pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 λογικα, κανενα απολυτως Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) λογικα, κανενα απολυτως Έφυγα για το hard reset! :) Edit: Τελικά, χρειαζόταν ακόμα ένα hard reset. Thanks, Conception και pgetsopoulos!! : Edited September 26, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσκοπης μορφοποίησης κειμένου Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Guys, βγήκε στο Navifirm η Nokia Belle Refresh για τα ελληνικά μαύρα, ασημί κ πράσινα Ν8! Σπεύσατε όσοι θέλετε να την περάσετε μέσω Φοίνικα!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Έφυγα για το hard reset! :) Edit: Τελικά, χρειαζόταν ακόμα ένα hard reset. Thanks, Conception και pgetsopoulos!! :) πέρα απο αυτό, επειδή δεν είχαν τουλαχίστον μέχρι πρόσφατα διορθώσει το θέμα με τις Qt, μετά απο κάθε hard reset περνάς το firmware απο πάνω μέσω Nokia suite για να σου τα περάσει όλα όσα διαγράφει που δεν πρέπει να διαγράψει. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 πέρα απο αυτό, επειδή δεν είχαν τουλαχίστον μέχρι πρόσφατα διορθώσει το θέμα με τις Qt, μετά απο κάθε hard reset περνάς το firmware απο πάνω μέσω Nokia suite για να σου τα περάσει όλα όσα διαγράφει που δεν πρέπει να διαγράψει. Από Nokia Suite το πέρασα και τελικά έκανα ένα hard reset ( μέσα από το μενού του κινητού ) πρίν περάσω τη Refresh και ένα ακόμα ( με τον κωδικο *#7370# ), αφού έκανα το update και είδα ότι μερικές εφαρμογές στο Store φαίνονταν σαν να τις είχα κατεβάσει, ενώ δεν υπήρχαν στη συσκευή μου. Τώρα, όλα ok! :D Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Guys, βγήκε στο Navifirm η Nokia Belle Refresh για τα ελληνικά μαύρα, ασημί κ πράσινα Ν8! Σπεύσατε όσοι θέλετε να την περάσετε μέσω Φοίνικα!!!;) Αυτο σημαίνει ότι σύντομα επιτέλους θα έρθει και OTA/Suite! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Από Nokia Suite το πέρασα και τελικά έκανα ένα hard reset ( μέσα από το μενού του κινητού ) πρίν περάσω τη Refresh και ένα ακόμα ( με τον κωδικο *#7370# ), αφού έκανα το update και είδα ότι μερικές εφαρμογές στο Store φαίνονταν σαν να τις είχα κατεβάσει, ενώ δεν υπήρχαν στη συσκευή μου. Τώρα, όλα ok! :D ναι παιδί μου, απλά λέω πως επειδή είχα πολλά τέτοια και εγώ ήταν γιατί δεν είχαν φτιάξει το πρόβλημα με τις βιβλιοθήκες Qt. Οπότε μετά απο κάθε hard reset, ΟΤΑΝ ΔΕΝ το φλάσαρα(εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις :lol: ) περνούσα απο πάνω μέσω nokia suite την belle και όλα δούλευαν ρολόι. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Ηρθε!!! Ελληνικο product code. Την κατεβάζω τωρα με NOKIA SUITE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 σε Βοντα-branded ΟΤΑ ακομα τιποτα... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Επιβεβαιώνω και εγώ...μόνο μέσω suite μου εμφανίζεται προς το παρόν και έχω ξεκινήσει την αναβάθμιση! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Έφυγα για το hard reset! :) Edit: Τελικά, χρειαζόταν ακόμα ένα hard reset. Thanks, Conception και pgetsopoulos!! : Ο «κανόνας», ιδίως όταν φλασάρεις κάποιο CFW, είναι: 1. Backup χρήσιμων αρχείων 2. Μορφοποίηση μαζικής αποθήκευσης 3. Hard reset για επίσημο update μέσω Suite (για φλασάρισμα κάνεις refurbish μέσα από το φοίνικα) 4. Αναβάθμιση/φλασάρισμα. Όταν φλασάρεις με φοίνικα, ιδίως κάποιο CFW, μετά δεν πρέπει να κάνεις reset, γιατί χάνεις κάποια δεδομένα και εφαρμογές. Αντ' αυτού κάνεις ξανά φλασάρισμα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 γιατι μορφοποιηση της μνημης ρε? αφου θα διαγραφουν ετσι κι'αλλιως ολα μεσα :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Λοιπόν, εκτός απ΄τα widgetάκια και τον σαφώς βελτιωμένο browser, κάποια άλλη χτυπητή διαφορά δεν βλέπω στην refresh! Πάντως τα microsoft apps δεν εγκαταστάθηκαν, παρόλο που την πέρασα μέσω suite! Thanks God ! :p Η μόνη επιπλέον εφαρμογή που βλέπω να εγκαταστάθηκε είναι η Αναπ.DLNA ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazov2 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αμήν!!!! ΗΡΘΕ και για εμάς Ο ΠΙΟΥ!!!!! άντε και καλά φλασαρίματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 και εγω ακομα στην αναμονη... :( ξερει κανεις αν ηρθε για βοντα μεσω Suite? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 (edited) Μπορεί να επιβεβαιώσει κανείς τις φήμες για τον FM Transimitter ότι δεν υπάρχει μετά την αναβάθμιση στα ελληνικά Ν8;; Παίζει κανονικά το τρανσμίτερ, πουθενά όμως η εφαρμογή Colorizeit! ομως.... Ήρθε και μέσω ΟΤΑ!! αλλά μόνο μέσω *#0000#!! product code 059F053. Edited September 27, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azerm Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Με λίγο ψάξιμο και απαντήσεις στο γενικό thread αποφάσισα να αγοράσω το Ν8-00 από Γερμανία. Με εξαίρεση το αγγλικό μενού (που δε με χαλάει) υπάρχει κάτι που θα πρέπει να με απασχολεί σε επίπεδο αναβαθμίσεων με "γερμανικό" Ν8? Σημειώνω ότι με ενδιαφέρει κυρίως ως τηλέφωνο-κάμερα- gps και σχεδόν καθόλου για browsing-internet-εφαρμογές. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Καλησπερα παιδια!Απ'οτι εχω δει το κιν. απλα φυσαει..οποτε θελω να κανω την εξης απλη ερωτηση..το εχω βρει στα 200 ευρω μτχ..αξιζει να τα δωσω εστω και αν ειναι παλιο?Δεν κανω και παρα πολλα πραγματα με smartphone, και βασικα αν θα παρω θα ειναι το πρωτο μου smartphone!ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Πολλά είναι τα 200 ευρώ.Στα 150,άντε το πολύ 170,καλά είναι. Αναλόγως και την κατάσταση πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά μου βγήκε και μένα σε ΟΤΑ για κωδικό 059F047. Αν το κάνω θα χάσω το FM transmitter? Επίσης με το norton hack τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Παιδιά μου βγήκε και μένα σε ΟΤΑ για κωδικό 059F047. Αν το κάνω θα χάσω το FM transmitter? Επίσης με το norton hack τι γίνεται; Για το FM Transmitter δεν έχεις πρόβλημα, για το Norton δεν έχω ιδέα. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εγω με 059d427 branded cosmote ακόμα περιμένω..Τίποτα μέσω ΟΤΑ ή suite.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Μου ήρθε κι εμένα μέσω ΟΤΑ. Πριν την κάνω λέω να ρωτήσω το εξής: τελικά μάθαμε ποιά η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ αναβάθμισης με ΟΤΑ ή με nokia suite??? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εμένα πάντως μέσω suite το μόνο πρόγραμμα που μου πέρασε είναι η Αναπ.DLNA ... Ούτε microsoft apps είδα (ευτυχώς), ούτε colorize it (δυστυχώς) ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2012 Εμένα πάντως μέσω suite το μόνο πρόγραμμα που μου πέρασε είναι η Αναπ.DLNA ... Ούτε microsoft apps είδα (ευτυχώς), ούτε colorize it (δυστυχώς) ! Στο δικό μου Ν8 τα Microsοft Apps εγκατασταθηκαν με προηγούμενη αναβαθμιση. Το colorize it ουτε σε μενα ηρθε αλλα γενικα αναφερεται οτι αρκετα Ν8 (ελληνικα κ ξενα) δεν την πηραν την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts