Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Μια απαντηση στο ερωτημα μου αν θελετε σας παρακαλω

Η εκδοση Omega 19.1 δεν εχει και widget task manager?

Yπαρχει νεοτερη εκδοση android απο την 4.1.2?

Ευχαριστω πολυ

Edited by zafiridis

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ο πιο απλός τρόπος είναι να ξαναπεράσεις την ρομ από πάνω χωρίς wipes.

Ο δύσκολος είναι να τραβήξεις από τo .zip της rom την σχετική εφαρμογή και να την περάσεις (μέσω root explorer η άλλης ανάλογης εφαρμογής) στο system/app

Αν δεν έχεις σχετική εμπειρία προτείνω τον 1ο τρόπο

Το θέμα είναι ότι προσπαθώ το δεύτερο που λες και ενώ κάνω mount ως r/w το φάκελο system μέσω του es file explorer, δεν μπορώ να το περάσω μέσα. Πατώντας στις λεπτομέρειες του φακέλου system δεν τον βλέπει ως εγγράψιμο. Παίζει ρόλο που στο default.prop η παραπαμετρος ro.secure είναι 1 αντί για 0? Απλά προσπαθώ να αποφύγω να ξαναπεράσω τη rom πάλι, για το σετάρισμα από την αρχή και για να μην ξαναδιαγράφω κάποιες εφαρμογές...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το θέμα είναι ότι προσπαθώ το δεύτερο που λες και ενώ κάνω mount ως r/w το φάκελο system μέσω του es file explorer, δεν μπορώ να το περάσω μέσα. Πατώντας στις λεπτομέρειες του φακέλου system δεν τον βλέπει ως εγγράψιμο. Παίζει ρόλο που στο default.prop η παραπαμετρος ro.secure είναι 1 αντί για 0? Απλά προσπαθώ να αποφύγω να ξαναπεράσω τη rom πάλι, για το σετάρισμα από την αρχή και για να μην ξαναδιαγράφω κάποιες εφαρμογές...

Προσπαθείς να κάνεις το Αθήνα-Παγκράτι μέσω Λαμίας....

Με το root explorer θα είχες ξεμπερδέψει σε 1 λεπτό, το ES file δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.

απλά πέρνα χωρίς wipes την ρομ από πάνω, δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως, το πολύ πολύ να χρειαστεί να (ξανά) διαγράψεις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

για τον κερνελ dorimanx v7.44 τι αποψη εχετέ αξιζει να το αλλαξω και να βαλω αυτο? τι διαφορες θα εχω????

Πολυ ωραιος ο dorinmax.Εγω αυτον εχω,μεσα απο τις ρυθμισεις του κερνελ,μπορεις να ρυθμισεις εικονα ,ηχο,να ενεργοποιησεις bln,το cpu voltage και διαφορα αλλα!

Aντώνης

Αναμένουμε αναβάθμιση με όλα τα καλούδια που υπόσχεται η omega team

OΛο αναμενουμε!!Αυτος ο Κάλαγας που εχει φτιαξει τοσα θεματα για ολες τις Omega που κυκλοφορουν,γιατι δεν εχει φτιαξει για αυτην;Ποσο δυσκολο ειναι να φτιαξει καποιος ενα θεμα;Aυτο ειναι που με νευριζει και θελω να αλλαξω ρομ χωρις να μου φταιει σε τιποτα.Και θελω να ρωτησω και κατι.Στην Uot kitchen μπορουμε να φτιαξουμε θεματα για jelly bean;

Aντώνης

εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο σε φυσιολογικά πάντα επίπεδα πόσο πρέπει να κρατάει η μπαταρία ξέρω ότι είναι σχετικό αυτό που ρωτάω και παίζουν ρόλο πολύ παράμετροι αλλά για την καινούρια ωμέγα τώρα ρωτάω γιατί εκτός από αυτά τα κουλά που μου κάνει πότε πότε και μάλλον θα ξανακάνω εγκατάσταση με φουλ διαγραφές αυτή τη φορά ένα άλλο που δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό είναι ότι μετά από πείραγμα η μπαταρία δεν λέει να αδειάσει:blink:όχι ότι θα το ήθελα, αλλά είχα συνηθίσει στις 2 μέρες να θέλει γέμισμα τώρα έχουν περάσει 2 μέρες και παραπάνω συγκεκριμένα από τις 25 του μηνός το πρωί και ώρα 9:00 που έκανα εγκατάσταση και η ένδειξη της μπαταρίας ,μου δείχνει στο 76% δηλαδή πόσο θα αντέξει ακόμα <<1βδομαδα>>:lol:

Καλημερα

Ξερει καποιος σας παρακαλω πολυ να μου απαντησει αν θελει στο παρακατω ερωτημα μου

Exω Omega 19.1-xwls8

Θελω να βαλω Dorimanx-V7.44 θα πετυχω κατι καλυτερο?

Ευχαριστω

Edited by zafiridis

Φιλαρακι εχεις μεγαλο δικιο.Ζητω συγνωμη .Δεν ειχα συνταξει ετσι οπως φαινεται το παραπανω κειμενο.Το ειχα γραψει στο Excel και με καποιες διορθωσεις που εκανα το εκανα paste kai βγηκε το παραπανω .Ζητω συγνωμη και παλι.Κοιταξε στα παραπανω post να δεις πως γραφω.

Ευχαριστω

Άσχετο ίσως αλλά για μένα πολύ σημαντικό:

Έχουμε γίνει απαιτητικοί πολύ και ζητάμε πράγματα με τρόπο τουλάχιστον άκομψο. Η σκέψη αυτή μου δημιουργείται καθώς διαβάζω τα σχόλιά μας εδώ αλλά και στο XDA (δεν βγάζω ούτε τον εαυτό μου απ' έξω).

Ψυχραιμία, από καλή διάθεση φτιάχνουν τις rom τα παιδιά, δε μας χρωστάνε κιόλας...

:)

Edited by zafiridis

Προσπαθείς να κάνεις το Αθήνα-Παγκράτι μέσω Λαμίας....

Με το root explorer θα είχες ξεμπερδέψει σε 1 λεπτό, το ES file δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ οπότε δεν ξέρω τι παίζει με αυτό.

απλά πέρνα χωρίς wipes την ρομ από πάνω, δεν θα χάσεις τίποτα απολύτως, το πολύ πολύ να χρειαστεί να (ξανά) διαγράψεις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

ΟΚ. Ευχαριστώ. Και μία ακόμη ερώτηση. Πως μπορώ να επαναφέρω το default εικονίδιο για την μπαταρία ώστε να μην έχω αυτό το στρογγυλό?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άλλα posts είχα υπόψιν μου...

Όπως και να 'χει, σύντομα θα έχουμε νέα από τον Indie. Είμαι σίγουρος!

αν αυτό πηγαίνει για μένα νομίζω είσαι λίγο άδικος δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο αλλά δεν νομίζω ότι κατακρίναμε την ωμέγα ίσα ίσα, τελως πάντων αν είπα και κάτι παραπάνω προσωπικά ζητάω συγνώμη αλλά και πάλι δεν το νομίζω:)

ΟΚ. Ευχαριστώ. Και μία ακόμη ερώτηση. Πως μπορώ να επαναφέρω το default εικονίδιο για την μπαταρία ώστε να μην έχω αυτό το στρογγυλό?

Δεν νομίζω ότι μπορείς

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλησπερα

Μπορει καποιος αν ξερει να μου γραψει πως αλλαζει το χρωμα οταν σερνουμε το δακτυλο μας στην οθονη κλειδωματος για να ανοιξει η συσκευη. Αdroid 4.1.2 kai omega 19.1 Ευχαριστω

Καλησπερα

Μπορει καποιος αν ξερει να μου γραψει πως αλλαζει το χρωμα οταν σερνουμε το δακτυλο μας στην οθονη κλειδωματος για να ανοιξει η συσκευη. Αdroid 4.1.2 kai omega 19.1 Ευχαριστω

φίλε μου και μένα αυτό με απασχολούσε όπως και τα omega setings αλλά προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος:)μικρο πολύ μικρο το κακό κανε υπομονή θα ενσωματωθούν στην επόμενη omega 19.2 πιστεύω σύντομα. το καλό με αυτήν είναι το πόσο εύκολα ρολαρει παντού και με την κατανάλωση της μπαταρίας που είναι μαστ! παίζουν τα πάντα τζι τζι επιτέλους, με καθαρή εγκατάσταση αυτή τη φορά με Full Wipe δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν έρθει με το καλό ολοκληρωμένη δεν θα έχω κανένα λόγο να δοκιμάσω καμία άλλη ρομ! μόνο και μόνο που έχει ελληνική υπογραφή:) OMEGA και τα μυαλά στα κάγκελα:D

γι αυτό που ρωτάς το χρώμα αλλάζει από τις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος

Edited by SR10RS

Oxi δεν εχω και ιδιαιτερο προβλημα απλα το ειδα στις εικονες του site xda ,oπως δεν εχει και το notification panel .Δεν υπαρχει προβλημα οι Ελληνες ειναι αετοι και πετουν ευτυχως πολυ ψηλοτερα απο ολους,μονο η Ελλαδα τρωει τους επιστημονες της.
φίλε μου και μένα αυτό με απασχολούσε όπως και τα omega setings αλλά προς τα κάλλη τι είναι ο πόνος:)μικρο πολύ μικρο το κακό κανε υπομονή θα ενσωματωθούν στην επόμενη omega 19.2 πιστεύω σύντομα. το καλό με αυτήν είναι το πόσο εύκολα ρολαρει παντού και με την κατανάλωση της μπαταρίας που είναι μαστ! παίζουν τα πάντα τζι τζι επιτέλους, με καθαρή εγκατάσταση αυτή τη φορά με Full Wipe δεν έχω κανένα πρόβλημα, όταν έρθει με το καλό ολοκληρωμένη δεν θα έχω κανένα λόγο να δοκιμάσω καμία άλλη ρομ! μόνο και μόνο που έχει ελληνική υπογραφή:) OMEGA και τα μυαλά στα κάγκελα:D

Περασα σε omega 19.1 τον siyah 6.04 beta και το τηλεφωνο δεν ανοιγε καθολου, ξανα περασα απο πανω την 19,1 και ηρθε στα καλα του.Γιατι συνεβει αυτο; Δεν ταιριαζουν;

Περασα σε omega 19.1 τον siyah 6.04 beta και το τηλεφωνο δεν ανοιγε καθολου, ξανα περασα απο πανω την 19,1 και ηρθε στα καλα του.Γιατι συνεβει αυτο; Δεν ταιριαζουν;

ναι μάλλον δεν είναι συμβατά ο 6,04 και LS8! εγω ειμαι με dori 7.44:)

Μπορειτε αν ξερετε να μου γραψετε παρακαλω πολυ υπαρχει νεοτερη εκδοση adroid απο την 4.1.2

Ευχαριστω πολυ

Παρακληση ας μου γραψει καποιος αν ξερει πως βλεπω τα αρχεια της external sd ,και πως επιλεγω ηχο κλησης?

Αdroid 4.1.2 Omega 19.1

Ευχαριστω πολυ

Edited by zafiridis
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων

Μπορειτε αν ξερετε να μου γραψετε παρακαλω πολυ υπαρχει νεοτερη εκδοση adroid απο την 4.1.2

Ευχαριστω πολυ

Παρακληση ας μου γραψει καποιος αν ξερει πως βλεπω τα αρχεια της external sd ,και πως επιλεγω ηχο κλησης?

Αdroid 4.1.2 Omega 19.1

Ευχαριστω πολυ

Οι developers έχουν πάει και σε 4.2 σε aokp rom.

H 4.1.2 θεωρείται ό,τι πιο αξιόπιστο και γρήγορο.

Την external sd θα τη δεις ( ES File Explorer) αν πατήσεις το πάνω αριστερά αστεράκι.

Για τους ήχους κλήσης, πας στην επαφή που θες και επιλέγεις επεξεργασία. Σχεδόν τέρμα κάτω υπάρχει η επιλογή ήχου κλήσης. Στο τέλος μην ξεχάσεις να αποθηκεύσεις την επαφή ώστε να κρατήσει μόνιμα την επιλογή σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Την external sd θα τη δεις ( ES File Explorer) αν πατήσεις το πάνω αριστερά αστεράκι.

Για τους ήχους κλήσης, πας στην επαφή που θες και επιλέγεις επεξεργασία. Σχεδόν τέρμα κάτω υπάρχει η επιλογή ήχου κλήσης. Στο τέλος μην ξεχάσεις να αποθηκεύσεις την επαφή ώστε να κρατήσει μόνιμα την επιλογή σου.

Θα διαφωνησω στο ότι αξιόπιστο είναι μόνο η 4.1.2, όπως επίσης και στο ότι 4.2.x εκδόσεις, υπάρχει μόνο AOKP. Ενημερωτικά, η Google στο Nexus της δίνει 4.2.1 AOSP.. δεν είναι αξιόπιστο?? ;)

Εγώ στο S2 μου είμαι με 4.2.1 AOSP και δύσκολα θα φύγω.. Δεν έχω δει το κινητό ποτε πιο γρήγορο..

Δεν μπορω να εχω για ολες τις επαφες?πρεπει μια μια να οριζω ηχο κλησης?Νομιζω δεν ηταν ετσι.

Βρηκα την external sd oμως ηχοι κλησης δεν μπορω να βρω.Ευχαριστω

Ευχαριστω

Edited by zafiridis