jonk Δημοσιεύτηκε February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 11, 2012 Την τρίτη 7/2/12 είδα μια χρέωση από το εν λόγω κατάστημα στον τραπεζικό μου λογαριασμό 287 ευρώ. Σημειωτέον ότι δεν είχα κάνει καμία παραγγελία. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα μου, και αμφισβήτηση της συναλλαγής, απευθυνθηκα στο συγκεκριμένο κατάστημα,να μάθω τον λόγο της χρέωσης. Μου ζήτησαν αντίγραφο της χρέωσης γιατί κάνεις δεν γνωριζε τίποτα. Αφού τους έστειλα το αντίγραφο, εξαφανιστηκαν. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε δεν έχουμε δυνατότητα να σας συνδέσουμε με την συγκεκριμένη κυρία που έχει αναλάβει την υπόθεση σας. Το λιγότερο που μπορώ να πω... οι άνθρωποι είναι άθλιοι. Τους έχω εξηγήσει ότι όπως μου πήραν τα χρήματα έτσι αμέσως τα θέλω πίσω. Θα το τραβήξω νομικά το θέμα από εδώ και πέρα. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 1. Έχεις ξανακάνει δοσοληψία με το συγκεκριμένο κατάστημα ? Ελπίζω πως ναι ... Γιατί αν όχι πως βρήκαν θα στοιχεία σου ? 2 . Η τράπεζα δέχεται την αμφισβήτηση σου ή πρέπει να συμφωνήσει και o πωλητής ; from THE hd2 Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Η τελευταια μου παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα ηταν το 2009. Οσο για την αμφισβητηση,εκανα την αιτηση στην τραπεζα και περιμενω. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Επικοινωνία με ποιον έκανες; με τα κεντρικα στο εξωτερικό ή με κάποιο ελληνικό τμήμα; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2012 Με την εξυπηρέτηση πελατών στο ελληνικό τηλέφωνο που έχει το site. Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts