SaintPetrouil Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 ποτε βγαινει το belle fp1 για μας? άγνωστο. Είχαν πει 26/6 με 7/7 . Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Σα να κολλαει παρα πολυ το κινητο πλεον.. Ειδικα στην εκθεση αργει πολυ καθε φορα που μπαινω μεσα. Εχω βεβαια πανω απο 300 φωτογραφιες, αλλα δε νομιζω να ειναι αυτος ο λογος. Το εχω περασμενο και custom firmware. Ισως για αυτο να κολλαει; Να ξανακανω format και να περασω κατι αλλο; Επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να παρα αντιγραφα απο τις ρυθμισεις απο το Opera mini, καθως και τις λιστες αναπαραγωγης που εχω στη μουσικη βιβλιοθηκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boom100060 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Παίδες εκανα την αναβάθμιση της Belle και εχασα τα ελληνικα σαν φλώρος που ειμαι. Θέλω να φαει το κινητο το πιο γερο reset που υπάρχει και να του περασω Ελληνική Belle χωρις να χασω τα αρχεία μου. Ποιά διαδικασια μου προτείνετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Καλημέρα, μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος : έχω ορίσει σαν default browser τον opera , το κινητό όμως εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τον δικό του κάθε φορά που ανοίγω κάποιο link.Υπάρχει λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν χρησιμοποιήσω έναν πολύ δυνατό φορτιστή microUSB, όπως τον Nokia AC-10E που βγάζει 1200mA, υπάρχει περίπτωση να κάψω το Ν8 μου; Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω άφοβα με όσες συσκευές έχουν τέτοια υποδοχή, ή να χρησιμοποιώ μόνο τους εργοστασιακούς; Θέλω να έχω 1-2 φορτιστές το πολύ μαζί μου όταν ταξιδεύω, δε μπορώ να κουβαλάω 5-6. Έχω κάποιο κίνδυνο από τα υψηλά Ampere; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Σα να κολλαει παρα πολυ το κινητο πλεον.. Ειδικα στην εκθεση αργει πολυ καθε φορα που μπαινω μεσα. Εχω βεβαια πανω απο 300 φωτογραφιες, αλλα δε νομιζω να ειναι αυτος ο λογος. Το εχω περασμενο και custom firmware. Ισως για αυτο να κολλαει; Να ξανακανω format και να περασω κατι αλλο; Επισης θελω να ρωτησω πως μπορω να παρα αντιγραφα απο τις ρυθμισεις απο το Opera mini, καθως και τις λιστες αναπαραγωγης που εχω στη μουσικη βιβλιοθηκη. Το ότι κολάει δε φταίει το cfw σίγουρα. Έχω περάσει σε 5-6 κινητά την delight 5.2 moded από lagoskon και έχουν μέσα σχεδόν όλα πάνω από 1000 φωτογραφίες. Η έκθεση ανοίγει σφαίρα και σκρολάρει εξίσου σφαίρα. Ίσως κάποια εφαρμογή.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν χρησιμοποιήσω έναν πολύ δυνατό φορτιστή microUSB, όπως τον Nokia AC-10E που βγάζει 1200mA, υπάρχει περίπτωση να κάψω το Ν8 μου; Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω άφοβα με όσες συσκευές έχουν τέτοια υποδοχή, ή να χρησιμοποιώ μόνο τους εργοστασιακούς; Θέλω να έχω 1-2 φορτιστές το πολύ μαζί μου όταν ταξιδεύω, δε μπορώ να κουβαλάω 5-6. Έχω κάποιο κίνδυνο από τα υψηλά Ampere; αυτος που ειχε το Ν97 ειναι; τον εχω δοκιμασει αλλα δεν, απο το usb του το Ν8 φορτιζει πιο αργα απο εναν 400ρη με το κανονικο βυσμα! :ninja: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Αν χρησιμοποιήσω έναν πολύ δυνατό φορτιστή microUSB, όπως τον Nokia AC-10E που βγάζει 1200mA, υπάρχει περίπτωση να κάψω το Ν8 μου; Μπορώ να τον χρησιμοποιήσω άφοβα με όσες συσκευές έχουν τέτοια υποδοχή, ή να χρησιμοποιώ μόνο τους εργοστασιακούς; Θέλω να έχω 1-2 φορτιστές το πολύ μαζί μου όταν ταξιδεύω, δε μπορώ να κουβαλάω 5-6. Έχω κάποιο κίνδυνο από τα υψηλά Ampere; απο τα λίγα που γνωρίζω, τα ampere του δεν πρέπει να ξεπερνούν κατά πολύ τα 0.890 του φορτιστή του Ν8. Καλύτερα πάρε σε Nokia Care να ρωτήσεις. Προσωπικά έχω φορτίσει πολλές φορές το Ν8 με τον φορτιστή του Note(1 ampere) . Με πιο ισχυρό δεν έχω δοκιμάσει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eloximn8 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 μολις πηρα το n8 μου απο nokiacare στην ελευσινα γιατι δεν μου δουλευε το mini usb και δεν εκλεινε μου ειπε ο τεχνικος εκει οτι εγινε αντικατασταση πλακετας παιδια το τηλ κολαει πολυ και σε καποιες εφαρμογες μεσω nokia ovi suite γραφει στο τελοσ σφαλμα ληψης τι κανω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Προσωπικά έχω φορτίσει πολλές φορές το Ν8 με τον φορτιστή του Note(1 ampere) . Με πιο ισχυρό δεν έχω δοκιμάσει. Και σου φορτισε πιο γρηγορα; με του Ν97, το Battery monitor μαλιστα γραφει "φορτιση με χαμηλης εντασης φορτιστη" Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) αυτος που ειχε το Ν97 ειναι; τον εχω δοκιμασει αλλα δεν, απο το usb του το Ν8 φορτιζει πιο αργα απο εναν 400ρη με το κανονικο βυσμα! :ninja: Νομίζω ότι έχει αλλάξει, αυτός του Ν97 ήταν ο AC-10X, αυτός εδώ είναι ο AC-10E και είναι 1200άρης. Επίσης, ένας Sony-Ericsson Green Heart microUSB που έχω παίζει μια χαρά με το Ν8, μια χαρά γρήγορα φορτίζει, κι ας είναι 600άρης. απο τα λίγα που γνωρίζω, τα ampere του δεν πρέπει να ξεπερνούν κατά πολύ τα 0.890 του φορτιστή του Ν8. Καλύτερα πάρε σε Nokia Care να ρωτήσεις. Προσωπικά έχω φορτίσει πολλές φορές το Ν8 με τον φορτιστή του Note(1 ampere) . Με πιο ισχυρό δεν έχω δοκιμάσει. Και σου φορτισε πιο γρηγορα; με του Ν97, το Battery monitor μαλιστα γραφει "φορτιση με χαμηλης εντασης φορτιστη" Εγώ έχω έναν TurboX 1000άρη αυτοκινήτου, με διάφορα βύσματα, microUSB, Nokia κλπ. Δεν μου έβαλε ποτέ αυτό το μήνυμα, και φόρτισε μια χαρά, πολύ πιο γρήγορα από τον αυτοκινήτου Nokia DC-4 που επίσης έχω. Εφόσον ένας noname φορτιστής παίζει μια χαρά με το Ν8 μου, δε μπορώ να φανταστώ πώς θα δημιουργεί πρόβλημα ένας αυθεντικός Nokia. :what: Edited July 25, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Και του Ν97μινι μου 1200 ειναι :) αναφερομαι σε φορτιστη usb, με το κλασσικο της Νοκια και γω εχω φορτισει με δυνατοτερο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 καλησπερα σας ,εχω σοβαρο θεμα με την αποστολη μυνηματων , ανα 10 μυνηματα δεν στελνει ,φραγες δεν εχω ,τι μπορει να φταιει?η συσκευη η το δικτυο??? αναγκαζομαι να κλεισω τελειως το τηλεφωνο και να το ξαναανοιξω.το να βαλω εκτος συνδεσης δεν κανει τιποτα που ειναι και πιο γρηγορο.καμια ιδεα τι να κανω??? Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 να αναφερω οτι χθες και μενα μου χαθηκαν 20ΜΒ, σβηστηκαν με το Mobile cleaner, απο το οποιο ειδα πως ηταν TEMP αρχεια... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Και σου φορτισε πιο γρηγορα; με του Ν97, το Battery monitor μαλιστα γραφει "φορτιση με χαμηλης εντασης φορτιστη" Επανέρχομαι σ' αυτό το θέμα. Πήρα σήμερα τον εν λόγω φορτιστή, και όντως το Battery Monitor βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα, δουλεύει ρολόι με το Ν8. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 καλησπερα σας ,εχω σοβαρο θεμα με την αποστολη μυνηματων , ανα 10 μυνηματα δεν στελνει ,φραγες δεν εχω ,τι μπορει να φταιει?η συσκευη η το δικτυο??? αναγκαζομαι να κλεισω τελειως το τηλεφωνο και να το ξαναανοιξω.το να βαλω εκτος συνδεσης δεν κανει τιποτα που ειναι και πιο γρηγορο.καμια ιδεα τι να κανω??? Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμιά εφαρμογή για αποστολή η για κλείδωμα sms; Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Επανέρχομαι σ' αυτό το θέμα. Πήρα σήμερα τον εν λόγω φορτιστή, και όντως το Battery Monitor βγάζει το συγκεκριμένο μήνυμα. Αλλά φορτίζει πολύ γρήγορα, δουλεύει ρολόι με το Ν8. ;) εμενα με το συγκεκριμενο φορτιστη μου βγαζει φορτιση με φορτιστη υψηλης τασης.και αντι για 120 λεπτα με το δικο του μου βγαζει 80 λεπτα με τον αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ανοίγω το wifi στο Ν8 και συνδέεται στο σπίτι μου. Δεν έχω ανοιχτά torrent και λοιπά, μόνο το κινητό τραβάει δεδομένα. Έχω επίσης απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας απο το Ν8. Παρόλα αυτά μετά από μισό-ένα λεπτό αποσυνδέεται μόνο του και στο widget του wifi που χω στην αρχική οθόνη το δείχνει σε ON MODE, αλλά, κάνει απλά σάρωση και μου λέει πόσα wifi βρίσκει. Αλλά, είναι αποσυνδεδεμένο με το σπίτι. ΓΙΑΤΙ ????????? τι παθαίνει και αποσυνδέεται μόνο του??? το κινητό είναι με hard reset 2 μέρες πριν, δεν έχει εγκατασταθεί τπτ πέρα απο το Nokia Maps. (hard reset και μετά επανεγκατάσταση του Nokia Belle μέσω Nokia suite, οπότε καμιά qt library δεν έχει χαθεί και λοιπά) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Μήπως έχεις εγκαταστήσει καμιά εφαρμογή για αποστολή η για κλείδωμα sms; ναι εχω ενα προγραμμα msg-in-time ,λες να φταιει αυτο?παιζει και να μην το εχω χρησιμοποιησει ποτε βεβαια.το απεγκαθιστω αμεσως.... Παράθεση pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Ανοίγω το wifi στο Ν8 και συνδέεται στο σπίτι μου. Δεν έχω ανοιχτά torrent και λοιπά, μόνο το κινητό τραβάει δεδομένα. Έχω επίσης απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας απο το Ν8. Παρόλα αυτά μετά από μισό-ένα λεπτό αποσυνδέεται μόνο του και στο widget του wifi που χω στην αρχική οθόνη το δείχνει σε ON MODE, αλλά, κάνει απλά σάρωση και μου λέει πόσα wifi βρίσκει. Αλλά, είναι αποσυνδεδεμένο με το σπίτι. ΓΙΑΤΙ ????????? τι παθαίνει και αποσυνδέεται μόνο του??? το κινητό είναι με hard reset 2 μέρες πριν, δεν έχει εγκατασταθεί τπτ πέρα απο το Nokia Maps. (hard reset και μετά επανεγκατάσταση του Nokia Belle μέσω Nokia suite, οπότε καμιά qt library δεν έχει χαθεί και λοιπά) ;;;;; Κι εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει.... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ;;;;; Κι εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει.... ε τότε κατά 99% είναι θέμα hardware. Αφού μετά απο hard reset το κάνει πάλι! Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 ε τότε κατά 99% είναι θέμα hardware. Αφού μετά απο hard reset το κάνει πάλι! Κι όσο θέλω να χρησιμοποιήσω ξανά το N8, κάτι τέτοια με αποτρέπουν.. :( Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 Κι όσο θέλω να χρησιμοποιήσω ξανά το N8, κάτι τέτοια με αποτρέπουν.. :( αν είναι θέμα hardware δεν φταίει το symbian/nokia. Θα επικοινωνήσω απο δευτέρα με nokia care(φίλο μου) να μάθω. Πάντως αφού το κάνει και μετά απο hard reset(δεν έχει φάει και λίγες βουτιές το Ν8 του πατέρα μου) λογικά θα έπαθε κάτι η wifi antenna Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 @SaintPetrouil: μήπως αυτή η συμπεριφορά προκαλείται από κάποια εφαρμογή; Το hard format το έκανες, αλλά μετά από αυτό, έβαλες καθόλου εφαρμογές; Δοκίμασες να αναπαράγεις το πρόβλημα με καθαρή συσκευή; ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 αν είναι θέμα hardware δεν φταίει το symbian/nokia. Θα επικοινωνήσω απο δευτέρα με nokia care(φίλο μου) να μάθω. Πάντως αφού το κάνει και μετά απο hard reset(δεν έχει φάει και λίγες βουτιές το Ν8 του πατέρα μου) λογικά θα έπαθε κάτι η wifi antenna Αν είναι hardware της Nokia, αυτή δε "φταίει"; Καλά θα είναι να ευθύνεται η κεραία. Φτιάχνεται και εύκολα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts