Exposed_Bone Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (20 Ιούν. 2004 , 12:10) τι εγινε ρε παιδια στο meeting,νεα pics κανεις? Pics από το meeting θα δημοσιευτούν μέσα στις επόμενες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2004 distixws den irtha :( pws perasate? pics? news? poios itan eki? :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Μέλη που προσήλθαν στο meeting: Η αφεντιά μου :Ρ, Trobocop, Hunter, Muck Smith, The Dentist, Bill Viper, Exposed Bone. Δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν :Ρ Αναμείνατε φωτογραφίες από το meeting σύντομα :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 fotos syntoma, molis apalago apo enan enoxlitiko io kai stroso to pc mou. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (21 Ιούν. 2004 , 12:17) Μέλη που προσήλθαν στο meeting: Η αφεντιά μου :Ρ, Trobocop, Hunter, Muck Smith, The Dentist, Bill Viper, Exposed Bone. Δεν νομίζω να ξέχασα κανέναν :Ρ Αναμείνατε φωτογραφίες από το meeting σύντομα :) Ξέχασες τον kp86.... τόσο πράμα έφερε... :p Μuck, κάτι περιμένω από σένα... κάτι μαγικό :p Όσοι δεν ήρθατε χάσατε... όπως πάντα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 21, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 heheh ego pados kerdisa kati orea cd-akia.. kai polles gnoseis.. hehe Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Ιούν. 2004 , 16:36) Ξέχασες τον kp86.... τόσο πράμα έφερε... :p leo kai ego..den me eide kanenas.arxisa kai anarotiomoun to proi an exo kai idiotites fantasmatos :p :D :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Ζητώ ταπεινά συγγνώμη :) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (21 Ιούν. 2004 , 22:16) Ζητώ ταπεινά συγγνώμη :) ela more den egine kai kati, apla tora pou eimai kai ligo eusomos kai den me eides..fantasou pou thelo na kano kai diaita..tha pernao aparatiritos :p xa xa .perasame poli orea mporo na po..na ixera kai tabli re gamoto...to piasate to iponooumeno eeee?? :cool: ax kalokairiazei kai arxizoun i kopeles kai parazestenonte! :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kp86 (21 Ιούν. 2004 , 23:01) ela more den egine kai kati, apla tora pou eimai kai ligo eusomos kai den me eides..fantasou pou thelo na kano kai diaita..tha pernao aparatiritos :p xa xa .perasame poli orea mporo na po..na ixera kai tabli re gamoto...to piasate to iponooumeno eeee?? :cool: ax kalokairiazei kai arxizoun i kopeles kai parazestenonte! :geek: το πιασαμε , το πιασαμε :whistle: , αντε γιατι θα μας φαει η τεχνολογια !!!! , ακου εκει να μας ξεφυγει η ξανθια :( Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp86 Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 enepitrepto.stin epomeni sinantisi tha exoume skopia ,kai bardies..tha afosionomaste oloi stin texnologia kai tha exoume enan tsiliadoro na filaei to topio... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2004 Έχω ακούσει πως το επόμενο Symbian κινητό της Νόκια, ως καθαρά επαγγελματική συσκευή, θα έχει ενσωματομένο ΚΑΙ γκομενο-ραντάρ :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ο καθένας με ότι φτιάχνεται... πάντως δεν γνωρίζω πολλές κοπέλες που να "φτιάχνονται" με pda, δηλαδή δεν γνωρίζω καμία :rolleyes: Στο επόμενο meeting να αλλάξουμε attitude :cool: Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Συμφωνώ :p Τα fotos θα τα ανεβάσεις; Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. June 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος shodanjr_gr (23 Ιούν. 2004 , 01:29) Συμφωνώ :p Τα fotos θα τα ανεβάσεις; μετά την περιπέτεια με τους ιους (και τις κόρες) πρέπει να ξαναστήσω το pc μου, πράγμα αδύνατο πριν το σ/κ λόγω έλλειψης χρόνου. Λίγη υπομονή please. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 eleos kp86. esi exei tin Sabrina! :lol: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Τι θα γίνει με τις φωτός αλήθεια; Ρίζες έβγαλαν; eXPosed???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (26 Ιούν. 2004 , 17:23) Τι θα γίνει με τις φωτός αλήθεια; Ρίζες έβγαλαν; eXPosed???? Δεν θα τις ανεβάσει ο muck smith? Εγώ τις έχω ..... αλλά νόμιζα ότι θα τις ανεβάσει ο muck smith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Τις photo τις ανέβασα Σε λίγο θα βρίσκονται στο my gallery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Οι foto ανέβηκαν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Ωραίες! :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Δεν μπορώ να πω...έχω τρομερή φωτο-Α-γένια :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the dentist Δημ. June 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 daksi kales einai ;) Παράθεση ahh kali fasi! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. June 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος the dentist (30 Ιούν. 2004 , 10:38) daksi kales einai ;) Χάρη στην ψηφιακή μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts