arischro Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 14, 2004 καλησπερα. εχω ενα πολυ περιεργο προβλημα τις τελευταιες μερες. οταν ανοιγω τον explorer δω ιστοσελιδες μου εμφανιζει το μηνυμα The page cannot be displayed. Αν ανοιξω τον windows explorer και γραψω εκει την διευθυνση, συνδεεται κανονικα. αλλα προγραμματα οπως messenger, δεν εχουν προβλημα.. Καμια ιδεα? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtsia Δημ. May 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2004 Μηπως εχεις πειραξει τιποτα στις ρυθμισεις του internet explorer??Για ελεξε το λιγο!!Ακομη δες αν εχεις firewall μηπως το εχεις να μην επιτρεπει στον ιντερνετ εχπλορερ να ανοικει κατι!! Παράθεση My PreciousSs!!! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg GwgosSs... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. May 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2004 Τι explorer έχεις φίλε μου; Καλό είναι να καθαρίζεις 1 φορά την εβδομάδα τον Explorer με τα σκουπίδια που μαζεύει... Ειδικά αν τον χρησιμοποιείς πολύ! ;) Tools - Internet Options - General - Temporary Internet Files - Delete Files Δεν μπορείς να φανταστείς τι σκουπίδι μαζεύει και πόσος χώρος θα σου απελευθερωθεί! :lol: Πάντως για το firewall που λέει ο φίλος gtsia άμα έχεις το Zone Alarm θα πρέπει να κοιτάξεις όντως τις ρυθμίσεις μήπως έχεις κόψει κάνα site :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts