Jump to content

Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά δεν είχα άδικο έτσι; Μηλάμε για τεράστια διαφορά από κάθε άλλη rom, είναι απλά η μέρα με την νύχτα

Παιδια δοκιμάστε και θα δειτε και οι υπόλοιποι τεράστια διαφορά.

Δεν έχω δοκιμάσει άλλη ρομ για σύγκριση.

Το θέμα είναι πως ακυρώνεις την εγγύηση. Και καλά να πάθει μιά βλάβη και να μπορείς να το συνδέσεις Odin, να κάνεις και το triangle away κλπ. Αν δεν μπορείς; Η cyanogenmod είναι καταπληκτική και απ' ότι κατάλαβα είναι κοντά στο στοκ android. Και οντως το τηλέφωνο είναι σαν άλλη συσκευή εντελώς. Εγώ το πήρα απόφαση, έτσι θα μείνει και αν χαλάσει κλπ, το πολύ πολύ να το κάνω πρές παπιέ. Αλλά θα έχω μιά καλή συκευή ως τότε...

εδιτ: Κοιτούσα αυτό το σπιριτ φμ που λέμε ότι ενεργοποιεί το στοκ ραδιόφωνο τόσο στο play store όσο και στο XDA. Και ο δημιουργός του απ' ότι κατάλαβα ακυρώνει τις πωλήσεις και σταματάει προσωρινά τουλάχιστον την ανάπτυξη της εφαρμογής. Οπότε, κατεβάζουμε την δωρεάν έκδοση από το XDA, η οποία ελπίζω ότι δουλεύει όπως η πλήρης ή έχετε κάνει κάτι άλλο;

Edited by amyroukai

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω δοκιμάσει άλλη ρομ για σύγκριση.

Το θέμα είναι πως ακυρώνεις την εγγύηση. Και καλά να πάθει μιά βλάβη και να μπορείς να το συνδέσεις Odin, να κάνεις και το triangle away κλπ. Αν δεν μπορείς; Η cyanogenmod είναι καταπληκτική και απ' ότι κατάλαβα είναι κοντά στο στοκ android. Και οντως το τηλέφωνο είναι σαν άλλη συσκευή εντελώς. Εγώ το πήρα απόφαση, έτσι θα μείνει και αν χαλάσει κλπ, το πολύ πολύ να το κάνω πρές παπιέ. Αλλά θα έχω μιά καλή συκευή ως τότε...

εδιτ: Κοιτούσα αυτό το σπιριτ φμ που λέμε ότι ενεργοποιεί το στοκ ραδιόφωνο τόσο στο play store όσο και στο XDA. Και ο δημιουργός του απ' ότι κατάλαβα ακυρώνει τις πωλήσεις και σταματάει προσωρινά τουλάχιστον την ανάπτυξη της εφαρμογής. Οπότε, κατεβάζουμε την δωρεάν έκδοση από το XDA, η οποία ελπίζω ότι δουλεύει όπως η πλήρης ή έχετε κάνει κάτι άλλο;

Νομίζω ότι από το xda έχει διαγραφεί το αρχείο, έγω το βρήκα από google αλλα δεν το έχω δουλεψει για να σου πώ.

Cubot Dinosaur

Νομίζω ότι από το xda έχει διαγραφεί το αρχείο, έγω το βρήκα από google αλλα δεν το έχω δουλεψει για να σου πώ.

Χμ, από εκεί βρήκα το free και το κατέβασα, νομίζω στο επίσημο θρεντ. Αλλά ομολογώ, βαρέθηκα να το βάλω για την ώρα.

Τώρα παρατήρησα και το άλλο: με την CM, ανάβουν τα κουμπιά δίπλα στο μενού για να δείξουν χαμένη κλήση, μήνυμα κλπ!

Χμ, από εκεί βρήκα το free και το κατέβασα, νομίζω στο επίσημο θρεντ. Αλλά ομολογώ, βαρέθηκα να το βάλω για την ώρα.

Τώρα παρατήρησα και το άλλο: με την CM, ανάβουν τα κουμπιά δίπλα στο μενού για να δείξουν χαμένη κλήση, μήνυμα κλπ!

Ναι αν δεν το θελεις καπου στο thread του CM αναφέρουν πως να το αφαιρέσεις

Cubot Dinosaur

Δεν είναι τόσο εξειδικευμένο θέμα, σαν αυτά που συζητάτε, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου από I8160PXXME1 στο Ι8160PXXMG2 μέσω Kies, και μόλις κάνει λήψη ενημέρωσης... κλείνει η εφαρμογή (Kies)@!!! Πάπαλα...... Πως θα κάνω ενημέρωση;; που έχω φάει κόλλημα αφού ελπίζω πως έτσι δεν θα μου κολλάει το γα....νο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Βλέπω οτι πολλοι προχωρησατε σε cm10?? Δουλεύει επιτελους σα διπύρηνο? Να τη βάλω ...η θα ανοίγουν παλι οι επαφές σε 10 ωρες??

Βλέπω οτι πολλοι προχωρησατε σε cm10?? Δουλεύει επιτελους σα διπύρηνο? Να τη βάλω ...η θα ανοίγουν παλι οι επαφές σε 10 ωρες??

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το διπύρηνο αλλα το τηλέφωνο είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορο από ότι με JB, εγώ έχω βάλει την CM10.1 by TeamCanjica.

Cubot Dinosaur

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με το διπύρηνο αλλα το τηλέφωνο είναι σίγουρα πολύ πιο γρήγορο από ότι με JB, εγώ έχω βάλει την CM10.1 by TeamCanjica.

Σ αυτήν λεω να προχωρησω...απο bugs βλέπω είναι οκ...διπύρηνο εννοώ να δουλεύει σωστά και γρήγορα όπως στην αρχη που το πήραμε και ειχε GB...

Σ αυτήν λεω να προχωρησω...απο bugs βλέπω είναι οκ...διπύρηνο εννοώ να δουλεύει σωστά και γρήγορα όπως στην αρχη που το πήραμε και ειχε GB...

Δοκιμασέ την θα σου αρεσει

Cubot Dinosaur

Δοκιμασέ την θα σου αρεσει

Συμφωνώ και εγώ ότι θα σου αρέσει. Αυτή έχω και εγώ και έχω βγάλει third party εφαρμογές για τηλέφωνο, επαφές και μηνύματα. Όλα δουλεύουν ρολόι.

Φιλικά, Κατερίνα

Δεν είναι τόσο εξειδικευμένο θέμα, σαν αυτά που συζητάτε, αλλά χρειάζομαι τη βοήθειά σας! Προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση στο κινητό μου από I8160PXXME1 στο Ι8160PXXMG2 μέσω Kies, και μόλις κάνει λήψη ενημέρωσης... κλείνει η εφαρμογή (Kies)@!!! Πάπαλα...... Πως θα κάνω ενημέρωση;; που έχω φάει κόλλημα αφού ελπίζω πως έτσι δεν θα μου κολλάει το γα....νο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Αν υποθέσουμε ότι τα κάνεις όλα σωστά και δεν έχεις συνδέσει πχ το τηλέφωνο σε USB hub αλλά απ΄ευθείας στο PC, έχεις την τελευταία έκδοση του KIES κλπ, γιατί δεν δοκιμάζεις την κλασσική λύση της απεγκατάστασης και επανεγκατάστασης; Πάντως και εμένα όταν την έκανα, δεν την έκανε αμέσως, με την δεύτερη τα κατάφερε...

Για την CM10.1, έχει και την δική μου ψήφο.

Κοιτα δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλα οποια έκδοση JB και να δοκιμασα (επίσημη ή custom χωρις περιττά πράγματα) όλες είχαν τα κολλήματα τους, custom λιγότερο βέβαια. Μόνο με cyanogenmod έχεις ελπίδα να δεις καθαρό κινητό

Αν τώρα επιμένεις για το επίσημο και δεν γίνεται τιποτα μέσω KIES μπορείς να κατεβάσεις το firmware που θες να περάσεις και να το βάλεις με odin, πώς; μια ματιά στο xda θα σε βοηθήσει

Αν

Cubot Dinosaur

μπορείτε να μου πείτε γιατί στην 236 άλλες ΦΟΡΈΣ κλείνει ο browser με το κεντρικό κουμπί και άλλες μένει ανοιχτός.? πωσ μπορώ να έλεγχω ποτέ θα κλείνει ή θα μένει σε αναμονή.?

μπορείτε να μου πείτε γιατί στην 236 άλλες ΦΟΡΈΣ κλείνει ο browser με το κεντρικό κουμπί και άλλες μένει ανοιχτός.? πωσ μπορώ να έλεγχω ποτέ θα κλείνει ή θα μένει σε αναμονή.?

Πoιον χρησιμοποιείς; Μπορείς να βάλεις κάποιον από τους next, maxthon, firefox στους οποίους υπάρχει κουμπί κουμπι exit (στον firefox μπαίνει με plugin) και τους κλήνεις.

Cubot Dinosaur

Πoιον χρησιμοποιείς; Μπορείς να βάλεις κάποιον από τους next, maxthon, firefox στους οποίους υπάρχει κουμπί κουμπι exit (στον firefox μπαίνει με plugin) και τους κλήνεις.

δεν εχω βάλει κάποιον εξτρα. ουσιαστικά δεν εχω πρόβλημα στο όταν δεν κλείνει., το αντίθετο. θέλω να έχει μόνιμα ανοιχτό και να τον κλείνω εγώ οπότε θέλω. αυτό με τον default browser δεν μπορώ να το κάνω.? πρέπει οπωσδήποτε να κατέβασε κάποιον από αυτούς για να εχω αυτόν τον έλεγχο.?

Edited by GV_

δεν σε καταλαβαίνω. όταν πατάς το κουμπί και βγαίνεις στο κεντρικό μενού, ο browser παραμένει στη μνήμη μέχρι να τον αδειάσεις εσύ χειροκίνητα ή να αδειάσει από μόνος του (αν παραφορτώσεις τη μνήμη θα καθαρίσει το λειτουργικό). Το τι θα έχει φορτωμένο μόλις τον ανοίξεις, αν εννοείς αυτό, δεν το ελέγχεις ακριβώς. ΠΧ, χρησιμοποιώ Dolphin, άλλες φορές ξεκινά με ότι είχε, άλλες "φρέσκο". Αυτό μάλλον εξαρτάται από ότι σου είπα πριν. Δεν έχω ψαχτεί αν μπορεί κάθε φορά να εκκινεί με ότι παράθυρα είχε.

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την CM10.1.Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοκλησης μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας;

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την CM10.1.Υπάρχει η δυνατότητα βιντεοκλησης μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας;

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά φαντάζομαι πως ναι

Cubot Dinosaur

Ακούγεται ότι θα πάρουμε κιτκατ 4.4. Επειδή ξέρω τη Samsung, αυτό δεν θα γίνει πριν το καλοκαίρι του 14'. Αν γίνει.

πως πηγαινουμε σε GB ξανα?

Έτσι. Αλλά θα σου αντιπρότεινα να δοκιμάσεις την Cyanogen πριν περάσεις πίσω στην 2.3.6.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930

Αυτό με την 4.4 το διάβασα και εγώ. Υποτίθεται ότι η 4.4 θα είναι επανασχεδιασμένη για να θέλει λιγότερη μνήμη γενικότερα και θα βοηθήσει τις παλιές συσκευές. Το ερώτημα βέβαια είναι, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν σωστή υλοποίηση στην 4.1, γιατί να το κάνουν στην 4.4;

Edited by amyroukai

Έτσι. Αλλά θα σου αντιπρότεινα να δοκιμάσεις την Cyanogen πριν περάσεις πίσω στην 2.3.6.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930

Αυτό με την 4.4 το διάβασα και εγώ. Υποτίθεται ότι η 4.4 θα είναι επανασχεδιασμένη για να θέλει λιγότερη μνήμη γενικότερα και θα βοηθήσει τις παλιές συσκευές. Το ερώτημα βέβαια είναι, αφού δεν μπήκαν στον κόπο να κάνουν σωστή υλοποίηση στην 4.1, γιατί να το κάνουν στην 4.4;

και εγω παιδες εβαλα και 3,4 διαφορετικες jb εβαλα και cm 10.1 και τελικα παντα γυριζω σε 2.3.6!μονο ετσι ειναι απροβληματιστο και....διπυρηνο :happy: δυστυχως...αλλα ετσι ειναι!

και εγω παιδες εβαλα και 3,4 διαφορετικες jb εβαλα και cm 10.1 και τελικα παντα γυριζω σε 2.3.6!μονο ετσι ειναι απροβληματιστο και....διπυρηνο :happy: δυστυχως...αλλα ετσι ειναι!

Θα συμφωνήσω για τις JB αλλά CM10.1 είναι το κάτι άλλο, εμενα μου φαίνεται αν όχι καλήτερη σίγουρα το ίδιο με την 2.3.6 αλλά χωρίς όλα τα άχρηστα bloatware

Cubot Dinosaur

Η CM10.1 που βγήκε 08/10 είναι πολύ καλή. Δεν έχω δοκιμάσειτις 2 νεότερες αλλά απότι φαίνεται έχουν κάτι ψιλοπροβλήματα. Έχει βάλει κανένας την 12/10 ή την 14/10 να μας πει εντυπώσεις?

ΥΓ: Όπου να 'ναι θα αρχίσει και το development της CM10.2.

Επιπλέον αποσυμπιέζοντας και αντιγράφοντας το συνημμένο αρχείο που ανέβασα στο /system/usr/keylayout, reboot, και έπειτα ενεργοποιώντας την επιλογή Vibrate on touch που βρίσκεται στα Settings => Sound, έχετε δόνηση στα πλήκτρα (menu & back) στην CM10.1

Edited by kyrillos13

• The title was changed to Samsung Galaxy Αce 2 (I8160)