Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά υπάρχει το εξής θέμα... μερικές φορές δεν ακούω καθόλου τον ήχο κλήσης και χάνω πολλές κλήσεις γιατί το κινητό ψυθιριζει....επίσης όταν γίνεται αυτό βρίσκω ότι είναι ανοιχτή η εφαρμογή της μουσικής... μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό τόσες φορές...είναι πολύ ενοχλητικό και χάνω πολλές κλήσεις επειδή δεν ακούγεται τίποτε

Μόνο όταν είναι ανοιχτή η εφαρμογή της μουσικής το κάνει αυτό;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξανά εγκατέστησε το λειτουργικό από το Nokia Suite.

Μπορει και να φτιάξει.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Στην υπογραφή μου έχει οδηγό και αναφέρει και το ξένο σάιτ που θα βρεις τη Ρομ στην κατηγορία custom files and firmwares. Δεν επιτρέπονται λινκ εδώ. Μια μέρα διάβασμα και δε θα εχεις θέμα.

Έβαλα την έκδοση σου κι είμαι ενθουσιασμένος! Ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια σε αυτά τα ωραία πράγματα που κάνεις!

Edit. Άσχετο αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο; θέλω να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 32 γιγα (το μέγιστο που σηκώνει δηλαδή βάσει των χαρακτηριστικών του) και αναρωτιέμαι μέχρι τι κλάσης κάρτα σηκώνει. Έχω βρει κλάσης 10 αλλά τότε που βγήκε Το κινητό υπήρχαν μέχρι κλάσης 4 νομίζω... Έχει να κάνει; φοβάμαι μήπως πληρώσω για κλάση 10 κι έχω απόδοση για χαμηλότερη... Έχει κανείς άποψη επί του θέματος;

Ευχαριστώ και πάλι!

Edited by tomtom44

Edit. Άσχετο αλλά να ρωτήσω και κάτι άλλο; θέλω να αγοράσω μια κάρτα μνήμης 32 γιγα (το μέγιστο που σηκώνει δηλαδή βάσει των χαρακτηριστικών του) και αναρωτιέμαι μέχρι τι κλάσης κάρτα σηκώνει. Έχω βρει κλάσης 10 αλλά τότε που βγήκε Το κινητό υπήρχαν μέχρι κλάσης 4 νομίζω... Έχει να κάνει; φοβάμαι μήπως πληρώσω για κλάση 10 κι έχω απόδοση για χαμηλότερη... Έχει κανείς άποψη επί του θέματος;

Ευχαριστώ και πάλι!

δεν υπαρχει οριο στο τη καρτα σηκωνει.

Η κλαση εχει να κανει με την ταχυτητα αναγνωσης/εγγραφης δεδομενων στην καρτα. Οσο μεγαλυτερη τοσο γρηγοροτερη

Διαφορά θα καταλαβεις στη μεταφορα αρχειων απο και προς την καρτα απο τον Η/Υ σου.

Τωρα μερικες γραφουν 10 αλλα δεν πιανουν αυτη την ταχυτητα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

πάντως εμένα μου έκανε κόλπα τον τελευταίο καιρό!!! έκλεινε μόνο του, κλπ... άλλαξα μπαταρία και το τηλέφωνο πάει και πάλι σφαίρα... σίγουρα κάποια πράγματα του android δεν τα έχει αλλά την κάμερα, το gps του και το πληκτρολόγιο (Τ9 δουλεύω) δεν τα αλλάζω με τίποτα... το εχω 3 χρόνια τώρα...

την μπαταρία την άλλαξα μόνος μου, πιο εύκολο απ' ότι περίμενα...

Καλησπερα σας, εχω εδω και ενα χρονο περιπου ενα Ν8, και τωρα τελευταια παρατηρω οτι κολλαει το viber συνεχεια. Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο καποια αναβαθμιση του προγραμματος ή θελει επαναφορα το κινητο για να στρωσει;

Επισης, ανα τακτα χρονικα διαστηματα, κανει εναν ηχο, σαν ειδοποιηση καπως ετσι, τι μπορει να ειναι;

Καλησπερα σας, εχω εδω και ενα χρονο περιπου ενα Ν8, και τωρα τελευταια παρατηρω οτι κολλαει το viber συνεχεια. Υπαρχει περιπτωση να ειναι απο καποια αναβαθμιση του προγραμματος ή θελει επαναφορα το κινητο για να στρωσει;

Επισης, ανα τακτα χρονικα διαστηματα, κανει εναν ηχο, σαν ειδοποιηση καπως ετσι, τι μπορει να ειναι;

δηλαδη επι 1 χρονο σου δουλευει καλα το viber? γιατι εμενα δεν καταφερε ποτε να παιξει σωστα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Συνολο γυρω στο 2μηνο δουλευω το viber και τωρα τελευταια εχει αρχισει να κολλαει, μαζι με ολο το κινητο κιολας. Με το που το ανοιξω. Το δουλευω μονο με wi fi, οχι μεσω δικτυου, δεν ξερω αμα εχει διαφορα.

Το κινητο απλα εχω 1 χρονο περιπου, το πηρα μεταχειρισμενο.

Συνολο γυρω στο 2μηνο δουλευω το viber και τωρα τελευταια εχει αρχισει να κολλαει, μαζι με ολο το κινητο κιολας. Με το που το ανοιξω. Το δουλευω μονο με wi fi, οχι μεσω δικτυου, δεν ξερω αμα εχει διαφορα.

Το κινητο απλα εχω 1 χρονο περιπου, το πηρα μεταχειρισμενο.

Κι εγω τρια χρονια το εχω και το Viber δεν δουλεψε ποτε!!! Ουτε με WiFi ουτε με 3G!!! Εσυ πως το καταφερες να δουλεψει;;; :worry:

Βρε παιδια στελνω καθημερινα μυνηματα απο το viber, με κανει εντυπωση αυτο που λετε. Καμια φορα αργει να λαβει μυνηματα ή κολλαει οπως εχω γραψει.

Βρε παιδια στελνω καθημερινα μυνηματα απο το viber, με κανει εντυπωση αυτο που λετε. Καμια φορα αργει να λαβει μυνηματα ή κολλαει οπως εχω γραψει.

φιλαρακι, τα δικα μας με το που βαλαμε την εφαρμογη κολλησαν, τν ανοιγες και σερνοταν ολο το κινητο . Πραγματικα αποροσω. Εχεις περασει αλλη ρομ μεσα? μηπως εχεις κανει OC?

Γενικα στο φορουμ το ειχαμε πει οτι το viber ειναι αχρηστο για το Ν8

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απο το παιδι που το αγορασα, ειπε οτι εχει μια rom απο καποιον απο εδω μεσα. Απο εκει και περα δεν το πειραξα καθολου. Και σε μενα κολλαει, αλλα οχι παντα. Αρα απο οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα του δικου μου κινητου, αλλα γενικο.

Να ρωτησω κάτι οποίον ξέρει: οι χάρτες θα συνεχίζουν να ενημερωνονται ή μπα?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

Θεωρητικά, ναι... Θα δείξει αν κ δεν το πιστεύω και πολύ..

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απο το παιδι που το αγορασα, ειπε οτι εχει μια rom απο καποιον απο εδω μεσα. Απο εκει και περα δεν το πειραξα καθολου. Και σε μενα κολλαει, αλλα οχι παντα. Αρα απο οτι καταλαβα δεν ειναι θεμα του δικου μου κινητου, αλλα γενικο.

Μάλλον με την έκδοση του lagoskon πρέπει να είναι! Μόνο αυτός νομίζω μπορεί να το αλλάξει το λειτουργικό απο δω μέσα!

Και άλλα παιδιά είχαν κάνει

Και άλλα παιδιά είχαν κάνει

Του lagoskon ακούγεται μόνο όμως! Μήπως είναι η καλύτερη; Για άλλους προσωπικα δεν εχω ακούσει ακόμα!

Του lagoskon ακούγεται μόνο όμως! Μήπως είναι η καλύτερη; Για άλλους προσωπικα δεν εχω ακούσει ακόμα!

Υπάρχουν πάρα πολλές αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν άλλες με τα Ελληνικά έτοιμα.

Είναι ο μόνος που έκανε την Refresh... Στην σκέτη προτιμώ Νεκταρία :)

• 2 weeks later...

Υστερα απο αρκετό καιρό και αφού περιπλανήθηκα στα wp επέστρεψα στην βάση μου και ξαναγόρασα το n8 σε πάρα πολύ κατάσταση (έχει μόνο 68 ώρες κλήσεων και η μπαταρία του είναι λες και είναι καινούρια), του πέρασα και την rom του lagoskon και πιστεύω ότι έχω το τέλειο (δεύτερο) κινητό:)

Τι wp και @@@ια μάντολες! Με ένα φορτιστή στο χέρι ήμουνα όλη τη μέρα:mad:

Επίσης με έκπληξη διαπίστωσα ότι όλες οι εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το store ξαναπεράστηκαν στο κινητό (φοβόμουνα μήπως έχουν λήξει τα πιστοποιητικά τους) καθώς και οι χάρτες, οπότε είμαστε κομπλέ!

Λοιπόν το μόνο προβληματάκι που έχει το κινητό είναι ότι κλασσικά έχει φύγει από το πάνω μέρος του, εκείνο το κομμάτι που μπαίνει το καρφί από τα ακουστικά. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει (γι' αυτό το αγόρασα άλλωστε) αλλά μπορεί να θελήσω να το αλλάξω (έτσι για την εμφάνιση). Στα nokia care θέλουν 15 ευρώ για να αλλάξει όλο το πάνω κομμάτι. Κανάς φθηνότερος τρόπος υπάρχει??? από e-bay πχ

Μήπως κανένας εδώ μέσα το είχε αλλάξει και έχει τυχόν κρατήσει αυτό που χρειάζομαι εγώ?:)

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

Pds.gr η κάπως έτσι, είχα βρει 3 ευρώ το πάνω μέρος... Είναι στην Καλλιθέα Edited by pgetsopoulos

Υστερα απο αρκετό καιρό και αφού περιπλανήθηκα στα wp επέστρεψα στην βάση μου και ξαναγόρασα το n8 σε πάρα πολύ κατάσταση (έχει μόνο 68 ώρες κλήσεων και η μπαταρία του είναι λες και είναι καινούρια), του πέρασα και την rom του lagoskon και πιστεύω ότι έχω το τέλειο (δεύτερο) κινητό:)

Τι wp και @@@ια μάντολες! Με ένα φορτιστή στο χέρι ήμουνα όλη τη μέρα:mad:

Επίσης με έκπληξη διαπίστωσα ότι όλες οι εφαρμογές που είχα κατεβάσει από το store ξαναπεράστηκαν στο κινητό (φοβόμουνα μήπως έχουν λήξει τα πιστοποιητικά τους) καθώς και οι χάρτες, οπότε είμαστε κομπλέ!

Λοιπόν το μόνο προβληματάκι που έχει το κινητό είναι ότι κλασσικά έχει φύγει από το πάνω μέρος του, εκείνο το κομμάτι που μπαίνει το καρφί από τα ακουστικά. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει (γι' αυτό το αγόρασα άλλωστε) αλλά μπορεί να θελήσω να το αλλάξω (έτσι για την εμφάνιση). Στα nokia care θέλουν 15 ευρώ για να αλλάξει όλο το πάνω κομμάτι. Κανάς φθηνότερος τρόπος υπάρχει??? από e-bay πχ

Μήπως κανένας εδώ μέσα το είχε αλλάξει και έχει τυχόν κρατήσει αυτό που χρειάζομαι εγώ?:)

εδω εισαι:

http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_itemcats&id=130, καλλιθεα το μαγαζι που λεει ο pgetsopoulos, και εδω:΅

http://mobile-parts.com.gr/gr/navigation-key/cover/nokia-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17/nokia-eseriesnseries-1/n8-00-1-2.html

Ωπα, σας ευχαριστώ πολύ!

Το πήγαν στα δέκα πάντως...