tora33 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα! Παιδια προσπαθω να περασω την rom. Εκανα ολα τα wipe και την εγκατασταση και μετα το reboot εχει μεινει στην οθονη που λεει Samsung για καμποση ωρα τωρα... Ειναι φυσιολογικο? Φορτωνει κατι η κατι πηγε στραβα? συμβαίνει καμιά φορά. Όπως είσαι πάτα τα τρία κουμπιά και σε recovery φλάσαρε πάλι την rom Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Νομίζω δεν είναι απαραίτητο να ξαναπεράσει τη ROM από την αρχή. Ένα wipe cache αρκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmpi Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 συμβαίνει καμιά φορά. Όπως είσαι πάτα τα τρία κουμπιά και σε recovery φλάσαρε πάλι την rom Και σε έμενα το ίδιο συμβαίνει ! Έχω κάνει τρεις προσπάθειες και πάλι τίποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα! Παιδια προσπαθω να περασω την rom. Εκανα ολα τα wipe και την εγκατασταση και μετα το reboot εχει μεινει στην οθονη που λεει Samsung για καμποση ωρα τωρα... Ειναι φυσιολογικο? Φορτωνει κατι η κατι πηγε στραβα? μετα την εγκατασταση κανε factory reset απο recovery,το επαθα και εγω. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ...Καλησπέρα μήπως μπορει να μου πει κανείς δύο πραγματάκια? 1. Ξέρει κανείς γιατί μου τελιόνει η μπαταρία πολύ γρήγορα με την omega rom? Και 2. Γιατί οταν εγκατεστισα την ομεγα δεν μου υποστήριζε την SD ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 ...Καλησπέρα μήπως μπορει να μου πει κανείς δύο πραγματάκια? 1. Ξέρει κανείς γιατί μου τελιόνει η μπαταρία πολύ γρήγορα με την omega rom? Και 2. Γιατί οταν εγκατεστισα την ομεγα δεν μου υποστήριζε την SD ? 1. Αν είχες άλλη rom , έκανες full wipe ? Όταν περνάμε νέα rom , θέλει 2 πλήρεις φορτίσεις η μπαταρία , για να λειτουργήσει σωστά 2. Αντέγραψε τα περιεχόμενα της καρτούλας στο κομπιούτερ σου , κάντην διαμόρφωση και βάλε πάλι από το κομπιούτερ ότι υπήρχαν στην κάρτα Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 1. Αν είχες άλλη rom , έκανες full wipe ? Όταν περνάμε νέα rom , θέλει 2 πλήρεις φορτίσεις η μπαταρία , για να λειτουργήσει σωστά 2. Αντέγραψε τα περιεχόμενα της καρτούλας στο κομπιούτερ σου , κάντην διαμόρφωση και βάλε πάλι από το κομπιούτερ ότι υπήρχαν στην κάρτα 1. Ναί και wipe dalvik καί wipe cashe καί wipe data/ factory reset Οκ...Ευχαριστώ αυτό δεν το ήξερα αυτό...θα το φορτίσω και θα δω :) 2. Η SD έφτιαξε μόνη της απλά μπορεί να είχε κολλήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 1. Αν είχες άλλη rom , έκανες full wipe ? Όταν περνάμε νέα rom , θέλει 2 πλήρεις φορτίσεις η μπαταρία , για να λειτουργήσει σωστά 2. Αντέγραψε τα περιεχόμενα της καρτούλας στο κομπιούτερ σου , κάντην διαμόρφωση και βάλε πάλι από το κομπιούτερ ότι υπήρχαν στην κάρτα Δεν έγινε τίποτα! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tora33 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δεν έγινε τίποτα! :( αν εννοείς με την μπαταρία , ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που το ξυπνάει , η αν άλλαξες kernel.... εγώ θα έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα το έστηνα πάλι χωρίς να βάλω καμιά εφαρμογή . Αν ήταν όλα καλά θα συνέχιζα... Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 αν εννοείς με την μπαταρία , ίσως φταίει κάποια εφαρμογή που το ξυπνάει , η αν άλλαξες kernel.... εγώ θα έκανα εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα το έστηνα πάλι χωρίς να βάλω καμιά εφαρμογή . Αν ήταν όλα καλά θα συνέχιζα... Δεν έχω αλλάξει τοπία από ότι είχε η rom από μόνη της :/ Μπα δεν έχει νόημα να του ξανακάνω wipe....Γιατί και πιο παλιά που είχα βάλει αυτή την rom μου έκανε τα ίδια! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδιά μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος το πρόβλημα με τη ροζ απόχρωση στη κάμερα; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδιά μήπως έχει παρατηρήσει κάποιος το πρόβλημα με τη ροζ απόχρωση στη κάμερα; Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό; Είδες άμα φταίει το πρόγραμμα της κάμερας ή η κάμερα σου? Αν όχι κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες και αν είναι οκ μπες στο omega files και πάτα galaxy s2 και μετά πιγενε στην κατηγορία all omega roms και πάτα camera, μετα κατέβασε την κάμερα που θες... Όταν κατέβει πιγενε στο clock word recovery mode, μετά πάτα install update from sd card μετά διάλεξε το σιμιο που έχεις βάλει την κάμερα Αν δεν φτεει το πρόγραμμα της κάμερας δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
earchon Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Είδες άμα φταίει το πρόγραμμα της κάμερας ή η κάμερα σου? Αν όχι κατέβασε από το play store ένα πρόγραμμα για φωτογραφίες και αν είναι οκ μπες στο omega files και πάτα galaxy s2 και μετά πιγενε στην κατηγορία all omega roms και πάτα camera, μετα κατέβασε την κάμερα που θες... Όταν κατέβει πιγενε στο clock word recovery mode, μετά πάτα install update from sd card μετά διάλεξε το σιμιο που έχεις βάλει την κάμερα Αν δεν φτεει το πρόγραμμα της κάμερας δεν ξέρω τη μπορεί να φταίει! Με 4.0.3 που είχα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Μόλις πέρασα την Ωμέγα V23 εμφανίστηκε το πρόβλημα... Παράθεση Ηλίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gt_i9100 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Με 4.0.3 που είχα δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Μόλις πέρασα την Ωμέγα V23 εμφανίστηκε το πρόβλημα... Ξανανακατέβασε την κάμερα από το omega files και προσπάθησε να την εγκατάστησεις όπως σου είπα πιο πάνω...αμα δεν δουλέψει τότε δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά η μπαταρία πόσο σας κρατάει;; Μου βγάζει τη μέρα με το ζόρι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά η μπαταρία πόσο σας κρατάει;; Μου βγάζει τη μέρα με το ζόρι... Φυσιολογικό μου φαίνεται. Για μεγάλο smartphone καλά είναι. Εκτός και αν απλά το κοιτάς και αφού σου κλείνει στη μία ημέρα, τότε ναι έχεις πρόβλημα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καλημέρα Παρακαλώ πολύ μπορεί να μου γράψει κάποιος γιατί ενώ μου δείχνει ότι έχω μπαταρία 50% όταν κάνω επανεκκίνηση κάποιες φορές μου δείχνει 10% η και λιγοτερο.Μπορω να αφαιρεσω απο την μπαρα την ενδειξη μπαταριας? Adroid 4.1.2 Omega 23 Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Φυσιολογικό μου φαίνεται. Για μεγάλο smartphone καλά είναι. Εκτός και αν απλά το κοιτάς και αφού σου κλείνει στη μία ημέρα, τότε ναι έχεις πρόβλημα. Δεν μου φαίνεται και πολύ φυσιολιγικό ενώ δεν του κάνω πολύωρη χρήση να πηγαίνω με τον σταυρό στο χέρι μήπως με αφήσει στον δρόμο. Που είναι η δοξασμένη Omega σε 2.3.6;;; Είχα κλείσει 4 μέρες γεμάτες....!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 Καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε ; Εγώ προσωπικά έχω μεγάλο πρόβλημα στην σύνδεση του wi fi . Γιάννη θα κάνεις κάτι γι αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος αλλά επειδή έχω την omega rom το βάζω εδώ, προσπαθώ μία καινούρια κάρτα sd που πήρα να την κανω partition ακολούθησα αυτό τον οδηγό κατά γράμμα αλλά όταν τελειώνω την διαδικασία μου λέει κατεστραμμένη κάρτα sd. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2126363 έχει κάποιος ιδέα γιατί γίνετε αυτό?? έχετε κανέναν καλύτερο οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος αλλά επειδή έχω την omega rom το βάζω εδώ, προσπαθώ μία καινούρια κάρτα sd που πήρα να την κανω partition ακολούθησα αυτό τον οδηγό κατά γράμμα αλλά όταν τελειώνω την διαδικασία μου λέει κατεστραμμένη κάρτα sd. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2126363 έχει κάποιος ιδέα γιατί γίνετε αυτό?? έχετε κανέναν καλύτερο οδηγό Στο δικό μας το κινητό, ανεξαρτήτως ROM και σε εμένα το ίδιο λέει όποια κάρτα έχει γίνει partition στο PC. Κάντο μέσα από το recovery (partition external sdcard) και θα είσαι εντάξει με την πρώτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. May 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2013 προσπάθησα να το κάνω αλλά κάπου υπάρχει πρόβλημα. η κάρτα μου είναι 32 giga εγώ προσπαθώ να το κάνω 14 και 14 giga αλλά οι επιλογές που έχει είναι για 4 giga στην αρχή και την δεύτερη επιλογή δεν την πολυκατάλαβα. αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει πολύ θα το εκτιμούσα. έστω και με pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pacman63 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Γεια σας παιδια.Εχω προβλημα με την εγκατασταση, εβαλα το zip αρχειο στην καρτα μπηκα σε cwmr εκανα και τα 3 wipe για να ειμαι σιγουρος, εκανα εγκατασταση το zip και ενω λεει ολα κομπλε και γραφει πατα για επανεκκινηση εχει κολλησει στο samsung λογοτυπο εδω και ωρα, το εκανα δυο φορες μπας και εκανα κανενα λαθος αλλα παλι κολλησε στην εισοδο δεν μπουταρει δηλαδη. Πριν φορουσα την omega v15 τι να κανω??? Edited May 25, 2013 by pacman63 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Γεια σας παιδια.Εχω προβλημα με την εγκατασταση, εβαλα το zip αρχειο στην καρτα μπηκα σε cwmr εκανα και τα 3 wipe για να ειμαι σιγουρος, εκανα εγκατασταση το zip και ενω λεει ολα κομπλε και γραφει πατα για επανεκκινηση εχει κολλησει στο samsung λογοτυπο εδω και ωρα, το εκανα δυο φορες μπας και εκανα κανενα λαθος αλλα παλι κολλησε στην εισοδο δεν μπουταρει δηλαδη. Πριν φορουσα την omega v15 τι να κανω??? δοκιμασε factory reset απο recovery και επανεκινηση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλύτερα κάνε wipe cache μέσα από recovery και μετά επανεκκίνηση. Θα στρώσει. Είναι κλασσικό πρόβλημα μετά από εγκατάσταση custom ROM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts