Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φανταζομαι το κινητο το εχεις χακαρισμενο ετσι?

ενα απλο google-it ;) 1o link

Δεν το έχω καθαρισμένο, και έφαγε format σήμερα γιατί ήρθε και πάλι στα χέρια μου το Ο2Χ οπότε δε με ενδιέφεραν πια οι αποθηκευμένοι κωδικοί του Opera. :p

Μετά το format ο ελεύθερος χώρος από 9ΜΒ έφτασε περίπου στα 55 και μου έκανε εντύπωση ότι στο installations είχε apps που είχα προηγουμένως αλλά που περίμενα να έχουν εξαφανιστεί εφόσον έκανα και καλά επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης. Τι να πω, διέγραψα τις μεγάλες και ο χώρος έφτασε στα ~70 MB.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχω την αισθηση οτι απο την C δε φευγουν ολες... βασικα μην εγκαθιστας στην C ποτε :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

φανταζομαι το κινητο το εχεις χακαρισμενο ετσι?

ενα απλο google-it ;) 1o link

Πως να το χακαρω φιλε μου ειναι ευκολο: πια η διαδικασια:

μπες στο daily mobile forum και πηγαινε στο χωρο για το Symbian^3>modding και θα το δεις πρωτο-πρωτο! αμα δε το βρεις στειλε μηνυμα :)

Δεν το έχω καθαρισμένο, και έφαγε format σήμερα γιατί ήρθε και πάλι στα χέρια μου το Ο2Χ οπότε δε με ενδιέφεραν πια οι αποθηκευμένοι κωδικοί του Opera. :p

Μετά το format ο ελεύθερος χώρος από 9ΜΒ έφτασε περίπου στα 55 και μου έκανε εντύπωση ότι στο installations είχε apps που είχα προηγουμένως αλλά που περίμενα να έχουν εξαφανιστεί εφόσον έκανα και καλά επαναφορά εργοστασιακής κατάστασης. Τι να πω, διέγραψα τις μεγάλες και ο χώρος έφτασε στα ~70 MB.

του έκανες hard reset και σου έμειναν μόνο 50mb??? μήπως δεν του έκανες hard reset?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

το έκανε το θαύμα ο πατέρας μου :lol: .. Του χω το Ν8 με screen protector + full case και πέρα απο τις γρατζουνιές στην οθόνη κατάφερε να χτυπήσει το πάνω κομμάτι. Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν αλλά είναι πολύ παλιά τα ποστ και δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Έχετε να μου στείλετε λινκ να παραγγείλω να του το αντικαταστήσω ? Το Ν8 το χω λύσει κομμάτι κομμάτι οπότε ξέρω πόσο εύκολα αλλάζει το πάνω μέρος του.

Ευχαριστώ

283634_10151975391380525_1516170006_n.jpg

Oneplus 5 - 128GB

το έκανε το θαύμα ο πατέρας μου :lol: .. Του χω το Ν8 με screen protector + full case και πέρα απο τις γρατζουνιές στην οθόνη κατάφερε να χτυπήσει το πάνω κομμάτι. Έχει ειπωθεί και στο παρελθόν αλλά είναι πολύ παλιά τα ποστ και δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Έχετε να μου στείλετε λινκ να παραγγείλω να του το αντικαταστήσω ? Το Ν8 το χω λύσει κομμάτι κομμάτι οπότε ξέρω πόσο εύκολα αλλάζει το πάνω μέρος του.

Ευχαριστώ

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=8564

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

απο πισω η λατρεια :D

στην οθονη πως τα καταφερε?

απο πισω η λατρεια :D

στην οθονη πως τα καταφερε?

δεν ξέρω, αν έβλεπες το screen protector που του το άλλαξα σε τι κατάσταση το έφτασε σε 1.5 μήνα θα τρόμαζες! ήταν λες και το έτριβε με γυαλόχαρτο ! Και το αγαπώ το κινητό αυτό και πόνεσα μόλις το είδα χτυπημένο.

χαχα, ναι ναι, το σκυλί πίσω, δεν καταλαβαίνει τίποτα χρόνια τώρα :D

Πάντως επειδή πολλά ειπώθηκαν για hard format, χθές που "καθάρισα" το Ν8 , είχε με το πρώτο άνοιγμα 129mb (περίπου) . Χωρίς να διαγράψω τα στανταράκια διαγραφής(adobe,office,security).

Oneplus 5 - 128GB

εγω ειχα τολμησει το πειραμα με το μαχαιρι :p πηρα ενα σουγιαδακι και δεν εκανα επιτηδες, ουτε μιση γρατζουνια! ειναι σαν κανινουργιο :p με screen protector ειναι αξιοθαυμαστο πως το εκανε :O

εγω ειχα τολμησει το πειραμα με το μαχαιρι :p πηρα ενα σουγιαδακι και δεν εκανα επιτηδες, ουτε μιση γρατζουνια! ειναι σαν κανινουργιο :p με screen protector ειναι αξιοθαυμαστο πως το εκανε :O

Όντως, μου φαίνεται πολύ παράξενο. Όσες φορές κι αν έχω επιχειρήσει να το χαράξω με το πριονάκι του ελβετικού σουγιά μου, πλήρης αποτυχία... :p

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Όντως, μου φαίνεται πολύ παράξενο. Όσες φορές κι αν έχω επιχειρήσει να το χαράξω με το πριονάκι του ελβετικού σουγιά μου, πλήρης αποτυχία... :p

θα τον προωθήσω για beta crash tester αν είναι :lol:

Oneplus 5 - 128GB

θα τον προωθήσω για beta crash tester αν είναι :lol:

Sensei SaintPetrouil, τα φώτα σου! Ένα hard reset, αφού έχω περάσει την επίσημη Belle, θα ήταν καλό να κάνω ή μόνο ζημιά θα έκανα;

P.S.: Δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό.

Huawei Nova 5T

Sensei SaintPetrouil, τα φώτα σου! Ένα hard reset, αφού έχω περάσει την επίσημη Belle, θα ήταν καλό να κάνω ή μόνο ζημιά θα έκανα;

P.S.: Δεν έχω κάποιο θέμα με το κινητό.

Αν δεν έχεις θέμα γιατί να του κάνεις ? Καλό ένα φορμάτ πάντα κάνει μιας και "καθαρίζει" τα πάντα. Βέβαια μετά το hard reset περνάς καπάκι την belle απο πάνω μέσω τοu Nokia suite για να σου περάσει όσα διαγράφονται με το hard format. Αλλά κατά την γνώμη μου κρατήσου και καντο πριν την fp1 . Στου πατέρα μου του έκανα φορματ γιατί αυτός δεν πρόκειται να εγκαταστήσει τπτ , οπότε όταν έρθει η fp1 θα καθίσει πάνω στην belle καθαρή .

Oneplus 5 - 128GB

οπότε όταν έρθει η fp1 θα καθίσει πάνω στην belle καθαρή .

Διόρθωση: ΑΝ έρθει η FP1 στο Ν8 (εννοώ πλήρης και όχι lite)... ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Διόρθωση: ΑΝ έρθει η FP1 στο Ν8 (εννοώ πλήρης και όχι lite)... ;)

φυσιολογικά θα έρθει lite. Πρόσφατα είδα εικόνες από fp1 σε Ε7 . Σε developer E7. Αλλά κάνει λόγο για lite version.

Oneplus 5 - 128GB

Αν δεν έχεις θέμα γιατί να του κάνεις ? Καλό ένα φορμάτ πάντα κάνει μιας και "καθαρίζει" τα πάντα. Βέβαια μετά το hard reset περνάς καπάκι την belle απο πάνω μέσω τοu Nokia suite για να σου περάσει όσα διαγράφονται με το hard format. Αλλά κατά την γνώμη μου κρατήσου και καντο πριν την fp1 . Στου πατέρα μου του έκανα φορματ γιατί αυτός δεν πρόκειται να εγκαταστήσει τπτ , οπότε όταν έρθει η fp1 θα καθίσει πάνω στην belle καθαρή .

Thanks, thanks, για άλλη μια φορά!! :) Στην αναμονή της FP1, λοιπόν!

Και μια απορία, που απευθύνεται σε όλους.. Ποια θεωρείτε καλή εφαρμογή για messenger; Msn messenger, αν έχει κάποια σημασία..

Edited by mr_47
Huawei Nova 5T

πατα το κατω δεξια εικονιδιο (ενα γραναζι νομιζω) και μετα start... υστερα την αριστερη επιλογη αμα δεν εχει αγγλικα...

του έκανες hard reset και σου έμειναν μόνο 50mb??? μήπως δεν του έκανες hard reset?

Ίσως όχι (ελπίζω δηλαδή, αλλιώς είναι όντως παράλογο να έμειναν 50).

Πώς κάνω hard reset (ΟΚ, θα το γκουκλάρω, μην απαντάς :p );

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

*7730* αν θυμαμαι καλα

*7730* αν θυμαμαι καλα

*#7370# ;)

Oneplus 5 - 128GB

εμ, ναι :rolleyes: ολοι οι κωδικοι της Νοκια ειναι ετσι, πως τον εγραψα ετσι? :confused:

παιδια εμενα ξαφνικα σταματησε να δουλευει η επικοινωνια με το usb στο pc ητε το βαζω η οχι ειναι το ιδιο νεκρο!και επεισης ξαφνικα κολαει κ κανει επανεκινησεις,εκανα πριν λιγο την επαναφορα με το *#7370# και μεχρι στιγμης αποτι βλεπωδεν κολαει..αλλα το προβλημα με το usb συνεχιζεται,τι μπορς να κανω???