sothrhsgr Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Στην ICS κάτι δεν πάει καλά...αν πάω να φλασάρω οποιοδήποτε mod μετά κολλάει στην boot-screen. Αν την έχει περάσει κάποιος ας δοκιμάσει να περάσει κάποιο mod για να το επιβεβαιώσει... Edit: Συμβαίνει με οιδήποτε κι αν πάω να φλασάρω. Τώρα δοκίμασα και τον cf-root και πάλι αναγκάστηκα να περάσω ξανά την ρομ για να στρώσει. Τα mod δεν εχουν ανανεωθει και ειναι απο την προηγουμενη εκδοση ics γι'αυτο και κοολλαει το κινιτο...Ετσι την πατησα και εγω..Ο Γιαννης ειπε θα τα ανανεωσει η σημερα το βραδυ η το πρωι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 ξερει κανεις που υπαρχει η φωτο με το μπλε που εχει σαν φοντο wallpeper η omega , γιατι εβαλα αλλη φωτο και την θελω ξανα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Το προβλημα με τα sms στις 3rd party εφαρμογές πχ go sms, δεν υπαρχει στη νεα ics rom(ασιατικη ρομ που δεν έχει ελληνικα).. Λενε οτι εχει αρκετά καλυτερο scrolling! #xda Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Εμένα πάντως ρε παιδιά από εχθες που έβαλα την 5.0 ics και τον cf 5.4 όλα πάνε ρολόι... και το backup από το titanium κομπλε, και η κάμερα ανοιγει αμέσως και το scroll είναι απίστευτο... γενικά πετάει το τηλ.Μπραβο Γιάννη για άλλη μια υπεροχή δουλειά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Εμένα πάντως ρε παιδιά από εχθες που έβαλα την 5.0 ics και τον cf 5.4 όλα πάνε ρολόι... και το backup από το titanium κομπλε, και η κάμερα ανοιγει αμέσως και το scroll είναι απίστευτο... γενικά πετάει το τηλ.Μπραβο Γιάννη για άλλη μια υπεροχή δουλειά. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Δώσε το link για τον cf-root αν σου είναι εύκολο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Δώσε το link για τον cf-root αν σου είναι εύκολο... download.chainfire.eu/152/CF-Root/SGS2/CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.zip Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Η 5 μου δούλευε ρολόι άλλα όταν κατέβασα μέσω kitchen το enable CRT off animation , μετά την εγκατάσταση μου έχει κολλήσει στο boot logo. Έχω κάνει nandroid και θα κάνω restore άλλα θα ήθελα να βάλω το enable CRT off animation. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Η 5 μου δούλευε ρολόι άλλα όταν κατέβασα μέσω kitchen το enable CRT off animation , μετά την εγκατάσταση μου έχει κολλήσει στο boot logo. Έχω κάνει nandroid και θα κάνω restore άλλα θα ήθελα να βάλω το enable CRT off animation. Καμιά ιδέα; Καλα ρε παιδια, απορω πραγματικα.Δεν βλεπετε οτι η κουζινα δεν ειναι ακομα ετοιμη για την ομεγα 5 ; τι πατε και βαζετε τα mods; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Λέω να βάλω την ics..αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω στην gb από το nandroid backup μου; Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Λέω να βάλω την ics..αν δεν μου αρέσει μπορώ να γυρίσω στην gb από το nandroid backup μου; Keep walking Greece... Φυσικά... Γιάννη υπάρχει τρόπος να βάλουμε στην Omega 5 τη lockscreen της samsung όπως ήταν στην 4; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φυσικά... Γιάννη υπάρχει τρόπος να βάλουμε στην Omega 5 τη lockscreen της samsung όπως ήταν στην 4; Οκ σε ευχαριστώ, κατεβάζω τώρα;) Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j1miroquai Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φίλε μου για αυτό το λόγο είναι το συγκεκριμένο topic. Για να αναφέρουμε τι δουλεύει και τι όχι . Πως αλλιως θα υπαρχει feedback; με τις καλύτερες προθέσεις τα ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Μολις ηθελα να παω απο gb σε ics , αλλα ειδα αυτο:lol: Originally Posted by ::indie:: View Post Hi Omega users!! I am working the new Omega Series v5.1 and I will publish the new roms tomorrow. I did not have time to update the kitchen but I will with the upcoming version. Omega v5.0 has almost 3000 downloads in two days I will reply to your post as soon as possible I wish you all a great weekend!! περιμενω τοτε:D Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φίλε μου για αυτό το λόγο είναι το συγκεκριμένο topic. Για να αναφέρουμε τι δουλεύει και τι όχι . Πως αλλιως θα υπαρχει feedback; με τις καλύτερες προθέσεις τα ποσταρω. Καλο ειναι ομως να διαβαζουμε μιση σελιδα πιο πισω γιατι το ιδιο πραγμα ρωτηθηκε 10 ποστ πιο πισω και συγκεκριμενα του απαντησα εγω...Δεν το λεω με κακια απλα αυτο πρεπει να κανουμε γιατι κανουμε περιττα ποστ....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louke Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) παιδια μια βοηθεια.ειχα την omega 10.4 για αρκετο καιρο. περασα μια official μεσα για να συνηθιζω στις διαδικασιες και τωρα που θελω να περασω την ics του Γιαννη , δεν βρισκω τον insecure kernel για το τηλ μου. Ψαχνω τον XWKI4. δεν υπαρχει ουτε μεσα στους xda. τον βρηκα μεσα στο νετ , αλλα ειναι zip και δεν τον διαβαζει ο odin. Συγνωμη εαν ειμαι offtopic. ουπς , το βρηκα. ευχαριστω Edited March 17, 2012 by louke Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φίλοι μου καμμιά λύση με την κάμερα υπάρχει που δεν ανοίγει καθόλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Τελικά το μόντεμ της 5.0 δεν μου κάθεται καθόλου καλά που έχω wind... υπάρχει κάτι άλλο ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Edited March 17, 2012 by stispan1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Τελικά το μόντεμ της 5.0 δεν μου κάθεται καθόλου καλά που έχω wind... υπάρχει κάτι άλλο ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Φλασαρε οποιοδήποτε άλλο μόντεμ θες. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Φλασαρε οποιοδήποτε άλλο μόντεμ θες. Πιο προτείνετε παιδιά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 παιδεια εγω πραγματικα ειμαι παρα πολύ απογοητευμένος απο την ics ειναι πολυ πίσω σε ολα τα θεματα για μενα ετσι!!εχω δοκιμάσει αρκετες ics roms!!!και μετα περίμενα την επίσημη αναβάθμιση XXLPQ και οταν βγήκε ειπα να δοκιμάσω κατευθείαν την ωμεγα αλλα καθε φορά απογοητεύομαι και γυρναω πισω!!!και ειναι σε ολα καλύτερη ταχυτητα , scroling, smoothnes δεν ξερω αλλα αν συνεχίσει να ειναι ετσι η ics τοτε μενω με τα χιλια στην Gingerbread!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas71- Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Τελικά το μόντεμ της 5.0 δεν μου κάθεται καθόλου καλά που έχω wind... υπάρχει κάτι άλλο ? Sent from my GT-I9100 using Tapatalk και εμενα τα ιδια παιδια με cosmote δεν εχω καλο σημα οπως πριν. πιο προτείνετε και με πιο τρόπο το περνάμε δεν εχω ξανακάνει την διαδικασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Γιάννη πότε θα μας δώσεις links από την 5.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) Πιο προτείνετε παιδιά To NEKI...... και εμενα τα ιδια παιδια με cosmote δεν εχω καλο σημα οπως πριν. πιο προτείνετε και με πιο τρόπο το περνάμε δεν εχω ξανακάνει την διαδικασια. flash από CWM Edited March 17, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 To NEKI...... flash από CWM δωσε αν μπορεις ενα λινγ αδερφε... ευχαριστω πολύ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 δωσε αν μπορεις ενα λινγ αδερφε... ευχαριστω πολύ... Έχω καιρό να φλασάρω μόντεμ. Τα έχει ο Γιάννης στο Omega files νομίζω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts