Psylos_ Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Παιδιά στη CM10.1 μπορεί να μπει το stock πληκτρολογιο της samsung? Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Πέρασα την 10.1 και όλα λειτουργούν τέλεια! Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω έναν ήχο που θέλω να ακούγεται κατά την εκκίνηση ή δεν γίνεται να βάλω; Κατα την εκκίνηση ....δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Θέλει να πάρει το κινητο ένας φίλος.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι καλο γενικα και αν έχει τραγικά κόλληματα , το θέλει για πολύ απλή χρήση, και επειδή δεν έχω ιδέα απο ανδροιντ , αν το πάρει απο σκρουτζομαγαζο θα έχει ελληνικό μενού κλπ; Ας το πάρει θα μείνει ευχαριστημένος... Όλα έχουν ελληνικά μενού κλπ..κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 Είδα στο Sammobile ότι βγήκε μιά MG2 Cosmote. Απλή δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2013 εκανα το downγrade στο odin μου εδεiξε pass αλλα το κινητο μενει κολλημενο στο logo τησ samsung και δεν ξεκιναει ουτε μπορω να μπω σε recovery mode.τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) εκανα το downγrade στο odin μου εδεiξε pass αλλα το κινητο μενει κολλημενο στο logo τησ samsung και δεν ξεκιναει ουτε μπορω να μπω σε recovery mode.τι να κανω? Για downgrade απο JB σε GB μηλάς; Νομίζω ότι χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία που υπάρχει στο xda, για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 Δοκίμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μετα να την ξαναβάλεις; Σε dowload mode μπαίνει να ξαναπεράσεις πάλι το firmware μέσο odin? Edited October 30, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Είδα στο Sammobile ότι βγήκε μιά MG2 Cosmote. Απλή δεν... Και ποια η διαφορα απο την αλλη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Για να μεταφερω εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα sd που αγορασα τι πρεπει να κανω? Γιατι μονο στην sd του τηλεφωνου μπορω...Πολυ με εχουν μπερδεψει αυτες οι sd...... Χμμμμ...Δοκιμασα αυτο....και κολλησα παλι το τηλεφωνο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 οταν κανω την επικολληση κανω overight? Edited October 30, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Πέρασα την 10.1 και όλα λειτουργούν τέλεια! Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω έναν ήχο που θέλω να ακούγεται κατά την εκκίνηση ή δεν γίνεται να βάλω; Ουτε που θυμάμαι πως ήταν το πληκτρολόγιο που λες χρησιμοποιώ το swype σχεδον από την αρχη, αλλα μάλλον θα πρέπει να περάσεις το apk κάπως στις εφαρμογές, αλλιώς δοκήμασε στο play θα βρεις σίγουρα κάτι που του μοιάζει Για να μεταφερω εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα sd που αγορασα τι πρεπει να κανω? Γιατι μονο στην sd του τηλεφωνου μπορω...Πολυ με εχουν μπερδεψει αυτες οι sd...... Χμμμμ...Δοκιμασα αυτο....και κολλησα παλι το τηλεφωνο... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896 οταν κανω την επικολληση κανω overight? Ναι αλλά κράτα το κανονικο αρχειο backup Τι rom έχεις φορτωμένη παίζει και αυτό ρόλο, δεν δουλευουυν όλα σε ολά Edited October 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Και ποια η διαφορα απο την αλλη ρομ;΄'Αγνωστο, απλά το G είναι μετά το F, οπότε είναι πιο καινούρια. Changelogs δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά. Υποθέτω ότι κάποιος μπορεί να την βάλει και ν αξηλώσει ότι έχει η κοσμοτέ μέσα, για να έχει την καινούρια Ελληνική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Έχω και γω με τη cm 10.1 θέμα με την αναγνώριση της sd.. ξερει κκάποιος τη διαδικασία για να την αναγνωρίζει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) Πέρασε μόνο αυτό στο pda To εκανα εγω με Odin και τωρα το τηλεφωνο δεν ανοιγει.Εκανε την επανεκκινηση και εμεινε στα γραμματα.Πως μπορω να το επαναφερω; εβαλα την ελληνικη ρομ 2.3.6 με odin και εμεινε στην επανεκινηση που γραφει galaxy ace 2 κτλ.πως το επαναφερω?τι εκανα λαθος βασικα?ευχαριστω... ακυρον το επανεφερα αλλα αν θελω να ξαναβαλω 2.3.6 πως γινεται οπως ο φιλος πιο πανω? πως το επανεφερες φιλε γιατι θα σκασω;;;;; :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited October 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Για downgrade απο JB σε GB μηλάς; Νομίζω ότι χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία που υπάρχει στο xda, για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 Δοκίμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μετα να την ξαναβάλεις; Σε dowload mode μπαίνει να ξαναπεράσεις πάλι το firmware μέσο odin? ναι γι αυτο μιλαω.το δοκιμασα πολλες φορες αλλα δεν γινεται τιποτα.ναι το περασα και παλι αλλα δεν γινεται επισης τιποτα.το ιδιο προβλημα με τον Strat0s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ετσι όπως ταγράφεται μπερδεμένα ειναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι σας συμβαίνει. Πειτε λοιπον τι ειχατε, τι βαλατε, που κόλλησε, μπαίνει σε download mode ή recovery, τι θέλετε να βάλετε.. Κάπως οργανομένα Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Ετσι όπως ταγράφεται μπερδεμένα ειναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι σας συμβαίνει. Πειτε λοιπον τι ειχατε, τι βαλατε, που κόλλησε, μπαίνει σε download mode ή recovery, τι θέλετε να βάλετε.. Κάπως οργανομένα ειχα περασει την 4.1.2 απο kies και θελησα να γυρισω σε 2.3.6. κατεβασα την ελληνικη 2.3.6 απο το http://live.samsung-updates.com εκανα extract και μου εμφανισε μονο ενα αρχειο το I8160XXLL2_I8160OXXLL2_HOME.tar.md5. συμφωνα με την απαντηση που πηρα πηγα στο odin κ εβαλα το αρχειο στη θεση PDA. οταν ολκληρωθηκε μου εμφανισε την ενδειξη PASS αλλα το κινητο οταν εκανε reboot εμεινε στα γραμματα της samsung. οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode το κινητο εμφανιζει παλι τα γραμματα σβηνει και μετα εμφανιζει και παλι τα γραμματα αλλα δεν μπανει σε recovery mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ειχα περασει την 4.1.2 απο kies και θελησα να γυρισω σε 2.3.6. κατεβασα την ελληνικη 2.3.6 απο το http://live.samsung-updates.com εκανα extract και μου εμφανισε μονο ενα αρχειο το I8160XXLL2_I8160OXXLL2_HOME.tar.md5. συμφωνα με την απαντηση που πηρα πηγα στο odin κ εβαλα το αρχειο στη θεση PDA. οταν ολκληρωθηκε μου εμφανισε την ενδειξη PASS αλλα το κινητο οταν εκανε reboot εμεινε στα γραμματα της samsung. οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode το κινητο εμφανιζει παλι τα γραμματα σβηνει και μετα εμφανιζει και παλι τα γραμματα αλλα δεν μπανει σε recovery mode ετσι ακριβως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 (edited) ειχα περασει την 4.1.2 απο kies και θελησα να γυρισω σε 2.3.6. κατεβασα την ελληνικη 2.3.6 απο το http://live.samsung-updates.com εκανα extract και μου εμφανισε μονο ενα αρχειο το I8160XXLL2_I8160OXXLL2_HOME.tar.md5. συμφωνα με την απαντηση που πηρα πηγα στο odin κ εβαλα το αρχειο στη θεση PDA. οταν ολκληρωθηκε μου εμφανισε την ενδειξη PASS αλλα το κινητο οταν εκανε reboot εμεινε στα γραμματα της samsung. οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode το κινητο εμφανιζει παλι τα γραμματα σβηνει και μετα εμφανιζει και παλι τα γραμματα αλλα δεν μπανει σε recovery mode ετσι ακριβως Δοκιμάστε αν μπαίνει download mode πατόντας Vol down+ Home + Power και μετα να ακολουθήσετε αυτο που λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 και μετα από συτό θα μπορε'ίτε να περάσετε τηνελληνικη GB πειτε μου αν μπορείτε νατο πρωχορίσετε ετσι Edited October 30, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 δε μπαινει μετα το ριμπουτ κολλημενο στα γραμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 δε μπαινει μετα το ριμπουτ κολλημενο στα γραμματα Για κανε προσπαθεια ακομα με τον σωστο συνδιασμο που εγραψα παραπανω Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δοκιμασα να μπω και σε download mode και σε recovery.Τιποτα.Με το που παταω το συνδυασμο των πληκτρων,ξαναβγαινει στα γραμματα.Δεν μπορω να το επαναφερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ναι εγω μπαινω σε download mode και εχω δοκιμασει αλλες δυο φορες να περασω την ιδια.τωρα κατεβαζω την seb mod οπως λενε στο xda μονο που κατεβαινει παρα πολυ αργα. 18 kb/s. οταν κατεβει θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Δοκιμασα να μπω και σε download mode και σε recovery.Τιποτα.Με το που παταω το συνδυασμο των πληκτρων,ξαναβγαινει στα γραμματα.Δεν μπορω να το επαναφερω. Μπανταρια φαντάζομαι εβγαλες; Καντο πάλι όταν το ανοιξεις θα το ανοιξεις με Vol down+ Home + Power χωρις να τα αφησεις, μην τα αφησεις και αφου δεις τα γραμματα, κρατα τα παραπανω Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 ναι εγω μπαινω σε download mode και εχω δοκιμασει αλλες δυο φορες να περασω την ιδια.τωρα κατεβαζω την seb mod οπως λενε στο xda μονο που κατεβαινει παρα πολυ αργα. 18 kb/s. οταν κατεβει θα το δοκιμασω από το link που εδωσα έτσι; Λογικα εσενα θα παίξει έτσι Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 από το link που εδωσα έτσι; Λογικα εσενα θα παίξει έτσι ελπιζω πως ναι.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 τζιφος δε γινεται τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts