Jump to content

Γυμνισμός. Θα κάνατε;

GRKIWI
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Dεν ξέρω άμα το έχετε προσέξει αλλα μονο οι έλληνες είναι τόσο..."ελεύθεροι". Για πηγαίντε ρωτήστε ξένους να δείτε, ούτε ένας στους πενήντα δεν θα έκανε γυμνισμό...

Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω ότι είναι. Και στο θέμα του γυμνισμού και στο θέμα του σεξ

Ακριβώς το αντίθετο πιστεύω ότι είναι. Και στο θέμα του γυμνισμού και στο θέμα του σεξ

Συμφωνώ με τον astraldor. Στις περισσότερες παραλίες γυμνιστών βλέπεις ξένους...

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
Dεν ξέρω άμα το έχετε προσέξει αλλα μονο οι έλληνες είναι τόσο..."ελεύθεροι". Για πηγαίντε ρωτήστε ξένους να δείτε, ούτε ένας στους πενήντα δεν θα έκανε γυμνισμό...

Καταρχάς με το να πετάς είναι «οι ξένοι» είσαι επί της αρχής λάθος.

Αν αναφέρεσαι σε Άραβες ή Ιρανούς ισχύει αυτό που λες.

Αν αναφέρεσαι σε Νοτιευρωπαίους ή Αμερικάνους, τότε είναι στα ίδια με εμάς κατά μέσο όρο.

Αν δούμε τους Βορειοευρωπαίους (ειδικά Γερμανούς και Δανούς), τότε χάνουμε με διαφορά.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι εγώ έχω κάνει κάποιες φορές. Και δεν μπορώ να πω ότι ντράπηκα ή κάτι τέτοιο. Η πρώτη φορά ήταν με μεγάλη παρέα (άντρες και γυναίκες), γυρνούσαμε από ξενύχτι και δεν ξέρω πως μας ήρθε να κάνουμε στάση σε μια κοντινή ψιλοερημική παραλία και να κάνουμε μπάνιο. Στην αρχή ήταν περίεργα αλλά μετά η αίσθηση ήταν όντως διαφορετική. Από εκεί και πέρα πλέον το συνηθίζω συνήθως με το αίσθημα είτε σε ερημική παραλία είτε στη πισίνα του εξοχικού. Σε οργανωμένη παραλία γυμνιστών μια φορά έχω πάει και μόνο κάτι γέροι ήταν...

Μη το φοβάστε είναι ωραία εμπειρία. Απλώς να μην το κάνετε για να το κάνετε, χωρίς πραγματικά να αισθάνεστε άνετα.

peritto na sas pw oti einai wraio..tin proigoumeni evdomada gyrisa apo Agistri kai eixa paei se mia paralia gymnistwn..to ti eidan ta matakia mou....:shock:

apofasisa loipon ki egw anamesa se toooso gymno kosmo na peta3w kati:D...ekana mono toples:secret::whistle:..pantws pragmatika gia osous k oses den to exoun dokimasei akoma xanoune..einai alli ais8isi!!:p

εγώ πάλι σίγουρα θα το σκεφτώ πολύ μέχρι να το δοκιμάσω...εδώ στα αποδυτήρια μετά την προπόνηση και ντρέπομαι τη μπλούζα μου να βγάλω....αλλά είναι μέχρι να πάρεις το κολάι μάλλον!:lol:

P!nk it Up...

[sIGPIC][/sIGPIC]

peritto na sas pw oti einai wraio..tin proigoumeni evdomada gyrisa apo Agistri kai eixa paei se mia paralia gymnistwn..to ti eidan ta matakia mou....:shock:

apofasisa loipon ki egw anamesa se toooso gymno kosmo na peta3w kati:D...ekana mono toples:secret::whistle:..pantws pragmatika gia osous k oses den to exoun dokimasei akoma xanoune..einai alli ais8isi!!:p

To Topless ομως δε θεωρειται και δεν ειναι γυμνισμος. Πηγαινε Γλυφαδα στα Αστερια η Βουλιαγμενη στον Αστερα, οι περισσοτερες topless κανουν μπανιο;)

To Topless ομως δε θεωρειται και δεν ειναι γυμνισμος. Πηγαινε Γλυφαδα στα Αστερια η Βουλιαγμενη στον Αστερα, οι περισσοτερες topless κανουν μπανιο;)

+1 αν&τελευταια&σε αυτες τις παραλιες ετσι οπως πανε τα πραγματα ολες γυμνες θα κυκλοφορουν!τουλαχιστον οι τουριστριες:lol::p

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

+1 αν&τελευταια&σε αυτες τις παραλιες ετσι οπως πανε τα πραγματα ολες γυμνες θα κυκλοφορουν!τουλαχιστον οι τουριστριες:lol::p

Οι "εχοντες" την Ελληνικη υπηκοοτητα θα ελεγα;) (Ελληνιδες, Ρωσιδες, Ουκρανεζες, Σερβες, Αλβανιδες;))

κανονισαμε με φιλους και φιλες να κανουμε του χρονου μετα την αποφοιτηση γυμνισμο...ειμαι περιεργος να δω πως ειναι αυτη η αισθηση ελευθεριας που λενε ολοι...
[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα

speed fire να πάτε...στην ηλικία που είστε πως θα φύγετε μόνο πίσω...χαχαχα:lol: (άσε που τα κοριτσάκια στανταρ θα κολώσουν στο τέλος)

Πάντως ναι κ γω ψηφίζω γυμνισμό κ περισσότερο topless :lol: (αρκει να μην είναι η εκάστοτε φίλη μου εκεί δίπλα)

Έχω κάνει μια φορά η αλήθεια είναι ότι σπάστηκα,η άμμος έχει την τάση να τρυπώνει παντού (απλα το θεωρώ θέμα υγειηνης τπτ αλλο)

Vita Brevis

speedfire ειναι το παληκάρι πάνω που γράφει...16 χρονών (και απ ότι τον είδα με σοβαρές απόψεις κ αλλού που γράφει) θα πανε το καλοκαίρι με φίλους κ φίλες (συμμαθήτριες) να κάνουν γυμνισμό...16-17 χρονών το φαντάζεσαι??? όλα..πάνω θα κοιτάνε....:lol: (no offence hey?)
Vita Brevis

:lol: :lol: :lol: α καλα!! σκεφτομουν το θεμα που συζηταμε φαινεται και δεν καταλαβα οτι ηταν nickname αλλου.!
[sIGPIC][/sIGPIC]

speedfire ειναι το παληκάρι πάνω που γράφει...16 χρονών (και απ ότι τον είδα με σοβαρές απόψεις κ αλλού που γράφει) θα πανε το καλοκαίρι με φίλους κ φίλες (συμμαθήτριες) να κάνουν γυμνισμό...16-17 χρονών το φαντάζεσαι??? όλα..πάνω θα κοιτάνε....:lol: (no offence hey?)

:lol::lol: :rotfl::rotfl:

:respect:

Ε καλά και εγώ 16 είμαι αλλά όταν έκανα οφείλω να ομολογήσω ότι κράτησα επίπεδο:lol:.Έτσι και αλλιώς όταν είσαι με φίλους( πραγματικούς που ξέρεις πολλά χρόνια και είστε πολύ δεμένοι) και φίλες δεν σου είναι και εύκολο να κοιτάς!Πάντως του το προτείνω, είναι άλλη αίσθηση πραγματικά.

εσύ ίσως όχι, οι αλλοι (κ οι άλλες ομως?) :lol:

ναι βέβαια να το κάνει, κ γω τώρα έπαιρνα καμια 3-4 φίλες μου τηλ να πηγαίναμε για γυμνισμο το σκ, αλλά όλες με βρίζαν...ρε τι μυστήριες που είναι η γυναικες...μια μάλιστα με απειλησε να το πει στη δικιά μου :blink::ninja::lol:

Vita Brevis

εσύ ίσως όχι, οι αλλοι (κ οι άλλες ομως?) :lol:

ναι βέβαια να το κάνει, κ γω τώρα έπαιρνα καμια 3-4 φίλες μου τηλ να πηγαίναμε για γυμνισμο το σκ, αλλά όλες με βρίζαν...ρε τι μυστήριες που είναι η γυναικες...μια μάλιστα με απειλησε να το πει στη δικιά μου :blink::ninja::lol:

-Ελα Τούλα, με θυμάσε? ο logic είμαι μωρέ.. Ναι μια χαρά, εσύ? Α, να σου πω, είσαι για ενα γυμνισμό? :lol::p

Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο

Όσο ζω μαθαίνω

Ε καλά και εγώ 16 είμαι αλλά όταν έκανα οφείλω να ομολογήσω ότι κράτησα επίπεδο:lol:.Έτσι και αλλιώς όταν είσαι με φίλους( πραγματικούς που ξέρεις πολλά χρόνια και είστε πολύ δεμένοι) και φίλες δεν σου είναι και εύκολο να κοιτάς!Πάντως του το προτείνω, είναι άλλη αίσθηση πραγματικά.

καλα ας ειναι ομορφη η αλλη..&θα σου πω εγω αμα θα κοιταγες ή οχι!εκτος&αν υπηρχε καμια καλυτερη στην παραλια:D:rolleyes::p

[sIGPIC][/sIGPIC]TOYOTA COROLLA AE86..&τα μυαλα στα καγκελα!!!

ρε σεις νυχτα λεμε να παμε...για να μην εχουμε προβλημα μην δει ο ενας τα τετοια του αλλου:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε σεις νυχτα λεμε να παμε...για να μην εχουμε προβλημα μην δει ο ενας τα τετοια του αλλου:lol::lol::lol::lol:

A εσείς το έχετε φιλοσοφήσει το πράμα.:p Προσέξτε μόνο μην έχει πανσέληνο και γίνει η νύχτα μέρα.:lol: