pgetsopoulos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 περνα ξανα του lagoskon εννοω ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 περνα ξανα του lagoskon εννοω ;) α οκ... Για να φλασάρω την εργοστασιακή ρομ τι πρέπει να κάνω; Δεν γίνεται μέσω PC Suite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Κάπου πρέπει να λέει, όταν ελέγχει για αναβάθμιση... Αν έχετε προβλήματα κτλ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matersci Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 το σύνδεσα με το Pc suite αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να το φλασάρω...μου λέει πως έχω το πιο πρόσφατο λογισμικο... κάπου εκει λέει αν θες να την ξαναπεράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα με την μπαταρία ενός άλλου Ν8 ενός φίλου μου και το κινητό δουλεύει μια χαρά. Επίσης έβαλα την δικιά μου μπαταρία στου φίλου και είχαμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Μόλις τον καλούσα έσβηνε το κινητό. Οπότε σίγουρα είναι μπαταρία... Την μπαταρία να τονίσω ότι την είχα πάρει για αυθεντική από Ebay, έχει το υδατογράφημα και όλα τα υπόλοιπα...Τι να πω. Αύριο πάω να πάρω μπαταρία. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη; Είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά για κάποια που είναι 1300mah; Ξέρετε κάποιο γνωστό μαγαζί, πέρα από Νόκια care, σκρουτζομάγαζο που να είμαστε σίγουροι ότι έχει αυθεντικές μπαταρίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Λοιπόν παιδιά δοκίμασα με την μπαταρία ενός άλλου Ν8 ενός φίλου μου και το κινητό δουλεύει μια χαρά. Επίσης έβαλα την δικιά μου μπαταρία στου φίλου και είχαμε ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Μόλις τον καλούσα έσβηνε το κινητό. Οπότε σίγουρα είναι μπαταρία... Την μπαταρία να τονίσω ότι την είχα πάρει για αυθεντική από Ebay, έχει το υδατογράφημα και όλα τα υπόλοιπα...Τι να πω. Αύριο πάω να πάρω μπαταρία. Ξέρετε αν μπορώ να βάλω μεγαλύτερη; Είχα διαβάσει αν θυμάμαι καλά για κάποια που είναι 1300mah; Ξέρετε κάποιο γνωστό μαγαζί, πέρα από Νόκια care, σκρουτζομάγαζο που να είμαστε σίγουροι ότι έχει αυθεντικές μπαταρίες; με την 1300 κερδιζεις 5-6% παραπανω διαρκεια... Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 με την 1300 κερδιζεις 5-6% παραπανω διαρκεια... πώς ονομάζεται η 1300; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ιδιο ονομα εχουν, δεν αλλαξε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτη λετε (1320)? https://www.skroutz.gr/s/3289293/Nokia-BV-4D.html Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Αυτη λετε (1320)? https://www.skroutz.gr/s/3289293/Nokia-BV-4D.html Δεν ξέρω...Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 http://www.allaboutsymbian.com/features/item/16038_Testing_the_Nokia_N8_BV-4D_bat.php Ναι :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δεν ξέρω...Αν γνωρίζει κάποιος ας μας δώσει τα φώτα του:) ΝΑΙ αυτη ειναι Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ΝΑΙ αυτη ειναι Αυτή είναι η μπαταρία που φοράει το 808 απ τη μάνα του έτσι; Για να ξέρω πως να τη ζητήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κάποιο λάθος έχουν κάνει. Το 808 έχει Li-Ion 1400mAh (BV-4D) 3.8V 5.3Wh Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κάποιο λάθος έχουν κάνει. Το 808 έχει Li-Ion 1400mAh (BV-4D) 3.8V 5.3Wh μάλιστα...άρα εγώ πως την ζητάω από κάποιο νόκια care πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητα απλα μπαταρια για το Ν8 :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 ζητα απλα μπαταρια για το Ν8 :p μα εγώ θέλω την 1300 όχι την 1200άρα...γι αυτό λέω πως να τη ζητήσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δε νομιζω να δινουν πια την 1200ρα... αλλιως πες του αυτο ακριβως, θελω την μεγαλη την 1300ρα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 δε νομιζω να δινουν πια την 1200ρα... αλλιως πες του αυτο ακριβως, θελω την μεγαλη την 1300ρα... Μάλιστα...ΟΚ παιδιά να 'στε όλοι καλά και πολύ χαίρομαι που είναι τόσο ζωντανό μετά από τόσα χρόνια το thread του Ν8 μας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Που να βρεις καλύτερο για δεύτερο;; ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Γιατι τωρα τελευταια το κινητο με σπαμαρει και μου πεται Please sign in to nokia services, οταν ανοιγω το ιντερνετ? Πως το απενεργοποιω αυτο. Δεν θελω καθολου και ποτε να κανω sign in me Nokia account. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Πρώτη φορά το ακούω... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Αυτη λετε (1320)? https://www.skroutz.gr/s/3289293/Nokia-BV-4D.html Η 1320 είναι του Χ6! Του Ν8 είναι ακριβώς 1300 και έχει ίδια ονομασία με τη 1200άρα! Σε Nokia care την έχουν σίγουρα τη 1300άρα αν πας! Αυτην έχουν μόνο πλέον απο Ν8. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris39 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Τελευταία έχω παρατηρήσει δύο προβληματάκια.....:( Πρώτον τo widget του καιρού (το default της NOKIA) έχει σταματήσει να ενημερώνεται. ' Και δεύτερο και σημαντικότερο όταν πάω στο ΝΟΚΙA STORE και κάνω αναζήτηση με κάποια λέξη, τότε ενώ φαίνεται ότι έχει βρει τις σχετικές με τη λέξη αυτή εφαρμογές, η αναζήτηση κολάει (δείχνει συνεχώς χωρίς να σταματάει ότι αναζητεί). Έχει παρατηρήσει κανείς άλλος τα παραπάνω θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Ο καιρός σταμάτησε από τη Νόκια.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts