giannis42 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) η 7.0 εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τις προηγουμενες αναβαθμισεις.. ειδικα το scrolling και η αποκριση (!!!!!!!! πολυ περιεργο, αλλα κατι αλλαξε σ αυτο οντως) του home button βελτιωθηκαν κατα πολυ.. ετσι ειναι, και η 8.0, που ειπε ο Γιαννης στο xda,ειναι πολυ ποιο καλυτερη:):D (I get many great reports from the beta testing team for Omega v8.0, the best Omega up to now I have to update Omega Files kitchen and tomorrow I will release v8.0, stay tuned ) Edited April 3, 2012 by giannis42 Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menios Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 Ναι,και ξανακανει:banghead::banghead: Κανε εκκαθάριση στη συλλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Νέα έκδοση Omega v8.0 Changelog Omega Series v8.0: New: Firmware XXLPS Android 4.03 (Date: 25/03/2012) Modem: XXLPS Kernel: CF-Root XXLPS csc: XXLPS Updated: Samsung Apps Samsung AppsUNA3 Samsung Service NoLED v5.1.4 ConvertPad v2.1.1 hosts Fixed: Voice search Mods: ICS lockscreen for Omega with ICS theme (available in Omega Files kitchen) Removed: Kobo.apk - will be added to kitchen AllCallRecorder v1.25.2 - can be added from play store Mod Decrease home button lag Rom is no Full Wipe Omega Files updates: Kernel: CF-Root LPS Kernel: N.E.A.K. v2.0x Kernel: SiyahKernel v3.0rc2 Kernel: SpeedMod K3-5 Modem: XXLPS Mods: ICS lockscreen for Omega with ICS theme Themes: Stock v8.0 Restore Theme Themes: Black Blue v8.0 Restore Theme Themes: ICS v8.0 Restore Theme Tips: 1. Open SuperSu go to Settings and disable Show notifications. 2. If you have problems with Play store and camera wipe cache and data from applications to fix it Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v8.0 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας. Απολαύστε με την νέα Omega :cool: Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Γιαννη εγραψες παλι. Για μενα η καλυτερη rom Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) πανω να το κανω ινσταλ το zip και μου βγαζει μνμ e: signature verification failed :confused: λυθηκε το προβλημα το εβαλα στην μνημη του κινητου Edited April 4, 2012 by lambgeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!Παρά πολύ smooth αίσθηση και αρκετά γρήγορη!Φαντάζομαι σε επόμενες εκδόσεις τι έχει να γίνει..:) Μια παρατήρηση-ερώτηση μόνο.Οι μπάρες έντασης του ήχου γιατί έγιναν πράσινες?Σε όλες τις άλλες εκδόσεις της omega μπλε δεν ήταν?Και πάλι συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει!!! Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!Παρά πολύ smooth αίσθηση και αρκετά γρήγορη!Φαντάζομαι σε επόμενες εκδόσεις τι έχει να γίνει..:) Μια παρατήρηση-ερώτηση μόνο.Οι μπάρες έντασης του ήχου γιατί έγιναν πράσινες?Σε όλες τις άλλες εκδόσεις της omega μπλε δεν ήταν?Και πάλι συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει!!! Άλλη μια παρατήρηση που μόλις έκανα.Αν στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επιλεξεις λευκό φόντο,δεν αλλαζει κάτι και αν πας να γράψεις μήνυμα δεν φαίνεται τι γράφεις γιατί προφανώς η γραμματοσειρα είναι ίδιο χρώμα με το φόντο!Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως κάνω τίποτα λάθος!Βέβαια εμένα προσωπικα δεν με ενοχλεί γιατί στο μαύρο το εχω απλά το αναφέρω σαν bug μήπως διορθωθεί σε κάποια άλλη έκδοση! Edited April 4, 2012 by ioathe Διπλο post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 δεν έχω καταφέρει να κάνω ομαλό πέρασμα από omega v10 gb σε καμία omega ics.. Χθες πάλι έβαλα την 7 με full wipes (x4) και στεγνό πέρασμα αλλά είχα force closes σε Music και Camera.. Έκανα από πάνω 2ο πέρασμα και τίποτα. Ξανά full wipe και 2ο πέρασμα rom πριν ανοίξω την συσκευή και πάλι προβλήματα Υπάρχει κάποιο κόλπο? Τα ίδια ή παρόμοια με v6 και v5.. Θα δοκιμάσω και την 8 αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο tip που δεν έχω πιάσει Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 δεν έχω καταφέρει να κάνω ομαλό πέρασμα από omega v10 gb σε καμία omega ics.. Χθες πάλι έβαλα την 7 με full wipes (x4) και στεγνό πέρασμα αλλά είχα force closes σε Music και Camera.. Έκανα από πάνω 2ο πέρασμα και τίποτα. Ξανά full wipe και 2ο πέρασμα rom πριν ανοίξω την συσκευή και πάλι προβλήματα Υπάρχει κάποιο κόλπο? Τα ίδια ή παρόμοια με v6 και v5.. Θα δοκιμάσω και την 8 αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο tip που δεν έχω πιάσει Κανένα κόλπο.Μήπως δεν είχε κατέβει καλά;Την ξανακατέβασες; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Κανένα κόλπο.Μήπως δεν είχε κατέβει καλά;Την ξανακατέβασες; μία και δύο? Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 δεν έχω καταφέρει να κάνω ομαλό πέρασμα από omega v10 gb σε καμία omega ics.. Χθες πάλι έβαλα την 7 με full wipes (x4) και στεγνό πέρασμα αλλά είχα force closes σε Music και Camera.. Έκανα από πάνω 2ο πέρασμα και τίποτα. Ξανά full wipe και 2ο πέρασμα rom πριν ανοίξω την συσκευή και πάλι προβλήματα Υπάρχει κάποιο κόλπο? Τα ίδια ή παρόμοια με v6 και v5.. Θα δοκιμάσω και την 8 αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο tip που δεν έχω πιάσει Θα σου πρότεινα να περάσεις ( αφου πρωτα κανεις wipe ) πρώτα μια στοκ rom 4.0.3 με odin http://skywanker.net/download/download.aspx?link=GT-9100/Firmwares/Unbranded/Poland/GT-I9100_XEO_I9100XXLPS_I9100OXALPS_I9100XXLPS.7z Password: intratech@XDA μετά να κάνεις root http://download.chainfire.eu/157/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_OXA_LPS-v5.4-CWM5.zip και κατόπιν να περάσεις με full wipe την ωμέγα 8.0 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 @kostasza - giannis42 Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για το donate Και κάτι άλλο παιδιά αν γνωρίζετε!Αν αντικαταστησω τα apk του καιρού και του ψηφιακού ρολογιού από την stock θα εχω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του τηλεφώνου? Κανένα απολύτως :) Πως θα γίνει να βάλουμε την lockscreen της 6.0 στην 7.0? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Για την v8.0 εχω κάνει την ICS lockscreen για όλες τις Omega :) Διόρθωσα και το πρόβλημα που είχε με τα εικονίδια η ICS. Παρατήρησε κανείς κάποιο lag στην φωτογραφική; Όχι, σ έμενα δουλεύει μια χαρά. η 7.0 εχει μεγαλη διαφορα σε σχεση με τις προηγουμενες αναβαθμισεις.. ειδικα το scrolling και η αποκριση (!!!!!!!! πολυ περιεργο, αλλα κατι αλλαξε σ αυτο οντως) του home button βελτιωθηκαν κατα πολυ.. Χαίρομε που σου αρέσει η δουλειά μου, περιμένω εντυπώσεις και από την v8.0 Κανε εκκαθάριση στη συλλογή Ναι, δοκίμασε το και αυτό! Γιαννη εγραψες παλι. Για μενα η καλυτερη rom Σ ευχαριστώ Νικήτα, κανε ένα copy paste και εδώ την αναφορά σου :) Πραγματικά πολύ καλή δουλειά!Παρά πολύ smooth αίσθηση και αρκετά γρήγορη!Φαντάζομαι σε επόμενες εκδόσεις τι έχει να γίνει..:) Μια παρατήρηση-ερώτηση μόνο.Οι μπάρες έντασης του ήχου γιατί έγιναν πράσινες?Σε όλες τις άλλες εκδόσεις της omega μπλε δεν ήταν?Και πάλι συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχει γίνει!!! Άλλη μια παρατήρηση που μόλις έκανα.Αν στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων επιλεξεις λευκό φόντο,δεν αλλαζει κάτι και αν πας να γράψεις μήνυμα δεν φαίνεται τι γράφεις γιατί προφανώς η γραμματοσειρα είναι ίδιο χρώμα με το φόντο!Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος μήπως κάνω τίποτα λάθος!Βέβαια εμένα προσωπικα δεν με ενοχλεί γιατί στο μαύρο το εχω απλά το αναφέρω σαν bug μήπως διορθωθεί σε κάποια άλλη έκδοση! Χαίρομε που σου αρέσει :) ανέβασε αν μπορείς ενα screenshot να καταλάβω το πρόβλημα, να δω και με πιο ρομ είσαι. δεν έχω καταφέρει να κάνω ομαλό πέρασμα από omega v10 gb σε καμία omega ics.. Χθες πάλι έβαλα την 7 με full wipes (x4) και στεγνό πέρασμα αλλά είχα force closes σε Music και Camera.. Έκανα από πάνω 2ο πέρασμα και τίποτα. Ξανά full wipe και 2ο πέρασμα rom πριν ανοίξω την συσκευή και πάλι προβλήματα Υπάρχει κάποιο κόλπο? Τα ίδια ή παρόμοια με v6 και v5.. Θα δοκιμάσω και την 8 αλλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάποιο tip που δεν έχω πιάσει Το media scanning στο ICS παίρνει πάρα πάρα πολύ ώρα να τελειώσει, μήπως να το αφήσεις να τελειώσει και μετά να ανοίξεις Music - Camera. Είμαι σίγουρος οτι δουλεύουν και τα 2 τέλεια στην Omega. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Ίσως η καλύτερη ics που έχει φτιάξει μέχρι τώρα ο μέγιστος Γιάννης!!! Δεν έχω λόγια...Δουλεύουν όλα ρολόι και απίστευτα γρήγορα... Μια ερώτηση προς όλους εσάς που τρέχετε την ρομ... Αν άλλαζα kernel ποιόν θα προτείνατε??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gugug Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδια τα φωτα σας, περασα την 8.0 stock full wipe και ολα τα σχετικα και οταν προσπαθω να κατεβασω κατι απo το market μου βγαζει σφαλμα επεξεργασιας αγορας και στις ενημερωσεις Σφαλμα δεν ηταν δυνατη η ληψη της ενημερωσης για την εφαρμογη ΧΧΧΧ λογω καποιου σφαλματος (921) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παιδια τα φωτα σας, περασα την 8.0 stock full wipe και ολα τα σχετικα και οταν προσπαθω να κατεβασω κατι απo το market μου βγαζει σφαλμα επεξεργασιας αγορας και στις ενημερωσεις Σφαλμα δεν ηταν δυνατη η ληψη της ενημερωσης για την εφαρμογη ΧΧΧΧ λογω καποιου σφαλματος (921) Αλλαξε κερνελ και τσεκαρε παλι αν έχεις πρόβλημα. Sent from SGS2 CM9 Siyah Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gugug Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Περασα τον τουρκο αλλα τιποτα, παλι τα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Περασα τον τουρκο αλλα τιποτα, παλι τα ιδια Clear market data και wipe cache Sent from SGS2 CM9 Siyah Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gugug Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Clear market data και wipe cache Sent from SGS2 CM9 Siyah Παλι τιποτα, δεν μπορω να καταλαβω τι εχει με τις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα κανενα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παλι τιποτα, δεν μπορω να καταλαβω τι εχει με τις προηγουμενες εκδοσεις δεν ειχα κανενα προβλημα Hm το ειχα λυσει αυτο το προβλημα, δεν θυμάμαι πως ομως. Κατι με την sdcard επαιζε. Αμα θυμιθω θα ποσταρω:-) goggle το error μπας και βρεις τιποτα Sent from SGS2 CM9 NightlyLover+Siyah rc2 Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gugug Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Hm το ειχα λυσει αυτο το προβλημα, δεν θυμάμαι πως ομως. Κατι με την sdcard επαιζε. Αμα θυμιθω θα ποσταρω:-) goggle το error μπας και βρεις τιποτα Sent from SGS2 CM9 NightlyLover+Siyah rc2[/quote Λοιπον την ξαναπερασα και την ξαναπερασα full wipe κλπ. και τωρα ολα καλα ευχαριστω για την βοηθεια και την αμεση απαντηση mythoc:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Have fun ;-) πως παει το ics? Την εχω ψιλοβρει με το cm9 τελευταία και εχω χασει επεισόδια! Sent from SGS2 CM9 NightlyLover+Siyah rc2 Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 νομιζω με την 7.0 και 8.0 η ics πλησιαζει παρα πολυ τις τελευταιες καλες 2.3.6 σε ολα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Έχει παρατηρήσει κανένας θέμα με το Wi-Fi στην 8.0?Εμένα και πιο αδύναμο είναι το σήμα αλλά μου κάνει και αποσυνδεσεις σε σημεία που πριν δεν είχα κανένα πρόβλημά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Έχει παρατηρήσει κανένας θέμα με το Wi-Fi στην 8.0?Εμένα και πιο αδύναμο είναι το σήμα αλλά μου κάνει και αποσυνδεσεις σε σημεία που πριν δεν είχα κανένα πρόβλημά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Εδώ δουλεύει άψογα... Πάντα σε σύγκριση με την v7 που είχα και η v8 είναι ok... Nikos send for Galaxy Note Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex51 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) ΝΑΙ ΤΟ WIFI EINAI ΑΡΓΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ. :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited April 4, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kontos_Gr Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Παρά της προσπάθειες μου δεν μπορώ να επιλέξω συγκεκριμένες επαφές προς εμφάνιση..όταν βγω από τις επαφές και ξαναμπώ τις εμφανίζει πάλι όλες, fb, Skype, όλες τις ομάδες από το google contacts κλπ..κανένας με παρόμοιο πρόβλημα;; Παράθεση Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts