kostasza Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Καλησπέρα! Από σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα ότι καμία εφαρμογή από το play store (market) δε μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή μου. Κατεβαίνει κανονικά μεν αλλά την ώρα της εγκατάστασης μου βγάζει μήνυμα λάθους λέγοντας ότι δε μπορεί να εγκατασταθεί ούτε στη μνήμη usb ούτε στη μνήμη του τηλεφώνου. Το έπαθε κανείς άλλος; Πίστευα ότι ίσως έφταιγε η ROM αλλά και τώρα που έβαλα την V4.0 πάλι τα ίδια λέει... Κάποια προγράμματα ακόμα και από το play store παρουσιάζουν ασυμβατότητα προς το παρόν με την ICS, π.χ. "How to Make Origami" οπότε δεν γίνεται να τα εγκαταστήσεις για την ώρα. Μην ξεχνάς ότι είμαστε σε beta έκδοση ακόμα και με την 4.0 Επίσης υπάρχουν πολλά User Interface crashes, οπότε ... περιμένουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Υπομονή παιδιά.. Ανακοινώθηκε για αύριο το ICS για Κορέα :) Αντε να δούμε.. Θα γίνει της Κορέας. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Θα γίνει της Κορέας. http://www.sammobile.com/kies/ Καλώς την:thumbup: Keep walking Greece... Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 13, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 http://www.sammobile.com/kies/ Καλώς την:thumbup: Keep walking Greece... Η αλήθεια δεν το περίμενα να το δώσουν τόσο γρήγορα! Περιμένουμε τώρα μια XWLPQ που να έχει Ελληνικά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythoc Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Η αλήθεια δεν το περίμενα να το δώσουν τόσο γρήγορα! Περιμένουμε τώρα μια XWLPQ που να έχει Ελληνικά. η XEO λογικά εχει full ελληνικα! Παράθεση One Plus 5T < Samsung Galaxy S7 Edge < Xiaomi Redmi Note 3 < Samsung Galaxy Note 4 < Samsung Galaxy S IV < Samsung Galaxy S II < iPhone 3GS < LG Arena Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα..εβαλα την official εκδοση πριν λιγο...για αλλη μια φορα οπως κ με τις beta ics δεν μπορω συνδεθω στη cosmote....και με την omega το ιδιο προβλημα ειχα...μονο οταν φλασαρα Cyanogen Mod9 επιανα...μπορει καποιως να μου πει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω εκ τον προτερον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα..εβαλα την official εκδοση πριν λιγο...για αλλη μια φορα οπως κ με τις beta ics δεν μπορω συνδεθω στη cosmote....και με την omega το ιδιο προβλημα ειχα...μονο οταν φλασαρα Cyanogen Mod9 επιανα...μπορει καποιως να μου πει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω εκ τον προτερον βαλτα χειροκινητα.Κάνε μια αναζήτηση cosmote apn και θα σου βγάλει της ρυθμίσεις. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvala Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπερα..εβαλα την official εκδοση πριν λιγο...για αλλη μια φορα οπως κ με τις beta ics δεν μπορω συνδεθω στη cosmote....και με την omega το ιδιο προβλημα ειχα...μονο οταν φλασαρα Cyanogen Mod9 επιανα...μπορει καποιως να μου πει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω εκ τον προτερον Ποιά έκδοση ICS πέρασες; Για πολωνία; κατέβασε από sammobile το firmware για ουγγαρία. http://hotfile.com/dl/149515233/24a7b72/I9100XXLPQ_I9100OXXLPD_XEH.zip.html Έχει άλλο csc Cosmote έχω και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εβαλα τις ρυθμισεις αλλα δεν εγινε τιποτα....εβαλλα και την αλλη εκδωσει που μου στειλε ο φιλος αλλα τιποτα....πφφφφ....μου βγαζει μι εγγεγραμενος στο δικτυο...παλι τα ιδια...οτι μου βγαζε τοσο καιρο με την ics...μονο οταν φλασαρα την Cyanogenmod επαιζε...αλλα εκει ειχα προβλημα με την εξωτερικη καρτα μνημης...δε μπορω να καταλαβω....με τις 2.3.5 δεν ειχα κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εβαλα τις ρυθμισεις αλλα δεν εγινε τιποτα....εβαλλα και την αλλη εκδωσει που μου στειλε ο φιλος αλλα τιποτα....πφφφφ....μου βγαζει μι εγγεγραμενος στο δικτυο...παλι τα ιδια...οτι μου βγαζε τοσο καιρο με την ics...μονο οταν φλασαρα την Cyanogenmod επαιζε...αλλα εκει ειχα προβλημα με την εξωτερικη καρτα μνημης...δε μπορω να καταλαβω....με τις 2.3.5 δεν ειχα κανενα θεμα Δοκιμασε να κατεβασεις του intratech.Στο τελος του ποστ :) http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=16781168&postcount=3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Παιδιά οι συγκεκριμένες official ROMs τι θέμα έχουν; Είναι το γνωστό stock ή το ICS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Η αλήθεια δεν το περίμενα να το δώσουν τόσο γρήγορα! Περιμένουμε τώρα μια XWLPQ που να έχει Ελληνικά. Ακομα Γιαννη; Κανονικα τωρα θα επρεπε να εχουν παρει φωτια οι κατσαρολες και τα τηγανια απο το μαγειρεμα..... Πειμενουμε νεωτερα a.s.a.p........ Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Η αλήθεια δεν το περίμενα να το δώσουν τόσο γρήγορα! Περιμένουμε τώρα μια XWLPQ που να έχει Ελληνικά. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1292825 Αυτή λογικά θα έχει Ελληνικά.Δεν την έχω δοκιμάσει αλλά είναι rooted και deodexed. EDIT δεν την έχει ανεβάσει ακόμη αλλά υπάρχει εδώ. http://narod.ru/disk/43579416001.a010fe0d32f3b5b6720133a3c2033c01/de-odex_I9100XXLPQ.zip.html Edited March 13, 2012 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosv7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Ο γιαννης την δουλευει κ πιθανον να έχει ανεβασει τη στοκ version μεχρι το βραδυ....!!! Αντε καλως το μας το παγωτο....!!! Υπομονη παιδες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εγω δοκιμασα 3 διαφορετικεσ κ εχω το ιδιο προγραμμα...δε μπορω να μπω στο δικτυο της cosmote...μαλλον πρεπει να περιμενω για την ελληνικη εκδωση μαλλον....η καμια πιραγμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εγω δοκιμασα 3 διαφορετικεσ κ εχω το ιδιο προγραμμα...δε μπορω να μπω στο δικτυο της cosmote...μαλλον πρεπει να περιμενω για την ελληνικη εκδωση μαλλον....η καμια πιραγμενη... Δοκίμασες χειροκίνητα; Δουλέυει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rimpo9 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 δοκιμασα και χειροκινητα...εβαλα αυτα....GPRS APN: - internet Username: - {κενό} Password: - {κενό} MCC=202 MNC=01 APN type=default DNS: - 195.167.065.194 αλλα δε βρισκω το dns 1on κ 2ον νομιζω οτι δε μ τα αποθηκευει ενω παταω αποθηκευσει...εσυ πως τα κανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorikaspontios Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Ο γιαννης την δουλευει κ πιθανον να έχει ανεβασει τη στοκ version μεχρι το βραδυ....!!! Αντε καλως το μας το παγωτο....!!! Υπομονη παιδες!! Ας μην βιαστεί τόσο πολύ.. Και αύριο μέρα είναι.. Αν και η ταχύτητα ,παίζει και αυτή τον ρόλο της...!!! Και όποιος δοκιμάζει,ας μας γράψει και δύο τρείς λέξεις, με τις οποίες εντυπώσεις ... Να διαβάσουμε και εμείς που δεν προλαβαίνουμε σήμερα... Edited March 13, 2012 by giorikaspontios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 αναμενουμε εναγωνιως την official based εκδοση της omega.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Ρε παιδιά πως γίνεται να το κάνουμε να μην μιλάει;; Ότι κάνω μου το λέει... το έχει συναντήσει κανείς; Edit: Το βρήκα τελικά...ήταν ενεργοποιημένο το "TalkBack" στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας! Edited March 13, 2012 by NickMrg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλησπέρα! Από σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα ότι καμία εφαρμογή από το play store (market) δε μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή μου. Κατεβαίνει κανονικά μεν αλλά την ώρα της εγκατάστασης μου βγάζει μήνυμα λάθους λέγοντας ότι δε μπορεί να εγκατασταθεί ούτε στη μνήμη usb ούτε στη μνήμη του τηλεφώνου. Το έπαθε κανείς άλλος; Πίστευα ότι ίσως έφταιγε η ROM αλλά και τώρα που έβαλα την V4.0 πάλι τα ίδια λέει... Κάνε unmount την sd και ξαναδοκίμασε.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο free widget για λειτουργία On-off data που να δουλεύει σε ics? Το ΑΡΝ δε δουλευει στην Omega 4.0 και το εικονίδιο στη μπάρα κολλάει χαρακτηριστικά.. Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δοκίμασε το HiAPN Global απο το μάρκετ και πιστεύω να ησυχάσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Λοιπόν μετά από μερικές ώρες χρήσης δεν κατάφερα 1) να εγκαταστήσω το cerberus (μέσω cwm) μου βγάζει "installation aborted" και 2) πως κάνουμε resize τα widgets ρε παιδιά; Επίσης το missedit σας παίζει κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Λοιπόν μετά από μερικές ώρες χρήσης δεν κατάφερα 1) να εγκαταστήσω το cerberus (μέσω cwm) μου βγάζει "installation aborted" και 2) πως κάνουμε resize τα widgets ρε παιδιά; Επίσης το missedit σας παίζει κανονικά; προσωπικα resize κανω μεσω του go launcher.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts