Moralas Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελευταία έχω παρατηρήσει δύο προβληματάκια.....:( Πρώτον τo widget του καιρού (το default της NOKIA) έχει σταματήσει να ενημερώνεται. ' Και δεύτερο και σημαντικότερο όταν πάω στο ΝΟΚΙA STORE και κάνω αναζήτηση με κάποια λέξη, τότε ενώ φαίνεται ότι έχει βρει τις σχετικές με τη λέξη αυτή εφαρμογές, η αναζήτηση κολάει (δείχνει συνεχώς χωρίς να σταματάει ότι αναζητεί). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τα παραπάνω θέματα; Ναι και ναι. Ο καιρός πάπαλα όπως σου είπε και ο pgetsopoulos και το κατάστημα μου κάνει το ίδιο πράγμα, αλλά επανέρχεται μετά από λίγο ειδικά αν πατήσεις κάνα δύο φορές το μπρός πίσω.. Θέλουν να μας διώξουν με κάθε τρόπο, πως να το κάνουμε. 7% παγκοσμίως δεν είναι και λίγοι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ο καιρός σταμάτησε από τη Νόκια.. για το κόλλημα στην αναζήτηση στο NOKIA STORE έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελευταία έχω παρατηρήσει δύο προβληματάκια.....:( Πρώτον τo widget του καιρού (το default της NOKIA) έχει σταματήσει να ενημερώνεται. ' Και δεύτερο και σημαντικότερο όταν πάω στο ΝΟΚΙA STORE και κάνω αναζήτηση με κάποια λέξη, τότε ενώ φαίνεται ότι έχει βρει τις σχετικές με τη λέξη αυτή εφαρμογές, η αναζήτηση κολάει (δείχνει συνεχώς χωρίς να σταματάει ότι αναζητεί). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τα παραπάνω θέματα; To πρώτο έχει συζητηθεί εδώ και λίγο καιρό, σταμάτησε επίσημα η nokia την υποστήριξη του καιρού. Και δυστηχώς δεν μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε. Το δεύτερο μου το κάνει και εμένα εδώ και λίγες μέρες. Βγάζει τα αποτελέσματα στο background αλλά μπροστά το κυκλάκι που δείχνει ότι φορτώνει και όσο και να το αφήσω δεν εξαφανίζεται. Άλλο ένα σαμποτάζ από τη Nokia:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (edited) για το κόλλημα στην αναζήτηση στο NOKIA STORE έχεις καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Κι εγω ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα, ειδικα απο τοτε που ανανεωσα το καταστημα Nokia, πριν 10 μερες περιπου!!! Μηπως επρεπε να κρατησω το παλιο; Σημερα επικοινωνισα στο Nokia store για το προβλημα αυτο της αναζητησης! Να δω θα απαντησουν καθολου;;; :( Υ.Γ. Εφυγαν και τα apps της Cosmote που ειχε στη κεντρικη σελιδα του καταστηματος!!!! :( Edited January 23, 2014 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Έχω ένα Νοκια Ν8 και θέλω να το δώσω σε έναν φίλο. Οπότε πρέπει αν του κάνω format πρώτα... Ισχύει αυτό με το *#7370#?? Και αν ναι μόλις του το κάνω θα σβηστούν και τα Ελληνικά? Καθότι είναι αγορασμένο από σκρουτζομάγαζο και σε κάθε αναβάθμιση πήγαινα στη Νοκια για να μου τα ξαναπεράσουν? Υπάρχει περίπτωση να το κάνω μόνος μου...?? Edited January 25, 2014 by impreza_sti Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Παιδια μια βοηθεια εδωσα το κινητο αλλα δεν θυμαμαι τι κωδικο ασφαλειας του ειχα βαλει η ειχε.. κ τωρα το ανοιξε η κοπελα κ μετα το πιν της ζητησε κωδικο ασφαλειας αν δ βρω να το ανοιξω υπαρχει τροπος για ξεκλειδωμα?ειτε μονος μ ειτε σε γερμανο κτλ? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Σε κατάστημα της Νόκια λογικά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μου ζητησαν 24 ευρω στο γερμανο για να το στειλουν κ 20 ευρω σε ενα σαν καταστημα νοκια για να το ξεκλειδωσουν.δε γινεται να το ξεκλειδωσω εγω με καποιο τροπο μ φαινεται περιεργο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Nokia CARE η Nokia SHOP? εχει διαφορα ;) δεν ξερω αν το flashαρεις αν γινεται.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Αν το φλασάρει επιστρέφει ο κωδικός στο 0000 αλλά θα χάσει τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Άρα ορίστε η λύση :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 (edited) Ηταν παλια νοκια αλλα τωρα απεξω ταμπελα δεν εχει νοκια... και το παληκαρι μου ειπε οτι θα σβηστουν τα παντα.. εμενα δε με ενοχλει να σβηστουν στην κοπελα που το πουλησα δε ξερω.. οποτε με φλασαρισμα μπορω να το επαναφερω?στειλτε μου λιγο το λινκ με τον τροπο αν γινεται ετσι :-) Edited January 27, 2014 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 εδω :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=350736 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ευχαριστω πολυ αλανια μου λογικα θα το προσπαθησω για να το ξεκλειδωσω μονος μ ελπιζω να βγαλω ακρη αν ξαναχρειαστω θα σας ξαναχτυπησω την πορτα :-) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ευχαριστω πολυ αλανια μου λογικα θα το προσπαθησω για να το ξεκλειδωσω μονος μ ελπιζω να βγαλω ακρη αν ξαναχρειαστω θα σας ξαναχτυπησω την πορτα :-) Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα! Μπήκε κατά λάθος άλλος κωδικός και δεν μπορούσα να το ξεκλειδώσω! Το έκλεισα απο το on/off πατώντας το παρατεταμένα και όταν το άνοιξα μου ζήτησε μόνο το pin και όλα εντάξει! Απλά δεν μπορούσα να μηδενισω τους μετρητές ομιλίας! Γι αυτό και το πηγα για αναβάθμιση και δεν χάθηκε τίποτα, αφού κάναμε back up πρώτα βέβαια! Αλλιώς με κλειστό το κινητό, χάνονται όλα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Μονο με ον οφ δε νομιζω να γινει κατι.. θα το προσπαθησω μονος μ οταν μ το φερουν πισω η κοπελα κ αν το καταφερω εχει καλως.. αλλιως θα δωσω ενα 20ευρω αναγκαστικα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μονο με ον οφ δε νομιζω να γινει κατι.. θα το προσπαθησω μονος μ οταν μ το φερουν πισω η κοπελα κ αν το καταφερω εχει καλως.. αλλιως θα δωσω ενα 20ευρω αναγκαστικα.. Στο δικό μου τουλάχιστον έτσι έκανα και άνοιξε κανονικά. Εγώ το έκανα αναβάθμιση μετά, για να μπορέσω να μηδενισω τον μετρητή ομιλίας με την επαναφορά του 12345! Σε μένα το Nokia care με παίρνει 15€ μόνο, για αναβάθμιση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Στο δικό μου τουλάχιστον έτσι έκανα και άνοιξε κανονικά. Εγώ το έκανα αναβάθμιση μετά, για να μπορέσω να μηδενισω τον μετρητή ομιλίας με την επαναφορά του 12345! Σε μένα το Nokia care με παίρνει 15€ μόνο, για αναβάθμιση! Στο δικό σου άλλαξες (ή άλλαξε μόνο του όπως είπες) ο κωδικός ασφαλείας. Το έκλεισες και μετά απλά δεν μπορούσες να μπεις οπουδήποτε χρειάζεται κωδικός. Στην περίπτωση του tresor_jim η κοπέλα έβαλε άλλη κάρτα sim από αυτή που είχε πριν και δεν προχωράει αν δεν βάλεις κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αυτό γιατί λογικά είχε ενεργοποιημένη την επιλογή "κλείδωμα σε αλλαγή sim" Δεν ξέρω αν βάλει την δικιά του sim και απενεργοποιήσει την εντολή... Αλλά πιστεύω θα θέλει κωδικό για επιβεβαίωση.. Επειδή το έδωσα το δικό μου ας το τσεκάρει όποιος το έχει μπροστά του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ζητάει κωδικό, και για ενεργοποίηση και για απενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Στο δικό σου άλλαξες (ή άλλαξε μόνο του όπως είπες) ο κωδικός ασφαλείας. Το έκλεισες και μετά απλά δεν μπορούσες να μπεις οπουδήποτε χρειάζεται κωδικός. Στην περίπτωση του tresor_jim η κοπέλα έβαλε άλλη κάρτα sim από αυτή που είχε πριν και δεν προχωράει αν δεν βάλεις κωδικό. Ναι σε μένα μπήκε κατά λάθος ο άγνωστος κωδικός! Δεν άλλαξα κάρτα sim. Με την ίδια κάρτα το έκλεισα παρατεταμένα για 8 δεύτερα και το άνοιξα παλι. Μόνο pin μου ζητούσε, όχι κωδικό! Απλά όπως είπες δεν μπορούσα να μπω εκεί που ήθελε κωδικό. Γι αυτό και έκανα την αναβάθμιση, για να επανέλθει το 12345! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Συγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά υπάρχει το εξής θέμα... μερικές φορές δεν ακούω καθόλου τον ήχο κλήσης και χάνω πολλές κλήσεις γιατί το κινητό ψυθιριζει....επίσης όταν γίνεται αυτό βρίσκω ότι είναι ανοιχτή η εφαρμογή της μουσικής... μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια τι μπορεί να φταίει και γίνεται αυτό τόσες φορές...είναι πολύ ενοχλητικό και χάνω πολλές κλήσεις επειδή δεν ακούγεται τίποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Μήπως έχεις κάποιο άλλο πρόγραμμα που το προκαλεί αυτό; Χρησιμοποιώ την μουσική συνέχεια και πάντα σταματάει όταν έχω μήνυμα ή εισερχόμενη κλήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanaGeorge Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Θα υποψιαζόμουν το bluetooth ακουστικό αλλά το κάνει κι όταν δεν είναι συνδεδεμένο... δεν έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι και αναλυτικότερα δεν μπορώ να δω γιατί για το N8 υπάρχουν χιλιάδες πόστ. Αν εχει καποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει ας βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Θα υποψιαζόμουν το bluetooth ακουστικό αλλά το κάνει κι όταν δεν είναι συνδεδεμένο... δεν έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο; έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι και αναλυτικότερα δεν μπορώ να δω γιατί για το N8 υπάρχουν χιλιάδες πόστ. Αν εχει καποιος ιδέα τι μπορεί να φταίει ας βοηθήσει επειδη ειναι οντως περιεργο, μηπως να ξαναφλασαρες το κινητο μπας και συνελθει?να βαλεις και του lagoskon τη ρομ, αν δεν την εχεις..να ανασανει.αξιζει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts