Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ξέρω αν το δοκίμασες, κάνει όντως δουλειά, μεγάλη διαφορά

Από το παράθυρο μου έπιασε 7 δορυφορους. Σε λογικό χρόνο, χωρίς υποβοήθηση από δεδομένα. Το αρχείο είναι σχεδόν διπλάσιο σε μέγεθος από το "παλιό"...

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

στην CM10.1 μπορω να φτιαξω φακελους με εφαρμογες για να μην ειναι ολες χυμα? δεν μπορω να το βρω...

Δεν ισχύει το ότι αν σύρεις ένα εικονίδιο πάνω σε ένα άλλο, αυτόματα δημιουργείται φάκελος που περιλαμβάνει τα δύο και στον οποίο στη συνέχεια προσθέτεις και άλλα;

To δοκίμασα και πιάνει μόνο στο desktop. Σε άλλους launchers πιάνει και στο app drawer. Αν το χρειάζεσαι, μάλλον πας για αλλαγή.

Edited by amyroukai

προς ενημερωση ολων!εχω βαλει την CM 10.1!

με βοηθησε ενας στο xda για να κανω <<αλλαγη>> της εσωτερικης μηνμης με την εξωτερικη sd.

λοιπον, κανουμε copy-paste στο τελος της λιστας αυτο εδω :

persist.sys.vold.switchexternal=1

ro.vold.switchablepair=/storage/sdcard0,/storage/sdcard1

στο αρχειο /system/build.prop

εγω το εκανα με root browser. εκανα και ενα reboot και αλλαξαν οι μνημες!

πιθανων να κανει κ σε αλλες συσκευες!

Προσχοχή η διαδηκασία που αναφέρεις ειναι διαφορετική για CM10.1 και CM10.2. Αυτό που λες πρέπει να ειναι για την 10,1, sthn 10.2 έχει δώσει ο rox flashable αρχειο

Η διαδικασία που περιγράφει ο johni41 είναι το ίδιο πράγμα με το flashable αρχείο που έχει ανεβάσει ο rox. Απλά το ένα γίνεται χειροκίνητα και το άλλο μέσω cwm. Λειτουργεί για CM10.1 και CM10.2.

Ανέβηκε cm-11-20131201-UNOFFICIAL 4.4 και ένα

.

Την XXMK2 την δοκίμασε κανείς;

android: 2.3.6 GingerBread ---> 4.4.4 KitKat

firmware: XXLD8 ---> XXNB1

kernel: stock ---> A2N Kernel

launcher: TouchWiz v4.0 U ---> NovaLauncher

recovery: stock ---> CWM

Ανέβηκε cm-11-20131201-UNOFFICIAL 4.4 και ένα
.

Την XXMK2 την δοκίμασε κανείς;

Nαι την έβαλα εγώ.

Συμπεριφέρεται καλυτέρα από την προηγουμένη και έχει λιγότερο lag.

Ακόμα δεν μου έχει κρασαρει προς το πάρων το τηλέφωνο.

Nαι την έβαλα εγώ.

Έκανες factory reset ή απλά update και wipe data; Την κατέβασα και εγώ αλλά περιμένω να διαβάσω μερικά σχόλια γιατί μέχρι τώρα είμαι οκ με την ΜΗ1. Να μην βιαστώ και βγει χειρότερη.

Edited by avades_vico

Να ρωτησω.. εχουν λυθει τα θεματα με την καθυστερηση ανταποκρισης σε καποιες εφαρμογες οπως (σημειωσεις, επαφες, μηνυματα κλπ) και τα θεματα που ειχε με το youtube??

Μήτσο αυτές που λες δεν είναι στοκ ρομ, στοκ είναι ότι βγάλει η Samsung.

Προσωπικά, πέρασα (διστακτικά είναι η αλήθεια) στην Cyanogenmod 10.2, της οποίας η εξέλιξη ολοκληρώθηκε χτες νομίζω, οπότε περιμένω την "τελική" έκδοση και για το δικό μας. Πολύ ικανοποιημένος. Αλλά και η 10.1 είναι εξίσου καλή.

Anotherbrick ζόρικο δεν είναι το πρώτο κομμάτι γιατί θα στο κάνει το KIES με λίγα κλικ. Ta notes σου, όπως και τα λοιπά στοιχεία που δεν μεταφέρονται στην καινούρια ρομ δες. Νομίζω ότι και μέσω του "συγχρονισμού" με το gmail μπορεί να κρατήσει τα περισσότερα αν όχι όλα και να στα επαναφέρει στην πρώτη χρήση μέσω cloud.

Ναι μπερδευτηκα με τα στοκ και τα κοστουμ!! Το gps ειναι οκ στην 10.2??

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αν και κακος δεν εκανα factory reset , παντος παει καλυτερα.

Καλώς ή κακώς δεν ξέρω αλλα μετα απο 2 μηνες με την ΜΗ1 ποιος καθετε να το ξαναμονταρει.

Θα δούμε kit kat στο ace 2,ναι αυτό είναι είδηση...!

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/12/4.4-mid-range-devices1.jpg

[via]

Φιλικά Βασίλης...

Καλησπέρα σας

Είμαι σε GB 2.3.6 ακόμα και εχω το μοντέλο Ρ.

Θα ήθελα να κάνω root το κινητό και να πετάξω ότι άχρηστη εφαρμογή υπάρχει. Θα μπορούσατε να μου πείτε τα βήματα για το root και αν υπάρχει κάποια λίστα ασφαλών εφαρμογών που μπορούν να διαγραφούν χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.?

Under consideration, υπο σκέψη/συζήτηση Βασίλη. Πιο γρήγορα και σιγουρα θα δουμε κιτκατ μέσω cm11.

Nαι την έβαλα εγώ.

Ολες οι στο ρομ που εχω δοκιμασει (για 4.1 παντα) καθυστερουν σε καποιες εντολες οπως σημειωσεις youtube τηλ. μηνυματα κλπ!! Σε αυτήν έχουν διορθωθεί αυτα τα "κολληματα"?

Κατσε να βγαλουν την 4.2 εκδοση και βλεπουμε για την kitkat!!

http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/12/4.4-mid-range-devices1.jpg

[via]

Κατσε να βγαλουν την 4.2 εκδωση και βλεπουμε για την kit kat!!

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

@mitsos_mitsaras

Δηλαδή αν πάρει την 4.2,περιμένεις να φύγει το lag?Η μόνη περίπτωση να συμπεριφερθεί αξιοπρεπώς το ace 2 είναι να πάρει αναβάθμιση με 4.4 διότι είναι η μόνη έκδοση του android που έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ram.Δυστυχώς τα 756mb που έχει σε συνδυασμό με τον κάκιστο U8500 και τον άθλιο TW το κάνουν να συμπεριφέρεται σαν ένα μέτριο μονοπύρηνο κινητό,μόνο που οι αγοραστές όταν έδιναν 300 ευρώ για να το αγοράσουν,είχαν απαιτήσεις για αποδόσεις διπύρηνου που δεν τις είδαν ούτε με gb αλλά ούτε και με jb.

Όπως και να έχει,για μένα το γεγονός ότι μπορεί να πάρει αναβάθμιση μια midrange συσκευή που κυκλοφόρησε πριν από 1,5 χρόνο,είναι είδηση και μάλιστα ευχάριστη!:)

* Κανένας χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει cm στο τηλ. για να το δει να δουλεύει αξιοπρεπές,απλά είναι σημαντικό για το ace 2 ότι υπάρχει κι αυτή η δυνατότητα.Προσωπικά ως χρήστης S2 και S3 δεν την χρησιμοποιώ,δεν μου αρέσει,αλλά αυτά είναι γούστα του καθενός.

Φιλικά Βασίλης...

@mitsos_mitsaras

Δηλαδή αν πάρει την 4.2,περιμένεις να φύγει το lag?Η μόνη περίπτωση να συμπεριφερθεί αξιοπρεπώς το ace 2 είναι να πάρει αναβάθμιση με 4.4 διότι είναι η μόνη έκδοση του android που έχει λιγότερες απαιτήσεις σε ram.Δυστυχώς τα 756mb που έχει σε συνδυασμό με τον κάκιστο U8500 και τον άθλιο TW το κάνουν να συμπεριφέρεται σαν ένα μέτριο μονοπύρηνο κινητό,μόνο που οι αγοραστές όταν έδιναν 300 ευρώ για να το αγοράσουν,είχαν απαιτήσεις για αποδόσεις διπύρηνου που δεν τις είδαν ούτε με gb αλλά ούτε και με jb.

Όπως και να έχει,για μένα το γεγονός ότι μπορεί να πάρει αναβάθμιση μια midrange συσκευή που κυκλοφόρησε πριν από 1,5 χρόνο,είναι είδηση και μάλιστα ευχάριστη!:)

* Κανένας χρήστης δεν είναι υποχρεωμένος να βάλει cm στο τηλ. για να το δει να δουλεύει αξιοπρεπές,απλά είναι σημαντικό για το ace 2 ότι υπάρχει κι αυτή η δυνατότητα.Προσωπικά ως χρήστης S2 και S3 δεν την χρησιμοποιώ,δεν μου αρέσει,αλλά αυτά είναι γούστα του καθενός.

ναι η αληθεια ειναι περιμενα να φυγουν τα lags με την 4.2!! τεσπα.. περιμενω αποτελεσματα αππ την καινουργια 4.1 μπας και δω ασπρη ρομ!! αλλιως θα φαει cyanogenmod!! απλα εγω ειμαι 16 χρονων και δεν μπορω να εχω χρηματιξες απαιτησεις και ειδηκα για κινητο! αλλιως θα επαιρνα και εγω το s3!!

Μπορεί κάποιος με σιγουριά να μου πει αν κανει να απεγκαταστησω το Google +...από τη cm 10.1..η θα έχω κάποιο πρόβλημα??

Αν και κακος δεν εκανα factory reset , παντος παει καλυτερα.

Παραθεση απο xda :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2340849&page=37

"I´ve been testing it for the last 2 days, got the first "hiccup" yesterday. Must be said I wasn´t really pushing it to the limit, I did that the first day and it didn´t freeze at all. It seems for some reason jelly been freezes from time to time and not necessarily due to extreme multitasking/ running out of RAM. I wonder if other phones have the same problems with jb. Anyway, overall impression is this rom is more stable and responsive (in spite of the "freeze" yesterday) and I highly recommend it

P.S My phone is optimized, i.e. went though all the known tricks like 40´battery removal, factory reset, disabled bloatware... but it didn´t make much of a difference, phone was more responsive and faster than with previous roms even without this. "

Το βραδυ θα την περασω και εγω τελικα να δω διαφορες.

Παραθεση απο xda :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2340849&page=37

"I´ve been testing it for the last 2 days, got the first "hiccup" yesterday. Must be said I wasn´t really pushing it to the limit, I did that the first day and it didn´t freeze at all. It seems for some reason jelly been freezes from time to time and not necessarily due to extreme multitasking/ running out of RAM. I wonder if other phones have the same problems with jb. Anyway, overall impression is this rom is more stable and responsive (in spite of the "freeze" yesterday) and I highly recommend it

P.S My phone is optimized, i.e. went though all the known tricks like 40´battery removal, factory reset, disabled bloatware... but it didn´t make much of a difference, phone was more responsive and faster than with previous roms even without this. "

Το βραδυ θα την περασω και εγω τελικα να δω διαφορες.

πάνω κάτω όλες η το ίδιο είναι μην περιμένετε κάτι το τρομερό . εγώ σκεφτόμουν πάλι να περάσω 10.2 αλλά δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη ειναι . για bug και τέτοια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θεωρώ ότι η cm10.2 πιά δεν έχει bug άξιο λόγου. Ήταν αρκουντως σταθερή καιρό τώρα.

Για τα προηγούμενα, θα ήθελα να πιστεύω οτι αφού μπορούν οι ερασιτέχνες, μπορούν και οι της samsung αλλά πρέπει να πουληθεί και το ace3, αρα ενα lag στο 2 πρέπει να υπάρχει.

Edited by amyroukai

Θεωρώ ότι η cm10.2 πιά δεν έχει bug άξιο λόγου. Ήταν αρκουντως σταθερή καιρό τώρα.

Για τα προηγούμενα, θα ήθελα να πιστεύω οτι αφού μπορούν οι ερασιτέχνες, μπορούν και οι της samsung αλλά πρέπει να πουληθεί και το ace3, αρα ενα lag στο 2 πρέπει να υπάρχει.

Συμφωνώ απολύτος, την χρησιμοποιώ από την αρχή που βγήκε και πλέον είναι σταθερότατη

Cubot Dinosaur

να κάνω μια ερώτηση έτσι όπως έχω τα αρχεία και τα βλέπω αν περάσεις τη MB4 και δεν flasharis με odin αλλη, αν ανοίξεις και το σύνδεσης με το kies το αναγνώριση το κινητό ? και κανείς και update από εκεί ?
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)