Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την περασα και εγω την 24 αλλα ρε παιδια επειδη τωρα εμαθα τα κολπα με τις custom roms,πως μπορω να την κανω να φαινεται πιο ωραια το interface?τωρα ειναι κανονικο σαν android πως μπορω να την κανω εμφανισημα να φαινεται σαν να φοραω την τελευταια εκδοση γενικα θελω μερικα tips για να την κανω να φαινεται ωραια

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του wifi; Κάποιες φορές δεν μπορεί να ανοίξει και κολλάει το εικονίδιο στο goLauncher

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν σωστά ρωτάω εδώ αλλά επειδή έχω την συγκεκριμένη ρομ στην έκδοση v20, χθές που κατέβασα το link2cd είδα ότι στο /system έχω διαθεσιμότητα μόνο 3% . θα μου δημιουργήσει πρόβλημα; Μπορώ να βγάλω κάτι από εκεί;

Εβαλα την v24. Μου ζητά να κάνω ενημέρωση λογισμικού της samsung.

Αν την κάνω, δεν θα μπλέξω μια και δεν έχω μαμα rom? Μήπως πρέπει να το αγνοήσω;

Εβαλα την v24. Μου ζητά να κάνω ενημέρωση λογισμικού της samsung.

Αν την κάνω, δεν θα μπλέξω μια και δεν έχω μαμα rom? Μήπως πρέπει να το αγνοήσω;

Αγνόησε το, και να το προχωρήσεις δηλαδή αυτό που θα γίνει πιθανότατα θα είναι να σου κατεβάσει το "πακέτο" και την ώρα που θα πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση θα σου πετάξει το μήνυμα περί τροποποιημένου λογισμικού.. ;)

Αγνόησε το, και να το προχωρήσεις δηλαδή αυτό που θα γίνει πιθανότατα θα είναι να σου κατεβάσει το "πακέτο" και την ώρα που θα πάει να ξεκινήσει η εγκατάσταση θα σου πετάξει το μήνυμα περί τροποποιημένου λογισμικού.. ;)

Νόμιζα οτι δεν μπαίνει κανένας πλέον εδω :)

κι ομώς δεν νομίζω για την συσκευή μας να υπάρχει room μετα την 4.1.1. κανω λάθος ;

Σε ευχαριστώ!

Παντως ενα ρουτ, δεν κανει καλυτερη την μπαταρια. :p

χμμμ...

ρουτ + titanium backup = φόρτιση ανα 3 μέρες η μπαταρία περίπου και με official rom από πάνω

θα έλεγα ότι ο συγκεκριμένος συνδιασμός θα κάνει το S2 τούμπανο! :D

καλησπέρα παιδιά, μπράβο και πάλι για την δουλειά. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στην αρχή και στο τέλος του thread στο Myphone.gr αλλά και στο XDA, όμως για 2 θέματα δεν βρήκα λύση:

1. το media scanner έχει λυθεί στην έκδοση 24?

2. μπορώ να έχω εντελώς διάφανη την status bar ψηλά? αν ναι, πως???

ευχαριστώ εκ προοιμίου, συνεχίστε την καλή δουλειά.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα με την ενεργοποίηση του wifi; Κάποιες φορές δεν μπορεί να ανοίξει και κολλάει το εικονίδιο στο goLauncher

Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με την ενεργοποίηση wifi στην 24.

Το θέμα είναι ότι αμφιβάλω αν μπαίνει κάνεις εδώ να το δει για να το φτιάξει. Πριν από την 24 ήμουν με την 20. Να βάλω την 23; Είχε τέτοιο πρόβλημα;

Επιβεβαιώνω το πρόβλημα με την ενεργοποίηση wifi στην 24.

Το θέμα είναι ότι αμφιβάλω αν μπαίνει κάνεις εδώ να το δει για να το φτιάξει. Πριν από την 24 ήμουν με την 20. Να βάλω την 23; Είχε τέτοιο πρόβλημα;

καλησπέρα παιδιά, μπράβο και πάλι για την δουλειά. Έχω διαβάσει αρκετές σελίδες στην αρχή και στο τέλος του thread στο Myphone.gr αλλά και στο XDA, όμως για 2 θέματα δεν βρήκα λύση:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216649

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2216649

καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση, απορία: το mod γράφει πως είναι για LS8, ενώ η rom είναι LSW, θα κάνει???

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

LSW OMEGA έχω

ναι, ένα mod που είναι για LS8 όπως αυτό που μου προτείνεις, θα κάνει για LSW ρομ???

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

ναι, ένα mod που είναι για LS8 όπως αυτό που μου προτείνεις, θα κάνει για LSW ρομ???

και εγω LSW[ρουταρισμενη] φοραω και λειτουργει αψογα

Παρε ενα backup[για καλο και για κακο] και το δοκιμαζεις

ok, thanks, έχω ήδη πάριε nandroid backup

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Καλησπέρα.

Έκανα μάλλον κάποια βλακεία έχω πρόβλημα με το κινητό μου και χρειάζομαι την βοήθεια σας.

Δεν ξέρω αν είμαι στην σωστή ενότητα που τα γράφω αυτά αλλά δεν ξέρω που να τα γράψω και επέλεξα εδώ επειδή γράφει για την συγκεκριμένη Rom.

Πέρασα σε ένα T-Mobile Galaxy S2 T989 μια custom (rom) I9100_Omega_v24_XWLSW_md5

όλα πήγαν καλά κατά την εγκατάσταση αλλά όταν έκανα επανεκκίνηση το κινητό δεν άνοιξε ποτέ ούτε κανονικά ούτε σε recovery mode

Είναι σαν να <<φυτεύτηκε>>.

Περιμένω τις απαντήσεις σας, ευχαριστώ πολύ.

μια ερώτηση ακόμα, δεν θυμάμαι να έχει απαντηθεί νωρίτερα. με την Omega V24 ως έχει μπορώ να στείλω sms με 60 ελληνικούς χαρακτήρες μόνο.

Δοκίμασα απο εδώ την πρώτη μέθοδο "Αντικατάσταση με custom" όμως παραμένει η αρχική εφαρμογή για sms. Δεν θέλω να εγκαταστήσω go sms pro ή οποιαδήποτε παρόμοια εφαρμογή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή κάτι άλλο που μπορεί να γίνει???

edit: με input method στο "GSM" μπορώ να στείλω sms με 160 χαρακτήρες, πράγμα θετικό όμως δεν είμαι σίγουρος για κατεστραμμένους χαρακτήρες και τέτοια κουλά που συμβαίνουν τακτικά.

edit2: όντως, όταν το sms ΔΕΝ πάει σε Μηλόφωνο ή συσκευή android τότε το sms είναι κατεστραμμένο (ρύθμιση GSM)

Edited by airtim

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Μετά από πολλούς μήνες με σχεδόν απροβλημάτιστη χρήση της Omega v12 milestone 1 ήθελα να βάλω την Omega v24. Πήγα να κάνω την εγκατάσταση με full wipe για να μην έχω κάποιο απ' τα γνωστά προβλήματα, έκανα κανονικά τα 3 wipe, πήγα να περάσω την v24 αλλά μου έλεγε ότι η διαδικασία έγινε aborted στην αρχή αρχή. Δοκίμασα να ξαναπεράσω κατευθείαν την παλιά μου που την είχα κ αυτή στην κάρτα αλλά πάλι το ίδιο. Πήγα να κάνω reboot και μου έβγαζε ένα τύπο με νεκροκεφαλές και έλεγε κάτι ότι να μην ξαναπεράσει το dori 9.x σε sammy λογισμικό. Δεν ξέρω πως το βγάζει αυτό. Το θέμα είναι ότι πέρασα μια 4.0.4 γνήσια για να μπορέσω να το επαναφέρω αλλά όταν δοκίμασα πάλι να τη ξαναπεράσω πάλι το ίδιο μηνυμα μου βγάζει. Καμιά πρόταση?

Μετά από πολλούς μήνες με σχεδόν απροβλημάτιστη χρήση της Omega v12 milestone 1 ήθελα να βάλω την Omega v24. Πήγα να κάνω την εγκατάσταση με full wipe για να μην έχω κάποιο απ' τα γνωστά προβλήματα, έκανα κανονικά τα 3 wipe, πήγα να περάσω την v24 αλλά μου έλεγε ότι η διαδικασία έγινε aborted στην αρχή αρχή. Δοκίμασα να ξαναπεράσω κατευθείαν την παλιά μου που την είχα κ αυτή στην κάρτα αλλά πάλι το ίδιο. Πήγα να κάνω reboot και μου έβγαζε ένα τύπο με νεκροκεφαλές και έλεγε κάτι ότι να μην ξαναπεράσει το dori 9.x σε sammy λογισμικό. Δεν ξέρω πως το βγάζει αυτό. Το θέμα είναι ότι πέρασα μια 4.0.4 γνήσια για να μπορέσω να το επαναφέρω αλλά όταν δοκίμασα πάλι να τη ξαναπεράσω πάλι το ίδιο μηνυμα μου βγάζει. Καμιά πρόταση?

τι θα έκανα στην θέση σου εγώ. κατ' αρχήν απο κέρνελ θα είχα μόνο Philz. μετά, αυτό που κάνω εγώ πάντα είναι στο "philz settings" στο recovery να κάνω "include" το "preload" και πριν απο κάθε φλασάρισμα ρομ ή restore ένα backup κάνω format το preload και μετά τα κλασικά wipes. μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο και έβαλα το format preload σε κάθε φλασάρισμα. αφού κατασταλάξεις σε ρομ τότε άλλαξε κέρνελ.

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω περάσει την omega v13 4.2.2 και ανά άσχετα χρονικά διαστήματα το τηλέφωνο κάνει restart (!?!?!) .Επίσης όταν κάνω shutdown και το ανοίγω πάλι με πετάει στο menu του kernel ( αν κατάλαβα καλά ) και πρέπει να επιλέξω restart για να bootαρει την rom.

Sorry αν σας μπέρδεψα. Αν θέλετε παραπάνω στοιχεία πείτε μου

Ευχαριστώ!

xiaomi note 4

έβαλα το συγκεκριμένο μικρό mod για διάφανη status bar. Προς ενημέρωση των επόμενων: Σε home screen η μπάρα είναι διάφανη όμως η μπαταρία φαίνεται όπως είναι σε stock rom (χωρίς κύκλο δηλαδή.)Σε lockscreen η μπάρα δείχνει ότι δείχνει και σε home screen, δηλαδή δεν δείχνει την φωτογραφία που έχεις βάλει για lock screen αλλά το κομμάτι της φώτο που έχεις wallpaper στο home screen. Α, επίσης τα tweaks όταν κατεβάζεις την status bar είναι τα stock.

Μετά από την απογοήτευση πήγα να κάνω restore την omega όμως είχα bootloop (μέχρι το λογότυπο της "samsung" φτάνει).

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.

με λίγες και μόνο εφαρμογές και η μνήμη γέμισε ας μου πει κάποιος πως ακριβω΄ς να φορμάρω την sd ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω και αυτήν για εφαρμογές.

έχω την v24 και 32 giga κάρτα

με λίγες και μόνο εφαρμογές και η μνήμη γέμισε ας μου πει κάποιος πως ακριβω΄ς να φορμάρω την sd ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιήσω και αυτήν για εφαρμογές.

έχω την v24 και 32 giga κάρτα

νομίζω το κινητό σου δείχνει την δυνατότητα να κάνεις format και στους 2 αποθηκευτικούς χώρους του κινητού, επίσης μπορείς να συνδέσεις το κινητό με Η/Υ και απο εκεί να κάνεις διαμόρφωση

SKY is_the LIMIT

STOP C.I.S.P.A.