Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έβαλα δοκιμαστικά την cm 10.1.Ολα καλά αλλά δεν δουλεύει το GPS. Το mireo δεν το ανοίγει και το navigon δεν βρίσκει τη θέση μου.

Εμενα μου δουλευει κανονικα με navigon, απλά μου φάνηκε πως δυσκολεύεται λίγο να παραπάνω να κλειδώσει

@Kirillos13

Την εβαλα και εγώ την CM10.2 αλλά δεν μου δουλευουν τα DATA όταν το ανοίγω δίχνει να ανοιγοκληνει απο μόνο του συνέχεια.

Το πέρασα πάνω από την CM10.1, θα κάνω και δόκιμή με MG2 κάποια στιγμή και βλέπουμε

Edited by nikolas1274
Cubot Dinosaur

Έβαλα δοκιμαστικά την cm 10.1.Ολα καλά αλλά δεν δουλεύει το GPS. Το mireo δεν το ανοίγει και το navigon δεν βρίσκει τη θέση μου.
Δεν έχω δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα ακόμα, αλλά οι "χάρτες" κλειδώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλο πρόγραμμα ακόμα, αλλά οι "χάρτες" κλειδώνουν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ναι γιατί οι χάρτες χρησιμοποιούν το δύκτιο της κινητης τηλεφωνίας (δεδομενα) και δεν εξαρτόνται από το gps, νομίζω

Cubot Dinosaur

Υπάρχουν σημαντικές διαφορές απο τη cm 10.1??

Οχι. Αλλα ειναι πιο γρηγορη.

Εγω εβαλα ξανα τη cm10.2 αλλα μαλλον εχω προβλξμα με το xposed. Κλεινω το τηλεφωνο κανονικα και το ξανανοιγω και κανει το φορτωμα συνεχεια. Τεσσερις φορες εγινε...Ξαναβαζω τη cm10.1

Edit... Βρε παιδια περασα παλι mg2, cm10.1 εκανα restore απο το titanium παησα επανακκινηση και κολλησε παλι....τι να κανω?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Εγω εβαλα ξανα τη cm10.2 αλλα μαλλον εχω προβλξμα με το xposed. Κλεινω το τηλεφωνο κανονικα και το ξανανοιγω και κανει το φορτωμα συνεχεια. Τεσσερις φορες εγινε...Ξαναβαζω τη cm10.1

Edit... Βρε παιδια περασα παλι mg2, cm10.1 εκανα restore απο το titanium παησα επανακκινηση και κολλησε παλι....τι να κανω?

Μήπως ξεχασες το clockworkmode?? και δεν παίρνει το φλασαρισμα?? Λέω τώρα...

Μήπως ξεχασες το clockworkmode?? και δεν παίρνει το φλασαρισμα?? Λέω τώρα...

Μπα μαλλον δεν κανω καλα το restore απο το titanium. Παταω και τις εφαρμογες συστηματος και μαλλον αυτο μπλοκαρει....

Φιλικά, Κατερίνα

Συνήθως όταν κάνεις εφαρμογές συστήματος restore σε CM roms δημιουργούνται προβλήματα... Κάνε ένα wipe και δες αν λειτουργεί.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Συνήθως όταν κάνεις εφαρμογές συστήματος restore σε CM roms δημιουργούνται προβλήματα... Κάνε ένα wipe και δες αν λειτουργεί.

Αυτο εκανα και τωρα βαζω μια μια εφαρμογη...ευχαριστω παιδια.

Φιλικά, Κατερίνα

Εμενα μου δουλευει κανονικα με navigon, απλά μου φάνηκε πως δυσκολεύεται λίγο να παραπάνω να κλειδώσει

@Kirillos13

Την εβαλα και εγώ την CM10.2 αλλά δεν μου δουλευουν τα DATA όταν το ανοίγω δίχνει να ανοιγοκληνει απο μόνο του συνέχεια.

Το πέρασα πάνω από την CM10.1, θα κάνω και δόκιμή με MG2 κάποια στιγμή και βλέπουμε

Τελικά μια χαρα ειναι και η Cm10.2. Δεν έχει καμια ιδιαίτερη διαφορά από την CM10.1 αλλα και αυτή ειναι γρήγορη

Cubot Dinosaur

Εβαλες την τελευταια εκδοση του xposed? Αν οχι, γιαυτο ειχες προβλημα. Σχετικα με το τιτανιουμ μην κανεις restore τα δεδομενα συστηματος αλλα μονο τις εφαρμογες σου.

Εβαλες την τελευταια εκδοση του xposed? Αν οχι, γιαυτο ειχες προβλημα. Σχετικα με το τιτανιουμ μην κανεις restore τα δεδομενα συστηματος αλλα μονο τις εφαρμογες σου.

Ποιά είναι η τελευταία για να σιγουρευτώ;

Φιλικά, Κατερίνα

Και εμένα δουλευει κανονικά με την τελευταία έκδοση

Cubot Dinosaur

Ποιά είναι η τελευταία για να σιγουρευτώ;

Συγνώμη δεν είχα δει το μύνημα σου νωρίτερα, εγώ το πήρα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 και για αμα βαρέσαι να ψάχνεις μέσα στο νήμα το link για κατέβασμα είναι αυτό

http://dl.xposed.info/latest.apk V2.3.1

Cubot Dinosaur

Συγνώμη δεν είχα δει το μύνημα σου νωρίτερα, εγώ το πήρα από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 και για αμα βαρέσαι να ψάχνεις μέσα στο νήμα το link για κατέβασμα είναι αυτό

http://dl.xposed.info/latest.apk V2.3.1

Τα νευρα μου....αυτο εχω....Και σιγουρα αυτο μου δημιουργει το προβλημα γιατι μολις ξαναεβαλα τη cm10.2 και εκλεισα το τηλ δεν ξανανοιγε. Εκανα factory reset περασα ολες τις εφαρμογες εκτος του xposed και ανοιγοκλεισε μια χαρα.....τι να πω....θα το ξαναβαλω και ελπιζω να μη ξανακολλησει για 15η φορα.

Σας ευχαριστω πολυ παντως!!!!! Στο xda δεν παιζονται με την ειρωνια τους.....

Φιλικά, Κατερίνα

Τα νευρα μου....αυτο εχω....Και σιγουρα αυτο μου δημιουργει το προβλημα γιατι μολις ξαναεβαλα τη cm10.2 και εκλεισα το τηλ δεν ξανανοιγε. Εκανα factory reset περασα ολες τις εφαρμογες εκτος του xposed και ανοιγοκλεισε μια χαρα.....τι να πω....θα το ξαναβαλω και ελπιζω να μη ξανακολλησει για 15η φορα.

Σας ευχαριστω πολυ παντως!!!!! Στο xda δεν παιζονται με την ειρωνια τους.....

Edit...Παλι κολλησε......:X Sorry δεν πατησα τροποποιηση... Με το Reboot μεσα απο xposed κολλησε....Με την επανεκκινηση του τηλεφωνου οχι...Ξαναστηνω....

Και κατι αλλο..Σας δουλευει το adfree?

Edited by flandra
Φιλικά, Κατερίνα

Edit...Παλι κολλησε......:X Sorry δεν πατησα τροποποιηση... Με το Reboot μεσα απο xposed κολλησε....Με την επανεκκινηση του τηλεφωνου οχι...Ξαναστηνω....

Και κατι αλλο..Σας δουλευει το adfree?

Μην κάνεις την επανεκκινηση από το xposed κάνε την από την λειτουργια του τηλεφώνου.

Το adfree εν δουλευει αλλά δουλεύει το adaway μια χαρα

Cubot Dinosaur

Μην κάνεις την επανεκκινηση από το xposed κάνε την από την λειτουργια του τηλεφώνου.

Το adfree εν δουλευει αλλά δουλεύει το adaway μια χαρα

Και πανω που λεω ολα καλα εβαλα το adaway, πατησα επανεκιννηση απο το τηλεφωνο και κολλησε....Στο Δαφνι πως πανε?

Φιλικά, Κατερίνα

Εχω το Αce 3

Στη λειτουργία δικτύου: LTE/WCDMA/GSM (μόλις ενεργοποίησα χθες το 4G στην Cosmote) μου απορρίπτει τις κλήσεις μετά από 3 χτυπήματα.

Στις άλλες λειτουργίες δικτύου (π.χ. GSM) δεν το κάνει αυτό.

Πριν ενεργοποιήσω το 4G δεν είχα πρόβλημα.

Καμμία λύση στο πρόβλημα;

Και πανω που λεω ολα καλα εβαλα το adaway, πατησα επανεκιννηση απο το τηλεφωνο και κολλησε....Στο Δαφνι πως πανε?

θα σου πω πως πέρασα εγώ την rom.

Την πέρασα πάνω από την CM10.1 καταρχάς, έκανα wipe cache & dalvik wipe, περασα την rom, gapps (gia 4.3.1), έκανα πάλι wipe cache & dalvik wipe, reboot to system.

Δυο ερωτήσεις από εμένα τωρα για όποιον έχει βάλει την CM10.2:

1. Στις επαφές αλλα και στις εφαρμογές τι ταξηνόμηση σας κάνει; Εμένα βάζει πρώτα τα ελληνικά ονόματα, μετά τα αγγληκα και στο τέλους τους αριθμούς, ενώ μέχρι την προηγούμενη έκδοση (και σε jb) τα έκανε ανάποδα.

2. Εχει δοκιμάσει κανένας σας να μεταφέρει εφαρμογή από το τηλέφωνο στην sd ή και το αντίθετο, εγώ όταν κάνω κάτι τετοιο και μου εξαφανίζει την συντόμευση από την home page και πρέπει να την ξαναβάζω, πριν δεν το έκανε αυτό

Cubot Dinosaur

Εχω το Αce 3

Στη λειτουργία δικτύου: LTE/WCDMA/GSM (μόλις ενεργοποίησα χθες το 4G στην Cosmote) μου απορρίπτει τις κλήσεις μετά από 3 χτυπήματα.

Στις άλλες λειτουργίες δικτύου (π.χ. GSM) δεν το κάνει αυτό.

Πριν ενεργοποιήσω το 4G δεν είχα πρόβλημα.

Καμμία λύση στο πρόβλημα;

Εδω είμαστε μάλλον όλοι μια κατηγορία πίσω, είσαι σε νημα για το ACE 2 στο οποίο δεν έχουμε 4G

Cubot Dinosaur

Ετσι εκανα και εγω την εγκατασταση. Στο πρωτο σου ερωτημα και εμενα ετσι τα βγαζει. Πρωτα τα ελληνικα. Για το δευτερο δεν γνωριζω...
Φιλικά, Κατερίνα

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)