Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, αρκεί να περάσεις και το πατσάκι που έχω για να υποστηρίζει και το "p" μοντέλο.

και κάτι τελευταίο αν μπορέις..

διάβασα στο XDA καιείδα και το patch, απλά μια διευκρινηση. Το i8160P patchάκι το φλασαρω με το μενου του τηλεφώνου, δηλαδή απο την sd card με recovery ή download μέσω odin? .και αν είναι με odin σε ποιό "παράθυρο" του odin το βάζω?

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και κάτι τελευταίο αν μπορέις..

διάβασα στο XDA καιείδα και το patch, απλά μια διευκρινηση. Το i8160P patchάκι το φλασαρω με το μενου του τηλεφώνου, δηλαδή απο την sd card με recovery ή download μέσω odin? .και αν είναι με odin σε ποιό "παράθυρο" του odin το βάζω?

Ευχαριστώ.

Το περνάς κανονικά απο CWM!

Το πιο πιθανό είναι να μην έκανες wipe data. Απλά δες τις οδηγίες που έχω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679 και δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα.

αυτα τα βηματα εκανα και το δοκιμασα ξανα τωρα που μου το ειπες, μετα το Select reboot system now - no παει να ανοιξει αλλα σταματαει στο λογκο και δεν μπαινει. ποσο να περιμενω? τνχ

Το περνάς κανονικά απο CWM!

έβαλα την rom. όλα πέρασαν απροβληματιστα ακολουθώντας τις οδηγίες σε λιγότερο απο 5 λεπτά συνολικά. Μετά απο την rom φλασαρα κατευθειαν και το patch για το P, αλλά στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση που είχε για NFC/S-BEAM κτλ, αν και στο CWM μου είχε βγάλει οτι περάστηκε επιτυχώς το 8160P support...Μικρό το κακό βέβαια, άλλωστε ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει το NFC στην ουσία, απλά το αναφέρω οτι το patch πιθανόν να μην δουλεύει..

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα/πάγωμα/Restart...

έβαλα την rom. όλα πέρασαν απροβληματιστα ακολουθώντας τις οδηγίες σε λιγότερο απο 5 λεπτά συνολικά. Μετά απο την rom φλασαρα κατευθειαν και το patch για το P, αλλά στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου δεν υπάρχει πουθενά η ρύθμιση που είχε για NFC/S-BEAM κτλ, αν και στο CWM μου είχε βγάλει οτι περάστηκε επιτυχώς το 8160P support...Μικρό το κακό βέβαια, άλλωστε ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει το NFC στην ουσία, απλά το αναφέρω οτι το patch πιθανόν να μην δουλεύει..

Κατά τα άλλα μέχρι στιγμής κανένα κόλλημα/πάγωμα/Restart...

Το patch είναι για να δουλέυει το κινητό και να έχει σήμα και όχι για το NFC :)

Το patch είναι για να δουλέυει το κινητό και να έχει σήμα και όχι για το NFC :)

ok, δεν το ήξερα αυτό, φαντάστηκα οτι θα δούλευε και το NFC.. μου έιναι αδιάφορο όμως.

Πολύ καλή η rom.

Ευχαριστώ και για την άμεση απάντηση.

:thanks:

Έτοιμη η V9 για όποιον ενδιαφέρεται...

Χωρις να την δουλεψω αρκετα οι πρωτες εντυπωσεις μου ειναι πολυ καλες...Και το rigtone που έχεις βάλει πολυ cool...!!!:):)

Γεια σας,

Αγόρασα ενα samsung galaxy ace 2 i8160 πρόσφατα και αντιμετωπιζω 2 προβληματα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας

1)Φανταζομαι οτι το κινητο εχει καποιους αισθητηρες και οταν ειμαι σε κλήση και το εχω στο αυτι μου η οθονη δεν φωτιζεται και οταν το παιρνω απο το αυτι μου η οθόνη ενώ συνεχίζω να μιλάω πρέπει να φωτίζεται,ετσι τουλαχιστον γινεται σε ακριβως ιδιο μοντέλο της samsung.

To πρόβλημα όμως ειναι οτι οταν είμαι σε κλήση και το βάζω στο αυτί μου το κινητό, ο φωτισμός αναβοσβήνει και μάλιστα ανομοιομορφα και συνεχόμενα.Και οταν το παίρνω από το αυτί μου φωτίζει συνεχόμενα και κανονικά

Δοκίμασα και έκλεισα με το δάχτυλο το σημείο δίπλα από τη κάμερα που έχει τους αισθητηρες (αν το λέω καλα) και αναβοσβήνει ετσι συνεχομενα και ανομοιομορφα.(σε ίδιο ακριβως μοντέλο της samsung ο φωτισμός παραμένει ανοιχτός συνεχομενα και σταθερα)

Υπαρχει πρόβλημα?

2)Ενα ακόμα προβλημα που έχω είναι οτι όταν μιλάω στο τηλεφωνο και θέλω να κάνω 'τελος κλήσης', το πλήκτρο πάνω στην θόνη αφής που λέει 'τελος κλήσης' δεν πατιέται.Η αφης όμως λειτουργεί πάντα αψογα.Μονο οταν κλεινω τη γραμμή κανει πρόβλημα και όχι πάντα.

Ευχαριστώ προκαταβολίκα

Περιμένω τη βοήθεια σας να δω τι θα κάνω

Edited by Tasos9090

Γεια σας,

Αγόρασα ενα samsung galaxy ace 2 i8160 πρόσφατα και αντιμετωπιζω 2 προβληματα και χρειαζομαι τη βοηθεια σας

1)Φανταζομαι οτι το κινητο εχει καποιους αισθητηρες και οταν ειμαι σε κλήση και το εχω στο αυτι μου η οθονη δεν φωτιζεται και οταν το παιρνω απο το αυτι μου η οθόνη ενώ συνεχίζω να μιλάω πρέπει να φωτίζεται,ετσι τουλαχιστον γινεται σε ακριβως ιδιο μοντέλο της samsung.

To πρόβλημα όμως ειναι οτι οταν είμαι σε κλήση και το βάζω στο αυτί μου το κινητό, ο φωτισμός αναβοσβήνει και μάλιστα ανομοιομορφα και συνεχόμενα.Και οταν το παίρνω από το αυτί μου φωτίζει συνεχόμενα και κανονικά

Δοκίμασα και έκλεισα με το δάχτυλο το σημείο δίπλα από τη κάμερα που έχει τους αισθητηρες (αν το λέω καλα) και αναβοσβήνει ετσι συνεχομενα και ανομοιομορφα.(σε ίδιο ακριβως μοντέλο της samsung ο φωτισμός παραμένει ανοιχτός συνεχομενα και σταθερα)

Υπαρχει πρόβλημα?

2)Ενα ακόμα προβλημα που έχω είναι οτι όταν μιλάω στο τηλεφωνο και θέλω να κάνω 'τελος κλήσης', το πλήκτρο πάνω στην θόνη αφής που λέει 'τελος κλήσης' δεν πατιέται.Η αφης όμως λειτουργεί πάντα αψογα.Μονο οταν κλεινω τη γραμμή κανει πρόβλημα και όχι πάντα.

Ευχαριστώ προκαταβολίκα

Περιμένω τη βοήθεια σας να δω τι θα κάνω

Κανε ενημερωση λογισμικου στην τελευταια διαθεσιμη εκδοση. Μαλλον εχει παλιο λογισμικο με κατι θεματακια.

πως να εγκαταστησω το clockworkmod recovery??

Ας πούμε... http://www.androidrooting.com/how-to-root-samsung-galaxy-ace-2-and-install-cwm-recovery/

Ή δες στο XDA developer... Εδώ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1164

οταν το κανω σημαινει οτι εχω κανει root?αυτο δεν μπορω να καταλαβω

Οχι φιλε μου

αυτο που θελω ειναι εγκαταστησω το cwm recovery χωρις να κανω root η να αυξησω flash counter για να περασω ενα αρχειο που θα κανει swap το οποιο δεν μπορω να περασω με το stock recovery. θα μπορεσω η παραλειπω κατι?

αυτο που θελω ειναι εγκαταστησω το cwm recovery χωρις να κανω root η να αυξησω flash counter για να περασω ενα αρχειο που θα κανει swap το οποιο δεν μπορω να περασω με το stock recovery. θα μπορεσω η παραλειπω κατι?

Εδω θα βρεις ενα προσωρινό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141395

το οποιο το περνας απο το stock αλλα μετά απο reboot επανερχεται σε stock.

Οπότε φλασαρεις αυτό και με το αυτο ποθ θες για το swap και μετα reboot syystem

Cubot Dinosaur

Εδω θα βρεις ενα προσωρινό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141395

το οποιο το περνας απο το stock αλλα μετά απο reboot επανερχεται σε stock.

Οπότε φλασαρεις αυτό και με το αυτο ποθ θες για το swap και μετα reboot syystem

ειμαι σε gb.θα δουλεψει?

Δουλεύει κανονικά σε JB και όπως έγραψαν και παραπάνω,θα έχεις προσωρινά custom recovery.

'Aκυρο,τώρα είδα ότι είσαι σε GB.

Φιλικά Βασίλης...

Δουλεύει κανονικά σε JB και όπως έγραψαν και παραπάνω,θα έχεις προσωρινά custom recovery.

'Aκυρο,τώρα είδα ότι είσαι σε GB.

αρα δεν κανει?

Χωρίς να ξέρω με πια rom είσαι μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Δυστυχώς το root είναι απαραίτητο,αλλά στην τελική το κάνεις root ή unroot όποτε θες και χωρίς να έχεις πρόβλημα με τον counter.

Φιλικά Βασίλης...

Χωρίς να ξέρω με πια rom είσαι μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Δυστυχώς το root είναι απαραίτητο,αλλά στην τελική το κάνεις root ή unroot όποτε θες και χωρίς να έχεις πρόβλημα με τον counter.

προσπαθησα να εγκαταστησω την cwm 6.0.2.8 με το stock recovery αλλα παιρνω το μηνυμα failed to verify whole file signature. ειμαι στην stock gb χωρις ροοτ

Το αρχείο που πας να περάσεις είναι για JB και όχι για GB.

Σου εξήγησα παραπάνω πως μπορείς να περάσεις custom recovery σε gb,αλλά θα πρέπει να είσαι root.

Φιλικά Βασίλης...

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)