flandra Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Δεν εστιάζει ουτε με το πάτημα της οθόνης στο επιθυμητό σημείο εστίασης, ούτε πατώντας το πλήκτρο "κλείστρου"; Μπα ψιλοθολη ειναι.... Για αλλο θα ηθελα βοηθεια αν μπορειτε. Προσπαθω να κανω αντιγραφο της rom με cwm. Αν πατησω backup γραφει can't mount backup path ,αν πατησω backup to internal sdcard φτανει στο 50% και κατι και γραφει error while making a backup of /system και σταματαει. Τι πρεπει να κανω? Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πήγαινε στο μενού mount and storage και δες αν είναι mount sdcard, Δεν μπορώ να υποθέσω και άλλο. Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πήγαινε στο μενού mount and storage και δες αν είναι mount sdcard, Δεν μπορώ να υποθέσω και άλλο. Απο οτι καταλαβα δεν εχω χωρο ελευθερο για το backup:rolleyes: και μιας και εχω ωρα για σκοτωμα δοκιμαζω τωρα τη cm10.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2490054 Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Απο οτι καταλαβα δεν εχω χωρο ελευθερο για το backup:rolleyes: και μιας και εχω ωρα για σκοτωμα δοκιμαζω τωρα τη cm10.2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2490054 Νωρίς είναι αλλά για πες μας εντυπώσεις μόλις δοκιμάσεις Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει που θα βρω το vold fstab...για τη cm 10?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 (edited) Νομιζω οτι χρησιμοποιουν αυτον από το miui,το modified εννοεις σωστα? http://d-h.st/Xp5 Τι ακριβώς κανει αυτό? Edited October 20, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Νομιζω οτι χρησιμοποιουν αυτον από το miui,το modified εννοεις σωστα? http://d-h.st/Xp5 Τι ακριβώς κανει αυτό? Ευχαριστώ... Αν είναι γις miui...δε μας κανει... Θέλω να αναγνωρίσει την sd card ...αυτό κανει...αν ξέρει κάποιος ευχαριστώ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Νωρίς είναι αλλά για πες μας εντυπώσεις μόλις δοκιμάσεις Οντως νωρις ηταν αλλα ειχα χρονο...Καλες ηταν οι εντυπωσεις αλλα...μου κολλησε στο Boot απο το μενου κλειδωματος και ξαναπερασα με odin την mg2 και μετα παλι τη cm10.2. Και μολις το εστησα εκανε μονο του reboot και εμεινε εκει...οποτε ξαναπερναω τωρα mg2 και γυρναω στη cm10.1.... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Οντως νωρις ηταν αλλα ειχα χρονο...Καλες ηταν οι εντυπωσεις αλλα...μου κολλησε στο Boot απο το μενου κλειδωματος και ξαναπερασα με odin την mg2 και μετα παλι τη cm10.2. Και μολις το εστησα εκανε μονο του reboot και εμεινε εκει...οποτε ξαναπερναω τωρα mg2 και γυρναω στη cm10.1.... Υπομονή από ότι είδα δουλεύει και o Rox πάνω στην CM10.2 ο οποίος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την CM10.1. Edited October 21, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Πάντως η 10.2 είχε εκπληκτικά λίγα bugs από ότι είδα στο σχετικό θρεντ. Φαντάζομαι θα την στρώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Δοκίμασε το fm twoO , σε εμένα παίζει μια χαρά ... το κατεβάζεις από το play Αν εχω την MF1 , μπορώ να περάσω την CM 10.1 . H CM 10.1 εχει προβλήματα (bugs) ? Ποια είναι η γνώμη σας για την CM 10.1 σε σχέση με την MF1 ? Edited October 21, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Αν εχω την MF1 , μπορώ να περάσω την CM 10.1 . H CM 10.1 εχει προβλήματα (bugs) ? Ποια είναι η γνώμη σας για την CM 10.1 σε σχέση με την MF1 ? Μπορείς. Απλά η C10.1 είναι τουλάχιστον 3 φορές πιο γρήγορη χωρίς να κολάει κάθε 3 δευτερόλεπτα... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Αν εχω την MF1 , μπορώ να περάσω την CM 10.1 . H CM 10.1 εχει προβλήματα (bugs) ? Ποια είναι η γνώμη σας για την CM 10.1 σε σχέση με την MF1 ? 1) Ναι μπορείς να περάσεις την CM10.1 2) Το μόνο bug που έχει είναι το low incoming call volume, αλλά υπάρχει fix εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2416197 3) Διάβασε από και προς τα πίσω κανα δυο σελίδες όπου έχουμε γράψει την γνώμη μας όσοι την χρησιμοποιούμε. Για εμένα απλά είναι η μέρα με την νύχτα, από τότε που την έβαλα έχω ξεχάσει τι σημαίνει freeze, lag.. Χρησιμοποιούμε αυτήν την έκδοση http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2452315 Απλά ότι και να κάνεις φρόντησε να κάνεις τα κατάλληλα backup @Kyrillos13 Με πρόλαβες αλλά δεν πιράζει. Να σε ρωτήσω μια που εσύ ξέρεις πολλά περισσότερα 1) γιατί το fix για το low incoming call volume δεν περιλαμβάνεται στην rom εξ αρχής; 2) Τα deep sleep states που έχει στις επιδόσεις τι είναι; Δηλαδή τι γίνεται όταν επιλέγω 3 ή 4 ή 5; Βοηθάει με την μπαταρία κατι από αυτά; thanks Edited October 21, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ευχαριστώ πολύ για τις απατήσεις σας . Αλλη μια ερώτηση , κανω download το cm-10.1-20131017-NIGHTLY-codina.zip και το gapps CM 10.1.x version 4.2.2 με ημερομηνία 12/8/2013 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Ευχαριστώ πολύ για τις απατήσεις σας . Αλλη μια ερώτηση , κανω download το cm-10.1-20131017-NIGHTLY-codina.zip και το gapps CM 10.1.x version 4.2.2 με ημερομηνία 12/8/2013 ? Ναι έτσι και ακολούθα τις εκει οδηγίες ή ακομα και εδω μερικές σελίδες πίσω εχουν γραφτεί λίγο πολύ τα βήματα Απλά θα χρειαστείς πάλι το CWM που έβαλες για φλασαρεις την kyrillosV8 Edited October 21, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά πέρασα την CM 10.1 . Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές , σίγουρα είναι ποιο γρήγορο και ποιο smooth . To μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι το spirit fm , οπου το εγκατέστησα αλλα δεν ακούγετε ήχος από τα ακουστικά και το ηχείο . Μήπως ξέρετε πως διορθώνετε το πρόβλημα αυτό ? Η kyrillosV8 τι είναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Τελικά πέρασα την CM 10.1 . Οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικές , σίγουρα είναι ποιο γρήγορο και ποιο smooth . To μόνο πρόβλημα προς το παρόν είναι το spirit fm , οπου το εγκατέστησα αλλα δεν ακούγετε ήχος από τα ακουστικά και το ηχείο . Μήπως ξέρετε πως διορθώνετε το πρόβλημα αυτό ? Η kyrillosV8 τι είναι ? H KyrillosV8 είναι JB custom ρομ συνφορουμίτη Kirillos13 η οποία στηρίζεται στην MF1 αν θυμάμαι καλα, πολύ καλή δουλειά αλλά για μένα όλες οι JB υστερούν σε συγκριση με τις CM εκδόσεις, θα το διαπυστώσεις και εσύ. Εγω το έχω βάλει το spirit alla δεν το έχω δοκιμάσει. To fix για το Low incoming call volume το έβαλες μήπως και επιρεάζει και το spirit fm αν και χλωμό το βλέπω, επίσης πρέπει από τα settings του spirit στο audio να επιλέξεις για method "Galaxy s3/Note/s2_ics νομίζω. ποια band επιλέγουμε για Ελλάδα; Για ραδιόφωνο δοκίμασε και το TwoO από play, κάποιος έγραψε ότι του δουλεύει κανονικά σε CM Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Η ρύθμιση για το spirit fm είναι method "Galaxy s3/Note/s2_ics όπως είπες . Εγώ στο band εχω επιλεξη 200 mhz , και παίζει μια χαρά . Το Fm twoO δεν παιζει ... (επαιζε στην Mf1) Edited October 22, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Νέα PAC version με CM10.2, έχει κάποια μικροπροβληματάκια αλλά βλεπω καλα σχόλια γενικά. Από ότι είδα μπορείς να την βάλεις και πάνω από την CM10.1 χωρίς wipe data/factory reset, οπότε μάλλον θα της κάνω μια δοκιμή τις επόμενες μέρες Επίσης μόλις έιδα ότι ο Rox μάλλον σήμερα θα ανεβάσει νέα CM10.2 Αλήθεια έχει βάλει ποτέ κανένας PAC έκδοση; Εντυπώσεις; Edited October 23, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Νέα PAC version με CM10.2, έχει κάποια μικροπροβληματάκια αλλά βλεπω καλα σχόλια γενικά. Από ότι είδα μπορείς να την βάλεις και πάνω από την CM10.1 χωρίς wipe data/factory reset, οπότε μάλλον θα της κάνω μια δοκιμή τις επόμενες μέρες Επίσης μόλις έιδα ότι ο Rox μάλλον σήμερα θα ανεβάσει νέα CM10.2 Αλήθεια έχει βάλει ποτέ κανένας PAC έκδοση; Εντυπώσεις; Γενικά εγώ είμαι πιο πολύ της CM και όχι PA, PAC και τέτοια οπότε περιμένω την CM10.2! EDIT: Βγήκε και το πρώτο build CM10.2 πριν λίγο. Το δοκιμάζω τώρα!! @Kyrillos13 Με πρόλαβες αλλά δεν πιράζει. Να σε ρωτήσω μια που εσύ ξέρεις πολλά περισσότερα 1) γιατί το fix για το low incoming call volume δεν περιλαμβάνεται στην rom εξ αρχής; 2) Τα deep sleep states που έχει στις επιδόσεις τι είναι; Δηλαδή τι γίνεται όταν επιλέγω 3 ή 4 ή 5; Βοηθάει με την μπαταρία κατι από αυτά; thanks 1) Δεν έχει βγει "καλο" φιξ για το low incoming call volume bug, αλλά κάποια workarounds που ναι μεν λειτουργούν αλλά δεν είναι κανονικά φιξ. 2) Ναι αλλά καλύτερα να το αφήσεις στο 3 διότι δεν θα είναι σταθερό το κινητό μετά, και μπορεί να κάνει reboots και τέτοια.. Edited October 23, 2013 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται η CM10.2 έχει ήδη ανέβει Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δε βρίσκω στη cm 10.1 την αναφορά μυνηματος... Ξέρει κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Δε βρίσκω στη cm 10.1 την αναφορά μυνηματος... Ξέρει κάποιος??? Πας στα μηνύματα μετά ρυθμίσεις και εκεί στα θα βρεις δυο παραμέτρους για αναφορά μηνύματος, μια για sms και μια για mms, ενεργοποιείς όποιο σε ενδιαφέρει Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Πας στα μηνύματα μετά ρυθμίσεις και εκεί στα θα βρεις δυο παραμέτρους για αναφορά μηνύματος, μια για sms και μια για mms, ενεργοποιείς όποιο σε ενδιαφέρει Το έκανα... Δε μου βγάζει ηχο όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Το έκανα... Δε μου βγάζει ηχο όμως... Δεν κανει κανεναν ηχο. Απλα βγαζει ενα notification popup οτι παραδωθηκε και ενα εικονιδιο κοντα στο sms που εστειλες καπου. ΥΓ: Εβαλα την CM10.2. ΠΕ-ΤΑ-ΕΙ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts