Jump to content

Το myphone.gr προτείνει: Τα καλύτερα chatphones της αγοράς!

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πληρέστερο ch@tphone της αγοράς;  

179 members have voted

1. 1. Ποιο είναι κατά τη γνώμη σας το πληρέστερο ch@tphone της αγοράς;

• Vodafone 555 Blue
      4
    • Alcatel OT-808
      4
    • Sony Ericsson Txt
      15
    • Samsung Ch@t 350
      11
    • Motorola Fire XT311
      23
    • Huawei U8300
      3
    • LG Optimus Ch@t
      2
    • Nokia Asha 303
      42
    • Sony Live with Walkman
      24
    • HTC ChaCha
      51

Recommended Posts

Με μεγάλη μου έκπληξη είδα το ChaCha στα 150Ε!!! Όταν είχε πρωτοβγει είχε 300!! Σε κείνη την τιμή ήταν τουλάχιστον απαράδεκτο. Στα 150 αντιθέτως είναι μια πάρα πολύ καλή επιλογή! Όσο για το σχόλιο για το Twitter, συμφωνώ κι εγώ, αλλά αυτά τα κινητά κατά κανόνα τα προωθούν σε teens. Οπότε το facebook πείθει περισσότερο ;)

Μόνο εγώ έχω εντυπωσιαστεί απο το Sony Ericsson txt? μπορεί κάποιος να μου πεί οποιοδήποτε αρνητικό πρίν πάω και το πάρω και μετά το ανακαλύψω απο μόνος μου?

Μόνο εγώ έχω εντυπωσιαστεί απο το Sony Ericsson txt? μπορεί κάποιος να μου πεί οποιοδήποτε αρνητικό πρίν πάω και το πάρω και μετά το ανακαλύψω απο μόνος μου?

σε αυτό που ρωτάς εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει το μενού όσο αφορά τις επιλογές για facebook και twitter... κατά τ' άλλα μια χαρά το τηλέφωνο αν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας σε ένα κατάστημα και να "παίξεις" λίγο με τη συσκευή!!!

Το HTC ChaCha όντως είχε απαράδεκτη για το είδος του τιμή και αυτό πιστεύω το έθαψε κιόλας!!! αν είχε 150 ευρώ εξ' αρχής θα ήταν πολύ δημοφιλές!!!!