτη η διαδικασια ειναι οκ ή εχει βρεθει καποια αλλη διαδιασια πλεον?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2215996

Ποιες Εφαρμογες ειναι οκ να διαγραφουν απο την συσκευη χωρις να προκληθουν προβληματα?

Cyanogenmod - Samsung's GB 1000-0

Γενικά το Android έχει αλλάξει πολύ από το Gingerbread έως το Jelly Bean και το Kitkat, είναι πολύ βελτιωμένο και για κανένα λόγο δεν αξίζει να μείνει κανείς σε Gingerbread. Τώρα σε αντίθεση με το JB της Samsung για αυτό το κινητό, η Cyanogenmod (10.2) πετάει και δεν θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Είναι όλα πιο όμορφα, πιο λειτουργικά, και υποστηρίζονται και πολλές εφαρμογές οι οποίες δεν είναι διαθέσιμες στο GB. Για μένα η Cyanogenmod στο κινητό αυτό είναι MUST.

Το λινκ για το ροοτ μου φαίνεται οκ.

Σχετικά με της εφαρμογές, διαφέρουν από έκδοση σε έκδοση (GB/JB). Μπορείς να βγάλει ότι εφαρμογή υπάρχει και στο Google Play (gmail κλπ), εφαρμογές της Samsung όπως GameHub, MusicHub, ChatON, Widgets και τέτοια. Εάν δεν είσαι σίγουρος, κάντες πρώτα "freeze" με το Titanium Backup, κάνε μια επανεκκίνηση, δες αν χτυπάει κάνα app και αν είναι όλα οκ, βγάλτην. Κράτα backup πριν από αυτό.

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)