Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά στη CM10.1 μπορεί να μπει το stock πληκτρολογιο της samsung?

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πέρασα την 10.1 και όλα λειτουργούν τέλεια! Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω έναν ήχο που θέλω να ακούγεται κατά την εκκίνηση ή δεν γίνεται να βάλω;

Κατα την εκκίνηση ....δύσκολο

Θέλει να πάρει το κινητο ένας φίλος.. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το κινητό είναι καλο γενικα και αν έχει τραγικά κόλληματα , το θέλει για πολύ απλή χρήση, και επειδή δεν έχω ιδέα απο ανδροιντ , αν το πάρει απο σκρουτζομαγαζο θα έχει ελληνικό μενού κλπ;

Ας το πάρει θα μείνει ευχαριστημένος... Όλα έχουν ελληνικά μενού κλπ..κανένα πρόβλημα

εκανα το downγrade στο odin μου εδεiξε pass αλλα το κινητο μενει κολλημενο στο logo τησ samsung και δεν ξεκιναει ουτε μπορω να μπω σε recovery mode.τι να κανω?

εκανα το downγrade στο odin μου εδεiξε pass αλλα το κινητο μενει κολλημενο στο logo τησ samsung και δεν ξεκιναει ουτε μπορω να μπω σε recovery mode.τι να κανω?

Για downgrade απο JB σε GB μηλάς; Νομίζω ότι χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία που υπάρχει στο xda, για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930

Δοκίμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μετα να την ξαναβάλεις; Σε dowload mode μπαίνει να ξαναπεράσεις πάλι το firmware μέσο odin?

Edited by nikolas1274
Cubot Dinosaur

Για να μεταφερω εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα sd που αγορασα τι πρεπει να κανω? Γιατι μονο στην sd του τηλεφωνου μπορω...Πολυ με εχουν μπερδεψει αυτες οι sd......

Χμμμμ...Δοκιμασα αυτο....και κολλησα παλι το τηλεφωνο...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896

οταν κανω την επικολληση κανω overight?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Πέρασα την 10.1 και όλα λειτουργούν τέλεια! Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να βάλω έναν ήχο που θέλω να ακούγεται κατά την εκκίνηση ή δεν γίνεται να βάλω;

Ουτε που θυμάμαι πως ήταν το πληκτρολόγιο που λες χρησιμοποιώ το swype σχεδον από την αρχη, αλλα μάλλον θα πρέπει να περάσεις το apk κάπως στις εφαρμογές, αλλιώς δοκήμασε στο play θα βρεις σίγουρα κάτι που του μοιάζει

Για να μεταφερω εφαρμογες στην εξωτερικη καρτα sd που αγορασα τι πρεπει να κανω? Γιατι μονο στην sd του τηλεφωνου μπορω...Πολυ με εχουν μπερδεψει αυτες οι sd......

Χμμμμ...Δοκιμασα αυτο....και κολλησα παλι το τηλεφωνο...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113896

οταν κανω την επικολληση κανω overight?

Ναι αλλά κράτα το κανονικο αρχειο backup

Τι rom έχεις φορτωμένη παίζει και αυτό ρόλο, δεν δουλευουυν όλα σε ολά

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Cubot Dinosaur

Και ποια η διαφορα απο την αλλη ρομ;
΄'Αγνωστο, απλά το G είναι μετά το F, οπότε είναι πιο καινούρια. Changelogs δεν έχουν αναρτηθεί πουθενά. Υποθέτω ότι κάποιος μπορεί να την βάλει και ν αξηλώσει ότι έχει η κοσμοτέ μέσα, για να έχει την καινούρια Ελληνική.

Έχω και γω με τη cm 10.1 θέμα με την αναγνώριση της sd.. ξερει κκάποιος τη διαδικασία για να την αναγνωρίζει??

Πέρασε μόνο αυτό στο pda

To εκανα εγω με Odin και τωρα το τηλεφωνο δεν ανοιγει.Εκανε την επανεκκινηση και εμεινε στα γραμματα.Πως μπορω να το επαναφερω;

εβαλα την ελληνικη ρομ 2.3.6 με odin και εμεινε στην επανεκινηση που γραφει galaxy ace 2 κτλ.πως το επαναφερω?τι εκανα λαθος βασικα?ευχαριστω...

ακυρον το επανεφερα αλλα αν θελω να ξαναβαλω 2.3.6 πως γινεται οπως ο φιλος πιο πανω?

πως το επανεφερες φιλε γιατι θα σκασω;;;;;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Για downgrade απο JB σε GB μηλάς; Νομίζω ότι χρειάζεται συγκεκριμένη διαδικασία που υπάρχει στο xda, για δες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930

Δοκίμασες να βγάλεις για λίγο την μπαταρία και μετα να την ξαναβάλεις; Σε dowload mode μπαίνει να ξαναπεράσεις πάλι το firmware μέσο odin?

ναι γι αυτο μιλαω.το δοκιμασα πολλες φορες αλλα δεν γινεται τιποτα.ναι το περασα και παλι αλλα δεν γινεται επισης τιποτα.το ιδιο προβλημα με τον Strat0s

Ετσι όπως ταγράφεται μπερδεμένα ειναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι σας συμβαίνει.

Πειτε λοιπον τι ειχατε, τι βαλατε, που κόλλησε, μπαίνει σε download mode ή recovery, τι θέλετε να βάλετε..

Κάπως οργανομένα

Cubot Dinosaur

Ετσι όπως ταγράφεται μπερδεμένα ειναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος τι σας συμβαίνει.

Πειτε λοιπον τι ειχατε, τι βαλατε, που κόλλησε, μπαίνει σε download mode ή recovery, τι θέλετε να βάλετε..

Κάπως οργανομένα

ειχα περασει την 4.1.2 απο kies και θελησα να γυρισω σε 2.3.6. κατεβασα την ελληνικη 2.3.6 απο το http://live.samsung-updates.com εκανα extract και μου εμφανισε μονο ενα αρχειο το I8160XXLL2_I8160OXXLL2_HOME.tar.md5. συμφωνα με την απαντηση που πηρα πηγα στο odin κ εβαλα το αρχειο στη θεση PDA. οταν ολκληρωθηκε μου εμφανισε την ενδειξη PASS αλλα το κινητο οταν εκανε reboot εμεινε στα γραμματα της samsung. οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode το κινητο εμφανιζει παλι τα γραμματα σβηνει και μετα εμφανιζει και παλι τα γραμματα αλλα δεν μπανει σε recovery mode

ειχα περασει την 4.1.2 απο kies και θελησα να γυρισω σε 2.3.6. κατεβασα την ελληνικη 2.3.6 απο το http://live.samsung-updates.com εκανα extract και μου εμφανισε μονο ενα αρχειο το I8160XXLL2_I8160OXXLL2_HOME.tar.md5. συμφωνα με την απαντηση που πηρα πηγα στο odin κ εβαλα το αρχειο στη θεση PDA. οταν ολκληρωθηκε μου εμφανισε την ενδειξη PASS αλλα το κινητο οταν εκανε reboot εμεινε στα γραμματα της samsung. οταν προσπαθω να μπω σε recovery mode το κινητο εμφανιζει παλι τα γραμματα σβηνει και μετα εμφανιζει και παλι τα γραμματα αλλα δεν μπανει σε recovery mode

ετσι ακριβως

ετσι ακριβως

Δοκιμάστε αν μπαίνει download mode πατόντας Vol down+ Home + Power και μετα να ακολουθήσετε αυτο που λέει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 και μετα από συτό θα μπορε'ίτε να περάσετε τηνελληνικη GB

πειτε μου αν μπορείτε νατο πρωχορίσετε ετσι

Edited by nikolas1274
Cubot Dinosaur

δε μπαινει

μετα το ριμπουτ κολλημενο στα γραμματα

Για κανε προσπαθεια ακομα με τον σωστο συνδιασμο που εγραψα παραπανω

Cubot Dinosaur

Δοκιμασα να μπω και σε download mode και σε recovery.Τιποτα.Με το που παταω το συνδυασμο των πληκτρων,ξαναβγαινει στα γραμματα.Δεν μπορω να το επαναφερω.

ναι εγω μπαινω σε download mode και εχω δοκιμασει αλλες δυο φορες να περασω την ιδια.τωρα κατεβαζω την seb mod οπως λενε στο xda μονο που κατεβαινει παρα πολυ αργα. 18 kb/s. οταν κατεβει θα το δοκιμασω

Δοκιμασα να μπω και σε download mode και σε recovery.Τιποτα.Με το που παταω το συνδυασμο των πληκτρων,ξαναβγαινει στα γραμματα.Δεν μπορω να το επαναφερω.

Μπανταρια φαντάζομαι εβγαλες;

Καντο πάλι όταν το ανοιξεις θα το ανοιξεις με Vol down+ Home + Power χωρις να τα αφησεις, μην τα αφησεις και αφου δεις τα γραμματα, κρατα τα παραπανω

Cubot Dinosaur

ναι εγω μπαινω σε download mode και εχω δοκιμασει αλλες δυο φορες να περασω την ιδια.τωρα κατεβαζω την seb mod οπως λενε στο xda μονο που κατεβαινει παρα πολυ αργα. 18 kb/s. οταν κατεβει θα το δοκιμασω

από το link που εδωσα έτσι; Λογικα εσενα θα παίξει έτσι

Cubot Dinosaur

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)