tzin1 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 (edited) Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τι ειναι το android beam που υπαρχει στην status bar? Γιατι το S2 μας δεν εχει nfc chip. Μαλλον μιλανε για αλλο μοντελο πιο πανω... Μα εδώ δεν είναι μόνο για sii; Μπερδεύτηκαν; Καλημερα παιδια το samsung beam ειναι διαμοιρασμος αρχειων μεσω nfc,που το κινητο μας δεν υποστηριζει,αλλα το android beam χρησιμοποιει wifi direct που το s2 υποστηριζει κανονικα edit:παιδια συγχωρεστε με αναποδα τα ειπα,android beam με nfc και s beam με wifi direct http://en.wikipedia.org/wiki/Android_Beam μπορει η επιλογη απλα να υπαρχει για τα s2 που υποστηριζαν nfc Edited March 11, 2013 by tzin1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καλημερα παιδια,μη μπερδευεστε,το samsung beam ειναι διαμοιρασμος αρχειων μεσω nfc,που το κινητο μας δεν υποστηριζει,αλλα το android beam χρησιμοποιει wifi direct που το s2 υποστηριζει κανονικα Εγω εξηγησα τι είναι το beam. Δεν είπα ότι έχουμε nfc. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzin1 Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εγω εξηγησα τι είναι το beam. Δεν είπα ότι έχουμε nfc. Ναι φιλε μου και ηταν πολυ σωστα οσα ειπες,δεν απευθυνθηκα σε εσενα απλα εχω την εντυπωση οτι καποιοι μπερδευτηκαν γι'αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Καποιο crtoff mod που να δουλευει στην 20.1??? Γιατι ένα που είχα για την 19.2 και το περασα μου έχασε την πάνω μπαρα και γενικα μου έκανε πολλα χαζα στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Εσας παιδες σας δουλευουν οι συντομευσεις της οθονης κλειδωματος? Εχω βαλει τεσσερις συντομευσεις εφαρμογων και οσο και αν τις παταω, δεν ανοιγουν. Ξερει κανεις τι παιζει? Edit. Μολις ανακαλυψα την Αμερικη και καταλαβα πως ανοιγουν.:p Edited March 12, 2013 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το Swype σταμάτησε να μου αποθηκεύει τις λέξεις πλέον. Κάποιο workaround; Είναι με Omega v20. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το Swype σταμάτησε να μου αποθηκεύει τις λέξεις πλέον. Κάποιο workaround; Είναι με Omega v20. +1 με Omega v20.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Εγώ έχω αντικαταστήσει την συγκεκριμένη έκδοση του swype με μια παλιότερη η οποία με βολεύει αφάνταστα περισσότερο από αυτήν που τρέχει τώρα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 +1 με Omega v20.1 Βάλε την Swype beta και θα είσαι οκ. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_kriti Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Γεια σας παιδια...επειδη οπωτε βαζω μια εικονα στην οθωνη κλειδωματος αυτη εμφανιζετε με αλιωμενα χρωματα...θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη την αλιωση...συγνωμη αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2013 Γεια σας παιδια...επειδη οπωτε βαζω μια εικονα στην οθωνη κλειδωματος αυτη εμφανιζετε με αλιωμενα χρωματα...θελω να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να βγαλω αυτη την αλιωση...συγνωμη αν εχει ξαναγινει αυτη η ερωτηση...Περίεργο που συμβαίνει. Κάτι παίζει με την εφαρμογή που θέτει την εικόνα ως εικόνα κλειδώματος. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_kriti Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Περίεργο που συμβαίνει. Κάτι παίζει με την εφαρμογή που θέτει την εικόνα ως εικόνα κλειδώματος. Ποια εφαρμογή χρησιμοποιείς; δεν εχω καποια εφαρμογη και την βαζω με την στοκ εφαρμογη...εχω την omega v20.1 και θελω να βαλω ενα ολομαυρο φοντο για οθωνη κλειδωματος γιατι γουσταρω το μαυρο της super amoled αλλα αυτη βγαινει γκρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billis_kou Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 δεν εχω καποια εφαρμογη και την βαζω με την στοκ εφαρμογη...εχω την omega v20.1 και θελω να βαλω ενα ολομαυρο φοντο για οθωνη κλειδωματος γιατι γουσταρω το μαυρο της super amoled αλλα αυτη βγαινει γκρι Αυτο φίλε μου πρεπει να συμβαινει λόγο του ripple effect που υπαρχει στην lock screen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philpi Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Την εγκατέστησα εχθές προερχόμενος από την Stock 4.0.3 γιατί βαρέθηκα να περιμένω πότε θα μας αναβαθμίσει η samsung στην Ελλάδα και γιατί ήθελα και όλα τα έξτρα καλούδια που έχει να προσφέρει μια custom rom (και ιδαίτερα η omega). Είμαι υπερευχαριστημένος και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους developer για την πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2013 στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει μια κλειδαρια και αν την πατησεις εχει 4 βελη τα οποια τί κανουν; πού χρησιμευουν; δλδ απλα υπαρχει η κλειδαρια για να ξεκλειδωνει το κινητο ή οδηγει ο κυκλος που βγαζει σε συντομευσεις απλα δεν βρισκω πώς να το σετάρω; απο ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι...μηπως η lock screen δεν ειναι απο jelly bean; εχω περασει την 4.1.2 εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 παιδες ποια αλλη custom rom είναι παρομοια με την OMEGA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει μια κλειδαρια και αν την πατησεις εχει 4 βελη τα οποια τί κανουν; πού χρησιμευουν; δλδ απλα υπαρχει η κλειδαρια για να ξεκλειδωνει το κινητο ή οδηγει ο κυκλος που βγαζει σε συντομευσεις απλα δεν βρισκω πώς να το σετάρω; απο ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι...μηπως η lock screen δεν ειναι απο jelly bean; εχω περασει την 4.1.2 εκδοση... Αυτό που λες είναι η lock screen που είχα στην 4.0.4 Τα βελάκια απλά δείχνουν προς τα πού ξεκλειδώνει. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 (edited) καλησπέρα θέλω βοήθεια πήγα να εγκαταστήσω την ρομ και κόλλησε το mobile τώρα προσπαθώ να το επαναφέρω αλλα τίποτα ... Προσπαθώ με το odin να περάσω κάποια κερνελ αλλα τίποτα !!!! :-( Προσπαθώ να περάσω επίσημη ρομ αλλα στο odin βγάζει αποτυχία Edited March 20, 2013 by mindfield Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospw Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Αυτό που λες είναι η lock screen που είχα στην 4.0.4 Τα βελάκια απλά δείχνουν προς τα πού ξεκλειδώνει. δλδ η lock screen στην 4,0,4 ειναι η ιδια με την 4,1,2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stehellas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 καλησπέρα θέλω βοήθεια πήγα να εγκαταστήσω την ρομ και κόλλησε το mobile τώρα προσπαθώ να το επαναφέρω αλλα τίποτα ... Προσπαθώ με το odin να περάσω κάποια κερνελ αλλα τίποτα !!!! :-( Προσπαθώ να περάσω επίσημη ρομ αλλα στο odin βγάζει αποτυχία <ID:0/016> File analysis.. <ID:0/016> SetupConnection.. <ID:0/016> Initialzation.. <ID:0/016> Get PIT for mapping.. <ID:0/016> Firmware update start.. <ID:0/016> boot.bin <ID:0/016> NAND Write Start!! <ID:0/016> <ID:0/016> Complete(Write) operation failed. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1) for stock rom Παράθεση stehellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 δλδ η lock screen στην 4,0,4 ειναι η ιδια με την 4,1,2 ? Στο δικό μου κινητό όχι. Από την πρώτη στιγμή που έβαλα omega έχει το εφέ με το νερό χωρίς να βγάζει τα βελάκια συν κάποιες συντομεύσεις. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 στην οθονη κλειδωματος μου βγαζει μια κλειδαρια και αν την πατησεις εχει 4 βελη τα οποια τί κανουν; πού χρησιμευουν; δλδ απλα υπαρχει η κλειδαρια για να ξεκλειδωνει το κινητο ή οδηγει ο κυκλος που βγαζει σε συντομευσεις απλα δεν βρισκω πώς να το σετάρω; απο ρυθμισεις δεν εχω βρει κατι...μηπως η lock screen δεν ειναι απο jelly bean; εχω περασει την 4.1.2 εκδοση... Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις περάσει την Omega οπότε λογικό είναι να μην έχεις το ripple effect. Πέρασες την επίσημη νορβηγική ή ισπανική κτλ μέσω odin που έχουν το κλείδωμα οθόνης που περιγράφεις. Σε αυτό το το forum που είσαι γίνονται συζητήσεις για την omega. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 παιδες ποια αλλη custom rom είναι παρομοια με την OMEGA? η biftor rom v7.01 ειναι εξισου καλη και μαλλον καλυτερη διαχειρηση μπαταριας.αλλαζω απο πληξη απο ομεγα σε μπιφτορ και το αναποδο.... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafiridis Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Καλησπερα Μπορει καποιος αν ξερει να μου γραψει για το παρακατω προβλημα: Bλεπω οτι εχω μπαταρια 50% αν κανω επανεκινηση βγαζει 20% φταιει κατι πως μπορω να ξερω την αληθινη ενδειξη της μπαταριας? Android 4.1.2 Omega 20.1 Eυχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Καλησπερα Μπορει καποιος αν ξερει να μου γραψει για το παρακατω προβλημα: Bλεπω οτι εχω μπαταρια 50% αν κανω επανεκινηση βγαζει 20% φταιει κατι πως μπορω να ξερω την αληθινη ενδειξη της μπαταριας? Android 4.1.2 Omega 20.1 Eυχαριστω πολυ σιγουρα οι επανεκινησεις ρουφαν μπαταρια αλλα οχι σε τετοιο ποσοστο,προτεινω να κανεις καλιμπραρισμα για να σβησεις το φαινομενο μνημης της μπαταριας(ετσι εμαθα οτι το λενε)με ενα προγραμμα απο πλει στορ,θα πρεπει να εισαι ομως ρουτ.μπορεις να το κανεις και με ρεκοβερυ στο advance.καλο ειναι να φορτωσεις πρωτα σε 100%edit..σιγουρα εισαι ρουτ (omega) Edited March 23, 2013 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts