Jump to content

Eπιδότηση για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (Η/Υ & Ιnternet

vasal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους από εσάς έχετε δική σας επιχείρηση ή κάποιος γνωστός σας τέλος πάντων, και δεν έχετε υπολογιστή (ή θέλετε να πάρετε καινούργιο) το πρόγραμμα Δικτυωθείτε http://www.go-online.gr προσφέρει 40% επιδότηση

a) για αγορά Η/Υ, λογισμικού (antivirus & λειτουργικό & (εμπορικό πρόγραμμα τιμολογίων ή Office) και διετούς σύνδεσης στο Internet.

ή

β) Φιλοξενίας δικτυακού τόπου (και φυσικά σχεδιασμό και domain name) για 2 χρόνια.

Επιπλέον δωρεάν τρεις 4ωρες εκπαιδευτικές επισκέψεις, στο χώρο της ΜΜΕ (χρήσιμες για τον μπαμπά τη μαμά και γενικά τους όχι πολύ ενημερωμένους).

Είμαι ΣΥΚ (εκπαιδευτής) των ΜΜΕ στο πρόγραμμα και σας διαβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία (και για τους ΜΜΕ και για εμάς τους ΣΥΚ :p :rolleyes: :D ).

Δηλώσεις συμμετοχής σίγουρα μέχρι το τέλος του 2005!

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

Ξερεις απο ποτε περιμενω εγκριση για το "Επιχειρητε Ηλεκτρονικα" ??!!??

Αστο καλητερα...!Τα εχω παρει με αυτη την υποθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Samael (14 Μάι. 2004 , 17:34)

Ξερεις απο ποτε περιμενω εγκριση για το "Επιχειρητε Ηλεκτρονικα" ??!!??

Αστο καλητερα...!Τα εχω παρει με αυτη την υποθεση

Στην αρχή έτσι ήταν και με το Δικτυωθείτε και θα είναι με όλα τα προγράμματα... :worry:

Αλήθεια τι κάνει το Επιχειρείτε Ηλεκτρονικά?

Όποιος γελάει όταν όλα πάνε στραβά, έχει βρει κάποιον να "του τα φορτώσει". :rolleyes:

Τι να κανει μωρε....μας βασανιζει!

Απο αρχες Δεκεμβρη εχω κανει χαρτια κ ακομα δεν εγινε το συμβουλιο για τις εγκρισεις!

τελευταια προθεσμια 20-21 Μαιου μου ειπαν...

• 3 weeks later...
ενδιαφέρομαι να μάθω για το επιχειρητέ ηλεκτρονικά και μαλίστα είμουν θετική αλλά μετά την αρνητική 'αποψη από σας, που είδα τυχαία . θα ήθελα να με ενημερώσετε εσύς σχετικά με αυτό.. :whistle:

Εξαιρούνται όμως οι ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτό είναι λιγάκι άδικο...

Προσοχή: Ανεξαρτήτως ΣΤΑΚΟΔ, δεν συμπεριλαμβάνονται τα φυσικά πρόσωπα που ασκούν ατομικά ελευθέρια επαγγέλματα, όπως ορίζεται στο Ν. 2238/1994, άρθρο 48.

Στον κόμβο του προγράματος γίνεται μια ερευνα με αντίστοιχα ερωτηματολόγια: http://www.go-online.gr/q.html, οποου ρωτάνε άν κρίνεται σκόπιμη και η κάλυψη και άλλων κλάδων, όπως οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

Από τον ερχόμενο Οκτώβριο το πρόγραμμα αλλάζει μορφή και γίνεται πιο ανταγωνιστικό. Αυτό μπορεί να σημαίνει και καλύτερη επιδότηση και κάλυψη περισσοτέρων κλάδων. Στέι τιούντ...