Treleas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Downgrade σε gingerbread πως κανω; εχω την γαλλικη I8160PXXMF1. Θελω να εχω τη μεγιστη δυνατη RAM. Αν δεν βαλω παλι GB και ξαναπερασω την JB, ποια διαδικασια να ακολουθησω για να εχω τη μεγιστη δυνατη RAM; @Yoda ευχαριστω θα ασχοληθω καποια στιγμη να το κανω. Edited September 3, 2013 by Treleas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Σκορ antutu mf1+root......είπατε κάτι? ?? Δώσε μας τα βήματα της επιτυχίας σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) ...Αν δεν βαλω παλι GB και ξαναπερασω την JB, ποια διαδικασια να ακολουθησω για να εχω τη μεγιστη δυνατη RAM; 1. Wipe Data+Cache 2. Βάζεις την ΜΒ4 ΜΕ Re-Partition 3. Wipe Data+Cache 4. Βάζεις την MF1 ΧΩΡΙΣ Re-Partition 5. Wipe Data+Cache 6. Έτοιμος με JB και 625ΜΒ RAM για να ξαναστήσεις τις εφαρμογές σου Edited September 3, 2013 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treleas Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 1. Wipe Data+Cache 2. Βάζεις την ΜΒ4 ΜΕ Re-Partition 3. Wipe Data+Cache 4. Βάζεις την MF1 ΧΩΡΙΣ Re-Partition 5. Wipe Data+Cache 6. Έτοιμος με JB και 625ΜΒ RAM για να ξαναστήσεις τις εφαρμογές σου 1,ΜΒ4, MF1 τι ειναι και που τα βρισκω; 2,Πως τα βαζω, με τι προγραμμα; 3,Πως κανω το wipedata+cache; 4,Αυτο ειναι το rooting; Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι ασχετος.. Eαν δεν έχεις τις βασικές γνώσεις καλό είναι τότε να μη μπλέξεις με flashαρίσματα firmwares γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά στο κινητό σου. Ολα όσα ρωτάς έχουν αναφερθεί σε αυτό το thread. (Ολα τα παιδιά που γράφουν εδώ έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά) Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις σιγά σιγά να διαβάζεις και θα λυθούν όλες οι απορίες σου. Μην μπεις κατευθείαν στα βαθιά με αλλαγές firmware. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δώσε μας τα βήματα της επιτυχίας σου Με τα σωστά βήματα που ανεφερε ο yoda...root...nova launcher. ..και greenify. ...:clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Με τα σωστά βήματα που ανεφερε ο yoda...root...nova launcher. ..και greenify. ...:clap::clap: Οπότε πέρα απο το σκορ στο Antutu οι ρυθμήσεις του φίλου Yoda πραγματικά θυμίζουν ευχρηστία τύπου GB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag2616 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχει βάλει κάποιος από εσάς custom rom και ποια; Εκτός από Kyrillos ποια άλλη έχετε δει ελαφριά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 ρε παιδια εχω ενα σπαστικο προβλημα απο οταν εβαλα την jb. κατα τη διαρκεια μιας κλησης και ενω μιλαω με το bluetooth ξαφνικα παει ο ηχος στο κινητο και δεν ακουω τιποτα στο ακουστικο αλλα η οθονη της κλησης δειχνει κανονικα οτι στελνει στο bluetooth. εχει παρατηρησει κανεις παρομοιο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Οπότε πέρα απο το σκορ στο Antutu οι ρυθμήσεις του φίλου Yoda πραγματικά θυμίζουν ευχρηστία τύπου GB? Ναι όντως το κινητό με τον καιρό έχει καλυτερη απόκριση ....επισημαινω το nova...greenify. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Ναι όντως το κινητό με τον καιρό έχει καλυτερη απόκριση ....επισημαινω το nova...greenify. .. Τότε παρόλο που δεν θέλω να «ρουτάρω» το κινητό και λόγω εγγύησης αλλα και επειδή είμαι αρχάριος στο android μάλλον θα σε ακολουθήσω. Έλεγα να περιμένω την επίσημη MG2 αλλά τα lag και τα διαφορα άλλα κολλήματα εχουν αρχήσει να γίνονται ανυπόφορα ήδη. Στην τελική αν γινει κατι μηδενίζω το counter και είμαι οκ. Αλήθεια με ποιο τροπο ρουταρισες το κινητο? εχεις να επισημάνεις καποιο συγκεκριμενο post? Edited September 5, 2013 by avades_vico Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) Κ στο σερβις να το πας προβλημα δε θα βρουν ρε παιδια εχω ενα σπαστικο προβλημα απο οταν εβαλα την jb. κατα τη διαρκεια μιας κλησης και ενω μιλαω με το bluetooth ξαφνικα παει ο ηχος στο κινητο και δεν ακουω τιποτα στο ακουστικο αλλα η οθονη της κλησης δειχνει κανονικα οτι στελνει στο bluetooth. εχει παρατηρησει κανεις παρομοιο προβλημα; Παλικαρε ειναι θεμα του jb κ εγω ειχα το ιδιο προβλημα με το που αναβαθμισα εγω εχω το 8160p με το NFC το πηγα 2 φορες στο σερβις προβλημα δε βρεθηκε στη συσκευη κ ετσι οπως αρχισε ετσι κ σταματησε απο μονο του! Edited September 5, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μια μικρή βοήθεια απο οποιονδήποτε γνωρίζει και είναι διαθέσιμος θελω να κανω Flash αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389395 εχω κατεβασει το odin μπαίνω σε downloading mode συνδέω την συσκευή μέσω usb ανοίγω το pda αρχειο αλλα δεν μου βγάζει σε κανένα com το κινητό για να φλασάρω το αρχείο. Τι κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μια μικρή βοήθεια απο οποιονδήποτε γνωρίζει και είναι διαθέσιμος θελω να κανω Flash αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389395 εχω κατεβασει το odin μπαίνω σε downloading mode συνδέω την συσκευή μέσω usb ανοίγω το pda αρχειο αλλα δεν μου βγάζει σε κανένα com το κινητό για να φλασάρω το αρχείο. Τι κάνω λάθος? Ασε με να μαντεψω: δεν εχεις συνδεσει απ ευθειας το κινητό σου με τον υπολογιστη, αλλα μεσω USB-Hub μηπως? Πηγαινε απ ευθείας σε θυρα USB του υπολογιστη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avades_vico Δημ. September 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2013 Μια μικρή βοήθεια απο οποιονδήποτε γνωρίζει και είναι διαθέσιμος θελω να κανω Flash αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2389395 εχω κατεβασει το odin μπαίνω σε downloading mode συνδέω την συσκευή μέσω usb ανοίγω το pda αρχειο αλλα δεν μου βγάζει σε κανένα com το κινητό για να φλασάρω το αρχείο. Τι κάνω λάθος? Δικο μου λάθος τελίκα ζητώ συγνώμη ήμουν σε recovery mode και οχι σε downloading mode. :wacko: Είμαι καινούριος σε αυτα οπότε μαθαίνω ακόμα! Πάντως μετά το φλασάρισμα εχω 624MB και σαν πρώτη τροποποίηση στο κινητό ειμαι ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themkol Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Παιδιά Ξέρει κανείς σε ποιον φάκελο είναι αποθηκευμένα τα ringtones της συσκευής, γιατί επέλεξα ένα mp3 που έριξα χύμα στην sd κάρτα και τώρα δεν βρίσκω τα γνήσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 (edited) καλησπερα σας.εχω περασει καποια εκδοση JB δε θυμαμαι ποια.θελω να κανω Downgrade σε gingerbread 2.3.6 ελληνικη,ωστε να περασω μετα την ελληνικη JB. Που μπορω να βρω την gingerbread 2.3.6 και πως την περναω; ευχαριστω προκαταβολικα :) ακολουθησα εδω http://www.ibtimes.co.uk/articles/455579/20130410/galaxy-ace2-i8160-android412-jellybean-downgrade-gingerbread.htm αλλα οταν αποσυμπιεζω μου βγαζει ενα αρχειο μονο και ενα dll. τι κανω λαθος; Edited September 7, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 καλησπερα σας.εχω περασει καποια εκδοση JB δε θυμαμαι ποια.θελω να κανω Downgrade σε gingerbread 2.3.6 ελληνικη,ωστε να περασω μετα την ελληνικη JB. Που μπορω να βρω την gingerbread 2.3.6 και πως την περναω; ευχαριστω προκαταβολικα :) ακολουθησα εδω http://www.ibtimes.co.uk/articles/455579/20130410/galaxy-ace2-i8160-android412-jellybean-downgrade-gingerbread.htm αλλα οταν αποσυμπιεζω μου βγαζει ενα αρχειο μονο και ενα dll. τι κανω λαθος; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 για κοιτα εδω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Παιδιά δηλαδή δεν είστε ευχαριστημένοι με την 4.1.2 jelly bean στο ace 2??Ας πούνε κάποιοι που το έχουν αναβάθμισή τι προβλήματα αντιμετωπίζουν. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strat0s Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2141930 για κοιτα εδω εχω κατεβασει το firmware του οποιου ο φακελος περιεχει ενα μονο αρχειο σε μορφη HOME.tar.md5. Χρειαζονται τα a) CODE_GT-I8160XXLK6_CL1211243_REV00_SEC_KEY_LK6-4G.tar.md5 b) CSC_GT-I8160-MULTI-CSC-0XELF1_SEC_KEY_4G.tar.md5 c) GT-I8160_EUR_XX_4G.pit τα οποια οταν ξεζιπαρω δεν υπαρχουν. Τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπάρχει αναβάθμιση σε 4.1.2 jb για τα κινητά της cosmote μέσω kies ? Προσπάθησα μέσω kies αλλα μου λέει ότι έχω της τελευταία έκδοση (2.3.6) Πρέπει να κάνω την αναβάθμιση με το odin ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Υπάρχει αναβάθμιση σε 4.1.2 jb για τα κινητά της cosmote μέσω kies ? Προσπάθησα μέσω kies αλλα μου λέει ότι έχω της τελευταία έκδοση (2.3.6) Πρέπει να κάνω την αναβάθμιση με το odin ? Μήπως το κινητό σου δεν είναι Ελληνικό (EUR) αλλά είναι παραεισαγωγής και έχει άλλη σαν default χώρα? Η Ελλάδα έχει πάει σε JB αλλά όχι όλες οι χώρες. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sampat Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , είναι σίγουρο κινητό της cosmote, γιατί όταν το ανοίγω εμφανίζει το logo της cosmote , και έχει τις άχρηστες εφαρμογές της cosmote ! Όταν το συνδέω με το kies μου δείχνει ότι έχω , current firmware version :PDA:LK2/PHONE:LH3/CSC:LK1(COS) . Καμια ιδεα … Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Και σε μενα απο την στιγμη που εβαλα prerooted stock rom δεν βρισκει διαθεσιμη αναβαθμιση ενω πριν την εβρισκε κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyroukai Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , είναι σίγουρο κινητό της cosmote, γιατί όταν το ανοίγω εμφανίζει το logo της cosmote , και έχει τις άχρηστες εφαρμογές της cosmote ! Όταν το συνδέω με το kies μου δείχνει ότι έχω , current firmware version :PDA:LK2/PHONE:LH3/CSC:LK1(COS) . Καμια ιδεα … έχεις "ειδική" έκδοση ρομ για κοσμοτέ, πρέπει να περιμένεις αν βγάλει η κοσμοτέ την δική της. ή ίσως, να παραγγείλει στην σάμσουνγκ να της δώσει την ρομ; δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα. πάντως δεν παίρνεις μέσω κιες τις ενημερώσεις που παίρνουν τα "καθαρά" τηλέφωνα στον ίδιο χρόνο. Να ξαναπώ ότι η υλοποίηση της JB ΔΕΝ είναι καλή στο τηλέφωνο και δεν χάνετε τίποτα; Το ξαναείπα... Αν ασχοληθούν να το στρώσουν... Για την ώρα είναι πιο "αργό" από το παλιό μου μονοπύρηνο με την μισή ραμ και 4.0.4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts