Conception Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ακριβώς αυτό παρατηρώ κι εγώ. Ακούω τον ήχο εκκίνησης της φόρτισης, αλλά το ledάκι δεν ανάβει. Και πρέπει να βγάλω το usb και να το ξαναβάλω. Θα δοκιμάσω και σήμερα με την επόμενη φόρτιση. Τα vista έχουν θέμα;... :mad: Και να σκεφτεί κανείς ότι γύρισα στα Vista αναγκαστικά..... Ναι, τα Vista έχουν θέμα...άλλα και στα 7 μου συμβαίνει! Δεν είναι τόσο σημαντικό, έχω μάθει πια και το παρατηρώ πότε φορτίζει και πότε όχι. Γιατί όμως αναγκάστηκες να βάλεις Vista;;; Σβήστα και βάλε 7! :p Λοιπόν, εχτές αφού είχα κάνει επαναφορά (soft reset) και του τέλειωσα την μπαταρία μέχρι να σβήσει, το έβαλα να φορτίσει σβηστό και από το χτεσινό απόγευμα μεχρι αυτήν την ώρα η μπαταρία μου είναι στο 90%, χωρίς να το απενεργοποιήσω και με κάνα 10λεπτο ομιλία μόνο...νομίζω ότι είναι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Δηλαδή όταν λες το επίσημο, εννοείς την ίδια ούγγρικη που έχω τώρα; Ο lagoskon έχει βγάλει firmware με το τελευταίο refresh της Belle; Εννοώ ότι μπορείς να βάλεις την ελληνική Belle Refresh, με φλασάρισμα φυσικά. Ή μπορείς να βάλεις την αντίστοιχη που έχει βγάλει ο lagoskon (Slim Moded v2). ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 για τα μη φλασαρισμενα, ποιο ειναι το mod για το mp3tags?? :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Ναι, τα Vista έχουν θέμα...άλλα και στα 7 μου συμβαίνει! Δεν είναι τόσο σημαντικό, έχω μάθει πια και το παρατηρώ πότε φορτίζει και πότε όχι. Γιατί όμως αναγκάστηκες να βάλεις Vista;;; Σβήστα και βάλε 7! :p Αλλαγή σκληρού δίσκου... :cry: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Γενικά: Control Panel\System and Security\Power Options\Edit Plan Settings ανοίξτε το change advanced power settings και μετά usb settings - usb selective suspend setting - disabled. Μήπως και βοηθήσει. Αυτή η διαδρομή είναι στα win7, αλλά και στα άλλα παρόμοια θα είναι. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Γενικά: Control Panel\System and Security\Power Options\Edit Plan Settings ανοίξτε το change advanced power settings και μετά usb settings - usb selective suspend setting - disabled. Μήπως και βοηθήσει. Αυτή η διαδρομή είναι στα win7, αλλά και στα άλλα παρόμοια θα είναι. Vista Control Panel > Power Options (εικονιδιο ξεχωριστο) > στo plan που εχετε ενεργοποιημενο > change plan settings > change advanced power settings > USB Settings > USB Selective Suspend Setting > Disabled Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 Εγω με 059d427 branded cosmote ακόμα περιμένω..Τίποτα μέσω ΟΤΑ ή suite.. Καμία αναβάθμηση.. Βασικά θέλω να βάλω τη μαμίσια οπότε...θα περιμένω αν βγει ποτέ... Σίγουρα δεν έχει βγει για μας ρε παιδιά; Κάθε μέρα το τσεκάρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 παιδες,επειδη με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο θεμα,με τη belle reftesh εχασα το skydrive, το οποιο με βολευε γιατι ειχα ενα αυτοματο back up για φωτο κτλ.. αυτο που το βρισκουμε?οπως και εφαρμογες γραφειου που δεν εχω πλεον. ετσι ειναι σε ολους? πρεπει να κατεβασω το microsoft apps?(περιεχει και το skydrive?) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 παιδες,επειδη με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο θεμα,με τη belle reftesh εχασα το skydrive, το οποιο με βολευε γιατι ειχα ενα αυτοματο back up για φωτο κτλ.. αυτο που το βρισκουμε?οπως και εφαρμογες γραφειου που δεν εχω πλεον. ετσι ειναι σε ολους? πρεπει να κατεβασω το microsoft apps?(περιεχει και το skydrive?) http://store.ovi.com/search?q=skydrive Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 http://store.ovi.com/search?q=skydrive ναι το ειδα αυτο,αλλα μου εκανε εντυπωση που η μαμα εφαρμογη δεν υπαρχει. και ελεγα μηπως εχει γινει καμια μλκ στην εγκατασταση της refresh.. εν τω μεταξυ χθες ειχα 105ΜΒ ελευθερα στη C, τωρα κοιταζω 80ΜΒ! χωρις να κανω τιποτα,ουτε μαιλ εβαλα,ουτε εφαρμογη.απλη χρηση και ελαχιστη απο χθες. επομενως για να εχω την εφαρμογη της ΜS πρεπει να βαλω τα microsoft apps? τα οποια ακομα δε γινεται να τα βγαλεις χωρις reset? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 παιδια, η αναβαθμιση αν την κανει καποιος σε Nokia καταστημα, εχει διαφορα απο το να την κανεις μονος σου σπιτι? (κατι τετοιο μου ειχε πει ενα τεχνικος της nokia σε καποιο καταστημα παλιοτερα. Οτι ειναι παντα καλυτερη η αναβαθμιση σ' αυτους. Οτι παιρνιεται εξ αρχης το νεο λογισμικο, και οχι ''πανω απο το παλιο'' οπως συμβαινει σπιτι στο pc.... ) Aληθεια? Μυθος? Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 παιδια, η αναβαθμιση αν την κανει καποιος σε Nokia καταστημα, εχει διαφορα απο το να την κανεις μονος σου σπιτι? (κατι τετοιο μου ειχε πει ενα τεχνικος της nokia σε καποιο καταστημα παλιοτερα. Οτι ειναι παντα καλυτερη η αναβαθμιση σ' αυτους. Οτι παιρνιεται εξ αρχης το νεο λογισμικο, και οχι ''πανω απο το παλιο'' οπως συμβαινει σπιτι στο pc.... ) Aληθεια? Μυθος? Ξερει κανεις? Μύθος. Ανάλογα πως το κάνεις. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonio_r Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μύθος. Ανάλογα πως το κάνεις. αναλογα? δηλαδη? Αν μπορεις δωσε μια διευκρινηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 αναλογα? δηλαδη? Αν μπορεις δωσε μια διευκρινηση.. φανταζομαι εννοει πως αν φλασαρεις το κινητο με φοινικα ειναι οπως σε νοκια μαγαζι.. απο το σουιτ ισως να μην ειναι το ιδιο.σε περιπτωση επαναφορας εργ.ρυθμισεων χανονται qt libraries και διαφορα τετοια τα οποια με φλασαρισμα ξανα περνουν.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Υπάρχει καποιος boot manager για το Ν8 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Βρε παιδιά, μετά την αναβάθμιση σε Belle Refresh, έχω το εξής πρόβλημα. Ανά τακτά διαστήματα αντί να μου εμφανίζει το όνομα της επαφής που μου στέλνει το μήνυμα μου εμφανίζει μόνο τον αριθμό. Προχθές μου εξαφάνισε τις συντομεύσεις των επαφών από την αρχική οθόνη. Τις ξαναπέρασα και όλα καλά, αλλά το θέμα με τα μηνύματα παραμένει. Προς τους moderators. Συγνώμη για το λάθος στην δημοσίευση. Παρακαλώ κάποιος moderator να το μεταφέρει στο νήμα του Ν8. Και πάλι συγνώμη. Edited October 9, 2012 by gel7 Δημοσίευση σε λάθος νήμα. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boom100060 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλησπέρα και πάλι. Όσες φορές έχω μιλήσει εδω πέρα όλο για το ίδιο θέμα γραφω. Ζητω συγνώμη για αυτό αλλά δεν μπορώ να κανω κι αλλιώς! Λοιπον, το κινητο μου σέρνεται. Του είχα κανει κατι με το phoenix (δεν ξερω τι ακριβως του εκανα) γιατι ήθελα να του περασω απο την αρχη την Anna και το εκανα λαθος και κολλουσε. Τωρα το εχω σε Belle (το οποιο ειναι απειρες φορες καλυτερο απο την Αννουλα) αλλά το έκανα αναβαθμιση και εχασα και τα Ελληνικα. Αρα εχω ενα N8 που σερνεται και ειναι και αλλοδαπο. Συγνώμη για τις νουμπιστικες ερωτήσεις αλλά θελω κάποιος αν εχει τον χρόνο να ασχοληθει λιγάκι μαζι μου. Θελω να το κανω όσο πιο hard reset γίνεται και να περαστει η Belle στα Ελληνικά. Δεν με ενδιαφέρει το να κρατησω τα παλια μου αρχεια. Το κινητο δεν ειναι branded (Cosmote,Vodafone κτλ). Την προηγουμενη φορα (ισως αυτο φταιει που πηγαν ολα χαλια) υπήρχε ασυμβατότητα μεταξυ phoenix και λογισμικου με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά σφάλματα κατα την εγκατασταση. Με λίγα λογια χρειάζομαι, συγκεκριμενα αρχεια και συγκεκριμενο τροπο. Χιλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Καλό διάβασμα φίλε μου, αν χρειαστείς κάτι πες μας. Μόνο που θα πρέπει να βρεις την τελευταία έκδοση belle refresh του lagoskon (google). Συστήνω την moded v2. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 (edited) Καλησπέρα και πάλι. Όσες φορές έχω μιλήσει εδω πέρα όλο για το ίδιο θέμα γραφω. Ζητω συγνώμη για αυτό αλλά δεν μπορώ να κανω κι αλλιώς! Λοιπον, το κινητο μου σέρνεται. Του είχα κανει κατι με το phoenix (δεν ξερω τι ακριβως του εκανα) γιατι ήθελα να του περασω απο την αρχη την Anna και το εκανα λαθος και κολλουσε. Τωρα το εχω σε Belle (το οποιο ειναι απειρες φορες καλυτερο απο την Αννουλα) αλλά το έκανα αναβαθμιση και εχασα και τα Ελληνικα. Αρα εχω ενα N8 που σερνεται και ειναι και αλλοδαπο. Συγνώμη για τις νουμπιστικες ερωτήσεις αλλά θελω κάποιος αν εχει τον χρόνο να ασχοληθει λιγάκι μαζι μου. Θελω να το κανω όσο πιο hard reset γίνεται και να περαστει η Belle στα Ελληνικά. Δεν με ενδιαφέρει το να κρατησω τα παλια μου αρχεια. Το κινητο δεν ειναι branded (Cosmote,Vodafone κτλ). Την προηγουμενη φορα (ισως αυτο φταιει που πηγαν ολα χαλια) υπήρχε ασυμβατότητα μεταξυ phoenix και λογισμικου με αποτέλεσμα να γίνουν πολλά σφάλματα κατα την εγκατασταση. Με λίγα λογια χρειάζομαι, συγκεκριμενα αρχεια και συγκεκριμενο τροπο. Χιλια ευχαριστώ εκ των προτέρων. γιατι δεν βαζεις του lagoskon Με αυτη την διαδικασια: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=325813 του moralas να πεταει και να ησυχασεις? ειναι πανευκολη..αρκει να κατεβασεις το συγκεκριμενο αρχειο που χρειαζεται.. το οποιο ειναι η Slim Moded v2 by lagoskon. δεν μου ανοιγει το λινκ να στο δωσω απο το dailymobile forum.. αν θες την επισημη,αυτος ο οδηγος ειναι επισης αψογος: xxxxx και το μονο που θες ειναι το προγραμμα phoenix..με την εκδοση Phoenix-Service-Software-2011.14.004.45945 να δουλευει καλυτερα απο ολες απο οσο ειπαν ταπ αιδια εδω,και διαπιστωσα και εγω.τιποτα αλλο δε θες. Edited October 9, 2012 by gianpithio Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boom100060 Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Πρεπει να κανω κατι πριν απο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Εγω με 059d427 branded cosmote ακόμα περιμένω..Τίποτα μέσω ΟΤΑ ή suite.. Καμία αναβάθμηση.. Βασικά θέλω να βάλω τη μαμίσια οπότε...θα περιμένω αν βγει ποτέ... Σίγουρα δεν έχει βγει για μας ρε παιδιά; Κάθε μέρα το τσεκάρω.. Παίδες κάνω κάτι λάθος ή απλά δεν έχει βγει στο δικό μου κινητό η αναβάθμηση(Λέω..μήπως τα έχει παίξει το κινητό μου και δεν βγάζει αναβαθμίσεις); Έχει κανένας κινητό με τον ίδιο κωδικό προϊόντος να μου πει τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2012 Πρεπει να κανω κατι πριν απο αυτο; ο,τι χρειαζεται τα λεει ο οδηγος..και ρωτας και τα παιδια που τους εχουν φτιαξει και ειναι πιο ειδικοι. γενικα,φορματ στις μνημες,και μια επαναφορα εργοστασιακων με διαγραφη ειναι οκ.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 μου εμφανιζει ενημερωση microsoft apps και δεν θελω να το εγκαταστησω,πως θα φυγει το εικονιδιο της ειδοποιησης απο την αρχικη οθονη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 μου εμφανιζει ενημερωση microsoft apps και δεν θελω να το εγκαταστησω,πως θα φυγει το εικονιδιο της ειδοποιησης απο την αρχικη οθονη??? Πήγαινε στις ενημερώσεις, κάτω δεξί εικονίδιο, ρυθμίσεις - απενεργοποιημένο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. October 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2012 καλησπέρα παιδιά-αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα-εχω έκδοση belle refreshed 111.040.1511 και ενώ η συσκευή λειτουργεί κανονικά δεν μου βρίσκει στίγμα το gps με τίποτε. Το εικονίδιο του είναι ανοικτό αλλά δεν κλειδώνει πότε. Τι να φταίει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts