flandra Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Η Cyanogenmod 10.1 για να εχει ράδιο θελει fix ???το μονο που με κανει πισω για να την δοκιμασω...:) Βάζεις spirit FM. Έχω γράψει τη ρύθμιση λίγες σελίδες πριν. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 εγω εκανα την αναβαθμιση μεσω κιες και μετα εβαλα ενα πατσακι και εχω 628 μνημη. δεν εκανα wipe data + cache ουτε τπτ αλλο. εχω λιγο λαγκ αλλα νταξει συνηθιζεται. ποια ειναι η πιο καλη ρομ ομως ? εγω εβαλα την πολωνικη. θελω να χω το μικροτερο δυνατο λαγκ τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) εγω εκανα την αναβαθμιση μεσω κιες και μετα εβαλα ενα πατσακι και εχω 628 μνημη. δεν εκανα wipe data + cache ουτε τπτ αλλο. εχω λιγο λαγκ αλλα νταξει συνηθιζεται. ποια ειναι η πιο καλη ρομ ομως ? εγω εβαλα την πολωνικη. θελω να χω το μικροτερο δυνατο λαγκ τι να κανω? Μέσω ΚΙΕS δεν χρειάζεται wipe. Η πιό καλή ρομ είναι... η επόμενη σχεδόν πάντα :) Η samsung δεν προσπάθησε ιδιαίτερα να κάνει το τηλέφωνο "γρήγορο", το βλέπω κάθε φορά που χρησιμοποιώ το παλιό μου τηλέφωνο, με 4.0.4 αλλά μονοπύρηνο και με τη μισή μνήμη. Θα βάλω σήμερις την Cyanogen. Απλά να επιβεβαιώσω: 1. Βάζουμε το temporary CWM από το λινκ του Κύριλλου (ή όποιο άλλο μας αρέσει) 2. Προαιρετικά, ένα backup της σημερινής κατάστασης με το CWM. 3. Backup με το titanium σε ότι δεν θέλουμε να χάσουμε δεδομένα (πχ μηνύματα κλπ) 4. Wipe data, cache, dalvik 5. Με το CWM εγκατάσταση του zip της Cyanogen 10.1 & gapps 4.2.2 6. επανεκκίνηση και αναμονή μπορεί και 5λεπτου για να ξεκινήσει η νέα ρομ 7. πέρασμα του fix από polishvodka για την 4.2.2 που διορθώνει την χαμηλή ένταση ηχείου στις εισερχόμενες 8. Απολαμβάνουμε το "καινούριο" μας τηλέφωνο. Ξεχνάω κάτι; Edited October 11, 2013 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadow2000 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά....θα ήθελα τη βοήθειά σας!! Αγόρασα το ace 2(GT I8160P) από σκρουτζομάγαζο αρχές Αυγούστου και είχε (και έχει) Android 4.1.2. με RAM 624 ΜΒ. Το σύνδεσα σήμερα στο Kies και μου προτείνει ενημέρωση απο : PDA:ME1/PHONE:ME1/CSC:ME1 (DBT) σε PDA:MG2/PHONE:MG2/CSC:MG2 (DBT). Ποια η διαφορά τους; Να κάνω την ενημέρωση ή θα έχω προβλήματα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Καμιά απάντηση παιδιά!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Βάζεις spirit FM. Έχω γράψει τη ρύθμιση λίγες σελίδες πριν. Μπορεις να ανεβασεις το αρχειο ? δεν υπαρχει στο xda....Ευχαριστω...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Μπορεις να ανεβασεις το αρχειο ? δεν υπαρχει στο xda....Ευχαριστω...! Κανε ένα search στο google θα το βρεις. Αλλά σε ποια περιοχή είμαστε εχεις για παράπανω καποιος ειχε γράψει οτι επιλέγουμε world αλλα έχει world 50, world 100 και world 200 νομιζω, τι επιλέγουμε εμεις; Καμιά απάντηση παιδιά!!!!!!!! Εαν δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το τηλέφωνο σου όπως είναι μην κάνεις την αναβάθμιση. Για την MG2 και την MH1 στο xda λένε ότι είναι οι καλύτερες δεν γνωρίζώ γιατί όμως ούτε τι αλλαγές υπάρχουν Edited October 11, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μπορεις να ανεβασεις το αρχειο ? δεν υπαρχει στο xda....Ευχαριστω...! ok βρεθηκε....παμε για Cyanogen 10.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dankannn Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Την I8160XXMG2 την εχει βαλει κανεις ? Τι διαφορες εχει με την I8160XXMF1 ? Διαφορες ξερουμε περα του οτι ειναι πιο νεα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Μπούταρε CM10.1 και... άιντε να δούμε μήπως χαρώ τηλέφωνο... Πάντως δεν έκανε το 5λεπτο που έλεγε για να μπουτάρει πρώτη φορά, πολύ λιγότερο. Δεν μπορούσε να μου φτιάξει λογαριασμό Cyanogen που ζητάει στην αρχή. Μικρό το κακό, φαντάζομαι. Εντυπώσεις, προσεχώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Μπούταρε CM10.1 και... άιντε να δούμε μήπως χαρώ τηλέφωνο... Πάντως δεν έκανε το 5λεπτο που έλεγε για να μπουτάρει πρώτη φορά, πολύ λιγότερο. Δεν μπορούσε να μου φτιάξει λογαριασμό Cyanogen που ζητάει στην αρχή. Μικρό το κακό, φαντάζομαι. Εντυπώσεις, προσεχώς. Μην ξεχάσεις να βάλεις το low volume fix των polish vodka Τελικα δεν ακουσαμε εντυπώσεις, τι γινεται; Edited October 12, 2013 by nikolas1274 Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Μπούταρε CM10.1 και... άιντε να δούμε μήπως χαρώ τηλέφωνο... Πάντως δεν έκανε το 5λεπτο που έλεγε για να μπουτάρει πρώτη φορά, πολύ λιγότερο. Δεν μπορούσε να μου φτιάξει λογαριασμό Cyanogen που ζητάει στην αρχή. Μικρό το κακό, φαντάζομαι. Εντυπώσεις, προσεχώς. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2452315 Αυτή έβαλες; Εμένα μου έκανε κόλληματα με αυτή τη έκδοση και ξαναέβαλα την προηγούμενη. Για πες μας... Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2452315 Αυτή έβαλες; Εμένα μου έκανε κόλληματα με αυτή τη έκδοση και ξαναέβαλα την προηγούμενη. Για πες μας... Εγώ αυτήν έχω και παει καλά, αλλα εγώ έχω βέλει και το twin turbo engine 1.2, το ειχα από τότε που είχα την kirillosV8 και το έβαλα και στην CM μάλλον από συνήθεια αλλα πάντως φαίνεται να βελτιώνει τα πράγματα και έχει και στα special και το adfree. Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Εγώ αυτήν έχω και παει καλά, αλλα εγώ έχω βέλει και το twin turbo engine 1.2, το ειχα από τότε που είχα την kirillosV8 και το έβαλα και στην CM μάλλον από συνήθεια αλλα πάντως φαίνεται να βελτιώνει τα πράγματα και έχει και στα special και το adfree. Για πες...που το βρισκω και πως το βαζω? Με flash απο cmw? Edit...το βρηκα και δοκιμαζω... Edited October 12, 2013 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 (edited) Έβαλα την τελευταία Cyanogen από το thread που έδωσες, με ημερομηνία 8/10/2013. Κολλήματα μηδέν... Είναι απίθανα γρήγορο, με μηδενικά lags. Με ξενίζει το "στοκ" μενού γιατί τόσους μήνες με το skin της Samsung έβρισκα τα πάντα αλλού και μερικές ρυθμίσεις ακόμα δεν ξέρω που στο καλό είναι (πχ το USB debugging που πριν ήταν στις ρυθμίσεις συστήματος) αλλά όλα καλά. Η κάμερα μου αρέσει, οι πανοραμικές (το κόλλημά μου) είναι σωστές και οι φωτογραφίες δείχνουν εξίσου καλές με πριν. Ράδιο δεν δοκίμασα για την ώρα γιατί δεν έχω πρόχειρο καλώδιο ακουστικών, οπότε άποψη δεν έχω. Το πέρασμα από 2G σε 3G ακαριαίο (βάζω 3G μόνο όταν είναι να συνδεθώ με data για οικονομία μπαταρίας), σύνδεση με WiFi εξίσου γρήγορη με πριν και με το ίδιο καλό σήμα. Με συνεχές πείραγμα σήμερα, γιατί χάζευα τα πάντα και το είχα σε WiFi πολλές ώρες, άντεξε ένα 12ωρο πριν ζητήσει φόρτιση. Εμ... Το Superuser δεν το έχει μέσα ή δεν το βρίσκω και τούτο; περίεργο... Θα μου πεις, βάλε το από το play store. Πάντως η μνήμη με μπόλικη σαβούρα ανοιχτή είναι τριψήφια, πιο καλά από πριν. Το bug με το low volume δεν ξέρω τι αφορά τελικώς. Έχει μιά μικρή υστέρηση να σου δώσει τον ήχο σε μερικές εισερχόμενες, το σηκώνεις και θέλει 1-2 δευτερόλεπτα για να αρχίσεις να μιλάς, αν είναι αυτό τότε μικρό το κακό. GPS κλείδωσε κανονικά και στον ίδιο χρόνο με παλιά. Το μόνο που θέλω να δω (δοκιμή αύριο) είναι η μπαταρία όταν δεν το πολυσκαλίζεις. Αυτό είναι το προαναφερθέν τούρμπο; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2441463 Edited October 12, 2013 by amyroukai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 Για πες...που το βρισκω και πως το βαζω? Με flash απο cmw? Edit...το βρηκα και δοκιμαζω... Από xda φυσικά, ναι με CMW http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2441463 Έβαλα την τελευταία Cyanogen από το thread που έδωσες, με ημερομηνία 8/10/2013. Κολλήματα μηδέν... Είναι απίθανα γρήγορο, με μηδενικά lags. Με ξενίζει το "στοκ" μενού γιατί τόσους μήνες με το skin της Samsung έβρισκα τα πάντα αλλού και μερικές ρυθμίσεις ακόμα δεν ξέρω που στο καλό είναι (πχ το USB debugging που πριν ήταν στις ρυθμίσεις συστήματος) αλλά όλα καλά. Η κάμερα μου αρέσει, οι πανοραμικές (το κόλλημά μου) είναι σωστές και οι φωτογραφίες δείχνουν εξίσου καλές με πριν. Ράδιο δεν δοκίμασα για την ώρα γιατί δεν έχω πρόχειρο καλώδιο ακουστικών, οπότε άποψη δεν έχω. Το πέρασμα από 2G σε 3G ακαριαίο (βάζω 3G μόνο όταν είναι να συνδεθώ με data για οικονομία μπαταρίας), σύνδεση με WiFi εξίσου γρήγορη με πριν και με το ίδιο καλό σήμα. Με συνεχές πείραγμα σήμερα, γιατί χάζευα τα πάντα και το είχα σε WiFi πολλές ώρες, άντεξε ένα 12ωρο πριν ζητήσει φόρτιση. Εμ... Το Superuser δεν το έχει μέσα ή δεν το βρίσκω και τούτο; περίεργο... Θα μου πεις, βάλε το από το play store. Πάντως η μνήμη με μπόλικη σαβούρα ανοιχτή είναι τριψήφια, πιο καλά από πριν. Το bug με το low volume δεν ξέρω τι αφορά τελικώς. Έχει μιά μικρή υστέρηση να σου δώσει τον ήχο σε μερικές εισερχόμενες, το σηκώνεις και θέλει 1-2 δευτερόλεπτα για να αρχίσεις να μιλάς, αν είναι αυτό τότε μικρό το κακό. GPS κλείδωσε κανονικά και στον ίδιο χρόνο με παλιά. Το μόνο που θέλω να δω (δοκιμή αύριο) είναι η μπαταρία όταν δεν το πολυσκαλίζεις. To usb debugging ειναι στο Ρυθμίσεις->επιλογές προγραμματιστή, εγώ δεν το έχω πειράξει ποτέ. Το superuser επίσης υπάρχει και είναι και αυτό στις ρυθμίσεις σχεδόν κάτω κάτω Εγώ πάντως που σήμερα έχω ασχοληθεί λίγο, με λίγο παιχνίδι, λίγο wifi ή data και μερικές κλήσεις η μπαταρία είναι στο 70% από 90% που ήταν όταν το άνοιξα το πρωί Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2013 To usb debugging ειναι στο Ρυθμίσεις->επιλογές προγραμματιστή, εγώ δεν το έχω πειράξει ποτέ. Εκεί ήταν όντως παλιά. Τώρα στο ρυθμίσεις δεν έχει πιά το επιλογές προγραμματιστή! Το ζητάει το τιτάνιουμ, αλλιώς δεν θα με ένοιαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εκεί ήταν όντως παλιά. Τώρα στο ρυθμίσεις δεν έχει πιά το επιλογές προγραμματιστή! Το ζητάει το τιτάνιουμ, αλλιώς δεν θα με ένοιαζε. Δικιο έχεις τελικα και εγώτο έψαχναστην αρχή, κανε αυτό To activate Developer settings : Settings -> About phone -> press Build number 5 times Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δοκιμασε καποιος το twin turbo engine απο xda?? Δοκιμασα εγω πανω στην mf1.. και δεν κάνει εγκατασταση..καποιος για οδηγίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δοκιμασε καποιος το twin turbo engine απο xda?? Δοκιμασα εγω πανω στην mf1.. και δεν κάνει εγκατασταση..καποιος για οδηγίες? Πρέπει να έχεις kernel που να υποστηρίζει zram kai init.d. Όταν λες ότι δεν κάνει εγκατάσταση τι εννοείς; Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πρέπει να έχεις kernel που να υποστηρίζει zram kai init.d. Όταν λες ότι δεν κάνει εγκατάσταση τι εννοείς; Απ οτι καταλαβα δεν μπαίνει σε ροοτ τηλεφωνο με mf1... ποιον κερνελ προτεινεις? ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Απ οτι καταλαβα δεν μπαίνει σε ροοτ τηλεφωνο με mf1... ποιον κερνελ προτεινεις? ?? Εγω είχα βάλει τον D-Kernel μια εποχή θα τον xda Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 H μπαταρία σε κανονική χρήση περίπου ίδια με την CM10.1, ίδια με την στοκ ελληνική εννοώ. Το έβγαλα από φόρτιση το βράδι ακριβώς στις 12, 6 το πρωί είχε 95% και με χρήση χαλαρή, δηλαδή λίγα τηλέφωνα και sms, 3g data/gps/χάρτες που χρειάστηκα και το βράδι ήταν στα 60% και σήμερα το πρωί 54%. Μιά χαρά. Μία φορά κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση, αλλά μάλλον φταίει η πλοήγηση google γιατί μαύρισε η οθόνη και ενώ πχ το tray δούλευε, κατά τα λοιπά δεν αποκρινόταν η συσκευή. Τώρα πέρασα την έκδοση 13/10/2013. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 H μπαταρία σε κανονική χρήση περίπου ίδια με την CM10.1, ίδια με την στοκ ελληνική εννοώ. Το έβγαλα από φόρτιση το βράδι ακριβώς στις 12, 6 το πρωί είχε 95% και με χρήση χαλαρή, δηλαδή λίγα τηλέφωνα και sms, 3g data/gps/χάρτες που χρειάστηκα και το βράδι ήταν στα 60% και σήμερα το πρωί 54%. Μιά χαρά. Μία φορά κόλλησε και έκανα επανεκκίνηση, αλλά μάλλον φταίει η πλοήγηση google γιατί μαύρισε η οθόνη και ενώ πχ το tray δούλευε, κατά τα λοιπά δεν αποκρινόταν η συσκευή. Τώρα πέρασα την έκδοση 13/10/2013. Την έβαλα και εγώ και μου φαίνεται ακόμα πιο γρήγορη από την προηγούμενη. Πιστευω μόνο να κατέβασες την τελευταία που ανεβάσανε χτες το βράδυ γιατί στην πρώτη είχε ένα πρόβλημα με την κάμερα, όταν πήγενες στην κάμερα έβγαζε μύνημα ότι δεν μπορεί να την ανοίξει, τσεκαρέ το. Με το titanium πως πέρνεις backup τα μύνήματα? Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 την κατέβασα χτες το βράδι, είδα ότι ο rex έλεγε ότι την ξανα-ανεβάζει, φαντάζομα η σωστή είναι γιατί η κάμερα λειτουργεί κανονικά. πήρα όλη την εφαρμογή Handcent μαζί με τα δεδομένα της και το greek language pack. Αλλά έχω και άλλο ένα πρόγραμμα για καλό και για κακό, το SMS backup and restore και τα βάζω (όποτε το θυμάμαι) στην SD σαν xml αρχείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas1274 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 την κατέβασα χτες το βράδι, είδα ότι ο rex έλεγε ότι την ξανα-ανεβάζει, φαντάζομα η σωστή είναι γιατί η κάμερα λειτουργεί κανονικά. πήρα όλη την εφαρμογή Handcent μαζί με τα δεδομένα της και το greek language pack. Αλλά έχω και άλλο ένα πρόγραμμα για καλό και για κακό, το SMS backup and restore και τα βάζω (όποτε το θυμάμαι) στην SD σαν xml αρχείο. Τελικά δεν είχα άδικο έτσι; Μηλάμε για τεράστια διαφορά από κάθε άλλη rom, είναι απλά η μέρα με την νύχτα Παιδια δοκιμάστε και θα δειτε και οι υπόλοιποι τεράστια διαφορά. Παράθεση Cubot Dinosaur Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts