Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε Γιαννη εχω προβλημα οι γραμματοσειρες δεν εγκαθηστονται λεει abort installation και απο κατω (status 0)

Αν ανοίξεις το zip αρχείο θα βρεις το apk file,

προσπάθησε να το κάνεις εγκατάσταση σαν απλό apk και πες μου αν σου το κάνει εγκατάσταση.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιάννη καλημέρα..;)

http://m.t3.com/news/samsung-galaxy-s2-ice-cream-sandwich-update-coming-march-10th

Keep walking Greece...

Πολύ καλά νέα!!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Πολύ καλά νέα!!

Ευχαριστώ για την ενημέρωση :)

Μπα..πάλι βλέπω ότι το διαψεύδουν:(

Keep walking Greece...

Αντώνης

Μπα..πάλι βλέπω ότι το διαψεύδουν:(

Keep walking Greece...

Aντωνη καλημερα το πηρες το μηνυμα που σου εστειλα στο xda?

@Γιαννη

Γιαννη κατεβασε αυτο θα μας φανει πολυ χρησιμο ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23337747&postcount=662

Aντωνη καλημερα το πηρες το μηνυμα που σου εστειλα στο xda?

@Γιαννη

Γιαννη κατεβασε αυτο θα μας φανει πολυ χρησιμο ;)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23337747&postcount=662

Ωχ! Τώρα το είδα..;)

Keep walking Greece...

Αντώνης

Αν ανοίξεις το zip αρχείο θα βρεις το apk file,

προσπάθησε να το κάνεις εγκατάσταση σαν απλό apk και πες μου αν σου το κάνει εγκατάσταση.

γιαννη δεν υπαρχει apk μεσα στο zip
υπογραφή εκτός ορίων

ρε γιαννη εχω μεινει με την 3.0 ρε ****το ακομα..

δεν υπαρχει καλυτερος hoster απο τους 2 που χρησιμοποιεις?

τραγικα αργο κατεβασμα και 3-4 φορες εχει σταματησει στη μεση..

λεπτομερεια, αλλα αν εχεις καποια καλυτερη εναλλακτικη για αυτο το θεμα θα ηθελα να την ακουσω..

λεπτομερεια, αλλα αν εχεις καποια καλυτερη εναλλακτικη για αυτο το θεμα θα ηθελα να την ακουσω..

Τωρα δεν μπαινεις καν.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Νέα έκδοση Omega Series v4.0

Changelog Omega Series v4.0:

Based on Beta Firmware XXLPH Android 4.0.3 (Date: 31/01/2012)

New:

Play Store v3.4.7

Kies air

Photo editor

Voice command

IM

Es File Explorer (with great Root Explorer > go to settings > Select Root Explorer and then Select Mount File System)

Pollaris Office (download from Omega Files kitchen or from here and install it like a normal apk)

Updated:

Swype 3.26.92.38235.38235.8444.i9100 (download from Omega Files kitchen or from here and install it like a normal apk)

Twitter v3.1.1

NOLED v5.1.2

Hide It Pro v2.9.2.1

hosts

Fixed:

Puch mail option in Samsung email

MOD:

Remove "Swipe to unlock" Text from Lockscreen - credits to ecips

Theme:

Black Blue:

Play Store themed

system ui new icons by enrico0802

Clock in status bar themed blue

Digital Clock Blue letters

ICS:

Play Store themed

Clock in status bar themed ICS blue

Digital Clock Blue letters

Rom is no Full Wipe

Install Omega Stock & Omega Ice Cream Sandwich v4.0

Instructions

***If you came from another Rom boot in clockworkmod recovery and

- Wipe data/factory reset and then Choose 'install zip from sdcard' and flash Omega

***If you already use Omega then boot in clockworkmod recovery choose 'install zip from sdcard' and flash Omega

Install Omega Black Blue v4.0

Instructions

1.Download Omega_ICS_v4.0_Black_Blue_XXLPH.rar and unzip rar file,

and copy Omega_ICS_v4.0_Black_Blue_XXLPH_part_01.zip + Omega_ICS_v4.0_Black_Blue_XXLPH_part_02.zip to your device.

2. Boot in clockworkmod recovery, Wipe data/factory reset (optional if you already have Omega), Wipe chache and Wipe Dalvik Cache

3. Flash Omega_ICS_4.0_Black_Blue_XXLPH_part_01.zip

4. Reboot Device (important, if you do not reboot device will FC)

5. Flash Omega_ICS_v4.0_Black_Blue_XXLPH_part_02.zip

Tips:

Kernels:

1. CF-Root LPH - sdmount is not working when installing same apps from market (or restore with titanium), to solve this umound sdcard - install app from market and then mound sdcard again.

2. Gokhanmoral appears to have solved the SD card bug, read more here

Αν δοκιμάσετε την νέα Omega v4.0 και σας αρέσει, βοηθήστε στην περαιτέρω ανάπτυξη της με το donate σας.

Απολαύστε με την νέα Omega :cool:

thnx. Την κατέβασα πριν κανένα 10 λεπτό αλλα δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την βάλω τώρα ****το:(..Έχω πάρει νέο backups με το titanium. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα στο restore..:p
GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

thnx. Την κατέβασα πριν κανένα 10 λεπτό αλλα δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την βάλω τώρα ****το:(..Έχω πάρει νέο backups με το titanium. Ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα στο restore..:p

Προσπαθησα και γω να την κατεβασω , παει πολυ αργα το download ... καπια αλλη στιγμη.

backup απο ICS και restrore σε ICS δεν θα εχεις προβλημα κανενα , τα προβληματα βγαιναν οταν το backup ηταν απο android 2.3.x και καναμε restore σε ICS.

Eγω με titanium απο ICS 3.1 σε 3.2 μου τα περασε ΟΛΑ μια χαρα , οταν ειχα backup απο android 2.3.6 και εκανα restore στην ICS ουτε ηξερε τι εκανε το titanium , μανταρα μου τα κανε !!:( , και καθησα και τα περασα ΟΛΑ απο την αρχη ( ρυθμίσεις και εφαρμογες μια μια )

Προσπαθησα και γω να την κατεβασω , παει πολυ αργα το download ... καπια αλλη στιγμη.

backup απο ICS και restrore σε ICS δεν θα εχεις προβλημα κανενα , τα προβληματα βγαιναν οταν το backup ηταν απο android 2.3.x και καναμε restore σε ICS.

Eγω με titanium απο ICS 3.1 σε 3.2 μου τα περασε ΟΛΑ μια χαρα , οταν ειχα backup απο android 2.3.6 και εκανα restore στην ICS ουτε ηξερε τι εκανε το titanium , μανταρα μου τα κανε !!:( , και καθησα και τα περασα ΟΛΑ απο την αρχη ( ρυθμίσεις και εφαρμογες μια μια )

Σε ευχάριστο οποτε όλα μια χαρά:) ..Μπορώ να σου δώσω άλλο link για κατέβασμα εάν θέλει και ο Γιάννης Είναι Easybet.

GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel

Γιαννη καλησπερα. Εσβησα κατα λαθος απο το dropbox μου το omega files. Εκανα λαλακια; αν ναι χιλια συγγνωμη.

Κρίμα. Οι hosters που ανέβασες είναι απίστευτα αργοί. Λέει ότι θα κατέβει σε 4,5 ώρες !!!

Μάλλον θα την βάλω αύριο.

Σε ευχάριστο οποτε όλα μια χαρά:) ..Μπορώ να σου δώσω άλλο link για κατέβασμα εάν θέλει και ο Γιάννης Είναι Easybet.

Μήπως είναι εύκολο να δοθούν links για κατέβασμα από Easybytez?

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Μήπως είναι εύκολο να δοθούν links για κατέβασμα από Easybytez?

Οπως εχω γραψει και στο πρωτο ποστ αλλά και στο download center της Omega δεν θελω σε αλλα mirror link τις ρομ μου,

εχω γραψει επισης οτι όποιος εχει προβλημα να μου στειλει pm για να του δώσω mirror links.

Η ταχύτητα ειναι πολυ μικρη γιατι τωρα κατεβαζουν εκατονταδες ταυτόχρονα.

Οπως εχω γραψει και στο πρωτο ποστ αλλά και στο download center της Omega δεν θελω σε αλλα mirror link τις ρομ μου,

εχω γραψει επισης οτι όποιος εχει προβλημα να μου στειλει pm για να του δώσω mirror links.

Η ταχύτητα ειναι πολυ μικρη γιατι τωρα κατεβαζουν εκατονταδες ταυτόχρονα.

Γιάννη θα ήθελα μια βοήθεια.Θα ήθελα να αλλάξω στην ICS black blue theme το εικονίδιο του bluetooth στη notification bar όταν είναι συνδεδεμένο -επειδή είναι κοκκινο και δεν συνάδει με το υπόλοιπο θέμα -

Στις άλλες ρομ το εικονίδιο λεγόταν stat_sys_bluetooth_connected ή κάπως έτσι.Τώρα έχω φάει τον κόσμο να το βρω στο framework.res-drawable.hdpi και δεν μπορώ .Μήπως μπορείς να βοηθήσεις ,λεγοντάς μου που βρίσκεται;

EDIT

Υπάρχει ένα εικονίδιο που λέγεται ic_audio_bt_mute.png.

Μήπως είναι αυτό;Εμφανισιακά πάντως είναι.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Μόλις έβαλα την 4.0

Από μένα μέχρι στιγμής ok. Το εικονίδιο του Wifi με τα βελάκια upload/download τέλειo.

Κάποιες εφαρμογές πάλι κολλάνε τον TWLauncer π.χ. zougla portal όταν κινείς τις φωτό με το δάκτυλο.

Επίσης, το σήμα της Cosmote δείχνει χειρότερο. Ας το δει και κάποιος άλλος με Cosmote, μπορεί να είναι μόνο σε μένα.

To scrolling δείχνει πιο smooth, αλλά μπορεί και να μου φαίνεται.

Edited by kostasza

καλημερα σε ολους

εκανα εγκατασταση τον κερνελ του Gokhanmoral απο το darky ota που λεει στις οδηγειες αλλα μου κολλαει παντα στο λογοτυπο της samsung.Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι μπορω να κανω??

ακυρο το εφτιαξα

Edited by chilavert_gr

το widget του accuweather μου εγινε διαφανο εφυγε το μπλε backround γιατι?
υπογραφή εκτός ορίων

Μόλις έβαλα την 4.0

Από μένα μέχρι στιγμής ok. Το εικονίδιο του Wifi με τα βελάκια upload/download τέλειo.

Κάποιες εφαρμογές πάλι κολλάνε τον TWLauncer π.χ. zougla portal όταν κινείς τις φωτό με το δάκτυλο.

Επίσης, το σήμα της Cosmote δείχνει χειρότερο. Ας το δει και κάποιος άλλος με Cosmote, μπορεί να είναι μόνο σε μένα.

To scrolling δείχνει πιο smooth, αλλά μπορεί και να μου φαίνεται.

οντως κατι γινεται με το σημα.. πραγματικα αν δεν ηταν τοσο ασχημη (προσωπικη μου αποψη) η cyanogen θα εμενα με αυτη! με cosmote πεταει το 3g, και στα ιδια σημεια η οmega εχει edge.. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως κατι γινεται με το σημα.. πραγματικα αν δεν ηταν τοσο ασχημη (προσωπικη μου αποψη) η cyanogen θα εμενα με αυτη! με cosmote πεταει το 3g, και στα ιδια σημεια η οmega εχει edge.. :(

Υπομονή παιδιά.. Ανακοινώθηκε για αύριο το ICS για Κορέα :) Αντε να δούμε..

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα! Από σήμερα το μεσημέρι παρατήρησα ότι καμία εφαρμογή από το play store (market) δε μπορεί να εγκατασταθεί στη συσκευή μου. Κατεβαίνει κανονικά μεν αλλά την ώρα της εγκατάστασης μου βγάζει μήνυμα λάθους λέγοντας ότι δε μπορεί να εγκατασταθεί ούτε στη μνήμη usb ούτε στη μνήμη του τηλεφώνου. Το έπαθε κανείς άλλος; Πίστευα ότι ίσως έφταιγε η ROM αλλά και τώρα που έβαλα την V4.0 πάλι τα ίδια λέει...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey