ri3per Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια γινεται να μετακινησω το Navigon στην κάρτα ετσι ωστε να μην μου πιάνει όλο το χωρο στην καρτα; μιας και έχουν δεσμεύσει τον εσωτερικό χωρο για διαφορετικο λογο το κάθε κομμάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Παιδια γινεται να μετακινησω το Navigon στην κάρτα ετσι ωστε να μην μου πιάνει όλο το χωρο στην καρτα; μιας και έχουν δεσμεύσει τον εσωτερικό χωρο για διαφορετικο λογο το κάθε κομμάτι! Λογικά εννοείς τα δεδομένα του Navigon και όχι την εφαρμογή. Πρέπει να κάνεις root το τηλέφωνο πρώτα. Έπειτα κατέβασε το DirectoryBind και ακολουθόντας περίπου αυτές τις οδηγίες θα τα καταφέρεις. Αν έχεις απορία σε κάτι ρώτα με. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 δεν εχω κανει ποτε root και το φοβαμαι λιγακι! απο την μια θα θελα να το κανω και να βαλω μια καλη custom rom σαν την δικη σου πχ αλλα απο την αλλη το φοβαμαι μην κανω καμια μ@λακ!α και θα τρεχω να στελνω πμ και να σε κουραζω. ξερω οτι υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ αλλα αν την κανω την παχια τι γινεται μετα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 δεν εχω κανει ποτε root και το φοβαμαι λιγακι! απο την μια θα θελα να το κανω και να βαλω μια καλη custom rom σαν την δικη σου πχ αλλα απο την αλλη το φοβαμαι μην κανω καμια μ@λακ!α και θα τρεχω να στελνω πμ και να σε κουραζω. ξερω οτι υπαρχουν οδηγοι στο φορουμ αλλα αν την κανω την παχια τι γινεται μετα;;; Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνεις λάθος. Είναι απόλυτα συγκεκριμένα και κατατοπιστικά τα βήματα. Ότι και να κάνεις λάθος, κατα 99.9% διορθώνεται. Ρίξε μια ματιά στα βήματα για ροοτ, και για τη ρομ μου και ότι δεν καταλάβεις θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να σε βοηθήσω. Η διαδικασία μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη αλλά είναι τελείως μηχανική. Δηλαδή το κάνεις μία, το κάνεις δυο και μετά το έμαθες, και το κάνεις σε 5 λεπτάκια. Είναι μερικοί που θέλουν το κινητό για την κλασσική χρήση και δεν θέλουν να ψαχτούν παραπάνω. Το θέμα είναι αν έχεις εσυ όρεξη και υπομονή για όλα αυτά και να το βρίσκεις ενδιαφέρον. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνεις λάθος. Είναι απόλυτα συγκεκριμένα και κατατοπιστικά τα βήματα. Ότι και να κάνεις λάθος, κατα 99.9% διορθώνεται. Ρίξε μια ματιά στα βήματα για ροοτ, και για τη ρομ μου και ότι δεν καταλάβεις θα είμαι παραπάνω από χαρούμενος να σε βοηθήσω. Η διαδικασία μπορεί να φαίνεται πολύπλοκη αλλά είναι τελείως μηχανική. Δηλαδή το κάνεις μία, το κάνεις δυο και μετά το έμαθες, και το κάνεις σε 5 λεπτάκια. Είναι μερικοί που θέλουν το κινητό για την κλασσική χρήση και δεν θέλουν να ψαχτούν παραπάνω. Το θέμα είναι αν έχεις εσυ όρεξη και υπομονή για όλα αυτά και να το βρίσκεις ενδιαφέρον. Εγω εχω το s3, το ace2 ειναι της αρραβωνιαστηκιας μου και ειπα να της βαλω το navigon για να μην χαθει καμια φορα και την ψαχνω!!! σκεφτομαι καιρο τωρα να κανω root το κινητο μου για να ξεφορτωθω τα πολλα αχρηστα που εχει μεσα το κινητο μου και καλυτερα να το κανω πρωτα στο δικο μου και μετα αν πανε ολα καλα στης αρραβωνιαστηκιας μου.Ειναι διαφορετικος οδηγος για το δικο μου και αλλος για το ace 2? περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερθει η 4.1.2 οποτε για το δικο μου θα αργησω λιγακι να το κανω root. αν μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με τον οδηγο για ροοτ για το ace 2 και μετα πως να βαλω την δικια σου θα το εκτιμουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Εγω εχω το s3, το ace2 ειναι της αρραβωνιαστηκιας μου και ειπα να της βαλω το navigon για να μην χαθει καμια φορα και την ψαχνω!!! σκεφτομαι καιρο τωρα να κανω root το κινητο μου για να ξεφορτωθω τα πολλα αχρηστα που εχει μεσα το κινητο μου και καλυτερα να το κανω πρωτα στο δικο μου και μετα αν πανε ολα καλα στης αρραβωνιαστηκιας μου.Ειναι διαφορετικος οδηγος για το δικο μου και αλλος για το ace 2? περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερθει η 4.1.2 οποτε για το δικο μου θα αργησω λιγακι να το κανω root. αν μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ με τον οδηγο για ροοτ για το ace 2 και μετα πως να βαλω την δικια σου θα το εκτιμουσα. Ναι είναι λίγο διαφορετικη η διαδικασία του ροοτ μεταξύ άλλων μοντέλων. Για ροοτ δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344590 και για τη rom εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350135. Ότι χρειαστείς πες μου! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ri3per Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Ναι είναι λίγο διαφορετικη η διαδικασία του ροοτ μεταξύ άλλων μοντέλων. Για ροοτ δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=344590 και για τη rom εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350135. Ότι χρειαστείς πες μου! για τον kernel XXLL2 που λεει εδω αντι γι αυτο που δειχνει για κατεβασμα βαζω την ρομ σου? μαλλον αυριο θα το κανω που εχω ρεπο οποτε μπορει να σου γινω βαρος για καμια ωριτσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Λογικά εννοείς τα δεδομένα του Navigon και όχι την εφαρμογή. Πρέπει να κάνεις root το τηλέφωνο πρώτα. Έπειτα κατέβασε το DirectoryBind και ακολουθόντας περίπου αυτές τις οδηγίες θα τα καταφέρεις. Αν έχεις απορία σε κάτι ρώτα με. Εχω μια απορια. Με αυτο το προγραματακι μπορουμε να εχουμε εφαρμογες μεσα στην καρτα μνημης; Ρωταω γιατι το κινητο μας εχει μικρη εσωτερικη μνημη και δεν μπορει να βαλει καποιος το asphalt πχ. Επισης ξερω οτι αν κανουμε root παει η εγγυηση εκτος και αν το επαναφερουμε. Αυτο γινεται σε εμας; Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά το κινητό υποστηρίζει κανονικά flash player ε; Γιατί δεν το βλέπω στο gsm και μου φαίνεται περίεργο android phone χωρίς flash support. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά το κινητό υποστηρίζει κανονικά flash player ε; Γιατί δεν το βλέπω στο gsm και μου φαίνεται περίεργο android phone χωρίς flash support. Υποστιριζει αλλα πρεπει να το κατεβασεις απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4354830#post4354830 Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRs Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εκανα μια αναβάθμιση που μου έβγαλε το κινητό : Εκδοση android : 2.3.6 Εκδοση βασικου φάσματος : Ι8160ΧΧLK6 Διαφορά στο μενού καμια , αλλα πολύ μεγάλη στο πόσο κρατάει η μπαταρία , από κει που κρατούσε μια μέρα με λιγο gaming και λιγο internet τωρα μου κραταει 2 μερες με πολύ gaming ! καλή φάση γιατι είχα ξενερώσει με την μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos1972 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εκανα μια αναβάθμιση που μου έβγαλε το κινητό : Εκδοση android : 2.3.6 Εκδοση βασικου φάσματος : Ι8160ΧΧLK6 Διαφορά στο μενού καμια , αλλα πολύ μεγάλη στο πόσο κρατάει η μπαταρία , από κει που κρατούσε μια μέρα με λιγο gaming και λιγο internet τωρα μου κραταει 2 μερες με πολύ gaming ! καλή φάση γιατι είχα ξενερώσει με την μπαταρία. Μαζι σου φίλε! Πραγματι, αυτο που διαπιστωσα και εγω είναι ότι αυξήθηκε σημαντικότατα η αυτονομία του και για να το λες και εσυ, δεν είναι απλώς η ιδέα μου! Με τη χρήση που του κάνω, αυτη που του έκανα πάντοτε, (φωνητικές κλήσεις, λίγο μουσική, λίγο bluetooth) είμαι σχεδόν στις 3,5 ημέρες και έχω 45%! Συμφωνω ότι δεν το ζορίζω, αλλά αυτή την χρήση έκανα πάντοτε και δεν έβγαζα αυτα τα "σκορ". Συν τοις άλλοις δεν "κολλάει" πια στο προφιλ πτήσεως ή στο ιντερνετ όπως έκανε πριν την αναβαθμιση. Jelly Bean ομως, πότε παίρνουμε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio2g Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μαζι σου φίλε! Πραγματι, αυτο που διαπιστωσα και εγω είναι ότι αυξήθηκε σημαντικότατα η αυτονομία του και για να το λες και εσυ, δεν είναι απλώς η ιδέα μου! Με τη χρήση που του κάνω, αυτη που του έκανα πάντοτε, (φωνητικές κλήσεις, λίγο μουσική, λίγο bluetooth) είμαι σχεδόν στις 3,5 ημέρες και έχω 45%! Συμφωνω ότι δεν το ζορίζω, αλλά αυτή την χρήση έκανα πάντοτε και δεν έβγαζα αυτα τα "σκορ". Συν τοις άλλοις δεν "κολλάει" πια στο προφιλ πτήσεως ή στο ιντερνετ όπως έκανε πριν την αναβαθμιση. Jelly Bean ομως, πότε παίρνουμε??? Εχουμε ακομα για JB... Στη καλυτερη πιστευω να αναβαθμιστουμε καπου μεσα στο Μαρτιο. Επειδη ομως η sammy μου φαινεται καλη οσο αναφορα τις αναβαθμισεις θελω να ρωτησω κατι. Πιστευετε πως υπαρχει περιπτωση να δουμε και JB 4.2 καποια στιγμη δεδομενου οτι η συσκευη μας δεν εχει ουτε καν ενα χρονο που κυκλοφορησε και οι εταιριες μιλανε για 18 μηνες υποστήριξη; Παράθεση SE T100 --> Nokia N GageQD --> Motorola V3x --> SE C902 --> SE xperia mini pro (u20) --> Samsung galaxy Ace 2 --> LG G3 (32gb) --> Samsung galaxy S3 Neo --> Xiaomi Mi A1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Εχουμε ακομα για JB... Στη καλυτερη πιστευω να αναβαθμιστουμε καπου μεσα στο Μαρτιο. Επειδη ομως η sammy μου φαινεται καλη οσο αναφορα τις αναβαθμισεις θελω να ρωτησω κατι. Πιστευετε πως υπαρχει περιπτωση να δουμε και JB 4.2 καποια στιγμη δεδομενου οτι η συσκευη μας δεν εχει ουτε καν ενα χρονο που κυκλοφορησε και οι εταιριες μιλανε για 18 μηνες υποστήριξη; Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε 4.2. 'Ομως η 4.1 μου φαίνεται υπεραρκετή μιας και τώρα έχουμε 2.3 ακόμα!!!! Τέλη Φεβρουαρίου περίπου πιστεύω πως θα είμαστε πολύ κοντά στην 4.1. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Η αλήθεια είναι πως δεν πιστεύω ότι θα πάρουμε 4.2. 'Ομως η 4.1 μου φαίνεται υπεραρκετή μιας και τώρα έχουμε 2.3 ακόμα!!!! Τέλη Φεβρουαρίου περίπου πιστεύω πως θα είμαστε πολύ κοντά στην 4.1. Κύριλλε πότε θα πάρεις το μίνι? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Καλησπέρα. Εχω μία ερώτηση παρακαλώ: Κάθε φορά που μπαίνω στο google play μου βγάζει μία λίστα με εφαρμογές μου στις οποίες υπάρχουν αναβαθμίσεις. Κάποιες από αυτές τις έχω βάλει εγώ και μου είναι απολύτως απαραίτητες, ενώ κάποιες άλλες τις είχε το κινητό από τη μαμά του και μου είναι εντελώς άχρηστες όπως πχ το Google maps το οποίο μόνο το χώρο μου τρώει, και θα μου φάει ακόμη περισσότερο άμα το αναβαθμίσω. Δεν είμαι root (θα περιμένω jellybean) οπότε δε μπορώ να το αφαιρέσω εντελώς από τη ρομ ή έστω να ενσωματώσω τη νέα έκδοση. Υπάρχει τρόπος όμως κάθε φορά που μπαίνω στο google play να ΜΗ μου το δείχνει στη λίστα με τα προγράμματα που θέλουν update? Πχ με κάποιο τρόπο να το εξαιρέσω? Το google maps ήταν απλά ένα παράδειγμα. Είναι πολλά που θέλω να εξαιρέσω. Ευχαριστώ... Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω το τηλεφωνάκι. Μία ερώτηση: πόσο διαθέσιμο χώρο έχει για εγκατάσταση εφαρμογών? Και κάτι ακόμα, έχω τo Atrix 4G άριστο αλλά χωρίς κουτί, πόσο περίπου θα πιάσει αν το πουλήσω?? κανα 150 το πιάνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω το τηλεφωνάκι. Μία ερώτηση: πόσο διαθέσιμο χώρο έχει για εγκατάσταση εφαρμογών? Και κάτι ακόμα, έχω τo Atrix 4G άριστο αλλά χωρίς κουτί, πόσο περίπου θα πιάσει αν το πουλήσω?? κανα 150 το πιάνει? 4.54GB διαθεσιμα για οτι θες. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Κύριλλε πότε θα πάρεις το μίνι? Δεν ξερω, η αληθεια ειναι οτι προς το παρον μου αρκει το ace2 :) Παιδιά σκέφτομαι να το πάρω το τηλεφωνάκι. Μία ερώτηση: πόσο διαθέσιμο χώρο έχει για εγκατάσταση εφαρμογών? Περιπου 1gb. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Περιπου 1gb. αρκει ρε μάγκες? το λεω γιατι θα έχει και παιχνιδια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 4.54GB διαθεσιμα για οτι θες. Μάλλον μου απάντησες για το S3 mini.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simon74 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 μηπως αυτες οι αναβαθμισεις λογισμικου που παιρνουμε τελευταια (2 εως τωρα απο χριστουγεννα) εχουν να κανουν με τον ερχομο του jelly bean??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μάλλον μου απάντησες για το S3 mini.. Ωχ :X Γράψε λάθος κεκτημένη ταχύτητα.Απάντησε πιο πάνω ο Κυρριλος :) ΥΓ. Μην γράφεις συνεχόμενα ποστ.Μπορείς να πατάς τη επεξεργασία του μηνύματός σου αν θέλεις να διορθώσεις κάτι. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran_7 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Ωχ :X Γράψε λάθος κεκτημένη ταχύτητα.Απάντησε πιο πάνω ο Κυρριλος :) ΥΓ. Μην γράφεις συνεχόμενα ποστ.Μπορείς να πατάς τη επεξεργασία του μηνύματός σου αν θέλεις να διορθώσεις κάτι. Δεν τρέχει τπτ, το κατάλαβα :) Ναι, το ξέρω αλλά ξεχάστηκα :innocent: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Δεν τρέχει τπτ, το κατάλαβα :) Ναι, το ξέρω αλλά ξεχάστηκα :innocent: Έχω τόσο κολλήσει με το μίνι οπότε καταλαβαίνεις :D ΥΓ: Εντάξει δεν πειράζει άνθρωποι είμαστε :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts